22335
-
Gabo #8199 Szerintem ha a régi bringám Ritchey felnijein szeretnél gumit cserélni, rendesen megszenvednél vele, mire lepajszerolnád, meg vissza. Mindez köszönhető annak, hogy a gyártók csak sac/kb tartják be a szabványokat. ;o) -
#8198 Esetleg legközelebb majd kipróbálom, de ahogy eltört a gumileszedő, szerintem a vonalzó is eltörne. Bár remélem legközelebb majd akkor lesz, amikor a szövet látszik ki a gumiból:D Mondjuk télre lehet kelleni fog valami másik gumi, hóban csak nem olyan fíling a slick. -
Gabo #8197 Milyen váltók, hajtómű van fent jelenleg? -
#8196 Hát, nekem eddig bejött :)
Mach1 Mad felni, 1.95 ös kenda gumi. Vonalzó meghajlik, de nem törik el nekem, kártya meg végképp..
De hát mindenkinek más jön be:) -
#8195 Na, a hátsó guminál sikeresen kicsíptem a belsőt, így az 1.5-ös gumiba kénytelen voltam belerakni egy 1.75-2.xx-es belsőt, de ez már sikerült. Leszedésnél a teljes leszedés a szívás ezen a felnin, egyik oldal simán lejön, igaz azzal is szívok, de a másik... Viszont visszarakni, hát élvezet...Kénytelen voltam kicsit csavarhúzót is használni. Diák meg vonalzó nálam reccsenne. -
Rainbow15 #8194 Hát az én hátsó gumimat elég nehéz levenni onnan. Egy vonalzó nem bírná ki, még a villáskulcssal is nagy erőfeszítés.
A schwalbe dh gumi viszont simán lejön. -
#8193 Műanyag vonalzó+valamilyen műanyag kártya(én spec régi versenyengedélyt használok, de pölö diákigazolvány is megfelel).
Vonalzóval kihúzom egy ponton, aláteszem a kártyát, azzal szép lassan végighúzom úgy, hogy 2-3 ujjam beférjen alá. Onnan meg már kézzel le lehet feszegetni..Egy kicsit fájdalmas, de kibirható, és így nem karcolom meg a felnit egy kicsit se :) Persze, így is eltart néha 5 percig, mire leszenvedem. -
#8192 örömmel jelentem,hogy letettem az országútikról:)
Most azt kellen tudnom,hogy mit kell cserélni ha egy 9 sebis váltót akarok rárakni a paripámra:) -
#8191 600ft-ért vettem. Sajnos én is megkarcoltam pár helyen a felnit, éppen ezért vettem műanyag leszedőt. Igaz kicsit későn. Meg nagyapám segített, amikor az új felnire felraktam a gumit, és hát eléggé összekarcolta, csak kicsit hirtelenharagú, aztán ha rászólok, akkor kb 2-kor elindult volna a 6 órási vonathoz hazafelé :-D -
Rainbow15 #8190 A gumileszedő az drága?
Én villáskulcsokkal, és csavarhúzókkal szoktam levenni, és jól össze is karcolon néha a felnit, és elég nehezen megy.
Visszarakásnál meg szét megy az ujjam egyes gumiknál :) -
#8189 Ejj basszus, ez a gumicsere nem egyszerű, fél órát csesztem el az első kerékre önmagában, meg eltörtem egy gumileszedőt:D -
#8188 Nyeee, még mindig nincs meg a gumim :@ Futár folyton délelőtt akarja hozni, amikor senki nincsen itthon, pedig már nagyon kéne. -
Gabo #8187 http://kerekparbolt.lap.hu/
Nézd meg itt a boltok oldalait. A kerület alapján le tudod szűkíteni a kört, illetve útvonaltervezővel meg tudod nézni, melyik hova esik. -
#8186 csak is dakine.
nekem is volt tökéletes (csak elvesztettem :( )
661-et semmiképp azok hamar szétszakadnak.
dakine-ba nekem is téli volt. ilyen neoprém fűtős anyagból.
kétujjas tapadás a fékkarhoz stb. nagyon profi! -
#8185 Tudtok mondani jó téli bicóskesztyűt? Fázósak az ujjaim, és már pár héten belül lenne rá igényem, az biztos. -
#8184 Passz! Csak 1x voltam ott. Nem egy nagy pukk bolt.. De az van a Könyves Kálmán mellett. Én nem ott szoktam vásárolni, de az ngyom messze van onnan. -
#8183 én anyaghibát látokrajta.. mert hogy szét nyilt gajra az oldalfal O_O csak képenn e mlátszik de nem nyalhatott volna szét nem értem ... ha nem nyílt volna szét vissza se vittem volna XDDD így is tudom használni :) csak nem tudom vissza hajlítani merthogy nem férbealá a cuccos XD -
#8182 Rituálisan égesd el, és csinálj belőle "ólom"katonát, ez már másra nem jó. Jó nagyot csattanhatott. -
#8181 ott nem csak kona van ugye?Mert olcsobb ösztelos után nézelödök ,tavalyi esetleg azelötti készleten maradt bringák után joárasitva .Mongoose, kelly's stb... -
#8180 Úh, részvét :S Én elég ideges lennék, ha 3 hét alatt tönkremenne:(
de másik: a lábad is beletörted? :) -
#8179 Vágóhíd utcában van egy Kona bolt! Oda nézz be.. Az a Lurdy ház mögötti utca.. -
#8178 Hát ez kuka sajna.. Vegyél egy másikat.. Ezzel nem lehet mit kezdeni! -
#8177 Mondtam,hogy kuka:( -
#8176 nah így nézki. az oldalfala teljesen be hajlott tövig rá nem lehet alányulni mintha egybe forrt volna és ez hegesztett és hosszantilag végig van repedve... az oldala
-
#8175 tud valaki nekem bringaboltot mondani közel a könyves kálmán köruthoz vagy a katonai korházhoz?Nem vagyok nagyon járatos pesten , csak évente egyszer ha feljutok és szét akarok nézni pár üzletbe . -
hefii #8174 Sziasztok!
Felkerült 1800 válogatott 24 órás MTB verseny fotó 10 kategóriába rendezve a testbike fotóra:
http://foto.testbike.hu/glist.php?p=search&what=24h+2009
Töltsétek fel ti is a 24 órás képeiteket, hogy egy helyen böngészhesse mindenki!
hefi -
#8173 majd megoldom xd -
#8172 igazábol nem ér hozzá semmihez se a vázon... :D de nincs satum. fogoval vissza hajlítom xddd majd ha eladom a legomat 15 ért veszek még 1 et :) :D -
#8171 3 hét XD -
dx #8170 mennyi idős? -
#8169 satuba be asztá kalapáld ki, mert így csak jobban szét baszod. -
#8168 mind1 addig jánoshegyezek így xd -
#8167 xd szét van nyílva igazábol :O -
#8166 gari csak gyártási / anyaghibából eredő sérülésekre van.
ez meg szemmel láthóan valaminek oda lett baszarintva. már bocsánat. -
#8165 gari?:S vagy nemtom mert igazábol nem az én hibám volt :O egy rohadt köre estem féloldalasan :D -
#8164 Próbáld meg kicsit kihajlítani, nem veszítesz már semmit. -
#8163 Kuka? -
#8162 sztetek ezzel mit kezdhetek?:
-
#8161 mekkora küllök vannak benne te úristen:D
ilyent még nem is láttam:D -
#8160 Igen! Nekem is tetszik! Hát a kona nyerget is, meg szépen lassan a truvatív cuccokat, meg szépen lassan a 2 kereket is cserélni fogom..
Ugye a srác adott hozzá egy sun ringlee agyat, elöre is veszek valami hasonló minőséget mavic, vagy valami igazán faja felnikkel összefüzetem. (kb február környékén[adó jóváirásbó:D])
Azért ez mégis csak egy Intense. Ennek meg kell adni ami kell. Csak ugye erre szépen lassan lesz pénz..
A tapasztalotok: Persze majd mondom. Az biztos (ez már most érződik) hogy sokkal jobban mozog mint a Kona. És nincs az a barom floater rajta...:DD