Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTB kris Franzon!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Köszi
IC BREASTPLATE PART (17)
IC GAITERT PATTERN (7)
Franz @ ingame Tibcse
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Ill. jo aron Gamecard(15,30,60), es setalo kulccsal is segithetek(nem sajat meg gazdagodas celjabol).
fuck mmo's..i.,
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Dragon Heart 4 db
Engelic Essence 4db
Franzon.
PM itt! Koszi!
Üdv!
netcofe sucks....
Üdv mindenkinek!
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Raksz fel majd updateket?<#szeret>#szeret>
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
IC GAITERT PATTERN (17)
akinek van, vagy tud irjon léccives itt vagy ingame Tibcse. arigato
UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)"
Gondolom nehéz felfogni!:/
GG
1, ez ugye azokra vonatkozik akik a teon-on játszanak
2, írtam a pár fõs kivételt õk tudják ki
ennyi.
gondolhatod ha azok lennének itt akikrõl szó van nem írnék ide.
például fick ez a having fun része amikor egy karit viszel manuálban
valójában pedig egy egész partyt ezen keresztül
és imádkozol hogy jó legyen a beállításod és mindenki azt csinálja amit akarsz
naaaaagyon duuurva xp dõlt ott 😊
befutsz balra nagy terem majd tovább balra és a folyosón jobbra majd a végén van egy szoba fullra bogarakkal
shot nélkül simán vitték a skorpiókat meg tera meg hexa bettle-ket
az a baj azzal a szobával, hogy mire leverem a 26700 hp-jüket már újra tele van mobokkal ( persze ezt 10x, mert az egész szoba rámcuppan 😊 )
a healer kifogy a manabol egy idõ után 😞
már nem mertem tovább menni
ezek után nincs valahol egy kissebb szoba? kevesebb bogárral ahol nem 10+ van csak 4-5-6?
másik kérdés az arra járó fusion rm meg egyéb arcok nem vágnak le kedvtelésbõl bot partykat?
nem te vagy az elsõ aki ezt mondja 😞
szó mi szó irl is "nagyon" csúnyán tolom 😞
most figyeltem 😊
hát senki nem lehet tökéletes 😊
Megkérlek téged hogy többet ne írjál erre a forumra, csak abban az esetben ha abba hagyod az l2-öt!
UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!
UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)
Néha megfogadhatnád a saját tanácsaid 😊
Ebben mondjuk van vmi...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Megkérlek téged hogy többet ne írjál erre a forumra, csak abban az esetben ha abba hagyod az l2-öt!
UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!
UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)
Te beteg vagy bazze
Az egésznek kurvára nem érted a lényegét
Ha nem botoztál, mi a fasznak ugatod, hogy having fun manual.
Botozni 10x izgibb és nagyobb móka mint manualozni
Sok sikert nyomdd csak tovabb kezzel
Gumbo ahoz, hogy izgalmas legyen, hogy mit találsz az inventory-dba elég eltüntetni a chat window ablakot játszol pár orát majd kinyitod az inventory-t és hátha szerencséd lesz.(ezt legálisan is lehet csinálni😊)
Ez az amit én használok egy fórumon találtuk Gordival 😛 back up is van benne mindenki saját felelõségére használja 😄 nekem müxik.
colored system