22335
11330766891279474906.jpg
  • torokandras
    23.lett!!!!!REMEK EREDMÉNY!!
  • torokandras
    9 kor Monti Olimpia!!HAJRÁ ANDRÁS!!!
  • Pistike 007
    Mondjuk ha egy ilyen láncfeszítőt tennék rá, akkor nem csapkodná alulról!
    És ez megoldható a bringámra!
    vagy nem?x)
  • Pistike 007
    Hát mivel a magadhoz mért teljesítmény mindig a fontos:)
  • AarPoe
    Közben elment mellettem 2 "hivatásos", mintha álltam volna. Talpig mezben, sisakban, ahogy kell...nagy élmény volt. :) Tudom, nem valami nagy szám tekerés ez, csak magamhoz képest mérem magam.
  • AarPoe
    Aszfalt, sík. Alföldi gyerek vagyok, ha majd salakon is így megy, visszarakom a traktoros gumit :D
  • Pistike 007
    Grat!
    Milyen terepviszonyok között?
    Vagy aszfalt?
  • AarPoe
    Juhéé!!

1h 12m 11s, Av:22,9km/h, a 27km-es körömön!
    Több mint 14 percet javítottam a korábbi rekordomon...lóg a belem, de madarat lehetne fogatni velem! :D
  • Pistike 007
    Kiderítettem hogy alulról veri a láncvillát.
    Megpróbálkozom a szem-szám csökkentéssel:|
  • szieszáj
    háát nemtudom mit lehet vele csinálni nekem nincs váltóm szoval igy nemtom :D
  • Pistike 007
    Ja, nem rossz ötlet, de az a lényeg hogy ne is b@szkodja nagyon...
  • Pistike 007
    Nemjók rá:|
  • szieszáj
    kérj meg vmi ismit hogy varjon :)
  • bardocz
    Tépőzáras vázvédő sem jó?:O Pedig azok kinyúlnak.Amúgy szerintem max feszesebbre tudod venni a láncot,de mást nem igazán tudsz vele csinálni.
  • Pistike 007
    Na.:D
    Amikor leugrok bringával egy nagyobb "magaslatról", akkor a lánc mindig nagyon erősen hozzávágódik a láncvillához. Eléggé vastag a láncvillám, szóval nem tudok rá venni semmi védőt, egy gézdarab van ráeszkábálva home made:D
    De nem is ez a lényeg, hanem hogy valamilyen eljárással messzebb tudom vinni a láncot onnan?
    Vagy nem?:|
  • Pistike 007
  • MaSzKa
    40km ilyen terepen a z szép
  • torokandras
    OLIMPIAI PÁLYA MTB
  • MaSzKa
  • poppe
    szob környékén szokott vki tekerni? fel lehet ott menni nagybörzsönyig mondjuk asszonyostól?
  • Vaxi
    hát alföldről, Szolnokról, csak ilyet tudok :D
  • szieszáj
    Szia !
    A "26" a kerék méretét jelöli ami a te esetedben 26"collos (remélem igy irják):)
    2.00: a külső szélességét jelöli, rátudsz tenni vastagabbat is (-mondjuk ez felnifüggő)
  • Ferrari23
    Sziasztok!

Ez lehet hülye kérdés lesz :)

Szóval MTB külső gumiknál a 26*2,00-nél a 2,00 mit jelent? A szélességet?

Nem nagyon értek a bicókhoz, bicómon 26*2,00-ás gumi van, akkor csak ilyen megy rá, vagy 26*2,125 stb is?
  • torokandras
    nem magamnak akartam válaszolni :D
  • torokandras
    Frankó képek!majd küldök én is párat a Mecsekből..:D
  • szieszáj
    szia!
    Jó kis hely,turázáshoz kiváló bár egy-két letörést eltudnék viselni:)...
  • Vaxi
    Hali :)
    Két napja csináltattam meg a bicajom, előtte laza 5 évig hozzá sem nyúltam :(
    Ma túrázni voltam, (nemsok, 25 km) és készítettem pár szép fotót.
    Ami a meglepő, hogy szolnokon van ez :)
    Remélem nem gond, hogy bevágom őket, de nekem annyira tetszett, gondoltam megosztom veletek is :D
    (A képek telóval készültek bocsi, a bijacom pedig olyan, amilyen, nem egy profi jószág, de jól megy :) )

>> A bicaj
    >> A Szecska lakótelep mögötti gát
    >> Zagyva
    >> Ez egy szép rét
    >> Ez is az a rét

Akinek nem tetszenek, attól elnézést kérek :D
  • torokandras
    Valaki meg tudná mondani, h az MTb olimpiát(23.-a szombat),lehet-e teljes egészében valamelyik csatornán nézni?az m1 re van kiírva de sztem csak pár pesrcet adnak belőle,Extrem-en csak Nissan világkupát közvetítenek.
  • Pistike 007
    Na majd holnap átnézem a gépezetet:)
    Nem ugrál úgy hogy mindig, de azt felfedeztem hogy lehet hogy -2-3 láncszem segítene a dolgon.
    Majd írom a fejleményeket:)
  • gordon 24
    Na várjá!!

Ha átugrik, akkor nem a feszités a gond.
    Akkor vagy a lánc kopott el ami elég valószinű, vagy a hátsó vagy az első fogaskerék.

De sajna van egy elég rossz hirem:D Ha átugrik már, akkor kb 90% hogy az első a hátsó fogaskeréknek is kampó, és a láncnak is. De az elsőt ne cseréld, hiszen ott 3 van tehát lehet hogy az uj lánccal is jó lesz még.
  • Pistike 007
    Értem.
    Csak azért mert néha megesik hogy csúszik egy "szemtnyit" a lánc:|
    Jó hogy mondod, ami most van hátul egy Alivio eléggé fosh.
  • gordon 24
    Tudsz de minek??
    Ha felrakod nem fogod tudni hátul teljesen fel rakni a láncot.

2 lehetőséged van:
    1 röviditesz a láncon (persze csak annyit hogy a váltó ne nyuljon ki ha hátul fent van)
    2 a váltó feszitő csavarján állitasz. Ha koppra be van tekerve akkor gyenege a váltó rugója! Vegyél egy komolyabb váltót..

Kb ennyi.
  • Pistike 007
    Egy XC bringára tudok én láncfeszítőt rakni?(:
  • Truck Driver001
    okok.majd Csütörtökön felhívom őket,aztán remélem akkor elmondják.nincs messze éppen,de én saját magam szeretném beállítani,h legközelebb már mennyen a dolog.na de azért kössz szépen a segítséget!;)
  • gordon 24
    Hát jahh! Én sem..

Na és messze laksz a Bécsi úttol?? Láttam az aadat lapodon hogy Budapesti vagy..

Az Eurocenter Mellett van a StopShop nevű üzlet. Annak az aljában van a MAli.. Ők forgalmazzák magyarországon a Marzocchit.. Lehet jobban járnál ha bevinnéd hozzájuk.
    Vagy telefonálj nekik és kérdezd meg hogy hol lehet állitani! Ők becsukott szemmel lemondják hogy kell, vagy ha odaviszed be is lövik.
  • Truck Driver001
    amúgy már kerestem,hasznos dolgot nem találtam.
  • Truck Driver001
    tess!

• gordon 24
    Huhh!!

Keress rá igy googlin! Ha találsz egy olyat ami pont olyan mint a tied, linkeld ide a képet aztán keresek valami infot róla.. Sok találat van és nem tudom hogy néz ki a tied.
  • Truck Driver001
    :DDDDD
    Marzocchi Bomber 2 EXR Comp..asszem!:D
    állítani lehet,mert a tetején is jelzi merre kell tekerni +/- irányba.csak éppen hiába tekergetjük,semmi!:D
    amúgy alján is van imbuszos rész,azt is kitekertük,és semmi...
  • gordon 24
    Neee! Ahoz ne nyulj!:D

Ha jól tudodm az fogja össze a két részét! Ha kitekered szétesik:D

Azt nézd meg ha felül rugó van, ha megforditod a bringát. Az alsó szár alján van-e valami kupak, szelep, vagy valami állitható rész..

De azt a belső imbuszt ne tekerd szét mert akkor mondom szét tudod huzni ketté.. Az a csavar fogja össze a tetjét az aljával..

De mindjárt keresek neten róla valami hátha találok valami okosat.Csak a tejes nevét mond meg! Esetleg egy képet rakj róla..

De nem találzs semmit lehet hogy nem is lehet állitani.. Sajna van olyan.