22335
11330766891279474906.jpg
  • Vaxi
    na megnéztem 3. alkalommal is ( első 2 humorosban volt linkelve ), nagyon kemény. tetszik ez a trial vagy dirt vagy mi ez, bár nem az én stílusom :) inkább csak nézem :) van egy olyan érzésem, hogy az első próbálkozásnál kiesne az összes fogam :D
  • GregSB
    Eleje uncsi, de ez senkit ne tántorítson el a megnézéstől, 0:55-től kezdődik a lényeg!

• Vaxi
    Szegeden szerdán lesz, este, szal ha sötét lesz nem tudok fotózni, mert a telómon ( ami most nem a teleszkópot jelenti, amim sajnos nincs =( ) nincs vaku :(
  • Gabo
    Tegnap megvolt a CM. Szerintem a hangulat ismét top volt! :o)
    A vicces megkoronázása az egész mókának az volt, hogy még otthon is tolhattam a bringát 20 percig. Ugyanis (szerencsére) akkor sikerült defektet kapnom. ;o)
    A képeket a napokban feltöltöm majd.
  • Gabo
    A leizzadás ellen bringás szerkónál jobbat nem igazán fogsz találni. Ha a simulós nadrág nem jöhet szóba, keress olyat, ami kívülről normál shortnak látszik, belülről pedig a bringás nadrágoknál megszokott szivacsbetétes kialakítású. Vagy marad az átöltözés.
    Esetleg lehet még próbálkozni speciális aláöltözékekkel. (Sport áruházakban, túra boltokban lehet ilyet kapni.) A pamut viszont mindenféle formában felejtős.
  • Pistike 007
    Hát akkor nézd meg a Stroker Gram-ot... Annak hogy van kikönnyítve?:D
  • Pistike 007
    nice
  • LoDMaSt
    hm?
  • Carloska

ezt most találtam
  • gordon 24
    Persze ez oké igy is van feltéve.. De igysem bizom benne, nagyon gyengusznak néz ki.. Gyönyörű meg minden, de nagyon ki van könnyitve..
  • VRSDM
    erre van egy már jól bevált megoldás :)
    a bilincset épphogy csak annyira kell szorosra rakni hogy fékezésnél ne mozogjon el, de kézerőböl könnyedén tudjad forgatni a kormányon, így esénél simán elforog a kormányon az egész fék, és nem feszül , vagyis nem törik ;)
  • gordon 24
    Jahh egy dolog nem tetszik benne viszont..

A fékkar nagyon szép az oké.. Csak egy gondom van vele, ha a bringa arra ráesik akkor elég drága móka lesz:D Mivel, hihetetlün gyenguszak azok a felfogatások, szóval baromi könnyen törhet.

De ezen kívűl nem igazán találok gyenge pontot rajta.
  • nfsu2online
    extrém sportolók közösségi oldala
    www.extremefriends.cjb.hu
  • gordon 24
    Hát ma nyomtam vele fent János hegyen.. Szerintem nagyon jól fog!
    Igaz nincs összehasonlitási alapom mivel eddig egy Hayes Nine volt a másik bringán.
    Ahhoz képest ég és föld.. De nem tudom, hogy egy XT-hez vagy a Magurához mérten milyen..

Nekem nagyon tetszik.. 4 dugatyús és nagyon keményet lassít.. És én 100kg vok:D Szóval ezt a súlyt is ugy állitja meg mint a szög:D

Ma mentünk egy csomót fent.. Lejöttünk a kövesen is.. Az egy elég durva pálya, de ahogy mozog, és müködik áááá:D imádom. Annyival könnyebb irányba rakni, az ember kirugozás közben megemeli és simán átrakod egy méterrel arrébb lévő nyomba.. Köveken ugy megy keresztűl mintha ott se lenne.. Szóval hát isten király:D
  • Pistike 007
    Ace hogy dolgozik?
    Én is ilyet tervezek venni.
    Amúgy pöpec lett;)
  • Pistike 007
    Hát, az a profitól elég messze van...
  • VRSDM
    csináld úgy hogy szedd ki az első kereket
    és tedd be az egész bringát egy paplanhuzatba, GS időbe is úgy csináltuk.
  • tibitech
    tudom h nem tömegközlekedhetek vele de azt találtam ki h kiszedem az első kereket:D akkor csak metrózhatok nem?
  • VRSDM
    eltekersz odáig? :) tömegközlekedésre bicikli óver. fogod megnézed az irányt és mész ...
  • tibitech
    halihó jánoshegyre az örsről hogyan tudok legkönnyebben elmenni?
  • gordon 24
    Huhh:D az szép...
  • Hurki
    CM-re megyünk, Tabánból indul 15.00-kor.
    Csak mi Kecskemétiek vagyunk, Bp oda-vissza két keréken azért lesz annyi km :D
  • bardocz
    Ha jól emlékszem tabánból,láttam egy buszmegállóban.
  • gordon 24
    ÁÁÁ.. Azt hittem critical massra mentek... Mondjuk nem tudom idén honnan indul..
  • Hurki
    Nekünk ez a móka 220-240 km lesz :D
  • gordon 24
    Én holnap a hegyre mek:D De jó teperést!!
  • Hurki
    Holnap 15.00 Bp Tabán aki számít ott lesz
  • lombii
    hupsz ezt nem ide akartam XD
  • lombii
    sziasztok 8)
    ide tévedtem :)
    énis kezdő bringa vásárló vagyok :D 2hónapom van kb h eldőntsem h miet szeretnék venni :D
    am néztem UMF V5-st ha jól emléxem és 90E-t árulják,nah most ugyan aza fajta tárcsa fékesbe 130e ft... szerintetek?
    (jah "dirt"-zni szeretnék majd vele )
    ha tudnátok esetleg segíteni h merre nézelődjek szentem a max pénz amig eltok menni az olyan 100e és 150e között van :)
    vmi strapa bíró bringa kellene nekem :) mer a hajtókart nagyon megtom nyúzni 8)
    köszi előre is a helpet :)
    ha tudtok boltokat irni BP-n h merre nézelődjek/vásároljak majd azis jó lenne :)
  • VRSDM
    az én seggem is beizzad hiába van rajtam pamut feszülős boxer, akármilyen nadrág, és egy 10e-s bőr nyereg... mondjuk ez kényelmes is :D mert nem ülök rá? :$
  • SrAta
    hát figyelj valamit valamiért az én nyergemen nem izzadok(igaz nemis arra van h üljek rajt) de 10kmnél hosszabb úton úgy kitöri a hátsómat h ülni nemtok 2 napig:)
    De nem izzadok bele:D
    Vannak kifejezetten túra nyergek is azok kényelmesek (15-20k)
    De a Dirt nyereg az kényelmetlen:S
  • Desiderata #5366
    bocs a tag-ért, elszúrtam
  • Desiderata #5365
    [/b]leizzadás[b]sal kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni
    kb. 45 perc lassú tekerésben ahová el szeretnék jutni, de mire odaérek a nyeregnél teljesen leizzadok
    ez a nyeregtől van? elég kicsi és műanyagos borítású, erre kellene valami szövet borítást rakni? létezik ilyen?
    vagy a nadrágtól? vékony hosszúszárúban tekerek, kifejezetten biciklis gatyában nem jelenhetek meg ott ahova megyek, átöltözésre se nagyon van lehetőségem
    vagy alsónadrág miatt van? boxer jobb a célra?
  • VRSDM
    jaja. mikor nem racsnis a hátsó agy.
  • SrAta
    a fixi az mi?
    nemaz amikor csúszópapucsos a váz és feszítő sincs csak simán a direkt hajtás?
  • VRSDM
    ja jo . összekevertem, az meg megint más :D jó ... akkor singe speed.
  • VRSDM
    ja. na erre gondoltam volna utoljára.
    én csak simán fixi-nek ismertem :$
  • SrAta
    Single Speed
  • VRSDM
    SS? na én se tudhatok mindent úgy néz ki...
  • SrAta
    feltéve ha SS bicót akarsz:)