22335
-
#2997 ajánljatok vmilyen gumit
most WTB? Weirwolf ami kurvajó salakon, murván, de erdőben 2 pillanat alatt beleáll az ágacska, eddig mindig defektet kaptam veel, pedig vmi 7k darabja (ha jól emlékszem) -
#2996 semmi extra, váltók fékek gagyik, telóhoz nem értek, de nekem csak városkörüli néha dimbes-dombos tekerésre tökéletes, jó könnyű (én 3. emeletre viszem fel) százért biztos van jobb, csak én adok a külsőre is :) -
AarPoe #2995 Én mindenképp a led-es fejlámpát ajánlanám: nem egy sikban fog forogni a lámpa a bicajjal együtt, hanem sokkal szabadabban, amerre nézel. Apám vett most egy ilyen 3 ledeset a MediaM-ban 10 ezerért és keresztül világitja a Tiszát úgy, hogy még Hold is van... :)
-
AarPoe #2994 Megtennéd, hogy mesélsz róla egy kicsit? Épp egy ilyen Chicago-t simogattam nemrég a Hervis-ben, nekem is tökéletesen megtenné. -
AarPoe #2993 ...bocsánat, élek, csak sosem jutok el idáig :)
Mindenkinek eső-és szélmentes napokat, és jó szurkolást a TDF-hoz!! -
#2992 Meg tudja valaki mondani ennek az U-Lakatnak a típusát?
-
#2991 állítólag ha ellopták a bringádat, azonnal ki kell menni a verseny utcai piacra és aznap még ott lesz :)
nekem most egy ktm chicago-m van, nem nagy szám alkatrészekkel, de csak hobbira kell úgyhogy megteszi, vigyázok rá mint állat, sehol nem zárom le, max 5 percre + van 1 állat edzett acél U lakatom -
#2990 Nekem SIgma BC 906-os van és szerintem az is nagyon jó igaz sokkal kevesebbet tud de 4000Ft -
#2989 néha elcsodálkozok hogy milyen drága brinkákra nem vigyáznak -
#2988 http://alleycat.hu/lopott-bringak -
#2987 Nem gáz az.. Ezért kell a hsználti területre venni! Ha veszel egy turázásra alkalmas Crosscountry gépet, annak olyan kemény a hátulja hogy nem zavaró a "hullámzás" ugyanakkor mozog..
Persze nem 20 centit mozgó Dh géppel kell neki állni mert azzal nem fogsz tudni tekerni:D
De amit linkeltél az teljesen jó turázásra is. -
#2986 Földúton,ha ülve mész szerintem egyáltalán nem gáz,ha hátul rendesen mozog. -
#2985 az gáz ha hátul is rugós mert túra közbe ringatózik -
#2984 ez fasza 1 biciklis weboldal
http://www.testbike.hu/ -
#2983 Ez arra amire irod tökéletes.. De igy elsőre vagy 500k:D -
#2982 Hát ez a bringa Dual slalomra lenne igazán jó.. De én Dh-ra használom amig nem lesz össztelós.
Szóval kemény durvulásra van épitve és birja is..
-
#2981 1 ilyennek örülnék
-
#2980 jó nagy a rugóút
az olajos fékek faszák
és ez a bringa mire jó pontosan?
nekem olyan mindennapi használatra és terep és túrázásra kellene ahol néha keményebb terep is van
nekem most jelenleg 1 nagyonrégi gyári Shimano MTB-van -
#2979 Persze van!
Igazából semmi nem olyan mint a gyárin..
Egy Marzocchi z1 freeride van benne. Hayes olajos fékek elöl 203-as hátul 180-as tárcsával. Truvatiye isis Giga pip dh közép rész: Hussafelt kormány, hajtókar, stucni. Single track hátsó felni. egy átütös Shimano agy elől. Lx hátsó váltó. Hát igy kb ennyi ami hirtelen eszembe jut..
Ez a felszereletség a legjobb Kona merevázas bringáé kb.. De a váz "csak egy sHred"
-
#2978 képed van róla? milyen lett és mit cseréltél ki ami jobb
-
#2977 Igy van!
Ha veszel kompletten egyet akkor kompromiszumot kötsz! Hiszen sok olyan alkatrész van ami, nem a legjobb esetleg nem tetszik.. De igaz hogy sokkal olcsobb.
Ha viszont épitezs mindenből olyan lesz amit te elképzelsz és a lehető legjobb. Igy viszonbt akár a duplája is lehet a dolog.
Nem véletlen az hogyha az én bringámat nézed egy Kona Shred kijön kb 200000ft ből.. Az enyém kb 350000ft be van.
Szóval ha nem vagy versenyző és nem számit az hogy milyen cuccok vannak ott akkor egybe kell venni.
Ha számit épits, de igy huzosabb. -
#2976 amúgy szerintetek kompletten éri meg megvenni 1 jó biciklit vagy darabokba egyenként válogatva (így drágább) -
#2975 hát nekem a szememnek nagyon nem jön be ez a "hideg" fehér -
#2974 Ez bolondság!
A ledes lámpák sokkal jobbak! Persez jót kell venni!
Az egyszerű égős elég szar.
Igaz aszzem csinálnak már halogénes égővel is, azt nem próbáltam még.. -
#2973 nekem is ledes van és ezzel legalább látok, a régi cateye csak arra volt jó hogy észrevegyenek, persze sok fajta van lehet szarabbat fogtál ki -
#2972 Akkor én véletlenül látok ledessel,bocsi. -
#2971 értsd meg ez kamu fény este szart se látni normálisan a ledessel
pont erről ment a vita az energiatakarékos izzó és a ledes lámpa között
egyenlőre nem sokat érnek
1 előnye van amit meg tudok erősíteni az pedig az hogy keveset fogyaszt -
#2970 Pont,hogy a ledeseknek erősebb a fényük...Csak normálisat kell venni,ami nekem van itthon,az olyan,hogy összetörni nem fogod,mert fémházas,max megkarcolni,és marha messzire jó lehet vele látni. -
#2969 ezek között tutti van pár jó
csak drága
http://www.cateye.com/en/product_listing/56 -
#2968 valami ilyesmi lámpám volt 7-8éve
és jó volt és látni is lehetett vele
-
#2967 ezek a ledesek csak arra jó hogy téged látnak
az autósókat idegesíti különben az erős kékes fehér villigó
olyan max 1-3eFt-ot érnek azek -
#2966 nekem 10k-s lámpám van -
#2965 nézegesd te ha annyi pénzed van
az már 1 tescos fullos mtb ára :S -
#2964 ne 1000 HUF-os ledlámpákat nézd, hanem a 10-20k-sakat -
#2963 ja az ilyenek közt van jó -
#2962 csak úgy tűnik hogy jól világít
pedig este biciklizás közben semmire nem jó
a régifajta jobbféleizzós állíthatónak nincs párja
csak az meg zabálja az elemeket
végülis a ventura led 1160ft-ért jó vétel volt még így is
5led és 160órás -
#2961 Hátso lámpát már vettem ujat, de a régit az más célra akarom felhasználni ezért akarom megtudni hogy miért nem akar világitani rendesen.
Ahogy néztem ez a cateye 10k értékbe van nekem meg max 3k ért kéne egy jo.
Ez a venturás megoldásu meg sztem csak egy sávba szorhatja a fényt, nekem meg az kéne hogy minél szélesebben, hogy lássam az ut széleit is, mert lakott területen kivül erdös részeken szoktam tekerni és nem szeretném ha felöklelne valami olyan állat amivel még nappal sem szivesen találkoznék -
#2960 Én egy 3 ledes cateyet használok, nagyon jól világít, ha meg már kezd merülni az elem, akkor átkapcsol tartalékra:D Jah, és 50 méterig vízálló:D
Bár nem 2-3ezer forint sajnos. -
#2959 Hát nem tudom,de nekünk itthon van egy 3 égős ledes lámpa,és átvilágítja az egész lakást,marha erős fénye van.Vagy ami még jó lehet,az a fejre szerelhető lámpa,amit mondjuk bányászok használnak,meg nagyon sötét helyeken,azzal tuti jól lehet látni,meg mindig oda világít,ahova nézel. -
#2958 ebből 2, és olyan fényár van, hogy ihaj :)