Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
bele van ragasztva persze, de attól még nehezen, de kijön.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pistike 007
Nekem a vázamba beleragasztották.
-.-'

gabber_saviola
kulccsal 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pistike 007
Hogyan csavartad ki a v-fék szemeket?O_O

gabber_saviola
nem, ezt freeride cucc.

gabber_saviola
ilyen lett:

VRSDM
te montiba nemvagyok otthon, max 24"es bmx féle merev montikban 😄

u dont have to listen anybody else but me

Pistike 007
Hol akarsz te 4X-ozni?
-.-'

SrAta
akk nézdd meg a villának a képét vállát meg ieneket szted az jó 4Xre , dirtre?😄
te talán kicsit jobban ismered õket mint én me má régebb óta bicózol😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
srata - nem akarok baromságot mondani, de a trails (gondolom ugyan az többen) 😄 az a dirtnek egy fajtája, amikor íves ugrók vannak, nagyokat kell szúrni, televan kombinációval az egész, jobbra balra erre arra ugrálás, mindez egy erdõben 😊

ez vérbeli trélsz.
meg a mi pályánk is trélsz, nemtudom láttad-e már a képeket

ha ennek van köze a trail-hez 😄 akkor ez az. ha nincs akkor jót tippeltem.

SrAta
Ki szerint elég az a 318as tora amit linkeltek Four crossra ???(az én 53 kilómhoz😄)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vadmeggy
Én is gondolkozom hogy veszek egy hasonló teleszkópot mint ami neked van😊... Az a kérdés hogy ez a Tora 318 vagy egy rugós Recon legyen szerintetek melyiket válasszam?😊

Jack off! I\'m alternative...

Vadmeggy
Hát én segítségül hívtam a Sztaki.hu-t és ott találtam hogy a trail ösvényt jelent... szerintem ez ilyen erdei szük ösvényeken hegyenrefel dombrale kerékpározást jelenti😊 persze egy icipici zúzással

SrAta
ohh értem😄
2 kategóriás tora van😄
van a CC-XC tora a kis vékonyka meg ez a trail tora
de mé mindig nemtom mi az a trail
miaz?😄

SrAta
gyerekek most nézem ez TRAIL kategória
(azmegmiaf...???)
Tehát az micsoda?😄
életemben nemhallottam még😄
Trialt hallottam de trail??,
az milyen kategória??
mihez hasonlít leginkább?

gordon 24
Jahh Rock Shox! Szóval rossz nem lehet az kizárt!

Szép is.. Szóval:😄

Grat hozzá!

Downhill!!

SrAta
ez XC cucc nem?
csakme nekem 4Xre kellene és ara egy kicsit sovány😄
a Marzo Dirt Jumper III Bomber catridge szelepes(valami sebességérzékeny visszaústcsillapítás cucc) kiadással
baszottvastag váll igaz csak 100as rugóút meg nehéz mint a szikla de fasza vagy
egy marzocchi 55R csak ne 60lenne hanem 50 és má vinném is(bolti áron 70😄)

gabber_saviola
köszi szépen, azon leszek <#vigyor3>

az a nem gyenge <#wow1>
most találtam rá a rock shox oldalán, ez egy 2009-es kiadás/dizájn:
http://www.sram.com/en/rockshox/trail/tora/#tab1

tök abban éltem, hogy 2008-as

Használd egészséggel! <#vigyor3><#eljen>

gabber_saviola
alapban nem, felárasként lehet kérni hozzá. én aluval kaptam.

Pistike 007
vágom
de van ilyen is amit én mondtam😊
nyaka alu vagy cromo?

gabber_saviola
nem, magának a villának a magasságát tudod állítani egy tekerõvel. szal ha nagy rugóutat akarsz akkor kitekered, ha kicsit akkor betekered, és ezt mm pontosságra be tudod állítani.

Pistike 007
szóval ha lassabban mész kiseb a rugóút?
Nemrossz😊

gabber_saviola
Magasság állítás 85-130 mm közt, ahogy tekered úgy nõ a villa magassága.

Pistike 007
ez a motion control mit takar?

gabber_saviola
jó lesz ez nekem, hidd el 😛

gabber_saviola
49990-ért szerintem nem volt vészes.

azért vettem a 318-ast, mert van benne motion controll, a 302-es tora meg nem tudja.

gordon 24
Szép szép!😄 De nem egy marzocchi😄

Ugyan akkor egyre valószinübb hogy én is Rock Shox-ot veszek a Stab Deluxeba..

Nem tudom miért, de valahogy ez a 888 nem tünik olyan huhh-nak😄 Jobban tetszik a rock shox team.

Downhill!!

Pistike 007
fincsííí

gabber_saviola
Az új villám 😛

gabber_saviola
Kurtajó villa meg minden azzal nincs baj, csak ha egyszer valami történik vele a gatyámat ráköltöm. Mondom, ha gari lett volna még rajta, simán megvettem volna. 😞

gordon 24
Te tudod😄

De ki tudod proszálni.. Még benne van a Konába.. De ha nem hát nem.
Olcsóbban nem adom.. A Bikemag oldalon is ez a vége. Ha nem kell senkinek megtartom, mert egy nagyon jó villa. Csak azért adnám el, mert ugye nem lesz szükségem rá innentõl kezdve..
De ilyen jó villam sose volt még. Ugyhogy ha megmarad sem baj😄

Downhill!!

gabber_saviola
Nem merem megvenni, mert mégis csak 2005-tõl használod. Inkább veszek egy rock shox tora 318 u-turn-t.

gabber_saviola
ennyiért a várkerékpárban már 2009-es tora sl-t veszel. vagy a ridebájkban 318-as torát +5k-ért.

poppe
ja, én is a sarokig tekertem, meg vissza 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

VRSDM
én is azzal voltam suliba meg vissza.
a pláne hogy brakeless a bmx 😊

Vadmeggy
😄 Uh kemények vagytok én mikor kigurultam az utcára gondoltam hogy á ez semmi 5-6 kmet letekerek vele😄 de az elsõ méterek után kezdtem hasonlítani a biciklivel burnoutoló arabhoz szóval inkább visszatoltam a garázsba 😄

gabber_saviola
azzal jöttem melóba, és azzal is megyek haza.

poppe
na melyik tökös legény megy ma fagyott ónosesõben bringázni? 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

gordon 24
Rendben majd jelentkezz!

Az ára annyi amit a bikemagon irtam.
50 a villa és 5000 a kerék😄
Kicsi alku van!

Downhill!!

gabber_saviola
megtaláltam bájkmegen elsõre 😊

Kerék nem kéne csak a teló, kár hogy nincs már rá gari. 😞
Gondolkozom a transzferen.

gordon 24
Már nincs garancia rá.. 2005-õs. Azért ennyi😄
Kerékkel (zogie agy(átütõs) és egy vuelta dh felni)
Meg a villa.

Igy néz ki:

Downhill!!

gabber_saviola
mennyi idõs a teló? van-e még gari rá?

Pistike 007
Tirpák villa, mondjuk attól függ mire használod.
Tirpákba beletartozik a nehéz is.

gordon 24
Most nem azért de ha ilyen villát akarsz ami mozog 130mm. Miért nem veszed meg tõlem a Z1 freerideot.

Olaj acél rúgó átütõtengelyes.. Ha 4cross-ozni akarsz oda ez kevés mivel xc villa.
Elfog törni az ugratókon.. Te tudod, de ha nekem ajánlanának 50 ezer ft-ért egy kereket (ami kb 15 ujonnan) és hozzá egy 130-et érõ Marzocchi z1 villát.. Biztos nem ezt venném😄

De te tudod csak mondom😄

Szerk!

Jahh a súlya 2.3kg. Tehát 300grammal nehezebb mint az!

Downhill!!

Ugyan nem tudok róla mesélni, mert nincs, csak én is ilyet akarok majd nyáron beújítani. Az árát sokallom, ahhoz képest, hogy láttam már 27k-ért, igaz azóta sem, de akkor is, szerintem meg lehetne venni olcsóbban is.
Persze, ha neked megfelel, vedd meg, mert sok jót mondanak róla😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Acél rugó, levegõs csillapítás. Alapvetõen megbízható felépítés. Talán csak a lockoutjának az élettartamáról olvastam itt-ott negatív véleményeket. Merev, erõs felépítés. Cserébe, mai szemmel nézve, egy kicsit nehéz.
Mire és milyen vázban használnád?

SrAta
http://www.bikemarket.hu/index.php?page=keszlet&tid=393
vélemény??
sztem 37000-t lazán megér de meséljetek róla jókat s rosszakat mindent amit csak tudtok😄

Máté94
Nem rossz😊
LoDMaSt
Ilyen vázam volt, nagyon szerettem..amíg végig nem repedt az eleje 😄

@ Hellomarci