Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Inkább Dh-ban vok otthon ..
De azért lehet kinézek majd egyszer.
Downhill!!
már 2éve van a pálya, 2sorral egy kisebb egy nagyobb, egy jó 5méter magas negyedíves wallride kiállós fal, egy visszasor amik picik, de teknikásak, meg egy batársor ami akkora hogy néhányszor beférne közé a bicóm, de az használaton kívül van., továbbá van egy félcsõ földbõl, de montinak picit pici, bmx-nek ideális.
Fót-on van, anno linkeltem trélszes fotókat, azok is ott készültek.
ugrók között van kis spine, nagy spine, lukas - asztalos, elég technikás a pálya.
aki lemaradt volna,
ebben
és
a hsz-ekben vannak képek (verseny volt nálunk jam. és ott készült a angyja.
ebben
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Van Balesetek topic is
oda is elég durva képek kerülnek be
elrettentésnek jó, hátha jobban odafigyel a másikra és így elkerülhetõ, megelõzhetõ 1 baleset
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
1 az is egy sutyó aki lefotozta.
2 ezt nem irom meg mert ugyis tudod!
Downhill!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
latyakban, vízben, dagonyában is épít 😉
a nagy sor lassan eléri a 3 métert (ugró magasság) a kissor, utolérte méretben a volt nagy méretét, olyan 2-2.5 méter körüli.
Továbbá elkezdtünk építeni egy racing pályát, jó pumpálós huplikkal, meg 1méteres, épphogy kormányszéles árkokkal, 4-5 méter hosszú 10centi magasat repítõ longjumpok, 2méter magas függõleges wallridekanyarok :] atom 😊 egymás mellett a két sáv. elég dúrva lesz tavaszra mire összekeményedik. lesz majd nagy versenyzés 😊
Télen még megépül egy komplett indító fából olyan 3 méter magasra. egyik irányból indító lesz egy gecinagy negyedívre, olyan 5méter magas lesz 😉 tetején placcal hogy ki lehessen álni, másik irányból meg egy nordshore eleme lesz, mindez az eddigi pálya fölött, elég hangulatos lesz a több szintes pálya 😉
élménybeszámló vége 😛
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az sosem jó senkinek.
Vannak tapasztalatok.
Haverom egy kölcsön Stinky vázat nyomott ketté.
No gari😊
Fail.
Tudom hogy ezzel nem olyan helyekre mész, de akkor is. Kölcsön...
Na!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
kona alu = erõsségehez vastagság kell
Magellan Vega DH 03, max 254mm út, FSR rendszerû, kormánycsapággyal, X-Fusion taggal, 200-at mozog a segge. a váz felvan polírozva, festésre ment volna, de elfogyott a pénzem. :/
60 ezer HUF az ára.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De egyébként vonatkoztassunk már el a márkától! Ebben semmi nem kona vagy akármi csak a váz! Ha egy KTM, vagy egy merida lenne is ennyi. csak más van ráirva!
Downhill!!
200 ból kijön egy lada is csak cseszheted ha bringázni akarzs😄
Downhill!!
Ugye a váz a Shred 51500Ft
Da bomb Da Rims Kerék sett (tárcsás agyakkal) 55000ft
Fék : Avid bb7 echanikus tárcsa 160-as tárcsával: 2x 12490
Villa: Marzo DJ3 34000ft
Fogskeréksor: Sram 2800ft
Hajtókar: Truvativ hussafelt Isis drievos középrésszel: 11900ft
Kormány: Truvaitv Hussafelt: 3200ft
Stucni: Truvativ Hussafelt 3200ft
Kor csapágy: Bike posotiv: 2500ft
Maxxis Klsö 2db kb 2x 6000ft
Sram lánc: 3100ft
Truvativ rock ring: 9900ft
Nyereg csõ: 3700ft
Deore hátsó váltó: 6500ft
Ez igy össz vissz: 205790ft
De!!
Ugye van gumid, lehet van kereked és ha nem kell a Rock ring:
Akkor: 128890ft
De akkor lehet a fék nem jo rá.. ezért akkor azt v-fékre cserélni, vagy két agyat be füzetni a mostani kerekedbe. Az még egy 20000ft
Nagyából 148890ft
És egy bitang jó gép lenne belõle!
Downhill!!
Nah most megint úgy alakult, hogy lenne egy KONA SHRED VÁZ méghozzá 2008as és 15,5"os vázméretben, tehát pont fasza.
Nah szóval ott tartunk, hogy semmim sincs mega bicóból.
A váz 51500FT körül van.
Mennyibõl lehetne ebbõl bicót csinálni?
Írjatok alkatrészlistát légyszíves árakkal mert én annyira nemvágom a dolgokat de én ahogy összepakolgattam a NEM BIZTOS HOGY KOMPATIBILIS alkatrészeket, olyan 168 000FT-re jött ki.
De ha valahogy olcsóbban lehetne az jólenne😄
Szóval légyszíves segítsetek
A vázat a BIKEMARKET.HU ról rendelem szóval ha megoldható még az a + kérés hogyha úgy jobban megéri onnan válogassatok alkatrészeket
Nagyon szépen Köszönöm
Üdv!
SrAta
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
http://2.bp.blogspot.com/_Q87phprIbdY/SKm9LgqAdlI/AAAAAAAACS8/XLCSGdQBoTY/s1600/sandm.jpg
amúgy nekem sem kéne semelyik az innen belinkeltekbõl. ingyen kéne, de ha vesz az ember akkor ált. nem ilyet.
Mindegy nekem nem kéne na.
viccet félretéve nem ott fognak eltörni ahol gyengítve van ez 100%
Arról hogy 2007-es vagy ilyesmi vázat akarok, ahol a Váz mozgása már 19-20 centi. Ehhez már egy 200-203-as villa kellene.
De azért irtam tegnap, hogy mutasd meg, mertha ugy alakul, hogy nem tudok 2007-es vagy ujabb vázat venni, akkor lehet jo bele.
Köszönöm a képet egyébként! Kurva jól néz ki!!
Downhill!!