22335
-
#5637 erre licitálni kell. azér nem jó.
egyébként 63. -
#5636 Ezt vedd meg,ha ennyiért kell bicó,szerintem ilyen jót nem kapsz.Nekem 2008-as merida sub40 vázam van,és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. -
vass17 #5635 Szóismétlés rlz... -
vass17 #5634 Hogy legyen valami konkrétum is, szétnéztem kicsit az bikemag-en és a vaterán, és ezt találtam ilyen árkategóriában:
LINK!!
Szerintem teljesen korrekt, ráadásul 2008 augusztusi, a Merida SUB 60-as váz ráadásul nem rossz (az alkatrészeket itt nem említi, de szerintem a Neuzernél sokkal jobb még így is). Ráadásul 22"os a váza, pont megfelelő, ami igen ritka:D Az nem riasszon vissza, hogy használt, mert augusztus óta nem hiszem, hogy sokat mentek vele.
Ha gondolod kérdezz az eladótól, megéri. -
#5633 Inkább alig működik.Egy rendes v-féknek sokkal jobb fékhatása van,mint egy gagyi tárcsának. -
#5632 a nem normális alatt mit értesz? gyorsan tönkremegy, vagy alig működik? -
#5631 Mert ilyen árkategóriában nem adnak normális tárcsaféket.A legolcsóbb,ami tényleg jó,24ezer lenne.Persze a kettő együtt. -
#5630 és miért lenne jobb a v fék? -
#5629 Mivel ott van rajta a tárcsafék,így nem:) -
#5628 ez az? -
#5627 Ilyen árkategóriában mindenképpen v-fékest nézzél. -
#5626 és ez? -
#5625 Milyen célra szeretnél bringát? budai hegyekben szolidan tekerni
Milyen rendszeresen szeretnéd használni? 2-3 nap hetente
Milyen intenzitással szeretnéd használni? semmi egykerekezés, haerre gondolsz, csak tekerni
Mekkora távokat szeretnél bejárni vele? úgy 40-50 km
Milyen terepviszonyok között, milyen útfelületen tekernél? földút
Mennyire vagy edzett, sportos? mint egy átlag katona
Milyenek a testi adottságaid? (Magasság, testtömeg, testfelépítés...) 195 cm, 100 kg
Mekkora összeget tudsz a vásárlásra fordítani? max 50 -
Gabo #5624 Ez bringa legfeljebb egy paraszthajszállal jobb csak, mint egy corabájk.
Noname alkatrészek, Shimano Tourney váltókkal. Egy termetesebb ember alatt ezek cseklenek-nagyklanak, a rendszeres használat esetén (értsd heti egy alkalomnál többször...) egy évet sem adok nekik.
Hogy milyen méretben gyártják, legfeljebb a forgalmazó vagy a Neuzer tudja megmondani.
Azt sem igazán értem, hogy miért csak egy évre kellene?
Ha visszaolvastál volna egy kicsit, láthatod, hogy ezt a témát már végigjártuk párszor.
Néhány hozzászólással ez alább leírtam azokat az alapvető kérdéseket, amiket egy bringa vásárlása előtt végig kell gondolni. Ha már nem olvastál vissza, akkor ide másolom neked:
Milyen célra szeretnél bringát?
Milyen rendszeresen szeretnéd használni?
Milyen intenzitással szeretnéd használni?
Mekkora távokat szeretnél bejárni vele?
Milyen terepviszonyok között, milyen útfelületen tekernél?
Mennyire vagy edzett, sportos?
Milyenek a testi adottságaid? (Magasság, testtömeg, testfelépítés...)
Mekkora összeget tudsz a vásárlásra fordítani?
Szerintem gondold újra a dolgot!
A vázak méretezéséről is volt szó. Olvass vissza! -
#5623 jó. legalább azt meg tudod mondani, hogy amit a honlapon árulnak, az mekkora? -
vass17 #5622 Szerintem inkább legyen ideális, mint nagy, márpedig 24" nem reális a Te méretedhez képest.
De várd meg mindenképpen, hogy mit mondanak a hozzáértőbbek, remélem azért nekik hiszel. Ezek a táblázatok elég változóak, nézd meg például ezt:
LINK -
#5621 mondjuk méret jelölést nem is láttam ennél a biciklinél.
-
#5620 inkább legyen nagyobb, mint kisebb. -
vass17 #5619 A 26" nagy valószínűséggel a kerékméretét jelenti, én még nem igazán láttam akkora vázat, szóval vigyázz ezzel, mert a vázméretnek olyan sok köze nincs hozzá. Szerintem neked bőven elég lenne egy 20 (max 21"-os) váz, a nagyobb már kényelmetlen lenne még neked is.
Egyébként itt érdemes szétnézni, 1-2 éves használt mtb-ból sokkal jobbat is kaphatsz ilyen áron:) -
#5618 Jo mondjuk te másra használod:D
De én 192 vok és M-es méretű azaz olyan 16.5 17" -
#5617 185,és 18"-os. -
#5616 rendelni akartam. -
#5615 mekkorát választottál? hány centi vagy? -
#5614 Jaa,ha az a vázméret,akkor elvileg jó,de mindenképpen próbáld ki vásárlás előtt. -
#5613 190 centiseknek 24es váz. amit én néztem, 26os. tehát nem jó? -
#5612 Itt mi?De ahogy elnézem én 3-4"-al kisebb vázat választottam,mint ami kéne:D És mégis kényelmes nagyon,meg jó tempót tudok vele menni. -
#5611 és ez? -
#5610 Az a kerék mérete:) -
#5609 azt írta, hogy 26os. -
#5608 Amúgy most tekertem egyet,megyek a bicikliúton,és látom,hogy valami nagyon füstöl.Erre ezek a kis fehér szöszök lángoltak,mert valami idióta felgyújtotta őket:D -
#5607 Ez nekem valami gyerekbiciklinek tűnik,és ha 190cm magas vagy,akkor már biza felnőtt biciklit kell venned,még ha 8 éves is vagy:D -
#5606 ok, egy nyárig használnám.
abból indulok ki, hogy előzőleg egy 16 ezer forintos biciklim volt, a METRO-ból, 6 évig bírta, kerékcsere összvissz. -
#5605 biztos forrásból vett használt biciklivel jobban jársz. aminek neve is van.
montikba nem vagyok otthon, kérdezd a többieket. de egy használt, de minőségi (70-80e) ft-os neves biciklivel többre mész. mert semmi baja nem lesz kábé. -
#5604 kb 50ezer forintig, tudnál ajánlani egyet? 1 évig használnám. -
#5603 nem ajánlom hogy ilyet vegyél...
központozott villa ? teleszkóppal? már itt megbukik az egész.
csak bajod lenne vele. mert darabokra esne alattad. -
#5602 ezt csak egy méretben gyártják?
kb 190 cm vagyok. megfelelő méret mekkora lenne? -
#5601 Akkor még a Roam-ot is szintén tőlük, meg az Uprisingot :)
Tényleg nagyonjó filmek! (y) -
Gabo #5600 Ha tudjátok nézzétek meg The Collective csapatától a Seasons-t. (Innen-onnan le lehet tölteni...)
Nem annyira extrém zúzás, de bringás életérzés a köbön és mindez igényesen filmezve. -
#5599 Hm,nem is rossz ötlet!:) De inkább cipelem,mert kitudja délután hova kell mennem:) -
Gabo #5598 Ártani biztos nem fog. A legjobb, hogy nem kell minden nap cipelned. Bekattintva otthagyhatod a bringád helyén.