22335
-
#5357 mi más? montira is lehet tenni bmx-es hajtást ;) -
#5356 A hussafelt olcsó és jó.. Szerintem, nekem is az van nem érzem hátrányát.. Szóval jahh. -
#5355 jó persze igen van ilyen meg WTP Royal meg hasonlok de az MÁS:D -
#5354 sosincs elég profi ;)
macneil hajtókar és tengely, 65ezer, erre jön még 10ért csapágy ;)
-
#5353 hát nekem 13K a hajtókar meg a 3 kerék és 6,5k a középcsap azmár elég profi sztem
Ugye Gordon jó a hussafelt? -
lombii #5352 akkor szakíts magadra időt :D és ha megvagy magaddal :D
nah joh szentem várok még :D ugysincs meg a zsé rá :S majd ha meglesz akkor jobban szét nézek :) -
#5351 fótról menjek be veled mikor magamra sincs időm ?
amúgy nem kell félned, ha normális boltba mész, elmondod a szándékaidat és kihagysz a mondadotból néhány ikszdét, kúltúráltan elmondod mit szeretnél a bringával csinálni majdan, mennyi pénzed van rá. és korrekt mód segítenek ;) -
lombii #5350 am de most komolyan :) vki bringához értöbb ember eljönne velem ? -
lombii #5349 hááth te sírnál? XD
annyiran nem értek a bringákhoz sajna :S eléggé elhanyagoltam az elmúlt 4évbe :S
am smylisan szoktam irni :D baj? -
#5348 Most komolyan,te nevetsz az írásaid közben,mert minden mondtad végén szmájli van...Persze engem nem zavar,nem azért... -
lombii #5347 jah és a (BP) Móricz ZSigmond -nál van aza kis bolt :D -
lombii #5346 meg van miaz amit elfelejtettem meg kérdezni tőletek XD
vki eljönne velem bringát nézni? :D XD ti csak jobban tudjátok h mit érdemes lecserélni :D mer kérdeztem és bevállalják azt h lecserélnek a bringán pár dolgot :D meg h megnézni h érdemes- azt a tipust megvennem ha ugy alakul :D -
lombii #5345 okés köszi :D
am néztem ma 1 boltott :D 90e ér árulnak hardy V5-st XD néztem a bringát és müanyag V fék van rajta XD mondom jolvan :D tárcsafékes verzióba 130e-ért áruljak azt :D szentetek megéri? XD
am jobb hajtó kart kérdeztem h menyibe kerül bele iet szol a csaj h minimum 30e a kezdő XD
köszi az infot :D utána nézek majd :D -
#5344 Hy!
Jahh el tud hajolni, ha nem monoblokk hanem sima tengely.. Ha Monoblok csak törni szokott.
Bringa boltok amik jok??
Hajdú kerékpár Kiss jános altábornagy utca
Nella (nem tudom a cimét)
Kerékvár Alagút elötti utcán fel a vár felé.
Konacity népfürdő utca.
Stb... -
lombii #5343 téllleg :D skacok szerintetek mien boltokat érdemes meglátogatni BP-n? :D (mer azt se nagyon tudom XD ) ha tudtok pár cimet ahol bringák vannak az jó lenne :D mer elmennék megnézni XD meg felis irnám XD fenébe teljen már ell aza 2-3hónap :S várom már h bringázhassak :D XD -
lombii #5342 jaja akkor valszeg monoblokk lesz az XD az meg tud hajolni ? ha párszor erővel rá lépek bringázás közbe? :D
am, szervizbe csak nagyon fontos ok miatt megyek :D addigmeg majd én szerelgetek :D fell kell fedezni a bringát :D mostmár legalábis ideje XD -
#5341 CM - Szeged 2009. április 22.
ki jön? :) -
#5340 Azt elvileg monobloknak hívják.. Arra gondolsz ami a vázban van és a két kart tartja??
Azt ugy tudod meghuzni, hogy hajtókar leszedővel leveszed a karokat, majd egy speciális kulccsal meghúzod a blokot majd ujra vissza a karokat.
Mivel mindenhez specko szerszám kell, ezért javaslom inkább vidd szervizbe! -
#5339 Hmm lehet csak megkell húznod:D
8as imbusszal meglehet a tengelyt húzni odamész és akk ott ahol a csapágy van kívülről látszik egy nagy imbusz csavar pont 8as imbuszkulccsal meg is lehet húzni:D -
lombii #5338 hmm :D oké :D
am h hivják azt ami a 2(ball-jobb oldalt) hajtó kart tartja? XD nem lehet h az van meg hajólva? :D mer amikor fel lett téve akkoris azért már kicsit ferde volt XD
kösz a helpet :D -
#5337 tehát a kar hajolt meg?:O:O:O
Sztem az egy fos és cseréld egy az egybe mert amikor a kar hajol akkor má régen baj van
Tulajdonképpen ha a kar hajol azt nem lehet külön kapni de fogaskerekeket ha azok hajoltak volna akkor azt lehet egyenként is cserélni.
Új hajtókar vásárlásánál figyelned kell nagyon arra, hogy milyen csapágy van benn most!!!!
Mert ha veszel pl egy Hussafelt hajtást, akkor feltehetően a mostani csapágyad nem lesz jó mert oda pld howitzer ISIS kell az meg totál más
Szóval kéd ki egy szerelő véleményét!
Mindenképp!
Üdv
SrAta -
lombii #5336 értem oksa :)
am 1 hülye kérdés :D nem nagyon vágom még a szereléseket a hajtó karnál :D ha hajtó kar meghajol és a fogas kerekek is vele együtt az hajtó kar csere? vagy aza egyenes xart kell kicserélni? :D XD mer nem vágom XD -
#5335 Rákérdezel, hogy az a bicó milyen árban vihető el vanott a lap alján valami info@........
arra küldessz e-mailt:D -
#5334 Fogas környékén én is megfdordulok asszem:D
Ha a lentebb látott Stabot látjátok szoljatok!:D -
lombii #5333 okés :D akkor majd egyeztetünk mielött tali XD
am hááth :D szeretek sokat tekerni :D am most 3évig kihagytam a nyári bringa turákat mer időmse nagyon volt :S meg mindig bnömmel voltam :D XD (aktuálisnál) XD
-
#5332 Ijenem van (UMF) csak fehér-piros betűvel, asszem a H1-es, én annyira nem vészes a váz súlya, gondolom, nem sokat akarsz vele tekerni. Vastagabb > több anyag, nem törik, de ha ott tartasz, hogy törne, akkor már úgyis mindegy. :D
Ha meglesz a bicód, a fogas környékén megtalálsz :D -
lombii #5331 hello!
nekem jobban tetszik az UMF-s, vhogy jobban tetszik az h kicsit vastagabb a váza :D van előnye h vastagabb a váza? :D (gondolom nehezebbis)
a 2009-s shred azis jól nézki :D csak azért elég nehezen tom azta 150-et összeszedni rá :D azabaj h sok idő kellene :S 2-3hónap még :S XD
és már mehetnékem van :D
am és kinek kell konkrétan írni h engedményt kérjek? xD a cégnek? v a bolt vezetőnek? XD tudom hülye kérdés XD
am skacok ha meglesz a bringa összefutunk vhol és megyünk vmerre bringázni ? XD (bp környéke legyen ha lehet):D -
#5330 császtok
Létezik Bilincses rögzítéses kormánymarkolat...Marok váltos kormányhoz???ügye sokkal kisebb:S de sehol nem találtam csak a hagyományos méretü markolatokat.. -
#5329 Szia
őőő hátizéé:d
akk ajánlok sajátot:D
Nekem egy Kona Shredem van 2008as nagyon megvagyok vele elégedve
Teljesen egyedi
ŐŐ ez van villa és váltószett nélkül 150be
Kül tudom ajánlani még a KTM knoxville-t vagyis már NEM mert eredetileg hidraulikus tárcsák voltak rajt és csak 130k volt (145ér ezzel afelszereléssel nem éri meg!) amikor néztem
nos akkor ajánlani tudok egy:
Magellan PolarX
Vagy:
Bár nem szeretem az UMF-et, de ilyen árba az is szóbajöhet(de inkább a fentebb említett magellán)
Avagy:A 2009es shred (bár a 08as nekem jobban teccik;)) Ha írsz nekik e-mailt talán 10%ot engednek belőle nekem amikor bejött és írtam nekik az árért azt írták 10%ot engednek és úgymár csak 150 és mégiscsak KONA:P
Üdv
SrAta -
#5328 Én a vázamat tervezem,hogy eladom,dirt váz.Magellan Polary Tabletop '07 Semmi baja nincsen. -
#5327 Hmmm!
Jó lesz! Gratula! -
#5326 Hooogyne :D -
lombii #5325 am BP-n v környékén szoktatok bringázni ? 8) -
lombii #5324 aham :D
am tundál nekem ajánlani Dirt vázas bringákat? :D
(am azér legyen a hajtókar strapabíró és a telo is :D mer áltba megnyúzom :D, am szeretek hegyeket mászni vele és egyúttal 70-80-al száguldani le vele a hegyről :D és ugrálni minimálisan nagy sebességnél XD )
DH lenne az idális bringa de arra nincs még limitem :S azt majd akkor ha már melozni is fogok aktívan :D -
#5323 De ha egybe veszel pl egy Giant vagy egy KTM vagy egy akármilyen márkás bicót és ott ahol veszed odamész érte( tehát nem webshop) akkor azt cserélnek neked+ felárért amit akarsz(ha normálisak a cseréért nem kérik el a pénzt, hanem csak az alkatrészek közti árkülönbséget)
-
#5322 ne vesszünk el a részletekben :)
van egy olyan mondás hogy bolti komplett bringa nem bringa :)
nekem spec a markolatom és az ülésem az a saját és bejáratottam kell hogy legyen :] -
lombii #5321 wrsdm :D
nem tudod h boltban nem lehet ugy venni komplett bringát h esetleg a telot és a hajtó kart kicseréltetem ? XD -
gypasi #5320 Üdv szakik. Egy mtb 26" v fékkel használhato hátso kerékre lenne szükségem ami elbir a 95kg nagyrészt aszfalton és némi könnyü terepen. Szoval mit ajánlotok ill, Győrben vagy online hol tudnám beszerezni olyan 10 15 k lenne rá. http://www.xfactornet.hu/index.php?modul=webshop&kod=7676&kezd=20&mkod=51&db=20&keszleten=1 egy ilyen is megtenné de ez ugy tudom csak tárcsáho jo. Elöre is köszi aki segit. -
#5319 őrült népek bicikliztek :P -
#5318 komplettba veszed akkor olcsóbban kijössz, de sosem lesz olyan amilyet szeretnél...
ha te rakod össze akkor +50 minimum ami rájön, de olyan lesz amilyen akarsz. illetve mégse, mert olcsóbb alkatrészekből kell összeraknod :D