22335
-
#2957 cateye -
#2956 vegyél újat
nem drága -
#2955 a ventura messzire elvilágit mint állat
szerintem meg jó a led, jobb mint a xeon -
#2954 én is most keresek elsö lámpát,de nem tudom, hogy melyik lenne jo aminek elég nagy a fénye és látni is lehet vele viszonyag nagy területet.Szemeztem én is ezekkel a ledes lámpákkal,de nem láttam még hogy mekkora területet világit be.
Tudnátok valamilyen jo bevált tipust mondani ami ugy 2-3ezerböl megálna? -
#2953 ezzel se látok semmit
olyan furcsa a fénye
de zseblámpának jó valamennyire
ez csak 1 pontra viszi a fényt
volt régebben Cateye 2500ft-os volt 7-8éve azzal 5x jobban láttam mint ezzel
ez csak arra jó hogy észrevegyenek az autósók
a led energiatakarékos izzóba se vált be
fehér fény olyan furcsa -
#2952 Ledes lámpák jók;)
Simám volt régen,de még itthon sem láttam vele semmit,csak ara jó,hogy jelezzük az úton vagyunk,de akkor már inkább ilyen ledes,és még látunk is. -
#2951 hawer ilyet vett 2000Ft-ért
én meg ilyet 1200Ft-ért
-
Funkció 1 pillanatnyi sebesség
Funkció 2 megtett út
Funkció 3 összes megtett út (nem nullázható)
Funkció 4 óra
Funkció 5 menetidő
Funkció 6 átlagsebesség
Funkció 7 sebesség / átlagsebesség aránya
Funkció 8 legnagyobb sebesség
Funkció 9 összes menetidő (nem nullázható)
Funkció 10 két kerékpáron is használható
Funkció 11 elemtöltöttség-jelző
Funkció 12 beállítható útszakasz számláló / visszaszámláló
Funkció 13 összes megtett út kerékpáronként
Funkció 14 pillanatnyi pedálfordulat
Funkció 15 átlagos pedálfordulat
Funkció 16 stopper
Funkció 17 időzítő / visszaszámláló
Funkció 18 összes menetidő kerékpáronként
Funkció 19 világítás
Funkció 20 pillanatnyi pulzus
Funkció 21 átlagpulzus
Funkció 22 maximális pulzus
Funkció 23 pillanatnyi magasság
Funkció 24 napi megtett szint (felfele és lefele)
Funkció 25 összes szint kerékpáronként
Funkció 26 összes szint
Funkció 27 hőmérséklet
Funkció 28 gyalogtúra funkciók
cikkszám 531114
Főbb funkciók:
- Aktuális sebesség
- Átlag sebesség
- Maximális sebesség
- Sebességösszehasonlítás
- Össztávolság
- Szakasztávolság
- Pulzusmérés
- Óra
- Stopper
- Magasságmérés
- Hőmérséklet mérés
- Háttérvilágítás
elég fasza ez csak ne lenne 23eFt -
DangerFox #2949 hát akkor nem egyszerű hozzájutni, köszi a segítséged :) -
Gabo #2948 Info a Karpiel honlapjáról:
http://www.karpiel.com/company_info/sales.htm
"All Karpiel frames are limited edition, collector series items. The 2008 Armageddon and Disco Volanté models will be available for purchase online and through direct dealers June 15th. Please contact the rep for your area for more information."
A lényeg tehát az, hogy boltban nem fogod megkapni. Az oldalon lévő kontakt személyeken keresztül lehet megrendelni.
-
DangerFox #2947 sziasztok
tudna valaki segíteni hogy Anglián belül hol és melyik boltban lehet kapni Karpiel Armageddon vázat? neten nem találtam semmit -
vass17 #2946 Erről mi a véleményetek? -
vass17 #2945 köszi a választ, utólag tényleg nagyon egyértelmű. Nem tudtam, hogy a 26"-t a kerékre értik, de most már mindent tudok:D -
#2944 sztem te valami elcseszett nagy zseni vagy^^ -
#2943 sztem valami elromlott benne -
#2942 Nem tudja valaki hogy olyankor mi lehet a hiba ha a gyári hátsolámpába hiába rakok uj elemeket akkor is olyan gyengén világit hogy közelröl (1 cm) is alig lehet észlelni hogy bekapcsolt.Már megvan egy ideje és párszor esett már le a bringárol menet közbe,de ahogy nézem nem egy bonyolult szerkezet és látszolag minden vezeték a helyén van és müködik is csak olyan mintha nem kapná meg a megfelelö áramot az elemektöl. -
Gabo #2941 A 26" valószínűleg a kerékméretre vonatkozik. Ez a montik "szabvány" kerékátmérője.
A váz méretet ahány gyártó annyiféle módon mérik. Meg kell nézni a gyártó oldalán a vázak geometriai adatlapját. Ott fel szokták tüntetni, hogy honnan mérve értelmezendő a váz mérete. Próbáld meg a gyártó oldalán kideríteni, hogy az adott testmagassághoz mekkora méretet javasolnak.
Más a méretezés a montiknál, más az országútiknál és megint más a trekkingeknél. -
vass17 #2940 Lenne egy amatőr kérdésem: a méretekkel nem egészen vagyok tisztában, szóval: azt tudom, hogy a felnőtt méret 26"-tól kezdödik, ez kb hány cm?
Na most, ha nekem azt mondták, hogy a váz 52-es, akkor gondolom azt cm-ben értették, de nem tudom, hogy ezt hogy mérik, mert én vmi átváltással 20,5"-t kaptam, ami gyerekméret. Lehet, hogy most oltári nagy hülyeségeket mondtam, szoval help plz:DD -
#2939 Bővebben: Haverommal akarunk venni egyet, de olcsóér, vanitt egy a faluba csak nem tudom h eladó e :S -
#2938 Tanderm bringát nevezik másképpen? nagyon elkezdett érdekelni a dolog:DD -
#2937 Fogadjunk,hogy fel tudom ütni azt a villát?:) Igaz hamarabb menne szét a csuklóm sajna,mint a villa:D -
#2936 Egy kérdésem lenne, ha csak 18"-os bringát veszek a 190 cm-es magasságomhoz akkor azon lehet segiteni a nyeregcsö és a kormányszár modositásával?
ÉS ha csak egy vázam van akkor egy alap bringa készre szereléséhez még mennyit kell rákölteni?
Mert az Apróhirdetésekben vagy csak 18"-os bringákat adnak jo áron vagy csak vázat a megfelelö méretben. -
#2935 Súly:
13200 g
Váz:
Alu 6061, RFR-Geometry
Méret:
16", 18", 20", 22"
Szín:
Red'n'Black
Villa:
RST 191 teleszkóp, 80 mm rugóút
Rugóstag:
-
Kormánycsapágy:
Ritchey Logic semi-integrált
Kormányszár:
Scape
Kormány:
Scape lowrize
Első / hátsó váltó:
Shimano Acera / Shimano Acera
Váltókar:
Shimano EF50 fék/váltókar
Fék:
Alhonga V-fék
Hajtómű:
Prowheel 22/32/42 170mm
Lánckeréksor / lánc:
Shimano HG30 11-30 / Shimano HG40
Abroncs:
Rigida Zac19
Első / hátsó agy:
KT Alu
Külső gumi:
Kenda Koyote 26x2.1
Pedál:
Alu
Nyereg:
Scape Active 4
Nyeregszár:
Scape Light
elég érdekesek az infok
pl ismerős-nek szürke a villa és a gumiból is Kenda gyártmányt kapott -
#2934 -
#2933 A Cube kizárólag a magyar piacra gyártotta ezt a bringát, hogy 100000ft alatt is lehessen Cube gépet birtokolni. Ennek ellenére a bringa jobb mint az árkategóriájában megszokott gépek! A hajtómű és hátsóváltó lecserélésével komoly bevetéseket is kibír. A teló felüthetetlen, szépen mozog, sokkal jobb, mint hasonló árú társai. Ha személyre építve akarod, le kell jönnöd Tatára, és egy órán belül kész... előzetes egyeztetés után
ezt is írják
elég fasza bringa sztem
vett rá Shimano pedált cipővassal együtt 7eFt +20eFt-os cipőt -
#2932 hawe ilyen bringát vett
elég fasza de ráköltött még a 85eft-on túl kb 30-40eft-ot
Leírás:
* HARDTAIL COMP SERIES - AMIKOR A COMP SZÉRIÁT MEGALKOTTUK, AZ LEBEGETT A SZEMÜNK ELŐTT, HOGY MINDENNAPI HASZNÁLATRA ALKALMAS, DE EGYBEN NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ KERÉKPÁR JÖJJÖN LÉTRE. A 7005-ÖS, NAGYON KÍVÁLÓ, HŐKEZELT ALUMÍNIUMBÓL KÉSZÜLT VÁZAKNAK NAGYON HOSSZÚ AZ ÉLETTARTAMUK ÉS KIVÁLÓAN ELLENÁLLNAK AZ OXIDÁLÓDÁSNAK. AZ RFR GEOMETRIÁNAK ÉS A RÖVID FELSŐCSŐNEK KÖSZÖNHETŐEN AZ ÜLÉSPOZÍCIÓ NAGYON KÉNYELMES, DE NE TÉVESSZEN MEG SENKIT EZ A KÉNYELEM! A COMP SZÉRIA TELJESEN ALKALMAS VERSENYZÉSRE IS. A FELSŐCSŐ ALATT ELVEZETETT BOWDENEK BÁRMILYEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT TISZTÁK MARADNAK. MINDEGYIK VÁZON VAN TÁRCSAFÉK FELFOGATÁSRA LEHETŐSÉG. EZEK A POZITÍV TULAJDONSÁGOK TESZIK COMP SZÉRIÁT TÖKÉLETESEN MEGBÍZHATÓVÁ, S MINDEGY, HOGY AZ AIM-ET V-FÉKKEL, AZ ATTENTION-T HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉKKEL, VAGY AZ ANALOG-OT “LOCKOUT”-TAL VÁLASZTJA. AZONBAN LEHETSÉGES, HOGY ÖNNEK MÉGIS AZ ACID NYERI EL TETSZÉSÉT HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉKEI ÉS “LOCKOUT”-JA MIATT?
2008 CUBE APPEAR 24sp
Súly:13200 g
Váz:Alu 6061, RFR-Geometry
Méret:16", 18", 20", 22"
Villa:RST 191 teleszkóp, 80 mm rugóút
Kormánycsapágy:Ritchey Logic semi-integrált
Kormányszár:Scape
Kormány:Scape lowrize
Első / hátsó váltó:Shimano Acera / Shimano Acera
Váltókar:Shimano EF50 fék/váltókar
Fék:Alhonga V-fék
Hajtómű:Prowheel 22/32/42 170mm
Lánckeréksor / lánc:Shimano HG30 11-30 / Shimano HG40
Abroncs:Rigida Zac19
Első / hátsó agy:KT Alu
Külső gumi:Kenda Koyote 26x2.1
Pedál:Alu
Nyereg:Scape Active 4
Nyeregszár:Scape Light
CUBE Appear 26"
Alu 7005 váz, RST 191 teló,
Shimano Acera/ST-EF50 24-seb,
Alu V-fékek, Kenda Coyote külsők
Vázmagasság: 14-16-18-20-22"
Súly: 14kg -
cargame #2931 Jah az a helyes megoldas ;) -
Gabo #2930 Lábszárvédő? -
#2929 a tüskék után már za a kis forróság szerintem nem is számítana
szal a ha gumiborítás nem jó, akkor jógi tanfolyamra járok :))) -
#2928 Hát akkor pláne nem értem. -
#2927 nem tekerés közben, gondolhatod -
#2926 Az öngyilkosság,főleg ha ott kell hagynod valamiért napon két percre,a pedál meg faszán felmelegszik.Múltkor érden az Ak tár is forró volt,amikor napon volt a rövid pihenőn. -
#2925 Nem hetente,csak megláttam ezt a gyönyörű Subaru motort,és logót kellett belőle csinálnom
De hogy vered be a lábszárad?Én csak tekerés közben még egyszer se vertem be,csak ugrálásnál. -
#2924 egyébkként gondoltam már rá, hogy el kéne menni mezitláb biciklizni, ilyen melegben, de nem vagyok fakir -
#2923 most megnéztem ki ez az okos, aki nekem ilyeneket irogat
szia bardocz
(mindekit a logojáról jegyzek egyébként meg, azért nem kéne hetenete cserélgetni)
majd megmutatom a sebeimet -
#2922 Mit csinálsz te,hogy szétveri a lábszáradat?Hát ne sípcsonttal tekerj,hanem a talpaddal:D -
#2921 szétkúrja a lábszáramat állandóan
csúszna? az nem jó
mezitláb? nem is rossz ötlet, biztos feelingesebb mint szakadó esőben cuppogó cipőben -
#2920 Minek rá gumiborítás,úgy csúszna,hogy csak na!Vagy mezítláb akarsz tekerni,vagy mi?:D -
#2919 üdv
a kiálló fémszegecsekre szeretnék gumiboritást
szerintetek létezik ilyen?
ezen még jobban látszik
vagy egyszerüen vegyek másik pedált? (mondjuk azt nem szeretnnék) -
Gabo #2918 BBB-nek és B+-nak is vannak ilyen csomagtartói. Valószínűleg a legtöbb bringaboltban kapható vagy rendelhető. A leírás alapján 10 kg körül lehet a terhelni őket.
Itt találtam neked néhányat.
Azért egy ilyen csomagtartó mellett nem árt egy bringás hátizsák sem.