22335
-
#3077 Köszönöm!xD
Ma elmentem a kerékpároshoz tíz perc alatt megcsinálta a váltót azt mondta el volt állítva.Hozzá se értem.Azt mondta,hogy valaki szórakozott vele:) -
#3076 szét nagy a biciklizár :D -
szieszáj #3075 mert szeretnék másikat is kipróbálni egyszóval nem arra van kitalálva amire én használnám ... -
szieszáj #3074 szerintem is minden belállitás kérdése egy tescós bringa v-fékje is jobb ha bevan állitva mint egy nem beállítot mechanikus,tárcsa...
-
Gabo #3073 "Acera=FOS!"
Ezt így, ilyen kategorikusan kijelenteni, finoman szólva túlzás. Ahogy lejjebb írtam, több ezer km-et hajtottam Acera váltóval. Mióta megvan a bringám, azóta ez a váltó van fent.
Még egyszer leírom: Ha jó a váltó bowdenezése, ha nem noname, hanem legalább a váltóval egy családba tartozó lánc és fogaskoszorú van feltéve a bringára, akkor teljesen korrekt lesz a váltó teljesítmény is.
Magától egy XTR váltótól sem lesz jobb a váltásteljesítmény. A meghajtás többi összetevője ugyan úgy befolyásolja azt. De legalább az alkatrészeiért érdemes lesz ellopni a bringádat.
Ugyan ez vonatkozik a V-fékekre is. Egy strapa bringára miért kellene drágább tárcsaféket tenni? Hol akarod használni a trekkingedet, ahol nem elég a V-fék fékereje? Trekking esetében ez is csak arra jó, hogy felébressze a tolvajok kíváncsiságát.
A V-fék nyikorgását pedig, bármily meglepő, megfelelő beállítással lehet orvosolni.
Lehet, hogy az előtt kellett volna átgondolnod azt, hogy mire akarod használni a bringádat, mielőtt megvetted. -
#3072 És miért adod el már most?:O -
szieszáj #3071 mmint ami képnek az a neve h bicó 1hónapja használom ....
[IMG][/IMG] -
szieszáj #3070 off: valakit nem érdekel a vázam galériámban ott van -
#3069 Szerintetek?
SRAM X.7 vagy Shimano XTR?
És,hogy passzol e Shimanohoz? -
#3068 Error:D -
#3067 http://potkerek.extra.hu/katalogus/Dura_Ace_2009.pdf -
#3066 Ez? -
#3065 Ez az agyfék:D -
#3064 Shimano Katalógus 2008-at honnan lehet letölteni pl PDF-be? -
szieszáj #3063 de pl a küllő nem egy drága dolog szoval meg amugy se muszály venni
ezmiez am ???,:D -
#3062 Jaj de jó!:D
De így néz ki:)
-
szieszáj #3061 elviszed a bicósboltba szépen ott kifűzik a régit és befűzik az ujat :D
persze csak ha nem kell uj küllő mert akkor azt is vehetsz -
#3060 Én se találtam róla nagyon semmit.Agyat egyátalán,hogy kell cserélni?:D -
szieszáj #3059 na az amiben én nem tudok néked segíteni : ) -
#3058 Akkor esetleg agyfék? -
szieszáj #3057 a fékváltókart általában v-fékhez ajánlják (ráis van irva ugyebár)
szerintem érdemes külön váltókart,fékkart használni.(kényelmesebb pl)
előre lehet tárcsaféket tenni persze ha veszel tárcsás agyat, hátra attól függ hogy maga a tárcsába nem ér-e bele a csomagtartó rögzitése vagy valami ilyesmi... -
#3056 -
-
#3054 Mindjárt csinálok:) -
#3053 Shimano.Fék és váltó egybeépítve.Csak a márka és egy V-Brake jelzés van rajta.7sebességes. -
szieszáj #3052 van esetleg képed a bicóról? -
szieszáj #3051 a tegtöbb fékkart lehet használni mechanikus tárcsafékhez,v-fékhez is , a hidraulikus tárcsafékhez viszont csak olyan fékkart lehet használni ami ahhoz van kitalálva.nem tudom neked milyen fékkarod van... -
#3050 igen -
#3049 És ehez kell cserélni fékkart is? -
#3048 És meglehet oldani,hogy egy rögzíett sárvédő van elől és hátul egy csomagtartó? -
szieszáj #3047 tárcsafékhez előre: villán lévő tárcsafékkonzol, tárcsás kerékagy
hátra: vázon tárcsafékkonzol , tárcsás kerékagy -
#3046 Teljesen felvagyok világosodva:)
Agyfék=dobfék másnéven:)
Tud nekem valaki mondani róla valamit? -
#3045 Akkor te talán tudsz segíteni:)
Iskolába járáshoz használnám.
Amúgy milyen alkatrészek kellenek tárcsafékhez?Elől és hátul? -
torokandras #3044 Hát attól függ ,mennyire gyakran tekersz.Mire használod.Mondom nekem 2008 as Lx váltók vannak kb 4x edzek egy héten terepen + mindennap melóba bringával járok.És tökéletes.Jobb nem is kell. -
#3043 Hát váltóból ezt találtam:
Shimano Deore XT '07 hátsó váltó (RD-M761SGS)
-
#3042 Én ojanra gondoltam aki leírná,hogy mit érdemes venni:D -
#3041 ezt az oldalt javaslom
http://www.testbike.hu/
amúgy nekem gyári régifajta Shimano MTB-m van és faszán összetákoltam
eddig bírja -
#3040 Acera=FOS!
Olyanokat olvasik róla,hogy csak na.
Akkor kellene egy kis tanács.Mert 8-dikba bicóval fogok járni és ki lesz téve a strapának így kellene egy is HELP.
Először is váltó.Milyet? Ami igazán trekkingre valóés jól bírja a gyűrődést:)
Fékek:Vadonat új V fék igaz nyikorog.Ezt majd később cserélném le:)
Hogy lehet megoldani hátulra,hogy egy kosártartó és a tárcsafék is rajta legyen?
Kormány:Igazából nem rég próbáltam egy hasonlót ami a linkben is van és tetszett.
Valaki aki kerékpár szervizbe dolgozik?
Segít nekem? -
#3039 az tényleg drága
nekem a montim egyenlőre össz vissz 3000Ft-ba van :D -
#3038 Oké.Most én mondtam egy hülyeséget:D
Az a dobfék helyett agyfék a pontos megnevezés és csak agyváltóhoz vannak tervezve tehát marad a tárcsa:(