22335
11330766891279474906.jpg
  • Máté94
    Van.Ebike alapján sikerült mindent belerakni 34900-ba.Kerekítve.Felsoroljam majd?:D
  • bardocz

Kár, hogy kurvadrága.
  • SrAta
    aztán egy trekking bicón nem mindegy h mienek a küllők?:D
    annyit spórol azzal, ha dure-ace váltót tesz rá és nem sramot mert 100g-al könnyebb a dureace
  • bardocz
    De legalább valami elképzelés megvan már alkatrészek terén? Én amikor a kerekeimet csináltattam nyáron, egyáltalán nem értettem hozzá, csak kerestem az iparicsapágyas agyakat, meg DT küllő, és kerestem olcsó de könnyű felnit, amiről jókat írnak. Aztán ugyan így nem értettema gumihoz, de megnéztem mi olcsó, és rewiewek alapján jó. Így lett Maxxis Xenith. Természetesen most sem értek ezekhez a dolgokhoz:D
    Nézelődj agyak között, meg minden alkatrésznél ami kell, hogy nagyjából össze tudd rakni árban mivel hol leszel. Ha pl sikerül eleget spórolnod, akkor fűzetheted a kereked majd húzott küllőkkel, ami súlyban minusz a keréken.
  • SrAta
    dt küllőkkel a 2 kerekemet fűzék 9000ért...
  • Máté94
    3e ft ba egyezzünk meg:D
  • bardocz
    A küllők+ fűzés? o.O
  • Máté94
    Az nincs egy ezres:D
  • bardocz
    + ugyebár a hátsókeréknél az új küllők, és a fűzés ára.
  • zoli800301
    Zsír:)
  • SrAta
    agy+koszorú+lánc+váltó+karra szánt 40et:)
  • gordon 24
    Vagy Saint! 40 ből használtan simán kijön..
  • SrAta
    igénytelen?
    akkor sramot, nem pöcsöl nem kell baszakodni vbele
    veszel egy sram X5öt 8500ért vagy egy sram X7et ami már jobb mint az XT ha minden igaz 13000ért ezek mindd csak 50-70grammal nehezebbek mint a shimano
    mondjuk a váltókar drága hozzá mert egy X5ös kar asszem szettbe 10 000
    (tehát első+hátsó)
  • repvez
    egy kis kresz :D
  • Máté94
    Hmmm?:D
  • CopyKing92
    RaceFace
  • Máté94
    Jó rednbe deore lesz:D
  • bardocz
    Nekem semmi bajom vele, csak szerintem fölösleges, ha nem mész gyakran terepre, esetleg versenyzel. Városba még az Acera is elég, és vált rendesen, ha be van állítva. De mondom, nekem mindegy mire költöd a pénzed, csak csinálhatnád okosabban, és így lehet több maradna esetleg más alkatrészre.
  • bardocz
    Deore bőven elég, akár versenyzésre is terepre. Sram X5 asszem deore szintje tehát az is teljesen jó. És mindkettő olcsóbb annyival, hogy a különbségből veszel egy váltókart is...
  • Máté94
    Nem értem igazán mi a abjod az XT-vel?
    ponts,könnyű,és megközelíti egy agváltó igénytelenségét:D
  • Máté94
    Mert?Tudsz olyan jót mint XT és olcsóbb?
  • bardocz
    Hát felőlem úgy baszod el a pénzed, ahogy akarod, ha 40ezrem lenne egy majdnem full hajtásra, eszembe se jutna XT-t venni.
  • CopyKing92
    én 6 éves koromóta rendszeresen tekerek mindennap xd ha tehetem. O_O - amúgy jah jártam már így XD Érden... :D én meg a III.ker-ben lakok nah az szépvolt xd
  • zaki
    Amúgy jártatok már így? Dekeft, jó messze otthonról, semmi pénz és jegy nálatok... :D Szerencsére a Hősök tere közelében történt, betoltam a Szondi utcai boltba, otthagytam a verdát, majd elmegyek érte holnap. Én csak nemrég kezdtem bringázni, kb május óta. 24 vagyok, 12 éves koromban tekertem néha nagyon ritkán, most vettem egy verdát fogyózás céljából, de már sikerült leadnom a felesleget (15kgt kb, cangázás előtt fogytam is 25öt, összesen 120ról 80-ra alig több mint fél év alatt), most már csak szórakozásképpen tekerek, hetente kb 2-3X, de van amikor majdnem mindennap... Pólus mellett lakom, a Margitszigetre szoktam kimenni, alkalmanként 32km kb.
  • CopyKing92
    lol :D
  • zaki
    A qrva anyját annak, aki a bicikliútra tett egy szögesdrótot, megkaptam életem első defektjét... :D
    Persze semmi zseton, vagy jegy nálam, jó volt büdösen haza villamosozni... Legalább volt helyem xD
  • Máté94
    Me csak!:P
    Megbízhatót akarok meg a legtöbb trekkngre deore xt-t raknak:)
  • bardocz
    Megvolt az első kör az új gumival, ilyet még nem éreztem, kanyarban szinte húzza az orrát, teljesen néma, gördülési ellenállás szinte nincs is, marha könnyen indítható, egyszerűen fantasztikus:D Fűbe csúszik, meg könnyen blokkol a hátsókerék(azzal teszteltem a tapadást, inkább nem egy mély döntéssel:D), meg homokos poros úton sem tapad túlzottan dehát ott nincs is aszfalt alatta, csak a föld, nem erre tervezték. Kanyarban a tapadása nagyon brutál, meg fékezésnél is. Hamár fék, hétfőn viszem el a bringát szervízbe, hogy cseréljék ki a fékek sorrendjét, sajna itthon nincsen semmi szerszám, amivel rendesen tudnék bowdent vágni, meg hasonlók.
  • bardocz
    Minek neked XT váltó? Nem elég egy sima deore, vagy sram x5-ös? Az is bőven megfelel a célnak, ha most agyváltód volt, akkor gondolom, hogy nem terepezni akarsz.
  • Máté94
    40.000FT meg kellene állnia.
    Hátsó váltó egy deore xt shadow 13.000-ért.
  • Máté94
    Az agyon nem lehet spórolni?Mert akkor még kellene egy váltókar meg fék:D
  • Máté94
    Imádlak!Akkor elpasszolom a az agyváltót:D
  • SrAta
    veszel egy 9 sebességes novatec agyat kb 11000FT
    veszel egy 9 sebis fogaskoszorút kb 4500FT
    veszel egy 9 sebis láncot kb 4500FT
    veszel egy 9 sebis hátsóváltót

• Máté94
    Na?:D
  • SrAta
    georgesportba kapsz bike positiveot 350ért
    melyik suliba jársz?
    (jólemlékszem h győri vagy?:))
  • Mark007
    őő, én megértem, ha nem hiszitek el.. a kártyával nem feszítek, csak hogy addig tartsa meg a gumit, amíg kézzel alányúlok. Én így csinálom, ezvan:)

#8201: Értem, köszi :)
  • Máté94
    Agyváltó.:D
  • VRSDM
    kártya? : )
    gyere el pliz a bicósversenyre és ha leszeded nekem kártyával akkor odaadom neked a hátsókerekem árát (kb. 40.000huf)
    egy tescósgagyi csavarhúzó elhajlott már ott ;) szóval kajak állvaszarokbe mikor csere van :D
  • bardocz
    Mivel már így is kitölti a rendelkezésre álló teret, ha tovább fújod nem fog kidurranni. Pont ezért van a külsőre írva hány bart bír.
  • Mark007
    Elhiszem neked, csak az én felnimnél ez vált be:)
    De lenne egy kérdésem is.
    A belső mekkora nyomást bír ki? A külsőn ugye fel van tüntetve, de nekem vhogy az tünik logikusabbnak, hogy a belsőben van a levegő, ezért annak is lennie kéne egy max. nyomásértéknek, nem? Most 3-3 bar van bennük, de mivel aszfalton megyek, lehet jobb lenne a 4-4.8 bele(?).(ez van a külsőn max.)Egyszóval, nem tud "kidurranni" a belső?