Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruBy
Kösz. Egyébként beszélni kellene, majd keress mar fel, ha ráérsz.

Gordis2k
Én a Q6600 azonnalben lecseréltem mert cseszik támogatni L2tõt, egy E6750et dobtam be inkább 3,2ön fesz nélkül is pörög.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH

fuck mmo's..i.,

Akhi
ez hulyeseg tevedsz tok ismeretlenek adtam el mai napig nem tudom ki volt Baalkain ajanlota es o komolyan gondolta az osszeget, csak olyan pm ket kaptam 5-6 k ert akkartak megvenni.

MauChao
Megszeretném kérdezni,hogy a kis farkast hányas szintöl ,és hol lehet elkezdeni a questet vele,melyik npc adja a questet,hogy great wolf legyen belölle?

Endaer
akkor ezek után remélem a legjobbakat én is^^ Köszi a választ! 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

daemonervosa
legdurvabb tomeg siegen kb 10vs20 party volt l2goldon, ott shadow meg 8x anti aliasing nelkul 30-50 fps ala nem ment, szoval mondhatom eleg jol zörget 😛 jah és 1680*1020 ba l2zom

Trolling is a art.

Endaer
és minden remekül megy? nem sûrûn lagolsz, ugye? Remélem használható a configom, de még nem tudtam letesztelni minden szempontból... 😊

darkmenx
en nagy vagyok eletben is de megkerdezheted sancit vagy a demonokorvosat ha nemhiszed el, btw. komolyan kerdeztem akkor is, hogy mennyi de gondolom nem a "penz" hajtott mikor elakartad adni hanem, hogy ki a jobb baratod 😄

daemonervosa
V-synchronize-t kapcsold ki sokat segit

BTW nekem is 8800 gts em van c2d 6700 meg 4gb geil

Trolling is a art.

öcsém most vett egy 9600 GT-t ami kb az én 8800 GT-mmel egyenértékü, ha tud rajta 15%ot húzni 😛 raktam még a gépbe 1 GB ramot, majd meglátjuk hétvégén mit szól a siegehez 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
ok, csak jelzem hogy még én se kaptam logót, igaz én eddig el is utasítottam (csak tegnap lett kész az új gépem, ami reményeim szerint már a 4 gb rammal, 8800 gts-el meg Q6600as procival birni fogja a masspvpt is) 😊 mindjárt rá is írok Lianra hogy részemrõl én most már készenállok. 😊

Most AQ projekt van, ráér 😄 hétvégén még úgyis Novázok, aztán majd meglátjuk 😄

Endaer
lol 😄 Ha Noto mellédáll, ami szerintem elég reális, akkor LianLi idõvel be fog venni... csak a helyre várok én is... mert az nincs nekik egyelõre, pedig már mindjárt lvl8 a klánjuk. 😊 felírtam, mint projektet, nem foglak veszni hagyni Error, vhogy majd csak benyomunk Téged is. 😊

Lol einheriar hero lol

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Ne fikázd a törpémet!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
Az igen. Melyik elvetemültnek a törpéje ez franzon ? Tuti a tiéd Meoh..

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

RM warban???LOL!!!
LukacsB
Amugy van elvileg magyar klán. FolkOfNimrod vannak benne 40en

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

😊 Jo regen volt😊
Nem igen ertem a kommentben a kerdesemet, de gondolom poenkodtam.
Egyebkent tenyleg sikerult abbahagynom, Aimfult nem toltam azota se, es nem is fogom, masnak meg nincs ertelme, most is csak pts idejere ugrottam be ownolni olympian a lamakat😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bocs nem neked ment😛

UI.:dupla post-.- im sorry...
Jól el vagy magadban!
hidd el, kánaán van, csak rossz lóra tettünk. Nova olyasmi mint anno First volt, a nagyok dolgába nem tud beleszólni egymaga, de erõs szövetséges. anno felvetettem, hogy miért nem csinálunk saját klánt, de senkisem akart szopni a repupontokkal. kérdezd meg légyszi, hogy kell-e cataba egy szar HE 😄😄

molnarpe80
hehe 😊

most genya napom van
mindenkinek az agyára fogok menni 😄

na jól van elhúztam a p...ába

üdv

daemonervosa
Köszönjük, hogy megosztottad velunk ezeket az értékes információkat.

Örök hála.

Trolling is a art.

molnarpe80
gordi szerény 2. postja a fórumon 😄

Gordis2k - VIP 2005. 12. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 12. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 12. 18. óta regisztrált VIP fórumozó
2005. dec. 19. 19:48 | privát | galéria | válasz erre | #48766
2K = 2000 remélem az iqmat takarja😊 szerdan megyunk szegedre😊 is be lehet ...
ja kösz közben 51
Shanway(Sieghard)80/78/78/61 HUNCsuzlee 79/79/76 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

lol

bocs nem "off-olok" ma már többet 😄

molnarpe80
2 posttal ezután valaki a walker legújabb elérhetõségét kéri 😄
az sem mai találmány 😄

molnarpe80
lol Sanca
grat neked
kicsit viszaböngésztem a fórumot a nyitó lapig
úgy tûnik te vagy a legrégebbi ma is napi szinten aktív tag a legrégebbi postolók között vagy 😄
bazze 4 éve indult minden? 😄

egy kis mazsolázás a múltból 😄

© Sanca
2004. dec. 17. 00:42 | privát | galéria | válasz erre | #37871
😊)))))))))))
En Silver Rangerbol akarok Mystic lenni. Cuki azt hogy kell?😊
Aimful - Noblesse - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel // lvl 76 Mystic Muse subclass -

Achieved everything. Retired at the very top of Lineage 2.

Úgy látszik sikerült 😄

molnarpe80
/OFF/
vannak dolgok melyek köztudottan megvalósíthatatlanok, egészen addig amíg jön valaki aki nem tud róla és megvalósítja
😄
/ON/

molnarpe80
😊

jah tudom már kifejtetted, hogy láma vagyok 😄

még 1 kérdés

van egy 52-es spoilosom és szoc agro pont 52-es 2X hp-s mobból esik adott mati a legjobban

megkapom a spoil-t olyan módon, hogy beállítok mellé egy 76-os íjászt partyn kívül és miután a törpe bespoilozta az íjász egy lövéssel lelövi?
beállítom partyn kívül a follow atk-ot és ugye akkor csak akkor lõ bele ha a törpe spoilozott és 1-et már ütött
a sweep-ezek után is meni fog?
mert így nem kéne szarakodni, mire leveri a mobok hp-ját
az íjász tisztogatna a törpe meg annyit spoilozna hogy nem gyõzném tölteni manával illetve alig bírná elcipelni pár nap futás után a matikat 😄

igaz nem kap így senki sem xp-t, bár ez direkt elõny mert nem kell delvlezni a törpét

megint csak ötletroham bocs
lehet eszembe jut valami új amire még ti sem gondoltatok 😄
bár ezt kizártnak tartom 😄

Endaer
no para, egyszer fent, egyszer lent. 😊 majd ha kihal gordi, meg mindenki, legkesobb akkor mar majd toled fognak mindent kerdezni az ujak mert addigra te is tudni fogsz mindent 😊 azt is amit meg mi se tudunk elkepzelni egyelore. 😊

molnarpe80
akkor szopás 😄
még sosem probáltam csak agymenésem volt

sry hogy felesleges ujj mozgatásra és koptatásra késztettelek
illetve mások szemizmait terheltem

ismételten csak annyi hogy szopás 😞

Endaer
bebaszik ha az SE-vel tölteni tudod az EEt lol... recharger kasztok nem tudjak tölteni egymást, gg, ez van.

szerk: Gordi megint gyorsabb volt... 😄

Gordis2k
Klasz story volt gondold át annak tudatában, hogy Manázo nem tölthet manázot! Valamint egy SPS egymaga kinuláz egy SE+EE-t seperc alatt!

molnarpe80
élõben én tudok mivel pilótának tanultam, csak pályamódosítás lett belõle 😊
illetve földön is bármikor elõadom amikor egy autó elémfordul féktávon belül mikor motorral vagyok 😊
mondhatni a repülés minden formájában expert vagyok 😄

ezért gondoltam ezt a képességet kiterjeszteném a virtuális énemre is
bár ha lesznek léghajók ... 😄

molnarpe80
még 1 kérdés

adott 1 sps 1 sh 1 ee 2 se 1 pp kombo
sps + sh partyban többi partyn kívüli support

a legtöbb mana mennyiség biztosítására az a legjobb módszer, hogy az se tölti az ee-t és õ rechargol nem

csak egy nyers példa

se tölt 100 manat sh-n az kap 140-et ee is tölt ugyanennyit
tehát mindkét rechargernek 100 manába kerül az sh-n 140-et tölteni viszont ha az se tölti az ee-t akkor 100-ért az ee kap 140-et és
õ is 100-ért tölt 140-et az sh-n tehát neki maradt 40-el több és így 3 töltésenként nyertem egy rechargot nem?
fõleg ha mind az se-n mind az ee-n meg az sh-n is clarity van akkor meg még nagyobb a nyereség
illetve az se és az ee felváltva invóznak illetve maj robe set mindegyiken + auto sleep (végszükség esetére)
gondolom ez ad annyi manát amit nagyon nehéz egy nukernek megenni folyamatos lövés mellett is nem?

Tüskés
Te akarsz repkedni, vagy a karaktered?

Idyll

molnarpe80
hehe 😊

hát a végén azt hiszem az lesz, beállok valahová 😊

viszont akkor valahogy meg kell oldanom a wyvern kérdést

akarok repkedni 😄

Gordis2k
A sok pöcs itt log ICA ventrin azt gyöznek sirni!!😛 Azt hitték ott a kánaán...

A sieghardt meg egyre életteltelib.

Molnarpe80: Igazi keménytökû leader vagy lol😊 légyszi légyszi. Hagyd a fenébe az egészet hidjél nekem. Játszál és élvezd, aztán álj be valahova!.

Endaer
Koszi error 😊 most kezdenek ujra belelendulni, lecsereltem az 5 eves gepemet egy aktualisabb darabra, erre CE hazament kinaba 4 honapra, stb... Nova-t sajnalom a volt klantarsak miatt, tudom hogy tobben is kiabrandultak bartzbol, igaz Jedi a tanacsomra atallt Catalystbe, tobben meg allitolag ujra SHn jatszanak vmi alt karival. 😊

Huhh mennyi olaj 😊

daemonervosa
Déjà vu

Trolling is a art.

molnarpe80
flame flame flame 😊

hozzak olajat? 😄

ezen felül lenne egy kérésem hozzátok
mindenki aki a franzon játszik van nagy karija és nem csak bottal nyomja hanem manuálozik is és nincs egy nagy war klanban az álljon már be hozzám a klánba egy próba erejéig

hozzunk már össze egy nagy magyar klánt itt a franzon is
gordi, többiek

szép emlékû utópia mint tudjátok megszûnt
mindenki kilépett eladta az accot elmentek máshova stb
megörököltem a leaderséget így enyém a klán
lvl 6-os klán így nem kéne szarakodni questekkel meg stb

az oltásból nem kérek, hogy hö már megint mi van, stb..., sok sikert stb...
kérve kérlek benneteket próbáljuk már meg csak egyszer a rohadt életbe
hátha menne itt is, ha nem tudunk együtt dolgozni mindenki kiléphet leszarom
mi veszteni valónk van vele
ha csak csupa nagy kari jön be és mindenkinek megvannak a maga support karijai is, nem hiszem el hogy 15-20 ember még 3-4X ennyi supporttal
ne bírna levágni bármilyen raidet illetve vígan farmolni t-rex-eket cry-ért

a dropokat eladva vehetnénk egy ch-t
ott van truby flash biehielle stb akik pedig mint nagy klánok tagjai diplomáciai úton segíthetnék a klán felemelkedését
pl ha békén hagynak minket a nagyok egy darabig az már nekünk jó

lécci lécci lécci
lehet hogy utópista hungarista pöcs vagyok, de nem hiszem el hogy itt nem menne valami erõs klán létrehozása

tegyünk már csakk 1-etlen próbát

Akhi
Es amugy is komoly vevoket keresek nem olyanokat akik a gepuk mogot NAGYOK kedves bmx

Akhi
Mert el vitek az se-t azert.....

darkmenx
multkor is basztal arat irni az SEre akkor minek irkalod ki ide a szaraidat?

Akhi
Franzon elado egy lvl76 spoilos torpe subolva pm me

Tüskés
bezzeg az ostromok visszaverését nem kiáltottad mindig világgá. Önzõ! <#nevetes1>

Idyll

Gordis2k
Ha egyszer az IC megveti a lábát!! DRÁMMMMAAAAAA!

Had gratuláljak elõször és elsõként nyilvánosan a SH fantasztikus csapatának és csodás együtmüködésének, melynek újjabb bizonyitéka a klán LEGÚjabb szerzeménye, egy maximum szintû kiválló és hatalmas GIRANI CH!! Gratulálok mindenkinek! Igy az elsõ Fortress mellé ami jelenleg is megvan a napi ostromok elenére! Felirhatjuk az elsõ magyar klán tulajdonába került CH-t is😊 OLYAN BÜSZKE VAGYOK!

darkmenx
KIPIHENT XP FTW