Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van vkinek live to pts converter filéje?

Ment a pm!
WTB kris Franzon!

darkmenx
amugy ki van irva, hogy keddi karbantartas elmarad es szerdan lesz a leallas miutan az osszes szerver a CT1+ -al indul ujra.

Gordis2k
Nem a buffere lekéste a vonatot😛 most jön a papa után. Amúgy is nehezen engednek transolni 6 hónapon belül újra😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Elég volt Franz és irány Teon?<#wow3><#conf>

Gordis2k
Én azt gondolom még mindig, hogy a 23.dika kacsa és az eredeti 28 a jó dátum. De az onfó belsõ embertõl van off forumról tehát lehet 23.-ka lesz.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
hirben az uj szerver indulasahoz kotottek szoval valszeg 23-tol ujra el

Valakinek van biztos infoja arról, hogy mikortól lesz megint transfer?
Köszi

VipJoco
Újj accot is tudsz? mennyiért? pm-ben is jöhet

meszitibi
Továbbra is vennék a lennt látható keymatikból! Hála Sorbonnak gaitersbõl már csak 7 kell<#smile> köszi

IC BREASTPLATE PART (17)
IC GAITERT PATTERN (7)

Franz @ ingame Tibcse

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Gordis2k
Ellenben Baal totálisan megbizható évek óta!

nlaci86
Lehuzlak 80ert adja, a kerdes csak az hogy lehuz-e teged is?😛P

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

Gordis2k
Te ne verd fel az árakat!!!😛

MeoH
Friss, ropogos L2 cd-key elado!!! Csak 2999FT! PM ha erdekel.
Ill. jo aron Gamecard(15,30,60), es setalo kulccsal is segithetek(nem sajat meg gazdagodas celjabol).

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3
idézek a végérõl "😛" < rémlik mijeza jel ?😄D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

VipJoco
nah ha ze így megy, hogy minden beírásnál kapok +1k forintot akkor még 23* kell beírnom és meg is van a kivánt ár! 😄

TruBy
Idézek "for adena"

mAilkaEVO3
gordi ajánlata + 1k 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

WTB:

Dragon Heart 4 db
Engelic Essence 4db
Franzon.

PM itt! Koszi!
VipJoco
Hogy felcsillant a szemed egybõl 😄

WTT 78 / 75 Hierophant / tyrant Noblesse for adena

Hello, 90 Ft/m 😊
Üdv!

kakadara
Franzon adenat vennek ajanlatok pm itt

Chryst64
Sziasztoooook! meg egy jo darabig nem leszek, de majd latjuk egymast!
netcofe sucks....
Üdv mindenkinek!

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Facek
beware, i'v got screenz
pharao
NO COMMENT

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

mAilkaEVO3
minden ok terror ?<#wow1>911<#phone><#hehe><#nevetes2><#nevetes2>

e?

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
visszaterve a szines system mappara: koszi Milka 😊 Kár hogy jovo heten szerdan elvileg KamaelPlus, szoval megint csak rovid ideig tudom elvezni a szines chatablakot. 😞
Raksz fel majd updateket?<#szeret>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

meszitibi
Igen ezt kihagytam <#vigyor2> köszönöm 😛

Endaer
Tibcse nem irta de ha valakiben kerdeses: Franz szerveren. 😄

Endaer
ne legy zavarban, hiszen a Milkat mindenki szereti 😊

meszitibi
WTB IC BREASTPLATE PART (17)
IC GAITERT PATTERN (17)

akinek van, vagy tud irjon léccives itt vagy ingame Tibcse. arigato

mAilkaEVO3
ezt mé? nekem irod O.o <#conf><#nemtudom><#confused>

"UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!

UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)"

Gondolom nehéz felfogni!:/

GG
Facek
<#szomoru1>
"hogy a teon-on ne foglalkozzak a magyarokkal tisztelet annak a pár fõs magyar kivételnek"

1, ez ugye azokra vonatkozik akik a teon-on játszanak
2, írtam a pár fõs kivételt õk tudják ki

ennyi.

gondolhatod ha azok lennének itt akikrõl szó van nem írnék ide.

molnarpe80
lol tegnap voltam it-ben egy picit xpzni a partymmal
például fick ez a having fun része amikor egy karit viszel manuálban
valójában pedig egy egész partyt ezen keresztül
és imádkozol hogy jó legyen a beállításod és mindenki azt csinálja amit akarsz
naaaaagyon duuurva xp dõlt ott 😊
befutsz balra nagy terem majd tovább balra és a folyosón jobbra majd a végén van egy szoba fullra bogarakkal
shot nélkül simán vitték a skorpiókat meg tera meg hexa bettle-ket
az a baj azzal a szobával, hogy mire leverem a 26700 hp-jüket már újra tele van mobokkal ( persze ezt 10x, mert az egész szoba rámcuppan 😊 )

a healer kifogy a manabol egy idõ után 😞

már nem mertem tovább menni

ezek után nincs valahol egy kissebb szoba? kevesebb bogárral ahol nem 10+ van csak 4-5-6?

másik kérdés az arra járó fusion rm meg egyéb arcok nem vágnak le kedvtelésbõl bot partykat?

Gordis2k
Képzeld egyre több régen bannol kari logol be a szerverre Itt az esély, hogy visszakapd a BANOLT karaktereidet tudod amiket kibanoltak BOTOZÁSÉRT. Az álszetség a legbüdösebb emberi tulajdonság.

molnarpe80
hehe a jótanácsot mindig köszönettel veszem

nem te vagy az elsõ aki ezt mondja 😞

szó mi szó irl is "nagyon" csúnyán tolom 😞
most figyeltem 😊

hát senki nem lehet tökéletes 😊

mAilkaEVO3
1.)Csak azért érdekel, mert tudni akarom ki osztja itt bölcsen az észt!(mien "tapasztalattal" rendelkezik)Ha meg k...ra nem bizol a magyarokba mért erre a forumra írnod?????Szerintem senki semm kíváncsi a faszságaidra!
Megkérlek téged hogy többet ne írjál erre a forumra, csak abban az esetben ha abba hagyod az l2-öt!
UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!

UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)

Néha megfogadhatnád a saját tanácsaid 😊

Ha meg k...ra nem bizol a magyarokba(n) mért (kell) erre a forumra írnod?????

Ebben mondjuk van vmi...

pharao
Bûzlik a pofád a mocsoktól, sztem mosd ki... (csak jó tanács)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

1.)Csak azért érdekel, mert tudni akarom ki osztja itt bölcsen az észt!(mien "tapasztalattal" rendelkezik)Ha meg k...ra nem bizol a magyarokba mért erre a forumra írnod?????Szerintem senki semm kíváncsi a faszságaidra!
Megkérlek téged hogy többet ne írjál erre a forumra, csak abban az esetben ha abba hagyod az l2-öt!
UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!

UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)
darkmenx
Franz:

WTS 2x +0 kesh*kesh
WTS +8 homu acu

pm itt

molnarpe80
"Gumbo ahoz, hogy izgalmas legyen, hogy mit találsz az inventory-dba elég eltüntetni a chat window ablakot játszol pár orát majd kinyitod az inventory-t és hátha szerencséd lesz.(ezt legálisan is lehet csinálni😊)"

Te beteg vagy bazze

Az egésznek kurvára nem érted a lényegét
Ha nem botoztál, mi a fasznak ugatod, hogy having fun manual.

Botozni 10x izgibb és nagyobb móka mint manualozni

Sok sikert nyomdd csak tovabb kezzel

mivel nem ismerlek azt se tudom ki vagy ezért se az én se más játékosok nevét nem mondom meg mert semmi közöd hozzá. (fölösleges bemutatkoznod mert nem érdekel, lehet bunkó szöveg, de megtanultam, hogy a teon-on ne foglalkozzak a magyarokkal tisztelet annak a pár fõs magyar kivételnek)

Gumbo ahoz, hogy izgalmas legyen, hogy mit találsz az inventory-dba elég eltüntetni a chat window ablakot játszol pár orát majd kinyitod az inventory-t és hátha szerencséd lesz.(ezt legálisan is lehet csinálni😊)

mAilkaEVO3
Többen kértétek igy felnyomtam FF-re a colored system-et.
Ez az amit én használok egy fórumon találtuk Gordival 😛 back up is van benne mindenki saját felelõségére használja 😄 nekem müxik.
colored system

mAilkaEVO3
jaja lutri az egész kb mint a sima enchant csak azzal a különbséggel, hogy ha nem megy fel nem törik / nullázodik a cucc

mAilkaEVO3
A plusszozás marad az SA ugrik le ha jól tom ha van rajta