88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• L2Goku
    Xymon Say : DIE

Bocsi csak még mindig nem tanultam meg linkelni SG n :D
  • L2Goku
    Kicsiot off :D
    http://files.filefront.com/SS2Henrywmv/;11599063;/fileinfo.html
    tessék megnézi :D Made by Goku elég kafa. (igaz frees de megér egy DLt)
    ON:
    De azér fejlődik a karim :)
    [img=http://img247.imageshack.us/img247/148/shot00020ky3.png]
    [img=http://img247.imageshack.us/img247/148/shot00020ky3.9aa8eab572.jpg]
  • L2Goku
    Újra itt :)
  • foxxi
    jó nagy ez a lufi...még lehet fújni!

OFF vége.
  • Csenky
    Bénák.
  • VipJoco
    1. Nem ad okot? Ott a mob KS oknak.
    2. A clános hivásra szerintem kaptatok egy értelmes választ nem is egy embertől tölünk.

és akkor legyen egy 3. pont is, Hogy gondolod te azt hogy ilyen hangnemben elkezdesz osztani valakit mikor max 1óra xp kiesésel károsodtál. (oké hogy nem szép magyarnak magyart ölni ha már ekkora az összetartás, de ahogy elnézem nincs összetartás. Orosz is öli az oroszt és valahogy ez nem nemzetiségen döl el.) Eről ennyit BB
  • Mydgard
    Hehe 50k/1 CRP alá nem mentek le? És ki nem sz@rja le? Nem mi kerestünk ez ügyben, hanem ti? Van annyi CRP jelenleg, hogy felhasználni nem tudjuk! :o)
  • Mydgard
    Elnézést kérek mindenkitől, de az emberi bunkóság ilyen mértékű esszenciája kiveri a biztosítékot nálam!

Flash én a klánba hívtalak hozzánk, nem azt mondtam hogy ölj le! És te vagy felháborodva, te fenyegetözől WAR-ral? Nem az a kérdés, hogy ki botozik vagy hogy jöttök-e hozzánk!

Miért kell leölni a másikat

1. Ha nem ad rá okot?
    2. Klánba is hívott és alapjáraton semmi problémája senkivel?

Ennél többet én nem tudok mást hozzáfűzni és nem is akarok!
  • Predtom0O
    Easy easy srácok nem kéne egymás torkát marcangolnunk mindeki nyugodjon meg, menjetek el csajozni vagy kvázni és hidjétek el jobb lesz!
    Jó lenne inkább egymásnak segítenénk és nem egymás mogyoróit morzsolgatnánk!
    Szóval elég volt és mostmár KUSSSSS legyen!
  • foxxi
  • snowkid16
    Tiszta Balázs Show! XD
  • Mydgard
    Hali!

Na idefigyelj kisköcsög! Outlawban setalunk, assistálok a barátomra, nem vagyok a gépnél, mert más dolgom van. Erre jössz te erkölcscsősz és annélkül, hogy adtam volna rá bármiféle okot leölsz 2x! És még te vagy felháborodva? Ha nem vagyok ott, miért ölsz le? És ne másra hivatkozz, ez meg az meg amaz, én nem voltam ott, nekem eszem ágába se jutna hogy leöljek már magyart, neked ez természetes.

Truby: neked meg az idióta testvérednek csak a bomlasztás jár az eszetekben! Mi ebben a furcsa? :-) Ha célpontot kerestek, ahol lehet bomlasztani pls minket kerüljetek el. Jó játékot és több gondolkodást és kérdezd meg magadtól FlashXP: jó seggfejenek lennem?
  • pharao
    Ott a pont. Truby csak poénkodott, nem komolyan mondta (piros orrú bohóc smile :P)
  • Epszilon
  • darkmenx
    SOMEONE PULLED THE IRL CARD?!
  • nlaci86
    Nevetségesek vagytok LF confirmation
  • Kanqukac
    HA kihagytam volna vmit MSN (Joconak fent vagyok).
    Imho beszolasokat keretik mellözni kedves 8 evesek...XD

BB jo8
  • Kanqukac
    Kedves Mindenki!

Elosszor is nem szeretnem ha ez a dolog igy ebben a formaban folytatodna!
    Egyik reszrol sem!!! Valoban igy volt hogy Flashek megjelentek pontos idot nem tudok de a szerver figyelmeztetesebol itelve Du. 4-5 ora fele lehetett a lePK. Én 13 órátol melozok minden nap nem engedhetem meg magamnak hogy napi 10-12 orat a gep elott ülök. ezert kb de 10 beraktam magamat es hivtam Csardit egy kis grindelesre. Erre elkezdett csipogni a kis jatekszerem hogy megutottek es azzal szorakoztak hogy jelolgettek a mobokat.Az illetok BOP-pal nem hiszem hogy farmolni akartak... Ezt megunva beallitottam a moblopast ne szivassanak mar... Este mikor jottem akkor vettel eszre hogy le lettem PKzva, raadasul egy olyan ismeros akinek barmikor elmentem volna ha itt vagyok.
    Egy klantarsamat megkertem hogy Csardira logoljon ra. Ami azutant tortent azt nem tudom pontosan (nem voltam ott). Adtam neki buffot.
    A lenyeg:- nem szandekos volt a moblopas (veletek szemben)
    - flashel lerendeztuk (Ő nyert grt hozza varom a visszavagót igerem viszek brezt:P)
    -a ket kiskarit PK karival leoltem elnezest erte!
    -jah es utalom a szanaszet hagyott dropot akasztja a gepem nekem nem telik jobbra elnezest!
    - becsulom flasht mert egy mobot nem olt le bottal az egesz az o keze munkaja!

En megprobaltam jatekon belul viszonylag kulturaltan intezni a dolgot!

Mondjuk en soha nem olnek le magyart csak mert botozik!(válasz a "köcsög legit takarodj" irasra van aki igy tolja van aki ugy!)
    Mert megertem mert nem egy egyszeru jatek elvezetet csak bizonyos szint felett jelent. Lehet csaladja munkaja gyerekei. Persze most azt gondoljatok -akkor ne jatszon- ez az ő dolga döntse el en azt hiszem van aki vallalja van aki nem van aki elert egy szintet es most itt duhong. Higyetek el ha majd lessz 76/76/76 statok akkor en is legitkedek de egyenlore van eletem amit szeretnek MELLETTE és nem helyette élni.Mert nekem sokat jelentet ez a game a kihivasok amit a setalo megszeliditese ad. Hiszed ha nem imadok scripteket irni ra. De ezt ti is tudjatok. Anno NF-rol, a Paradiserol amikor 6k volt a cipo es 1kk ert lehetett a boltban eladni az elso 16 os SOM joco kezeben ami veletlen DUPE lett!C3mas enchant bug... Szal en nem akarok veletek haragban lenni de szerintem tulreagaltatok/tuk az egeszet!

Truby:
    A klan bomlasztasrol meg annyit hogy ezt nem vartam volna tolled de ha ugy gondolod akkor hajra!Ezzel csak egy klant teszel tonkre, a barati tarsasagot nem...
  • TruBy
    btw 50K/crp alá nem megyunk XD ne erőlködj...
    És ha fel akarnánk bomlasztani a FoN-od, már rég megtettük volna. A klánodban vannak olyan emberek (pl.: scyberT, KisKid, Netelek, és még sok más ismerős karija) akik mellettünk állnak, és ha akarnánk belülről bomlasztanánk a klánt!
    Sok sikert a továbbiakban :P
  • ErrOrHUN
    1 way war? :D
  • pharao
    Na majomarcú, először kérdezd már meg a haverjaidtól a szitut és aztán ugass a fórumon. Elkezdtünk XP-zni ivory fölött, mikor hirtelen felbukkan emir, a buffere és persze egy csárdáskirály (még szép hogy botból). Mi természetesen nem szedtük a droppot, mert felénk nem szokás erre a drop odavonzotta a bandátokat és szedni kezdtétek azt, addig nem is volt gáz, amíg el nem kezdtétek KS-elni a mobjainkat. Ekkor PM-eltem emirre, mert csardaskiraly persze blockolt mindenkit... Ő nem felelt és nem voltam hajlandó ezt tovább folytatni, fél óra utánn le PK-ztalak titeket. Persze jó hogy most hallod, mert nem te voltál bent, hanem a másik nagy arc haverod, aki persze még a nintendót sem tudta beállítani mert még az autorez is be volt kapcsolva (2X haltál). Szóval a szitu lényegében az, hogy "köcsög legit takarodj". emirnek is meg haveroddal is beszéltünk, erre te még feljössz flamelni... GZ... (Annak érdekében, hogy megmaradjon a FoN és ne essen szét direkt nem küldtünk vart rátok, de javaslom ne próbálkozz, mert tudod te is, hogy mi lesz a vége.)

Elnézést ezért a dologért azoktól, akiket ez nem érint, direkt nem akartam ezt itt megbeszélni, de ...
  • TruBy
    És most jön a legit vs bot téma :D...
  • Mydgard
    FlashXP, hüje gyerek. Most hallom, hogy leöltetek. Miért? Az egy dolog, hogy nem vagyunk együtt, de legalább egymás ellen se legyünk. Írok rád és blokkolsz faszjancsi? Én hívlak hozzánk, te meg leölsz? Miféle f@szarcú ember vagy te? :o) El akarod adni a CRP-teket 1 CRP/50k áron (1000 CRP = 50kk, egy kiskari lvl 1-40 = 600 CRP = 2 nap)? Miféle baromarcú vagy te? :)) Ha már nem egy klánban vannak, legalább ne öljék már egymást a magyarok gyökérgyerek, pláne ok nélkül! Kommentálni is nehéz a viselkedésedet... vicc.
  • TruBy
    ...nekem 16-ot mondtál
  • Gordis2k
    Mert azt publikusan nem is mertem már! Amugy szeritnem ha összeszedem magam megtudom:P
  • Epszilon
    Küldj PM-ben egy e-mailt és küldök!
  • dogjoy
    Azt keresek én is! Van valakinek?
  • TuShEe
    Ha bárki tudna küldeni trial kódot pm pls, köszi!
  • darkmenx
    nekem azt irtad pmbe, hogy 8nak is ellovi a manajat!!!
  • Gordis2k
    Az sps 80 on elövi 6 recharger manajat minden erölködés nélkül továbra is. DE azóta találtam egy alternativát ahol 2 elég. Igy.

Továbra is 4 recharger kell mondjuk FoG vagy Pagan vagy Mos re
    de mint kiderült van még remény. Persze azért azok a rechargerek olyanok is 79 es +9 es skillü isten EE Gweny:) és hűséges SEm a pro.
  • TuShEe
    Hát ez nagyon érdekes, 3 hónapja ezt írtad pm-ben:
    "Ha azt akarod mindig legyen manád EE+SE box egyszere és ölj olyan helyen ahol esik a mana herb:). Az spsem 80on kérlek elövi 4!! recharger manajat minden erölködés nélkül!:P "

Akkor most hogy is van ez?
  • aalat
    Ugyanilyet mar tapasztaltam en is, egyszer IT-ben, egyszer FOG-ban. Es a clan chaten mastol is lattam mar, hogy IT boss roomban felvettek az ls-t, es senkihez nem kerult...
  • Gordis2k
    én 9,7millio xpt utök és nonstop full manan vagyok 1ee79 1se76 no bd no prophet.
  • VipJoco
    Ilyet még nem látam, de hasonlót igen. Mégpedig: felveszek egy dropot amit én dobtam ki a földre és pick up után sehol nincs a party egyik tagjánál sem még system ablakban sincs a cucc. Hasonló mondon mint az 1 adena csak az meglett kihez estett ez meg nem.
  • daemonervosa
    ez a durva ,hogy nem ! ismerem annyira az l2t ,hogy nem irok ide es kerdeznek hulyeseget ha az alap bugokkal nem lennek tisztaba. ;>
  • Epszilon
    Nyomd meg 2* a tabot! De az is lehet hogy csak behaluztad vagy valami egyéb tudatmódosító szer hatása alatt vetted fel azt a LifeStone-t
  • daemonervosa
    Veletek elofordult mar olyan, hogy felvesztek egy itemet /esetembe ez egy lifestone/ és nincs az inventoryba csak restart utan ?! :O
  • VipJoco
    Ha nem lesz elég mana akkor leülsz kicsit pihenni, Ennyi
  • TuShEe
    Amúgy meg nem értem mért fáj neked ha kérdezek. Ha nem tetszik ne foglalkozz vele.
  • TuShEe
    És ha elérem a 80at, akkor kedjem el húzni a buffert kicsihuszár?