22335
-
#3117 Vagy nemtudod mire költeni a pénzed:D -
#3116 Én is csorghatnám a nyálam utána de ennyi pénzért hülyesg bicajt venni ha csak nem a VB címre hajtasz! -
#3115 És ebből a váz 1 milla:) -
vass17 #3114 az alsó másfél millába kerül, ennyi pénzért már mind lehet jó (akkor már inkább Santa Cruz vagy Haro, nem azt mondom, hogy Ktm szar, csak azt, hogy ez a modell iszonyat drága -
#3113 De ami drágább az jobb:) -
#3112 Persze,de ha összeraksz egyet ugyan ennyiért(valószinű jobb),akkor az már ne éri meg ^^ -
#3111 Nem értem aminek híres márkája van azért már több 100e is lehet költeni? -
#3110 Szerinted létezik olyan ember aki nem ismeri a KTM-et? :D -
#3109 Nyugi ismerem a márkát:) -
#3108 krosszmotorokba világelsők :D
pl Paris Dakar
csak ennyit is érdemes tudni a márkáról :D -
#3107 Na az alsó az már valami:) -
#3106 néztem 67eFt-os Gepida-t
ehhez képest 1 fos volt és alig volt olcsóbb -
#3105 ebbe az árba garantáltan nem találsz szerintem jobbat
1hónapig nézegettük milyen bringát vegyen hawer
végül rátaláltunk erre
megvette és megvan elégedve vele
és most is ezt venné -
Gabo #3104 Kinek és milyen szempontok szerint a legjobb szerinted?
A Cube jó márka és szép gépeik vannak, de akad még jó néhány gyártó, akiknek szintén akadnak remek gépeik.
Ne legyél elvakult! -
#3103 nem mindenkinek van 100000-200000ft je bicóra.. "
annyit kell tudni a legjobb bringa 80eFt-ért vihető
Cube Appear
http://www.faunbike.hu/component/page,shop.product_details/flypage,ss_flypage/product_id,85/category_id,6/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,37/vmcchk,1/
ez a legjobb át/telsjesítműnyű bringa amit láttam eddig
cimbinek is ilyen van és nagyon fasza
főleg hogy ráköltött még 40eFt-ot
-
#3102 Azért meg kell védjem a mongoost. Nem szeretem a márkát, de van nagyon jo cucc is a palettán.. 800000ft-ért is árulnak bringát.. Vannak jo elképzeléseik..
De persze van gagyi és szar termékük mint ahogy szinte minden márkának..
De ha azt nézed, nem mindenkinek van 100000-200000ft je bicóra.. Az emberek viszont Sznobok, tehát ha meglátja hogy mongoose megveszi függetlenül attól, hogy szar:D -
Gabo #3101 Bőven eleget írnak az alkatrészekről, csak alaposabban el kellene olvasni.
A ZOOM telok nem túl magas minőségűek. Belépő kategória alja.
A SRAM-nál a valódi mtb váltók az X (X-9, X-7 stb.) sorozatnál kezdődnek. Az MRX ebből adódóan szintén belépő kategória.
A Shimano TX-30 a Shimano komfort kategóriás alkatrészei közé tartozik. Nem alkalmas komolyabb használatra.
A Promax fékek a még használható kategóriában vannak, de a minőségük messze nem a legjobb.
Hátul noname V-fék.
Noname hajtómű.
Noname felnik.
A váz rugóstagja sem lehet valami magas színvonalú, ha meg sem említik a leírásban.
Javasolom, hogy olvass utána a Mongoose jelenlegi piaci helyzetének. A cég igen sokat veszített valamikori fényéből. Lényegében abból tengődnek, hogy a kinti nagyáruházak gazdaságos bringáihoz adják a nevüket. (Ha jól tudom ugyan az a konzorcium vásárolta fel őket, mint ami a Schwin-t is.)
Szóval ez a bringa alig egy hajszállal jobb, mint egy corabájk. Valószínűleg árfekvésében is azokhoz áll közelebb, mint a valódi, minőségi össztelos gépekhez. -
-
#3099 ez 1 full Mongoose bicaj volt
a kormányt én vettem meg róla
a kormány is kettétört és a váz is
pedig nem volt gyilkolva
elég vékony is volt
a kormányra is rá volt írva hogy Mongoose
KTM vázra szereltem fel 2db ilyenem is volt
azok bírták és volt benne anyag
nem hiába osztrák minőség
most meg lehet nézni mennyi 1 KTM bicaj hát elmondom nem olcsó
szerintem még valahol van is kép arról a kormányról nekem -
#3098 Csinál az minőségi bringát csak az nem 100ezer forint:D! Első bmx-t vagy montit a mongoose csinálta, szóval van nevük! -
#3097 Csak példának szántam.
:P -
#3096 Hát aki bmx-el dh-zik^^ Max four-crossra jó,ilyen vonalon,bmx dirt-street-park-ra való leginkább. -
#3095 Jó de más ha DH közben törik el vagy a zebrán átguruláskor:D -
#3094 Hidd el,extrém sportban nem ritka a vázrepedés,van,aki 100-es vázat tört össze,és kettőt belőle(specialized,nem tom melyik dirtváz,de aszem 100 fölött van,vagyis azt hallottam).Kormányod meg nem hiszem,hogy mongoose volt. -
#3093 fú ez egy válogatott bíztató hsz volt:D -
#3092 MONGOOSE cuccot én többet nem veszek az tutti
a BMX-emen a kormány elrepedt
ismerősnek meg a váz repedt 2-é
10éve volt 25eFt és ezért csak szart kaptunk :( -
#3091 ja. -
vass17 #3090 ok, köszi a segítségeteket. úgy látszik, még semmit sem értek a témához, azt hittem, hogy a mongoose minőségi dolgokat csinál, de ahogy elnéztem, nem sok merevvázast mtb-t árul, a legtöbb ilyen és ehhez hasonló.
-
#3089 ez a bicó elég gyengécskének tűnik, persze attól függ mire használod -
#3088 Hát szerintem akkor érdemesebb teljes fékrendszert cserélni hidraulikusra, mert a mechanikus nem képvisel valami nagy minőséget...
Nekem a szemem az a teló szúrja...:) Nagyon gyenge. 100.000 forintból már nagyon zsír merevfarú bringákat lehet kapni amúgy, ilyen össztelós bringák a jobbak 500.000 forinttól kezdődnek. Persze van a kettő közötti árban is, kettő közötti minőségben. A lényeg amit mondani akarok hogy én ezt nem venném meg, mert amire elméletileg jónak kéne lennie, arra nemjó. -
vass17 #3087 ahh, azért nem teszkós minőség, nem tudom mire gondolsz:)
másik: érdekelne, hogy kb. mennyibe kerül egy tárcsakfék mindenestől együtt és mi kell hozzá, hogy működőképes legyen (a mostani V-fék helyett)
-
#3086 Ki lehet, de szerintem nem csak az fog benne tönkremenni -
vass17 #3085 pedig annak csak a töredéke, de sajnos csak Usa-ban, mint minden más:@
egyébként az ilyen hátsó teleszkópot ki lehet cserélni, ha tönkre megy?? -
#3084 Magyarországon nem kapható. -
#3083 így ránézésre 100, 150 ezer közé tenném -
vass17 #3082 Egy hozzávetöleges összeget tudnátok mondani, hogy mennyibe kerül ez:?
MONGOOSE VANISH R2736 26" Mountain Bike
Aluminum Dual Suspension Frame with ZOOM Fork
MTB Riser Bars with Ahead Stem
21-Speed SRAM MRX Pro with Shimano TX-30
Front Promax Disc Brake
Alloy Linear Pull Brakes with Alloy Levers
Alloy Forged 3-Piece Crank Set
Black Anodized Alloy Rims with 2.35" Tires
Ergonomic Bar Ends
Model Number: R2736
Carton Dimensions: 56.7" x 28.7" x 7.7"
Weight: 41.9 Lb
Color: Dark Bronze
Az a baj, hogy nem írja, hogy milyen alkatrészekből áll, vagyis csak nagyon felületesen. előre is thx:) -
torokandras #3081 Szerintem is ,teljesen normális a tárcsa. -
#3080 Rosszul látod:D
Úgy van rajta mint minden bringán:) -
#3079 Ezen a kerékpáron vajon hogyan oldották meg hátul mert elől ha jól látom nem a küllön kívül hanem belül van a féktárcsa:)
Kalkhoff Voyager Disc 2008 -
#3078 Van valakinek Skarpeaval való találkozása?