Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jut eszembe. fontos tényezõ az hogy ~100 kiló vagyok?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Alapvetõen a használható kategóriába tartozik és nem egy tecsobájk, ha érted, hogy mire gondolok.
A Cross kategória náluk ugyan azt takarja, mint a többi gyártónál a trekking. Alapvetõen aszfaltos városi használatra, light terepezésre, túrázásra szánt bicok. Amit belinkeltél elég korrekt felszereltséggel rendelkezik, talán egyedül a tektro fékek azok, amiket lecserélnék. Egy Shimano Deore V-fék nem egy nagy érvágás, de minõségben egyértelmûen jobb.
Ha esetleg kicsit erõsebb gépet szeretnél magadnak, ebben az árfekvésben már a montik is jó választást jelenthetnek. Késõbb fejleszteni is jobban lehet õket, ha az igényeid megváltoznának.
Azt is javasolom, hogy nézz szét a többi gyártó termékei között is. A magyar gyártók között a Magellán elég jó ár/teljesítmény arányú gépeket készít.
ha már igy benne vagyunk.. 😊
author bicók milyenek?
kb. ilyen tipus (cross) és ilyen árban amire kiváncsi lennék: ILYEN
városi csapatásra (semmi különös) és itt fehárvár környékén túrázgatni (fõleg betonon)
köszi
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Természetesen a leírtakat szem elõtt tartom, és megpróbálom a rendelkezésre álló keretbõl kigazdálkodni a maximumot.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ezt felejds el!! Ennyi pényézért nem adnak jó összteleszkopos bringát.
Alul amit irtál ez a max 60. Ez egy elég jó ár, de dobj rá egy 10-est.
Ennyiért már tudsz venni olyan bringát amibe normális elsõ teló van, duplafalu alu kerekek kazettás hátsó agy stb.
Ne hagyd magad megvezetni ilyen szépnek látszó dolgokkal. Inkább ne legyen rajta abszolut teló és kerüljön ennyibe minthogy legyen de a többi része legyen gagyi.
Amit fontos egy bringánál, és mindegy hogy durvulsz avagy nem:
Legyen monoblokkos középrésze. Legyen aluminium hajtókarja és fogaskerekei.
A Felnik dupla falu aluminium kazettás hátsó agy. Fogaskoszorúval.
Aluminium váz. Ennyiért valszeg olcsobb Magellant (Crater) Merida, Kona stb-t kapsz.
A-Head setes fejcsõ. (ez ha alu tutti)
És legalább egy RST vagy egy Sauntur teló. Ilyen singsung megy Topgun ilyeneket semmi képpen.
Ezek ha megvannak egy vszonylag jó géped lesz. Persze nem örültködésre mert azt ez se bírja. De egy városi tekerésre meg turákra alkalmas lehet.
Downhill!!
A neten kerestem egyéb infót, de nagyon noname-nek tûnik a cucc... :-S A neten az alábbi típusokat találtam szimpinek: Hauser Now 26", Dema Asolo 26", Kelly's Radius, Magellan Hydra alu, Merida Kalahari 4SX.
Hálás lennék bármi segítségért, mert szeretnék egy bringát, semmi extra vadulás, csak jó legyen adott pénzért. (max. 60eFt)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
De szerintem a normális mivel bikpositive.
De irj nekik egy mail-t és kérdezd meg, mert késõbb nehezen fogsz egyeségre jutni ha nem jó.
Downhill!!
Élnek újpesten BMX-esek?
Szeretném elkezdeni ezt a sportot, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá...
Fõként park, netán street érdekelne, de nemigen látni errefelé bringásokat, így nagyon eligazodni sem tudok a mûfajban. Lenne egy témában lévõnek valami ötlete?<#szomoru1>#szomoru1>
Unleash Your Inner Monkey
Ismertek olyan webshop oldalt ahol lehet olyan ráfot kapni ami olyan mint a motoroké? tudjátok amibe nincsenek küllõk hanem 3 vagy 5 olyan izé tartsa XD XD XD 😄 😄 😄
Csaby
Van a Görzenál ebbe lehet bmx-ezni és deszkázni. Ennek a címét nem tudom de az biztos hogy a budai alsórakpart vége felé van. A Margithidtól az Árpádhíd felé. Talán az Árpádfejedelem utjára van számozva de nem biztos.
Aztán van Lörincen egy. Ez a Méta utca mellett van egy sulinak a területén.Meg még amirõl én nem tok.
Aztán az egész szabadsághegy. Szóval van.
Downhill!!
VKI VÁLASZOLJON!
VKI VÁLASZOLJON!
Ha nem dobod akkor nem.. De az biztos hogy nem egy jó dolog az.
Downhill!!
remélem értitek hogy mire gondolok elõre is kök!
Budpesten található bicikli pálya?
Ha Rst akkor lehet jó is. De ha RSC akkor kuka!!!
Downhill!!
nkem is az van szal roszsat mondok csak róla azon kívül h 3-4 éve van meg és mûxik rendesen
1. hidegben bekeméynedik mert elastomeres a csillapítása magyarul merevvilla 5 fok körül, megoldás:hidegben ne ugrass😄
2. semmi ennyi pénzért sztem teljesen jó😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Lehetõleg webrõl, torrentet nem használok
Webrõl ha lehet, torrentet nem használok.
De a Magnusnak is van ilyen szine. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Downhill!!
nekem egy 1szerû kérdésem lenne a hozzáértõkhöz:
Kellys-Quartz 2006
vagy
Magellan Polaris Deore 2006
esetleg vmi más ? max 85-89 amit rá tok szánni
köszke
<#wave>#wave>
Ha viszont v-fék akkor az Avid szerintem a legjobb. Igaz az sem túl olcsó.
Downhill!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!