22335
-
eatmerr #2797 A Magic wheel szerintetek hová tartozik? -
Gabo #2796 XC-re 100 mm-nél többet nem igazán szoktak használni. Sokszor a 80 mm is elég. -
#2795 XC-re szánnám... Most egy ratyi 100 mm-es Suntour van a bringámon... Még akkor is kotyog ha a garázsban áll a bicó:D -
Gabo #2794 A kérdés az, hogy mihez, milyen felhasználáshoz kell a 10 cm vagy egyáltalán a telo... -
#2793 Nekem nem jön be! Keveset mozog! Igaz baromi erős! Ha elég a 10cm akkor jó.. De szerintem nem elég a 10cm.. -
#2792 Értem. Thx!
És mit szóltok egy Marzocchi Dirt Jump III-hoz?:D
Hirtelen szimpatikus lett a 32mm-es becsúszóátmérő miatt:))
-
#2791 Igy van! Arról nem is beszélve hogy egy 10cm-es telót minden szempotból (felhasznált anyagok, stb) 10 centire találnak ki. Ha kihuzod 13-ra másképpen terheli a nyakat, a becsuszószárat stb. Akár el is törhet.. Ha hosszabb rugóut kell kell venni egy olyan villát! -
Gabo #2790 Ha lehet is ilyen módosítást végezni a villán, valószínűleg a tartósságának, stabilitásának nem tesz jót. Nem biztos, hogy az a néhány plusz centinyi rugóút ér annyit. -
#2789 21. század :DD -
#2788 És mi a véleményetek arról, hogy a telót szervízben meg tudják húzni, vagyis meg lehet növelni a rugóutat valammennyivel? -
#2787 3:0 :DDD -
#2786 belépő szintű villák, szerintem a manitou axelnél minden jobb :) az egy kalap fos - már bocsánat. amúgy a manitou villákból is van igen jó, de az axel... - hát az nem az :) -
#2785 2:0 a Rock Shox-nak:)) -
Gabo #2784 A Rock Shox villák megbízhatóságát csak megerősíteni tudom.
Két hete szedtem szét hosszabb idő óta először a 2001-es Judy XC villámat, mert már időszerű volt a karbantartása. Évekkel ez előtt volt utoljára szétkapva.
A leengedett olaj lényegében teljesen tiszta volt. Semmi szennyeződés nem látszott benne. Víz nem jutott be. A belső alkatrészek kopásából adódó szennyeződés nem látszott benne.
A becsúszókon és az alkatrészeken csak minimálisan látszik a használatból adódó kopás. Nincs a megengedetnél nagyobb kotyogása sem.
Persze hozzá tartozik a dologhoz, hogy azért elég kíméletesen volt használva a bicóm.
Azóta sikerült egy majdnem balesetnek köszönhetően szétnyírnom a jobb oldalon a gumi harmonikát egy részen. Neki estem egy szalagkorlátnak. Szerencsére sem nekem, sem a bringának nem lett komolyabb baja. A vázról lejött egy kis festék és a becsúszón látszik egy kisebb, felületi karcolás. A váz anyaga puhábbnak bizonyult, mint maga a becsúszó szár. ;o) -
#2783 Volt manitoum, tetszett is szerettem is, igaz nem ilyen volt, hanem egy black. De Rock Shox! És miért? Mert volt manitoum rst-m, és azt hittem nagyon jók meg hogy fuu.. De most vettem egy Marzocchi Bomber Z1 Freridot, és érzem hogy milyen egy jó villa. És ezt éreztem a Rock Shox-nal is. Igaz ezt a Dartot nem ismerem. -
#2782 Üdv! Ti melyiket választanátok? Kis eltéréssel egy árban vannak.
Manitou Axel Comp '07
vagy
Rock Shox Dart III
?:)) -
#2781 nm :) -
#2780 thx -
#2779 Magellan Draco sztem igen jó bicaj, ilyen célra tkéletes és asszem 50.000 HUF környékén kapsz -
#2778 Sziasztok! Kerékpártípus választásban kéne segítség. Olyan bicikli kéne nekem amit könnyű hajtani ,és kényelmes. Városban használnám .Fő célja az lenne hogy a külvárosból be tudjak menni az 5 km re lévő városba ,és azzal járni nyáron busz hellyett.Előre is kössz -
#2777 sztem egy 10x6-os vagy ilyesmi méretet simán megtud csinálni szép minőségba azt meg h leázik-e azt nemtom
-
menace #2776 Ha nem akarok single speed-es agyat akkor a lánkereket mivel tudom rögzíteni a sima tárcsafékes agyon mivel a fogaskoszorú nem tetszik rajt?!
-
#2775 én nem fizetem ki a postaköltséget, az fix -
#2774 posta? :D
norbi56: nem olyan a nyomtatom hogy olyan szép minöséget produkáljon :S de ha azt megtudnám akkor az nem ázna le? -
#2773 szerzek én neki, nem gond, de ettől neki ettől még hoyg lesz? -
#2772 figy veszel öntapadós a4-es lapot(nem olyan csillogó csúszós cuccot)na veszel olyan a4-es papírt ami öntapadós és jó a nyomtatóba és rányomtatod kivágod és ráragasztod a bicódra,) -
#2771 és ha szerzek neked, akkor mi lesz? -
#2770 vki nem tud nekem szerezni? mer nem bpi van és itt nem lehet kapni :S -
#2769 valami bicajos boltban biztos van :) vagy kinyomtatod netről és beragasztózod :D;). -
#2768 ilyen critical masses matricát hol lehet beszerezni? -
gettobuxa #2767 szerintem béna szervezés volt, h nem volt lezárva mindenhol az összes sáv... hídon meg még egy helyen kurvaszar volt h jönnek szembe autósok... -
#2766 dettó :) -
#2765 hm... én úgy vagyok vele, amihez nem értek, nem piszkálom -
#2764 persze, az nem nagy kiadás, de azért arra gondolj, hogy ha picit ferdén van beütve (nem látványosan), akkor lehet, hogy látszólag minden rendben lesz, csak majd használat közben törik / szakad ki belül az egyik kis "fog". na az elég kellemetlen :) -
menace #2763 ja nem nagy kiadás ... de azért jó lenne ha elsőre sikerülne -
#2762 max veszel újat -
menace #2761 Kösz a tippeket megpróbálom itthon szakszerűen. -
#2760 elviszed egy szervízbe, ahol megcsinálják profin. mi már basztunk el egyet, nem ajánlom a szenvedést utána :)) -
#2759 Gumi kalapccsal! És nagyon sok ésszel!! Nehogy elbaszd! Könyü tönkre vágni! Figyelj arra hogy központosan menjen bele.. Ne ferdén stb.. Szóval sok sikert! -
#2758 falbontó kalapáccsal egész bizotsan :D