Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

madmax1979
Ha tudtok írjatok légyszi egy két web címet, ahol érdemesebb körûlnézni országúti váz ügyében! Néztem már jópár oldalt, de a legtöbbjén vagy csak montis cuccok voltak vagy ha volt országútis, akkor is legfeljebb 1-2db. Amiket meg találtam, azok 200e fölött kezdõdtek. Annyim meg nincs vázra.

bld

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
na anyni infót találtam még h vhogy úgy mûködik ez a zselé h a keletkezõ lyukat betömi de h h arról foggalmam sincs😊 google

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
hát azt el sem tom képzleni de rákerestem még hátha van vmi okosság és pl itt ezt találtam:http://ebike.hu/termekek/defektgatlo/475
és itt is defektgátlóként vna feltüntetve de ugyanakkor a csomagoláson már az van h tire repair vagyis h abroncsjavító, szal sztem eza defektgátló anyag vagy arra van h megjavítsd vele a defektet vagy foggalmam sincs😄

Subw00fer

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Az én brutál megoldásom, amitõl miden súlymániás szívrohamot kap: egy régi slick külsõ, és erre jön a "rendes" külsõ. Az eredmény giganehéz kerék (de ez nem baj, mert giga erõs a lábam <#smile>)de tény: az elmúlt év során egyszer sem kaptam defektet. Se tüskést, se felütésest.
bld
a swalbe-nek van egy aszsme 2k meg veszel hozzá iylen defektgátlót ami egy iylen szalag végülsi ebbõl a kombóbból elég nehéz defektet kapni

Subw00fer
Amúgy van olyan belsõ ami nehezebben lyukad ki? mer már másodszor kapok defektet két héten belül.

Subw00fer
nekem az elõzõ jobban bejött, de ez se rossz.

madmax1979
nézd már...megvátozot az arculat...pofás

bld
a budapesti mûszaki kolija iylen fasságokat kell csinálniumk az elsõsöknek vannak iylen kupák
amúgy mega velocipéd abicikli régies neve ugyanaz mint a bicikli

madmax1979
Ez nagyon állat😄

Subw00fer

Subw00fer
mi az a schönherz izé?

Subw00fer
ja, kellett volna képnek lennie<#sir> de nincs... bár én látom
de mind1 kb ugyanez lett volna

Nem a tricikili az, hanem a másik, a nagy kerekû.

madmax1979
Mindenesetre ezzel a bringával igen könnyû lehetett orra bukni

madmax1979
Jól értem, hogy a tricikli a velociped?

Dying Soul

madmax1979
Mellesleg mi az a velocipéd?

madmax1979
Ha jól sejtem itt egy képnek kellett volna lennie...csak nálam nem jelenik meg vagy nálatok sem?

Subw00fer
Komoly gép <#vigyor3>

bld
nicns biciklid? vagy nem tudod mia velocipéd?😄

hello srácok!
nem tud valaki egész véletlenül egy velocipédet valahol Pesten? vagy valami hasonlót. ha valaki esetleg hallott volna már róla, akkor Schönherz Qpára kell
nagyon jó lenne, ha tudna valaki segíteni, elõre is kössz mindent

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

Subw00fer
lehet... épp ezért országútis hanyagolja akkor.

madmax1979
Na csak mert az jutott eszembe, hogy azért van súlya ennek és mondjuk egy országutin enyhén excenterré tenné a kereket, ami a gumi idõ elötti elhasználódását eredményezné...

Subw00fer
áá.. rájöttem mire jó! észrevesznek és nem ütnek el<#wave>

Subw00fer
Igazából semmire, csak poén hogy világít.

Este nagyon jol nez ki. Foleg ha hajtasz kemenyen. A kerek vilagit. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Krezga
jah😄 gondolj bele, egy bmx-en milyen f***án néz ki😄
(sõt én még a streetes bringámra is rátenném, csak félek, hogy lecsórják😊)
madmax1979
De ez mire jó? Csak arra, hogy jól mutasson ahogy világít?

Ch_Slater
<#idiota><#vigyor3><#vigyor>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Danee
LETAMASZTHATOD.. EGYSZER 😊

Pedig mi jo lenne lezarni se kellene a bringamat. Egyszeruen letamasztom azt kesz. huu de jo lenne. 😊

Subw00fer
le hát, mer tróger világban élünk... épp ezért kénytelen lennék lecsavarni mindig<#wow3><#wow2>

Krezga
én ilyent csak azért nem veszek, mer akor leveszik a gépemrõl😄
Danee

madmax1979
Vajon mi lehet az a ledes szelepsapka?

Danee
Subw00fer
hello! ledes szelepsapkát honnan tudok szerezni?

madmax1979
igazság szerint én nem szoktam alkatrészeket rendelni neten, mert a szomszéd városaban van a kedvenc szaküzletem és ott mindent beszereznek, amit csak akarok és még tanácsokkal is szolgálnak, ha szükség van rá. Igaz, az esetek 90%-ában csak rendelésre vannak alkartrészek, mert az országuti sajnos kezd...sõt már nem kezd, hanem kiment a divatból, így a boltok készletei is ezt mutatják.

Ch_Slater
ebike.hu?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

madmax1979
Menj be a hozzád legközelebb esõ kerékpár szaküzletbe és fogsz kapni, mert ahogy nézem ez csak sima fékkar és azt bárhol kapsz.
De azért ajánlom figyelmedbe a shimano.hu oldalt, ott nézz körûl, hogy egyáltalán milyen árfekvésre gondoltál. Azt hiszem a sora családban még van ilyen sima fékkar...

Danee
márkanév, vmi??
ez oylan kb, mint h lyen gumikat hol veszel?

Hi.Ilyen féket meik oldaról lehet rendelni?[/img]
Szeritnem se erdemes mechanikus tarcsafeket venni. Max latvanyra jo hogy "huu nekem tarcsafekem van".

gordon 24
Nem igényel semmit. Egy dologra kell nagyon odafigyelni: méghozzá arra hogy amikor nincs benne kerék nem szabad meghuzni a fékkart mert kijöhet a munkahenger. És elfojik az olaj. Szóval az a lényeg hogy nem kell tölteni meg ilyesmi. a hidegre nem tudom mert én kb 2-3 hónapja vettem és télen nem használtam. De szerintem nincs sok különbség...

Downhill!!

Pistike 007
És az olajos tárcsafék igényel valami karbantartást? Fel kell tölteni idõnként vagy valami? Hidegben hogy reagál?

gordon 24
A 20 kerekenként uj kerékre vonatkozik!!!!!

Downhill!!

bld
a tárcsa is szarul fog h ha mocskos pl modjuk zsíros mert a kisuncsitesód megfogdosta...