22335
-
#5397 na megnéztem 3. alkalommal is ( első 2 humorosban volt linkelve ), nagyon kemény. tetszik ez a trial vagy dirt vagy mi ez, bár nem az én stílusom :) inkább csak nézem :) van egy olyan érzésem, hogy az első próbálkozásnál kiesne az összes fogam :D -
#5396 Eleje uncsi, de ez senkit ne tántorítson el a megnézéstől, 0:55-től kezdődik a lényeg!
-
#5395 Szegeden szerdán lesz, este, szal ha sötét lesz nem tudok fotózni, mert a telómon ( ami most nem a teleszkópot jelenti, amim sajnos nincs =( ) nincs vaku :( -
Gabo #5394 Tegnap megvolt a CM. Szerintem a hangulat ismét top volt! :o)
A vicces megkoronázása az egész mókának az volt, hogy még otthon is tolhattam a bringát 20 percig. Ugyanis (szerencsére) akkor sikerült defektet kapnom. ;o)
A képeket a napokban feltöltöm majd. -
Gabo #5393 A leizzadás ellen bringás szerkónál jobbat nem igazán fogsz találni. Ha a simulós nadrág nem jöhet szóba, keress olyat, ami kívülről normál shortnak látszik, belülről pedig a bringás nadrágoknál megszokott szivacsbetétes kialakítású. Vagy marad az átöltözés.
Esetleg lehet még próbálkozni speciális aláöltözékekkel. (Sport áruházakban, túra boltokban lehet ilyet kapni.) A pamut viszont mindenféle formában felejtős. -
#5392 Hát akkor nézd meg a Stroker Gram-ot... Annak hogy van kikönnyítve?:D -
#5391 nice -
#5390 hm? -
ezt most találtam -
#5388 Persze ez oké igy is van feltéve.. De igysem bizom benne, nagyon gyengusznak néz ki.. Gyönyörű meg minden, de nagyon ki van könnyitve.. -
#5387 erre van egy már jól bevált megoldás :)
a bilincset épphogy csak annyira kell szorosra rakni hogy fékezésnél ne mozogjon el, de kézerőböl könnyedén tudjad forgatni a kormányon, így esénél simán elforog a kormányon az egész fék, és nem feszül , vagyis nem törik ;) -
#5386 Jahh egy dolog nem tetszik benne viszont..
A fékkar nagyon szép az oké.. Csak egy gondom van vele, ha a bringa arra ráesik akkor elég drága móka lesz:D Mivel, hihetetlün gyenguszak azok a felfogatások, szóval baromi könnyen törhet.
De ezen kívűl nem igazán találok gyenge pontot rajta. -
nfsu2online #5385 extrém sportolók közösségi oldala
www.extremefriends.cjb.hu -
#5384 Hát ma nyomtam vele fent János hegyen.. Szerintem nagyon jól fog!
Igaz nincs összehasonlitási alapom mivel eddig egy Hayes Nine volt a másik bringán.
Ahhoz képest ég és föld.. De nem tudom, hogy egy XT-hez vagy a Magurához mérten milyen..
Nekem nagyon tetszik.. 4 dugatyús és nagyon keményet lassít.. És én 100kg vok:D Szóval ezt a súlyt is ugy állitja meg mint a szög:D
Ma mentünk egy csomót fent.. Lejöttünk a kövesen is.. Az egy elég durva pálya, de ahogy mozog, és müködik áááá:D imádom. Annyival könnyebb irányba rakni, az ember kirugozás közben megemeli és simán átrakod egy méterrel arrébb lévő nyomba.. Köveken ugy megy keresztűl mintha ott se lenne.. Szóval hát isten király:D -
#5383 Ace hogy dolgozik?
Én is ilyet tervezek venni.
Amúgy pöpec lett;) -
#5382 Hát, az a profitól elég messze van... -
#5381 csináld úgy hogy szedd ki az első kereket
és tedd be az egész bringát egy paplanhuzatba, GS időbe is úgy csináltuk.
-
#5380 tudom h nem tömegközlekedhetek vele de azt találtam ki h kiszedem az első kereket:D akkor csak metrózhatok nem? -
#5379 eltekersz odáig? :) tömegközlekedésre bicikli óver. fogod megnézed az irányt és mész ... -
#5378 halihó jánoshegyre az örsről hogyan tudok legkönnyebben elmenni? -
#5377 Huhh:D az szép... -
#5376 CM-re megyünk, Tabánból indul 15.00-kor.
Csak mi Kecskemétiek vagyunk, Bp oda-vissza két keréken azért lesz annyi km :D -
#5375 Ha jól emlékszem tabánból,láttam egy buszmegállóban. -
#5374 ÁÁÁ.. Azt hittem critical massra mentek... Mondjuk nem tudom idén honnan indul.. -
#5373 Nekünk ez a móka 220-240 km lesz :D -
#5372 Én holnap a hegyre mek:D De jó teperést!! -
#5371 Holnap 15.00 Bp Tabán aki számít ott lesz -
lombii #5370 hupsz ezt nem ide akartam XD -
lombii #5369 sziasztok 8)
ide tévedtem :)
énis kezdő bringa vásárló vagyok :D 2hónapom van kb h eldőntsem h miet szeretnék venni :D
am néztem UMF V5-st ha jól emléxem és 90E-t árulják,nah most ugyan aza fajta tárcsa fékesbe 130e ft... szerintetek?
(jah "dirt"-zni szeretnék majd vele )
ha tudnátok esetleg segíteni h merre nézelődjek szentem a max pénz amig eltok menni az olyan 100e és 150e között van :)
vmi strapa bíró bringa kellene nekem :) mer a hajtókart nagyon megtom nyúzni 8)
köszi előre is a helpet :)
ha tudtok boltokat irni BP-n h merre nézelődjek/vásároljak majd azis jó lenne :) -
#5368 az én seggem is beizzad hiába van rajtam pamut feszülős boxer, akármilyen nadrág, és egy 10e-s bőr nyereg... mondjuk ez kényelmes is :D mert nem ülök rá? :$
-
#5367 hát figyelj valamit valamiért az én nyergemen nem izzadok(igaz nemis arra van h üljek rajt) de 10kmnél hosszabb úton úgy kitöri a hátsómat h ülni nemtok 2 napig:)
De nem izzadok bele:D
Vannak kifejezetten túra nyergek is azok kényelmesek (15-20k)
De a Dirt nyereg az kényelmetlen:S -
#5366 bocs a tag-ért, elszúrtam -
#5365 [/b]leizzadás[b]sal kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni
kb. 45 perc lassú tekerésben ahová el szeretnék jutni, de mire odaérek a nyeregnél teljesen leizzadok
ez a nyeregtől van? elég kicsi és műanyagos borítású, erre kellene valami szövet borítást rakni? létezik ilyen?
vagy a nadrágtól? vékony hosszúszárúban tekerek, kifejezetten biciklis gatyában nem jelenhetek meg ott ahova megyek, átöltözésre se nagyon van lehetőségem
vagy alsónadrág miatt van? boxer jobb a célra? -
#5364 jaja. mikor nem racsnis a hátsó agy. -
#5363 a fixi az mi?
nemaz amikor csúszópapucsos a váz és feszítő sincs csak simán a direkt hajtás? -
#5362 ja jo . összekevertem, az meg megint más :D jó ... akkor singe speed. -
#5361 ja. na erre gondoltam volna utoljára.
én csak simán fixi-nek ismertem :$ -
#5360 Single Speed -
#5359 SS? na én se tudhatok mindent úgy néz ki... -
#5358 feltéve ha SS bicót akarsz:)