22335
-
#3317 Nekem tetszik rajta s sárga csík:D -
#3316 Egyébként őrá kerülne:)
-
#3315 Sziasztok!
Tegnap a bicikliboltban kinéztem magamnak egy slick gumit az MTBmre, Kenda K90-esről lenne szó.. Vélemény,tapasztalat esetleg valakinek a márkáról/típusról? Egyébként 1300ért adja darabját,ami szerintem frankó ár,és jó kis guminak tűnik
Előre is köszi! -
#3314 A szemét rasszistája,diszkriminálja a saját biciklijét -
Gabo #3313 Miért rugdalod azt a szegény bringát? Csodálkozol, ezek után hogy a véredre szomjazik? ;o) -
#3312 belrugtam véletlenül amikor körülötte matattam :) -
#3311 De ezt hogyan hozod össze,amikor nem is ülsz a biciklin?:D Csak sétálva engem akkor zavar a pedál,amikor lépcsőn viszem. -
#3310 tessék bardocz, épp az imént vertem be a bokám a pedálba, és most folyik a vérem :D -
vass17 #3309 akkor inkább a neoprém mellett fogok dönteni:) thx -
#3308 Inkább ez.Nem fog csattogni,és véd minden irányból. -
szieszáj #3307 a láncvillavédők ált. vmilyen neoprém elég erős anyagból készülnek szerintem ezek sokkal jobbak mint az a matrica ,sokkal tartósabb szvsz -
vass17 #3306 Amúgy ezek miből készülnek. Ugy értem, hogy ha csak egy vékony matrica, akkor nem véd tul sokat, nekem a tépőzáras jobbnak tűnik, de semmi tapasztalatom nincs benne -
#3305 3M az minőségi -
vass17 #3304 illetve még ez is érdekelne:
-
vass17 #3303 Mi a véleményetek erről, mint vázvédő?:
Annyira nem biztató, gondoltam azért megkérdezlek titeket is:D -
#3302 watch it baby -
#3301 ok
akkor az sima szabványos csapágy
SKF Power -
szieszáj #3300 ma is egy jót tekertem mondjuk csak 20km de jó volt :) -
szieszáj #3299 #3297 -
Gabo #3298 A pulzusmérés alapú edzésről már volt szó itt a topikban. Keress rá, olvass vissza!
A lényeg annyi, hogy idén nem csak érzésre akartam tekeregni. Valamivel átgondoltabb, célirányosabb edzést dolgoztam ki magamnak. Az állólépesség fejlesztésén volt és van a hangsúly.
Arról, hogy mennyire hatékony és mennyire vált be nekem ez a fajta edzés, majd a szezon végén írok egy kisebb összefoglalót. -
Gabo #3297 Kerok esetében az ipari csapágy szabvány cserélhető csapágyat jelent. Magyarul nem kónuszos csapágyak, nem egyedi a gyártó által készített csapágyak, hanem szabvány, bármely csapágyboltban kapható csapágy. -
#3296 x)
Nem. -
#3295 az hol van?
z agy ipari csapágyas : hosszú élettartam stb, egyszóval tartósabb...
azt mindjárt gondoltam én is
de pl üzemből lopta a csapágyat? -
szieszáj #3294 az agy ipari csapágyas : hosszú élettartam stb, egyszóval tartósabb... -
szieszáj #3293 inkább a kinek milyen bringája van tápigba ;) -
#3292 Ha tartani akarom az edzéshez választott pulzus zóná
valami komoly edzésprogramot dolgoztál ki?
én összevissza megyek ahogy éppen jön -
#3291 ipari csapágyas agyakkal épített kerekek
ez milyen?
képwt tudsz berakni a bringáról? -
#3290 Én nem értek magas fogon a bringákhoz, de mindent én szervizelek rajta, meg én is építettem:) -
#3289 Annyi köze csak van, hogy számára jól összeépített biciklivel teker! -
Gabo #3288 Pulzusmérővel edzek. Ha tartani akarom az edzéshez választott pulzus zónát, akkor egy bizonyos tampónál nem mehetek se gyorsabban, se lassabban.
Szóval 62 km-en 20 km/ó feletti átlag így elég elfogadható értéknek számít. Pláne, hogy csak 15 perc pihenőt engedtem magamnak egész uton.
Valószínűleg még nagyobb távot is bírtam volna állóképességgel, de a fenekemnek ennyi is elég volt. A szabim alatt még szeretnék néhány nagyobb túrát beiktatni, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle. -
Gabo #3287 Egy Trek 4000 aluvázra épített merevfarú montit hajtok jó néhány éve. Elől Alivio, hátul Acera váltószett. Shimano M520 spd pedálok. 2001-es Rock Shox Judy XC telo. Ritchey felnikkel, ipari csapágyas agyakkal épített kerekek. Ritchey kormány és kormányszár. Lookin nyereg.
Szóval semmi igazán extra.
Jó néhány éve bringázgatok. Ha valami érdekel, akkor annak utána olvasok, ha van rá mód kipróbálom. Szóval innen a tapasztalat. Szakembernek vagy igazi sportembernek azért nem nevezném magamat. -
#3286 Ja és persze ezzel nem azt mondom hogy Gabo nem jó szakember x) -
#3285 Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz:) -
#3284 Gabo neked milyen géped van? Csak kiváncsiságból, mert nagyon kened vágod a dolgokat! -
#3283 mit átlag 23 km/ó felett tekerünk
eléggé dimbes dombos részen -
Gabo #3282 A 2.00" a külső gumi átmérőjét jelőli.
Tudsz ballonosabb gumit is feltenni, ha a váznál van elég hely erre. Azt se hagyd számításon kívül, hogy ezzel a gördülési ellenállás is növekedni fog. -
Gabo #3281 Hogy érzed, bírni fogod a hegyi túrát, amire készülsz? Vagy már túl vagy rajta?
Amúgy pénteken:
Szentendrei kör. (Dunakeszi - Pest - Árpád híd - Római part - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Horány (komp) - Dunakeszi)
Táv: 62,44 km
Idő: 3:03:21 (15 perc pihenővel megszakítva Szentendrén)
Átlag: 20,4 km/ó
Hátsó résszel volt nehéz bírni. Az elmúlt két hónapot kihagytam a hőség és az idióta munkabeosztásom miatt. Tűrhető pulzus értékek. -
Gabo #3280 Tekerd körbe vastagon szigszallaggal a láncvillát. Ha nincs megfelelő méretű láncvilla védő, akkor ez a legegyszerűbb megoldás. -
#3279 És ez az én brutál vastag láncvillámra felfogatható?O_o -
#3278 Jó az rá elvileg.. Szóval vedd :D