Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ooorrrsss
Mi az info errol a Lunarol? marmint mikortol lessz?
Tetszene a magyar uralom!<#violent>

BANNED

FragStaR
Na végre megvannak a könyvek thx all

Ja és SPS = xp õs istenség (csak kell hozza 5 support)

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

GibboRamone
pmeztem hightechre!!

Dota 2

Seed of watert tudok adni.

KurtVampire
lol...

Halottvagy [eR] Arijuen

FragStaR
Én meg Cancel / Ice Dagger / Aura Flare / Seed of water t vennék 1 misi/db

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

de én válaszoltam mindenre amit kérdeztetek...
daemonervosa
Csak mert unatkozom:

60% kesha reci
major heal,mana burn,curse disease, mass surrender könyvek, paagrian haste SB elado l*fasz penzert.

jah meg BO 46 milláért csak ma !

Trolling is a art.

Endaer
ha letiltjátok minden szóról, ami a szókincsét alkotja, akkor lehet hogy depi lesz és utána öngyi, aztán majd az is a mi lelkünkön szárad... <#vigyor2> jó, ok, nem õ lenne az elsõ, van is még hely másoknak is "a lelkünkön"...^^

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Nem kell hátha megszán valaki, akkor is ha te nem válaszolsz, hogy azzal támpontot adj.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
Jah és Sari, meg encsi meg a f*szom

Trolling is a art.

szerver vagy server, de nem szeró vagy szero ok? Mi vagy te valami 12 éves myvipen nevelkedett kiscsaj?

Endaer
2 gép, ez a legsimább 😄

de nem aza baj.. free kamael szeron akarok jatszani de oda mindig hacking toolst ir és igy bekell irni az nprotectes ip-t, de ha azt is beirom akkor offon gameguard hibat ir.. ezt akarom valahogy kiküszöbölni! ugyis probaltam, hogy elöször oda lépek be és kitörölöm az ipt, de ugy ahogy belep offra gameguardot ir... szoval kell lennie valami egyszerû megoldásnak😊

daemonervosa
Ennel sokkal egyszerubb:
-felraksz egy l2t amivel freen akarsz játszani.
-átmásolod LineageII mappabol mondjuk lineage-free mappaba az egeszet
-uninstall l2
-offos l2t felrakod és játszol.

Trolling is a art.

KurtVampire
volume amúgy meglehet csinálni én is csináltam anno. Mondjuk csak offmod free servereknél lehet ahol nem kell hostot basztatni.. simán csinálsz másik l2 mappát felteszed és updateled a másik serverre, ahogy annak oldala leírja gondolom és utána mûködik..

Halottvagy [eR] Arijuen

Tüskés
Nem, de én pl nem tudok segíteni a kérdésben. Akik eddig reagáltak az írásaidra, õk is úgy tûnik, nem tudják a megoldást. Muszáj lesz e fórum nélkül megoldanod.

Idyll

magyarul dobhatom ki a "game card"-omat
Endaer
fbd1435945293564-akarki, ugy tunik nem fogunk segiteni, mi tobb, nem is latunk szivesen, az ajtot arra talalod, legyszi halkan csukd be magad utan, isten aldjon!

okoska ne forgasd ki a szavaimat mert azt mondtam hogy akár official, akár free tehát mindkettõt próbáltam már...(de elõször officialt)
videó

szerintem nézzétek meg ezt a videót naon jól meg lett csinálva.
a zene 1 t.A.T.u. és Rammstien közös szám megy alatta de naon illik hozzá.

de nem az.. mert ha felmek egy free szeróra egybõl hacking tools és ha beirom az nprotectes ipt akkor meg gameguard hibat ir ki offon :/

Gordis2k
Mert? Kb mind csináljuk /csináltuk😊

Egy másik kliens enyi és miutan fut l2 szerkeszted a hostot.

FDB195: Hülyeségre nincs gyógyir. Rohadtul nem mindegy, hogy free vagy nem free okoska....mert abbol is adodhat a probléma. Viszont igy megnyertél magadnek egy segitsen a hohér cimet.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

WTS tallum blade, aoba haste, doom light set @franz pm itt

arra semmi esély, hogy miközben offon sétálok egy free serveren tudjak közbe játszani?<#conf>

azelött lett a "winfos" ujratelepitve
VipJoco
Winfos reinstall 😛

mAilkaEVO3
izgi off-nál még nem hallottam ilyenrõl reinstalt már próbáltad?

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

daemonervosa
I like turtles!

Trolling is a art.

bármit is választok, akár official akár free nem jó
Gordis2k
Esetleg ha válaszolnál😊 milyen szerveren játszanál?

Keress másik szerót!
A krist mennyiért adnád?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

valami egyéb ötlet? <#szomoru1><#help>
daemonervosa
WTS: @ franz

+3 kris focus
4333 doom light set
bloody orchid clean

Trolling is a art.

<#gonosz3>
MeoH
Es milyen szerveren akarsz jatszani, kis kocka?

fuck mmo's..i.,

nem jó <#szomoru1> <#confused>

<#help>
amugy KurtVampire nem rossz amit mondtál de azt akkor kell használni amikor kidob azzal a szöveggel hogy hack programot használsz
Töröld a system mappát és úgy ápdételd!

KurtVampire: Ha elsem indul neki a játék, mit csináljon ezzel a kiba 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com ipvel????
KurtVampire
OMG nekem anno ez volt a problémám sry h próbáltam segíteni, de ahogy nézem neked se volt túl nagy a fantáziád...

Halottvagy [eR] Arijuen

Updateltem azzal kezdtem miután feltelepitettem
OMG! Neked mindenre ez a megoldásod???

fbd195😛robáld meg ápdétolni!
nem jo 😞
KurtVampire
216.107.250.194 nprotect.lineage2.com
ezt tedd be hostba

Halottvagy [eR] Arijuen

jo mindegy az x] tud valaki segiteni?
MeoH
negyzet...

fuck mmo's..i.,

vagyis nem kocka hanem téglalap 😊
Hy all... mi lehet a probléma? mert miután felraktam az L2 Kamael-t akkor el szeretném inditani, behozza a LineAge 2 kockát amin egy kari látható aztán egy kis idõ mulva eltünik és ennyi... ha valaki tudja akkor pls válaszoljon
Endaer
Fick', csupán visszahallottam egy nem magyar sráctól, aki klántárs volt az ICAban Gordinak is meg nekem is, meg másoknak is, hogy klánt akar csinálni Lunán, ahol tudomása szerint ott lesz Shanway, mAilka, Error, meg akit meg erdekel a dolog a magyarok közül. Viszont amennyire Gordit ismerem, ha Õ fejes lesz valahol, márpedig Connex tuti annak teszi meg majd, akkor ott várhatóan sok magyar lesz jelen. 😊 Ezért írtam amit írtam. 😊