Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha full kék vagy ha full ezust lenne jo volna szerintem, de igy nem szerencses a szinvalasztas. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

madmax1979
hm...bár natur aluban szerintem jobban nézne ki, de így sem rossz...

Ezt mbere valogatja, nekem pl a kelly's magnus jon be legjobban szinvalasztas teren. 😊

Akkor elég ferde lehet az ízlésem mert szerintem nem is olyan rossz a színe.

Bolti vadi uj, még az emblémán is rajta van a vedofolia. 😊
Koszi amugy ez eleg nagy segitseg volt! Asszem akkor lehet beruhazok erre, azert jo mert ott van a boltban es se rendelni se varni nem kell ra. 😊

Szine nekem sem tetszik amugy, de lesz@rom. 😊

gordon 24
Hát figyi. Ennyiért tudnál venni Magellan Cratert. Akkor Konábûl is van ilyen ár kategoria. De nem feltétlenül jobb mint ez. Tehát én azt mondom igy elsõre hogy a Nyaka erõs, a szine nem tetszik a geometria valóban cc. Szerintem néz körül még és ha nem találsz jobbat akkor jó ez. 25-ért jó az ára szerintem. Persze ha uj ha használt akkor egy fillért ne adj érte.

Downhill!!

Az a baj hogy nemtalaltam a neten rola. A bolt szereloje szerint az egyik legjobb a kategoriajaban, dehat mi mast mondana. 😊
Egy CC vaz. Alu. Aztan szerintem 25 nem is olyan sok erte, bar nemismerem igazan. Testbikeon se lattam sajnos. Azert kerdeztem esetleg valaki tud valami hasznalhato infot. Pl nevedd meg mert nem ér annyit, vedd meg kb jo az ár/ertek. 😊

Hopsz megis talaltam kepet.

gordon 24
Nem tudom mien az ha adsz képet egyszerübb a válasz.

Downhill!!

Miert nem?

Danee
nem

Figyeljetek egy Merida miami vazat megvehetek szerintetek 25k-ert? 😊

Én ugy gondoltam hogy megállok egykeréken, mint a trialosok. mert menni egykeréken az még csak csak megy, de megállni az már nem annyira. de kösz a segitségeket. Egyébként minderre egy polarisom van, tehát csak ugy kiprobálás szintjén kérdeztem. 😄
bld
úgy is lehet minta bunnyhoppot, h testbõl kiemeled és ugrásból leérkezve tartod meg mint egy tailtap-et pl

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ha enis ugy ertettem hogy nem nagymama modjara kell tekerni, hanem kicsit intenzivebben. Azert bele kell tekerni. 😉
Egy kereken megallnom még nemsikerult bar mar evek ota nem vacakoltam ilyesmivel. :\

Krezga
szerintem olyan iszonyat nagyon nem kell tekerni, mert akkor a tekerés miatt marad meg az ember egy keréken, és kevésbé az egyensúly miatt.
Én úgy szoktam, hogy leváltok legkisebbe, aztán mintha egy fekvõtámaszt csinálnék a bringán kinyomom magam, közben tekerek, és már megy is a bringa.

ha meg nem egykerekezni akarsz, hanem csak egykeréken megállni, azt meg úgy lehetne gyakorolni, hogy kicsit tekersz, aztán elsõféket behúzod(így elsõkerékre állsz), majd ha elsõkeréken vagy, akkor hátrabillented a bringát hátsókerékre, és próbálsz úgy maradni. Nem egyszerû😊
Rengeteget kell gyakorolni es jo bico kell hozza. Asszem konnyu bringaval konnyebb. Neked kell igazabol rajonni.
Tanacsok: Ugy kezdj el gyakorolni hogy levaltassz legkisebb fokozatra es allo helyzetbe hozod magad.
Kegyetlenul ratekersz es kapasbol huzod is felfele az elejet.
Vigyazz konnyen hatraeshetsz ezt ki kell tapasztalni, hogy mennyire kell felhuznod az elejet.
Amennyiben mar felhuztad, tekerni kell mint az orult es meg kell probalni egyenesbe tartani a bringat (ez nem nehez).
Ne ijedj meg ha eloszor csak pl felhuzni sikerul a bringat, a hatraesestol nefelj! Nem esel fejre, mert konnyen le tudod tenni a labad hatul es nem esel el.
Nagyobb fokozaton ne probalkozz mert iszonyat ero kell hogy beletekerj. Bar te tudod. 😊
Sok sikert.

madmax1979
Nekem egyszer már sikerûlt...igaz az elsõ kerékre és csak a másodperc tört részéig, mert komoly bukfenc követte rögtön, egy kutya jóvoltából, aki nem vette figyelembe, hogy komoly tempóval közeledek<#idiota>

nem tudná nekem valaki megmondani hogy hogy kell felállni egy kerékre?
nem vagyok trialos de ezt meg szeretném csinálni.
köszi
Hidd el, egy jó bringával gyakran fogsz bringázni! <#wink>

En (nagyon ugy nez ki) gyujtok egy kelly's scarpe-re. Valami rosszat tudtok mondani rola? Tenyleg meg lehet kapni 76k-ert?

köszi a válaszokat!
még meggondolom, hogy milyet veszek, valszeg nem olyan drágát, mert nme szoktam olyan gyakran bicozni.
mégegyszer köszi a válaszokat, még lehet, hogy kérdezek pár dolgot vásárlás elõtt!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

madmax1979
Hát... az abszolut csúcs szintén a már említett szerpentín egy szakaszán sikerûlt...szóval ott már azért beremegett a lábam "kissé"<#nevetes1>
Ismeretlen szakaszokon nem is merek ilyeneket csinálni, de itt a környéken már kitapasztaltam, hogy hol lehet és hol nem. Vannak azért még viszonylag jó állapotú útszakaszok.
Bátor?...hm...néhányan inkább õrûltnek titulálnak<#nevetes1>

A zabszem effekt azért gondolom bejátszott ezeknél a sebességeknél. <#wink>
Amúgy bátor ember vagy, hogy ha a magyar utakon ilyen sebességet be mersz vállalni egy oútival.

madmax1979
Igaz, az a 58 enyhe hátszélben és csak rövid ideig.

madmax1979
Nekem eddig a legnagyobb elért sebesség sík úton önerõbõl 58Km/h. Sík úton, de kamion mögött 76 és az abszolut csúcs lejtõn 85Km/h.

Szemetseg!!!!!!!!! 😛

Krezga
én nem, da azért szoktam sík terepen is menni😄
Dying Soul
Én is sík terepen lakom (Kecskemét<#idiota>)

Krezga
Nekem megvolt már a 40-en sík terepen önerõbõl, sõt több is.😊
Dying Soul
Neklem bedöglött a klióméterórám 😞 pedig tuti, hogfy mentem már 40el 😄
(Nálam ez nagy szó<#idiota>)

Krezga
Nálunk lehet menni 70-el is, vannak itt olyan dombok😄
60km az elegge sok, en max 55km/hval mentem eddig, de azt is csak kis ideig. 😊

gordon 24
Jovan na csak picit kötekedtem ne vedd rosszindulatnak...

Downhill!!

madmax1979
Országútiról van szó és az 1041-es hsz-ben belinkelt kerékszettrõl😊

gordon 24
Ezért kell erõs gépet venni hihi mi ennyivel vagy még többel jöttünk a multkor terepen. Az egyik srác 65km/h-t mért jancsihegy alatt.

Downhill!!

madmax1979
Mondjuk 1-2helyen kicsit gázos volt a szitu, mert meglehetõsen rossz az útminõség és úgy pattogtam, mint kecskeszar a deszkán. Dehát...nem véletlenûl mondják, hogy az adrenalin a legjobb drog😄
Viszont azon töprengtem, hogy amit kinéztem kerékszettet az vajon bírna-e ekkora megterhelést, ugyanis egy-kétszer azért kapott rendes pofont...

Dying Soul
😄DDDDDdd

gordon 24
Hihihhi:::::<#hehe><#hehe>. Ez komoly...

Downhill!!

Krezga
"úgy elhúztálmellettem, majdnem kiszálltam megnézni miért állt le a kocsim..."

Ez kegyetlen jóóó!!😄😄

Mi ma Güssing várához mentünk el bringával, sajnos nem tudtam már feltekerni végig a várig😞
madmax1979
Volt egy érdkes szitum: Nyomtam egy rövid hegyi távot, a Turúlhoz. Eléggé szerpentínes az út és meredek is rendesen. Lefelé nekirugaszkodtam és ahogy száguldottam lefelé, megelõztem egy személygépkocsit. Majd ennek a szerpentínnek egy lámpás keresztezõdés vetett véget, aholis megálltam. Megérkezett mögém az autós és lassan mellém húzódott, majd átszólt: -
-Mondd, te normális vagy?
-Kérdem én, hogy miért.
-Tudod mennyivel jöttél le?
-Úgy 60-65re saccolom. (mert tönkre ment a kilóméter órám)
-Többnek kellett legyen, mert én jöttem 50körûl és úgy elhúztálmellettem, majdnem kiszálltam megnézni miért állt le a kocsim...
😄

gordon 24
A köv a szitu... A Dupla falu felni csak merev és a brutális igénybevételeket is birja. A rezgéseket nem nyeli el. Tehát ha terepezni akarsz vagy kényelmessebben akarsz bicózni telós bicó kell. DE NEM A TESCO, AUCHAN CORA stb helyekrõl mert az talán még veszélyes is.
Ha nem akarsz terepezni akkor szerintem egy olcsobb 40000ft körüli villa amibe nincs csillapitás bõven elég ez kisebb ugrásokat járdát stb birja és nem drága.
Ha terepen is akarod használni akkor innentõl hátár a csillagos ég árba tehát vehtsz olyat amit ajánlanak.
Ha olyat választasz amin hátul is van telo akkor 150000ft alatti bicokat felejds el. (még ez is határeset) Van a Mongoosenak a Ving elit pro ez egy viszonylag jó bringa .

Downhill!!

moon21:
Keresd meg a #780-as hozzászólásom. (Lap alja, keresõ mezõ...)
Nagyjából leírtam benne, hogy mire érdemes figyelni egy bico vásárlásakor. Ha utána még akad kérdésed, szívesen segítek.
Talán még annyit, hogy a dupla falú felninek nem a rezgés elnyelésben van szerepe. A dupla falú felnivel erõsebb kerekeket lehet építeni. A rezgés elnyelésben inkább a nagyobb átmérõjû, balonosabb gumiknak van szerepe.

Dying Soul
Ma ütköztem egy biciklissel biciklivel. 😄
Hiába no, új fékek kellenek. 😄

Üdv!
Lenne egy kérdésem:
A közeljövõben uj bicajt akarok venni. Most egy teleszkóp nélküli van. Teleszkóposat érdemes venni, vagy a teleszkópot részben helyettesiti a dupla falú felni? Az is fel tudja fogni a rázkódásokat?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

😄

Krezga
Hát ja, ennek így semmi értelme sem volt😄
Dying Soul
<#idiota>

Nagymamóm lakik 21néhany km-re az nem nagy táv. A tokaji hegyre tvuton felmenni 4km. Ezt nemtom miert mondtam, de erdekesnek tunik. 😄

Dying Soul
😛
Tényleg szerzek egy térképet mostmár.

10az keveeees. 😊

Krezga: Beleszamoltam a picnikezest/pihenot is. 😄