Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Downhill!!
úgy is mondhatnám h sokat érünk vele.....
kicsit elkanyarodott a topic😉
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Na mind1. Meglátjuk mi lesz.. Én nagyon elvagyok keseredve ezeken a dolgokon. Ilyen szar még sose volt magyarnak lenni. Remélem elöbb utóbb lesz valami jó is.
Downhill!!
rendõr vagy
egy hóapja ute-fradi meccsen halálos vérengzés
félelemtes állatok ölik egymást és akkor megint ugyanazok az állatok de egymás ölelve akarják a halálod nem smemi élmény lehet😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Downhill!!
én kezdem: polgármesteri hivatal, új személyi készítés v kedvenc: mávkórház+röntgen
nem hoyg egész nap dekkolsz egész héten😄 harca túlélésért
vidékiek vs nem vidékiek
Downhill!!
Gracie Barra
Azon kivül tõlem havi 40000ft vonnak le a fizumból a tb-re. Akkor ezt kinek fizetem?
Ez most kicsit kisarkított de biztos tudjátok mirõl beszélek..
Downhill!!
Na most még írnék pár sort, de akkor magamat kéne lebasznom politizálásért😊
Gracie Barra
ellenben ha nem fizetsz biztosítást akkor...50-60-100ropi fõleg ha mûteni kell...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nem akarok politizálni,de ezt elmondom nektek. Tegnap jelentette be pártunk és kormányunk a következõt.
Január 1-jétõl aki extreme sportot ûz és közben sérül meg nem fizetik a betegellátását. Tehát magyarul ha Dh-zól és esel egy bazi nagyot akkor extreme sportoltál és a keztörésed teljes áron megy. Az aszt jelenti ha nincs szerencséd egy ilyen esés 50000-60000ft-be is belekerülhet.
Szerintetek? (kérlek benetek kúltúráltan vitatkozzunk rajta és lehetõleg ennyhén politizálva, mert senkinek nem jó egy bünti vagy egy ban!!!!!)
Downhill!!
Most már olajos Hayes t.fékem van. Az már elég jó.😊
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Downhill!!
Ez a gép durva terepézésre ugrálásra durvulásra nem jó. Ez egy tökéletes tura nem versenyszerü cross country gép. Tehát ha te sok km-et szeretnél tekerni szeretnél egy megbizható bribgát és nem szeretnél durvulni akkor jó döntés viszont ha ezeket szeretnéd akkor az alatta lévõ kell. Röviden ennyi.
Downhill!!
99 ezer Ft
Kiváncsi vagyok a véleményekre!
de az a váz 200-ért egész emberi. országútihoz sajnos nem értek, pedig klassz dolog... tehát profi cucc szerintem.
Néha rejtély számomra is, hogy a szleng honnan veszi egyik-másik szó használatát.