Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Koszi amugy ez eleg nagy segitseg volt! Asszem akkor lehet beruhazok erre, azert jo mert ott van a boltban es se rendelni se varni nem kell ra. 😊
Szine nekem sem tetszik amugy, de lesz@rom. 😊
Downhill!!
Egy CC vaz. Alu. Aztan szerintem 25 nem is olyan sok erte, bar nemismerem igazan. Testbikeon se lattam sajnos. Azert kerdeztem esetleg valaki tud valami hasznalhato infot. Pl nevedd meg mert nem ér annyit, vedd meg kb jo az ár/ertek. 😊
Hopsz megis talaltam kepet.

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Egy kereken megallnom még nemsikerult bar mar evek ota nem vacakoltam ilyesmivel. :\
Én úgy szoktam, hogy leváltok legkisebbe, aztán mintha egy fekvõtámaszt csinálnék a bringán kinyomom magam, közben tekerek, és már megy is a bringa.
ha meg nem egykerekezni akarsz, hanem csak egykeréken megállni, azt meg úgy lehetne gyakorolni, hogy kicsit tekersz, aztán elsõféket behúzod(így elsõkerékre állsz), majd ha elsõkeréken vagy, akkor hátrabillented a bringát hátsókerékre, és próbálsz úgy maradni. Nem egyszerû😊
Tanacsok: Ugy kezdj el gyakorolni hogy levaltassz legkisebb fokozatra es allo helyzetbe hozod magad.
Kegyetlenul ratekersz es kapasbol huzod is felfele az elejet.
Vigyazz konnyen hatraeshetsz ezt ki kell tapasztalni, hogy mennyire kell felhuznod az elejet.
Amennyiben mar felhuztad, tekerni kell mint az orult es meg kell probalni egyenesbe tartani a bringat (ez nem nehez).
Ne ijedj meg ha eloszor csak pl felhuzni sikerul a bringat, a hatraesestol nefelj! Nem esel fejre, mert konnyen le tudod tenni a labad hatul es nem esel el.
Nagyobb fokozaton ne probalkozz mert iszonyat ero kell hogy beletekerj. Bar te tudod. 😊
Sok sikert.
nem vagyok trialos de ezt meg szeretném csinálni.
köszi
még meggondolom, hogy milyet veszek, valszeg nem olyan drágát, mert nme szoktam olyan gyakran bicozni.
mégegyszer köszi a válaszokat, még lehet, hogy kérdezek pár dolgot vásárlás elõtt!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ismeretlen szakaszokon nem is merek ilyeneket csinálni, de itt a környéken már kitapasztaltam, hogy hol lehet és hol nem. Vannak azért még viszonylag jó állapotú útszakaszok.
Bátor?...hm...néhányan inkább õrûltnek titulálnak<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy bátor ember vagy, hogy ha a magyar utakon ilyen sebességet be mersz vállalni egy oútival.
(Nálam ez nagy szó<#idiota>#idiota>)
Downhill!!
Viszont azon töprengtem, hogy amit kinéztem kerékszettet az vajon bírna-e ekkora megterhelést, ugyanis egy-kétszer azért kapott rendes pofont...
Ez kegyetlen jóóó!!😄😄
Mi ma Güssing várához mentünk el bringával, sajnos nem tudtam már feltekerni végig a várig😞
-Mondd, te normális vagy?
-Kérdem én, hogy miért.
-Tudod mennyivel jöttél le?
-Úgy 60-65re saccolom. (mert tönkre ment a kilóméter órám)
-Többnek kellett legyen, mert én jöttem 50körûl és úgy elhúztálmellettem, majdnem kiszálltam megnézni miért állt le a kocsim...
😄
Ha nem akarsz terepezni akkor szerintem egy olcsobb 40000ft körüli villa amibe nincs csillapitás bõven elég ez kisebb ugrásokat járdát stb birja és nem drága.
Ha terepen is akarod használni akkor innentõl hátár a csillagos ég árba tehát vehtsz olyat amit ajánlanak.
Ha olyat választasz amin hátul is van telo akkor 150000ft alatti bicokat felejds el. (még ez is határeset) Van a Mongoosenak a Ving elit pro ez egy viszonylag jó bringa .
Downhill!!
Keresd meg a #780-as hozzászólásom. (Lap alja, keresõ mezõ...)
Nagyjából leírtam benne, hogy mire érdemes figyelni egy bico vásárlásakor. Ha utána még akad kérdésed, szívesen segítek.
Talán még annyit, hogy a dupla falú felninek nem a rezgés elnyelésben van szerepe. A dupla falú felnivel erõsebb kerekeket lehet építeni. A rezgés elnyelésben inkább a nagyobb átmérõjû, balonosabb gumiknak van szerepe.
Lenne egy kérdésem:
A közeljövõben uj bicajt akarok venni. Most egy teleszkóp nélküli van. Teleszkóposat érdemes venni, vagy a teleszkópot részben helyettesiti a dupla falú felni? Az is fel tudja fogni a rázkódásokat?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Krezga: Beleszamoltam a picnikezest/pihenot is. 😄