22335
11330766891279474906.jpg
  • Gabo
    Szerintem ha a régi bringám Ritchey felnijein szeretnél gumit cserélni, rendesen megszenvednél vele, mire lepajszerolnád, meg vissza. Mindez köszönhető annak, hogy a gyártók csak sac/kb tartják be a szabványokat. ;o)
  • bardocz
    Esetleg legközelebb majd kipróbálom, de ahogy eltört a gumileszedő, szerintem a vonalzó is eltörne. Bár remélem legközelebb majd akkor lesz, amikor a szövet látszik ki a gumiból:D Mondjuk télre lehet kelleni fog valami másik gumi, hóban csak nem olyan fíling a slick.
  • Gabo
    Milyen váltók, hajtómű van fent jelenleg?
  • Mark007
    Hát, nekem eddig bejött :)
    Mach1 Mad felni, 1.95 ös kenda gumi. Vonalzó meghajlik, de nem törik el nekem, kártya meg végképp..
    De hát mindenkinek más jön be:)
  • bardocz
    Na, a hátsó guminál sikeresen kicsíptem a belsőt, így az 1.5-ös gumiba kénytelen voltam belerakni egy 1.75-2.xx-es belsőt, de ez már sikerült. Leszedésnél a teljes leszedés a szívás ezen a felnin, egyik oldal simán lejön, igaz azzal is szívok, de a másik... Viszont visszarakni, hát élvezet...Kénytelen voltam kicsit csavarhúzót is használni. Diák meg vonalzó nálam reccsenne.
  • Rainbow15
    Hát az én hátsó gumimat elég nehéz levenni onnan. Egy vonalzó nem bírná ki, még a villáskulcssal is nagy erőfeszítés.
    A schwalbe dh gumi viszont simán lejön.
  • Mark007
    Műanyag vonalzó+valamilyen műanyag kártya(én spec régi versenyengedélyt használok, de pölö diákigazolvány is megfelel).
    Vonalzóval kihúzom egy ponton, aláteszem a kártyát, azzal szép lassan végighúzom úgy, hogy 2-3 ujjam beférjen alá. Onnan meg már kézzel le lehet feszegetni..Egy kicsit fájdalmas, de kibirható, és így nem karcolom meg a felnit egy kicsit se :) Persze, így is eltart néha 5 percig, mire leszenvedem.
  • Máté94
    örömmel jelentem,hogy letettem az országútikról:)
    Most azt kellen tudnom,hogy mit kell cserélni ha egy 9 sebis váltót akarok rárakni a paripámra:)
  • bardocz
    600ft-ért vettem. Sajnos én is megkarcoltam pár helyen a felnit, éppen ezért vettem műanyag leszedőt. Igaz kicsit későn. Meg nagyapám segített, amikor az új felnire felraktam a gumit, és hát eléggé összekarcolta, csak kicsit hirtelenharagú, aztán ha rászólok, akkor kb 2-kor elindult volna a 6 órási vonathoz hazafelé :-D
  • Rainbow15
    A gumileszedő az drága?
    Én villáskulcsokkal, és csavarhúzókkal szoktam levenni, és jól össze is karcolon néha a felnit, és elég nehezen megy.
    Visszarakásnál meg szét megy az ujjam egyes gumiknál :)
  • bardocz
    Ejj basszus, ez a gumicsere nem egyszerű, fél órát csesztem el az első kerékre önmagában, meg eltörtem egy gumileszedőt:D
  • bardocz
    Nyeee, még mindig nincs meg a gumim :@ Futár folyton délelőtt akarja hozni, amikor senki nincsen itthon, pedig már nagyon kéne.
  • Gabo
    http://kerekparbolt.lap.hu/
    Nézd meg itt a boltok oldalait. A kerület alapján le tudod szűkíteni a kört, illetve útvonaltervezővel meg tudod nézni, melyik hova esik.
  • VRSDM
    csak is dakine.
    nekem is volt tökéletes (csak elvesztettem :( )
    661-et semmiképp azok hamar szétszakadnak.
    dakine-ba nekem is téli volt. ilyen neoprém fűtős anyagból.
    kétujjas tapadás a fékkarhoz stb. nagyon profi!
  • bardocz
    Tudtok mondani jó téli bicóskesztyűt? Fázósak az ujjaim, és már pár héten belül lenne rá igényem, az biztos.
  • gordon 24
    Passz! Csak 1x voltam ott. Nem egy nagy pukk bolt.. De az van a Könyves Kálmán mellett. Én nem ott szoktam vásárolni, de az ngyom messze van onnan.
  • CopyKing92
    én anyaghibát látokrajta.. mert hogy szét nyilt gajra az oldalfal O_O csak képenn e mlátszik de nem nyalhatott volna szét nem értem ... ha nem nyílt volna szét vissza se vittem volna XDDD így is tudom használni :) csak nem tudom vissza hajlítani merthogy nem férbealá a cuccos XD
  • bardocz
    Rituálisan égesd el, és csinálj belőle "ólom"katonát, ez már másra nem jó. Jó nagyot csattanhatott.
  • repvez
    ott nem csak kona van ugye?Mert olcsobb ösztelos után nézelödök ,tavalyi esetleg azelötti készleten maradt bringák után joárasitva .Mongoose, kelly's stb...
  • Mark007
    Úh, részvét :S Én elég ideges lennék, ha 3 hét alatt tönkremenne:(
    de másik: a lábad is beletörted? :)
  • gordon 24
    Vágóhíd utcában van egy Kona bolt! Oda nézz be.. Az a Lurdy ház mögötti utca..
  • gordon 24
    Hát ez kuka sajna.. Vegyél egy másikat.. Ezzel nem lehet mit kezdeni!
  • Máté94
    Mondtam,hogy kuka:(
  • CopyKing92
    nah így nézki. az oldalfala teljesen be hajlott tövig rá nem lehet alányulni mintha egybe forrt volna és ez hegesztett és hosszantilag végig van repedve... az oldala
  • repvez
    tud valaki nekem bringaboltot mondani közel a könyves kálmán köruthoz vagy a katonai korházhoz?Nem vagyok nagyon járatos pesten , csak évente egyszer ha feljutok és szét akarok nézni pár üzletbe .
  • hefii
    Sziasztok!

Felkerült 1800 válogatott 24 órás MTB verseny fotó 10 kategóriába rendezve a testbike fotóra:

http://foto.testbike.hu/glist.php?p=search&what=24h+2009

Töltsétek fel ti is a 24 órás képeiteket, hogy egy helyen böngészhesse mindenki!

hefi
  • CopyKing92
    majd megoldom xd
  • CopyKing92
    igazábol nem ér hozzá semmihez se a vázon... :D de nincs satum. fogoval vissza hajlítom xddd majd ha eladom a legomat 15 ért veszek még 1 et :) :D
  • CopyKing92
    3 hét XD
  • dx
    mennyi idős?
  • Sickness
    satuba be asztá kalapáld ki, mert így csak jobban szét baszod.
  • CopyKing92
    mind1 addig jánoshegyezek így xd
  • CopyKing92
    xd szét van nyílva igazábol :O
  • VRSDM
    gari csak gyártási / anyaghibából eredő sérülésekre van.
    ez meg szemmel láthóan valaminek oda lett baszarintva. már bocsánat.
  • CopyKing92
    gari?:S vagy nemtom mert igazábol nem az én hibám volt :O egy rohadt köre estem féloldalasan :D
  • bardocz
    Próbáld meg kicsit kihajlítani, nem veszítesz már semmit.
  • Máté94
    Kuka?
  • CopyKing92
    sztetek ezzel mit kezdhetek?:
  • SrAta
    mekkora küllök vannak benne te úristen:D
    ilyent még nem is láttam:D
  • gordon 24
    Igen! Nekem is tetszik! Hát a kona nyerget is, meg szépen lassan a truvatív cuccokat, meg szépen lassan a 2 kereket is cserélni fogom..

Ugye a srác adott hozzá egy sun ringlee agyat, elöre is veszek valami hasonló minőséget mavic, vagy valami igazán faja felnikkel összefüzetem. (kb február környékén[adó jóváirásbó:D])

Azért ez mégis csak egy Intense. Ennek meg kell adni ami kell. Csak ugye erre szépen lassan lesz pénz..

A tapasztalotok: Persze majd mondom. Az biztos (ez már most érződik) hogy sokkal jobban mozog mint a Kona. És nincs az a barom floater rajta...:DD