Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem se ilyen van csak én nem is 60-70 ezerért vettem. Ez a bringa ez egy alap felhasználásra turázásra teljssen tökéletes. Másra nem de ez nem is cél.
Downhill!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Downhill!!
(azért lenne jó ha tudnátok ajánlani max 65e-ért egy olyan gépet ami egy darabig bírni is fogja)
A tárcsafék nem jó. Márkátlan nem fog jól müködni.
A villa az talán.. Jobb lenne valami márkássabb darab, de az elég ha nem durvulsz. A Váz az egy alap megoldás olcso..
Összeségében én nem venném meg ,de ha nem akarsz nagy durvúlást nem akarsz ugrálni akkor oké.
De inkább vegyél ennyiért egy olyat amibe nincs Telós Villa és nem akarnak Tárcsafékkel behülyiteni. Használd egy évig villa nélkül és ha lesz pénzed vegyél bele egy jó villát. Monitout, Marzocchit stb . Én ezt csinálnám ha 60-ezer körül olyat veszel akkor jóm lesz..
Ja és még egy pár dolog:
Törekedj ezekre:
1: Mindenképpen dupla falu aluminium kerekek legyenek rajt. Shimano vagy jó "MÁRKÁS aggyal
2: Ha lehet Isis-es közép rész legyen (de ez drága) Shimano vagy Truvativ és hajtókarból szintén.
3: Kazettás Hátsóagy!!!!!!
4: Ha lehet az elsõ haátsó agy tárcsfékes legyen és a Vázra hátra is lehesen szerelni ha késöbb akarsz ne keljen az egészet cserélni.
Ha ezek megvannak akkor jót vetél. De inkább rakj hozzá még egy 20-ezret és tudsz venni még jobbat is. Hát kb ennyi.
Downhill!!
A váltók jól vannak beállítva.
Downhill!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és azután húzd meg, úgy már tartósabb
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Downhill!!
Maximális elsõ eltérés: 20 fog
Teljes kapacitás: 43 fog
Max. hátsó lánckerék: 34 fog
Min. hátsó lánckerék: 11 fog
Vezetõ/Feszítõ görgõ fogszáma: 13/13 fog
kööszi
AAA photo lm
Tehát ez is elég egyszerü
Csak arra kell figyelni hogy a két oldal ellentétes irányba legyen és ne egyfelé... Rárakod a kart a monoblokra. feltolod amig birod beleteszed a csavart és nagyon meghuzod, ezt célszerü jól megtépni.. Majd az elsõ bringázásnál vinni kell magaddal e kulcsot és utánna kell tübbszõr huzni...
Ennyi az egész nem bonyolult..
Downhill!!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nézd meg a #998-as hozzászólásomat. Abban van 2 Cateye lámpáról link. Én azokat használom. Sz.tem, elsõ lámpa pont neked való.
Teljes kapacitás: 43 fog
Max. hátsó lánckerék: 34 fog
Min. hátsó lánckerék: 11 fog
Vezetõ/Feszítõ görgõ fogszáma: 13/13 fog
valaki mondja el légyszi h ezek az adatok pontosan mit jelentenek mert ötleteim vannak de nem akarok szarba lépni... köszi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Downhill!!