22335
-
#3037 Hát köszönöm szépen a segtséget:D
Még valamit.Ugye bicó egy trekking és nagyon sok ilyen fajta bicikin láttam dobféket.Azok nagyon drágák?Megbízhatóak?Vagy vegyek 40000FT tárcsát amit én kicsit drágállok:D
Ja és egy ilyen kormány szerintetek?:D
Link. -
torokandras #3036 Nekem 2008 as LX válóim vannak ,és tökéletesen működnek ,most kb 1500 km után.Nagyon elégedett vagyok.Elég intezíven megyek hegyeken is.. -
#3035 Jó, hát az XTR az nem gyönge... -
#3034 az acera amúgy alsó kategória igencsak, nem? (asszem nekem is az van...)
1x egy szerelő mondta h a shimano váltók minősége kb abc sorrendben követik egymást (?) -
Gabo #3033 A bowdenezés mellett a lánc és a fogaskoszorú minősége is erősen befolyásolja a váltásteljesítményt.
Gondolom ezek noname alkatrészek. Szóval így túl sokat ne várj el tőlük. -
Gabo #3032 Több ezer kilométert mentem már az Acera váltómmal. Ha egyszer pontosan be van állítva és jó minőségű a váltó bowdenezése, akkor pontosan működik. Az újnak meg pláne illene pontosan működnie.
Javasolom, hogy járj addig a szerviz nyakára, amíg rendesen be nem állítják. Vagy nézz utána a neten, hogyan kell beállítani és csináld meg magadnak.
Rossz bowdenezés mellett egy drágább váltó sem fog pontosan működni. -
#3031 Hát ha már elhajlik...:D -
#3030 nem estél el és hejlott el a váltó? -
#3029 Elméletileg egyik sem rossz, mert nekem is csinál ilyet a bringámon a váltó, és ha beállítom akkor jó lesz...
Szerintem ott lehet a gond (nálam) hogy sokat megyek rázós talajon és attól elállítódik. -
#3028 Kiábrádultam.A Caprine Tour Cross kerékpáromon egy "szar" Shimano Acera váltó van.Amit honlapokon 4500FT.ért árulnak.Na mivel a "vadiúj" biciklimnek van egy baja amit már nem tdok kezelni.Már azon gondolkodom,hogy kicsrélem az egész váltót.De még mielőtt megtenném segítséget kérek.Egyszerűen egyes fokozatokba 2 kell váltani és egyszerűen nem tudom miért? Elől általában 2 és 3-ast szoktam használni hátul mind a hetet egyszerűen 4-dik fokozatot nem találja.Vált és semmi.Még egy váltás végre rá rakja.Pedig egyszer megkértem,a szervízben,hogy alkossannak vele valamit.De rosszab lett.Mi lehet a gond?A Váltókar vagy maga a váltó a szar? -
#3027 Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol a vázak anyagáról találhatok információt? Perpillanat ennek a váznak az anyaga érdekelne Merida Kalahari 510 (2004-es évjárat) -
Apocalipto #3026 ? -
#3025 Cube Appear 82eFt -
vass17 #3024 értem, de Sigma-t nem akarok, mert nem tetszik, ahogy irja az adatokat, szóval akkor Cateye lesz:) thx -
Apocalipto #3023 Helló All!
Egyik ismerősöm szeretne venni egy országúti bringát, csak nem tud választani, eddig 3 bringát látott esélyesnek...
Az a kérdése, hogy + 30.000 Ft-ot megéri e carbon villára költeni vagy sem? -
#3022 az a baj a sigma és a cateye drága ami már tud is valamit
amúgy 3eFt-tól vannak az egyszerűbbek -
vass17 #3021 Egy kis segítségre lenne szükségem: most vettem egy magellan-t, de sebességmérő nélkül hiányérzetem van. De mivel nem ismerem a típusokat és kevés tapasztalatom van ilyen téren, örülnék, ha jó áron, megbízható és jól működő mérőt linkelnétek:)
előre is köszi a segítséget -
szieszáj #3020 ja ez ilyen szar bringa -
#3019 ahogy nézem
nincs ezen váltó meg elsó fék se -
szieszáj #3018 16" os de én magas teccek lenni... -
#3017 nem nagy ez a váz streethez? -
szieszáj #3016 kertváros,de más stílus(street),vele:) :
-
torokandras #3015 Na!s merre leksz?montizol? -
szieszáj #3014 /énis pécsi vagyok höh/:) -
torokandras #3013 Bowdenes,igen.Jól fog csak "gyakran"kell cserélni a betéteket.Elég nagy lejtők vannak itt a mecseken:D . A gyári gumik nagyon csúsztak terepen.Most zmax hátul elöl pedig ritchey exca vader.neked milyen géped van? -
#3012 bowdenes a fék?
?ft volt a gép?
jól fog a fék?
látom gumi csere az már volt -
#3011 -
#3010 nem jócsináltad
a kinyagyított kép tulajndonságinál van ami be kelltt volna
vagy a legalsó link lett volna az -
torokandras #3009 nem tom jól csináltam -e? :D picit béna vagyok még.nagyobba akartam:D
Jó kis gép Lx váltók ,Hayes one tárcsafék.Ritchey külsők.Maximálisan megbízható.Neked milyen van? -
torokandras #3008 [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/Bring_m2.jpg[/img][/url]]Merida -
torokandras #3007 [IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Bring_m22.jpg][/url][/IMG] -
#3006 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ -
torokandras #3005 hogy csináljam? -
torokandras #3004 azt írja h 20 kbyte a max méret.ahhoz nagyon le kell kicsinyíteni.. -
#3003 képet a bicajról
jó a merida? -
torokandras #3002 Hello mindenki!most találtam ezt a fórumot.nagyon jó.Én pécsi vagyok és rendesen gyűröm a mecseket meridámmal:Dlegutóbb a mecseki hegyikerék teljesítménytúrán voltam.kár h kevés ilyen van itt.megpróbáltam a versenyt is komlón májusban.. -
#3001 ritchey z-max pro. mondjuk. -
szieszáj #3000 neked ment az előző:) -
#2999 erdőben nem igazán, mert garantált a defekt -
szieszáj #2998 szóval erdőben használod? mert ismerősöm ktm-jén láttam michelin vmilyen dh gumit 3500- volt elvileg majd megtudakolom csak bent van a boltban és futolag láttam ja és azthiszem 2.5ös. Amugy szerintem a highroller vagy a minion dh is jó...