Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Összehasonlitás:
Ktm:
Alu 6061
: Suntour XCM 100mm
: Kateem ART-064 590/620/20
: KTM
: Ritchey OE AHEAD
: Continental Mountain King 26x2,2
: Rigida ZAC21
: Shimano RM65 Disc CenterLock
: Shimano RM65 Disc CenterLock
: Shimano CS-HG40-8 11-32
: Shimano Alivio
: VP-585 BMX
: Shimano Deore
: Shimano M421 V-fék
: Selle Italia NT-1 (KTM)
: Kalloy SP-359
: 13,9
Gyenge alkatrészei:
Sauntor xcm teló, Shimano Alivó hajtókar, nem isis drivos gyenge kütyü..
A Kerekei sima agyasak, késöbbiekben csak kerék cserével tárcsa fékezhetõ be😄
V-fékek, nem is nagyon jo minõségû. És mindene Alivió, a leggyengéb Shimano
Kona Clump 7005 Aluminum
: MARZOCCHI DIRT JUMPER 3 100mm
: Kona DH Aluminum
: Kona DH
: FSA Integrált
: Maxxis High Roller 26 x 2.35
: Alex DM-24
: KK Disc
: Shimano M475 Disc
: Shimano CS-HG30 (11-32, 8s)
: FSA Alpha Drive ISIS
: Kona Jackshit
: Shimano Acera-X
: Shimano Altus
: Avid FR-5
: Hayes MX4
: Kona DJ
: Kona Double Clamp
gyenge cuccai: Acera, Altus, Alivio váltok gyenge eresztés,
A fék bovdenes Hayes ugyan, de nem a legjobb.
Downhill!!
fõleg mikor többe ft-ba kerül a dollár/euro stb
és ez nekem a gyanús
20% még érthetõ lenne de 50% az már túl jó ajánlatnak tûnik
valami hátulütõnek kell lenni
az is lehet bemutató canga
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
<#pardon1>#pardon1>
meg sok dolog szubjektív
ami másnak jó az neked nem
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Downhill!!
a KTM az miért nem olcsóbb akkor ha gordon 24-nek adunk igazat, mert akkor úgy lenne logikus nem?
legalább ne hazudjál
magadtól 1x-se írtál privit
csak válaszoltál
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De én befejeztem.. Szerintem menj vissz harcolna a BMW, vs minden más szar topikba.. Aztán vegyél egy BMW-t akasszál a tetejére egy KTm-et és legyél boldog.
Minket meg felejts el.. Naygon köszi!
üdv.
Downhill!!
lényegtelen pont azért írtam a marinéni példáját
lehet te régóta ezt csinálod (mint pl az F1-be Culthard 😄) de jön valaki aki még jobb mint te
"Az a Kona egy 2008-as gép. Milyen év jön jövõre?? Ottt a pont.."
ez meg 1 olyan válasz ami nem indokolja meg a felrakott kérdést
lásd számítástechnika
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Az a Kona egy 2008-as gép. Milyen év jön jövõre?? Ottt a pont..
Az hogy 16-os?? Szerinted az enyém mekkora? 16-os😄 Mi a baj, azzal hogy 16-os, egy dirt bringánál? Turázni akarsz? Akkor nem kell ilyen bringa. Amire az való ahhoz a 16-os maximálisan elég.
16 épited magadnak?😄DD Én meg 3 évig épiettem másoknak, és 15 éve épitem magamnak😄 Szóval hehe... Olyan vagy mint egy ovodás.
Downhill!!
a marinéni meg már 30éve végez betanított munkát.......
egyébként én már 16éve csinálom meg magamnak a biciklit
Jah lehet nagyokos vagyok. Nem rég óta csak kb 15 éve foglalkozom bringákkal. Nem is értek hozzá!
Downhill!!
fõleg mindezt úgy, hogy az euro, font, dollar mind növekedett
Abba egy szar Sauntor van a Konába egy Dj3. A két ville között kb zongorázni lehet a különbséget.
A fékek. Azon v-fék van sima V-fékes kerekekkel. Azon tárcsa tárcsa fékes kerekekkel. Csak azért hogy lásd mennyibe kerül az átállás. Kb 30-40 ezer ft két olyan kerék ami a konában van.
Akkor Isis-es hajtómûve van a KTM-nek nem..
A Kona nem azért 180-mert hogy Kona (ezt csak Maszka állitja meg egy két tudtalan) azért 180 mert a kona üzletpolitikájában az szerepel hogy minõségi bringákat adnak el. Ha találsz nekem olyan Konát amin szar Cuccok vannak szolj! (persze gyárit, nem épitettrõl van szó)
És mivel levan árazva 118000ft-re a lehetõ legjobb vétel..
És kérdezek egyet. Egy 6000ft-s ut költséget nem ér meg egy 70000ft-vel többet érõ bringa??
120km Gyõr nem egy áthidalhatatlan távolság..
Szóval én még most is azt mondom, hogy KONA. (és nem azért mert nekem is az van sokkal ésszerûbb) De a döntés a Tied.
Downhill!!
eredeti ár amikor nem csak egy méretben van az 180k
Annyival viszont nem jobb
najó a váz az valamivel jobb a konánál mint a ktm-é
De 1 a konát 180kér lehetne megkapni 16"os vázzal a ktmet meg olyannal amiennel akarom és akkor amikor akarom és ígyis csak 130k
2 a ktmnek a felszereltsége 20* jobb mint a konáé
50k val többet meg nemér az a kona...
Csak ennyit tok mondani
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
kinézed a cangát és a helyi biciklimühelyben megrendeled a megbeszélt ár alapján
így ha gond van akkor tudod hova vinni
ami magyarországon kapható azt 1 bicajszerelõ meg tudja hozni
az ár a kérdés
meg lehet h 100k alatt van és itt gyõrben is megkapom😄
szal mivel akcióba lesz lehet így -25% 100k alatt van
és csak el kell mennem érte gyalog fél óra a bolt
szal ott nem lennének ien gondok meg ott azé mégis látom h mit vesdzek😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
de õk csak pesten csinálják meg a bicót ezé fel kell vinnem pestre mielõtt valaki aztmondaná h nemígy van de igen ígyvan mert ma reggel kaptam a válasz e-mailba h ennek ez a menete...
nekem is az van és a világért se vennék más márkát
már a 3. KTM-em van 😄
igaz ez belépõszint amit nézel és 20-40%-ban a márkát fizeted
de ezért kapsz 1 gyárilag összekombinált cangát
és nem ilyen szedett vedett lesz az egész
egyik cimbim ismerõse se változtatott semmit a gyári KTM 170eft-os montyn
Jahh de ha az ebikeról rendeled kiviszi a futár.. Miért nem rendeled meg innen a Konát?
Downhill!!
Nem kona lesz mivel gyõrbe nem lehet kapni
Hanem:
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/5650/
nah errõl kérnék most véleményeket
kössz
SrAta
Szóval szerintem nagyon jo váz ez, meghát Kona😄
Downhill!!
Ha a vázat nézzük, meg azt hogy mennyirõl van leértékelve, megéri teljesen. A Kona azért mégiscsak Kona...😊
A váltókat nem lesz nagy cucc majd cserélni, a fékek esetében a tárcsás agy már adott, szóval csak magára a fékre kell költeni majd, agyra meg átfûzésre nem.
Szvsz a nyereg az ami nagyon tirpák, de ha kényelmes akkor nem szóltam!😄 (De most nem?😄)
Hátrányosabb alkatrészei:
Bovdenes Hayes fék,és a Váltok Acera, és Altus..
Ezeket esetleg késöbbiekben majd cseréld ha lesz rá késztetésed😄
De különben fasza!
Downhill!!
a Bakony egyik nevezetesebb csúcsa Veszprém vármegyében Nagy-Vázsony mellett, 601 m. magas.
azt szeretném kérdezni hogy szerintettek merevvilla a jobb vagy telós (streetre) és mien hol mennyiért?
elore is köszi!