88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Minden male DMG +20% let ami egymagában is durva de a soul cry nevü skilje immár 1/3-ad annyi manát eszik:) igy nonstop fentarthato:) ami +100% dmg tehát a bonusszal és a szorzóval 140%+ dmg perma:) = win
    (És igen tudom a Soul cry +375 p atac de szorzódik a buffal és igy egy DC esetében az 96%+ dmg)

Ki fogom próbálni egy rendes fegyóval is nem nukerrel hanem mondjuk egy Törrel vagy Heaven Divinerrel OMG:) az meg milyen lehet:)
  • Gumbo
    Ez tényleg nagyon dúrva. Mit kapott hogy ilyen gyilkológép lett?
  • Gordis2k
    Hát ezt muszály volt felvennem omg:P

Hát ez valami über ahogy egy WC öl:):):) mage fegyóval 1200p atac 780atac speed roller:)
  • BaalKain
    party LF free walker
  • Predtom0O
    WTB Mira (acu) pm Predtom00 @Franz
  • Gordis2k
    Lol ez valami hihetetlen.... DCn olyan szinten szólózok, hogy leeset az állam... selfbuffban 4,5 milla/ora baszod vitalyti lvl nélkül OMG és elmondom, hogy mégcsak nem is warior fegyoval.
  • pharao
    annyira még nem gyenge RM, csépen lassan állnak át az emberkék, ezért ezt a várs dolgot nem lehet előre megjósolni... oldalra meg váltás elött érdemes íratkozni, persze ha 24/7-ben tolod, akkor meg IJ...
  • Epszilon
    Húúú akkor beszívtuk a jövőheti katázást és még átkot is kapunk mi lesz még itt
  • TuShEe
    akkor most lehet megint a dawnra regelni? elvesztitek adent? :S
  • MeoH #75194
    Jo reggelt, vagy 3hete kileptem:) De nincs war mert 1 constans partym van csak a klanban, szoval oldschoolREDwar FTW!!!
    Amugy van inaktiv WoW acom....
  • Predtom0O
    Franzon vki ölje már le Kernont itt álldogál szerencsétlen,na meg persze nekem kéne a quest item a ládából:)
  • pharao
    ohh yeaaaah! RMet meging belső viszály érte és megint bomlik a csapat. (Daimos vs Batman)Ismét újraalakult a Behappy ami hamvaiból éledt fel! Vajon képes lesz felvenni a harcot a nagy és erős RM-el szemben? (a mi konstansunk is ment behappy-be, úgyhogy lassan én is Tahó BH-s lexek . Majd elverjük a seggüket
  • FragStaR
    Meoh te aljas árulú most nézem hogy elhagytad az allyt! /declare war Gordi über aktív klánjával az oldalamon annyi a nyugodt xpzésednek. Indulhatsz a tescoba egy wow accountért
  • Gumbo
    tsss itt tilos megszólni az ilyet!
  • chipman
    ne piszkálj, reggel van még:P
  • MeoH #75188
    "ILLYÁSZ" Ezt meg Gordi is megirigyelhetne:P (Bocs Gordi, ezt nem tudtam kihagyni <3)
  • pharao
    Gyorsan öl, de gyenge pvpben nagyon, főleg most, hogy range-kra osztották az archer damage-t... egyébként ha trap-ekkel akarsz szórakozni, akkor az a neked való kari.

U.I.: na ráhagyom, mert lassan az és kis avatar képem lepi be az egész fórumot :S
  • TuShEe
    Illyász LOL MHSZ-t olvasgasd inkább
  • chipman
    a crossbow-os nem hasonló mint az illyász? vagy azzal nem érdemes?
  • pharao
    Nem érdemes, de ha kezdel, akkor a rapieres az általam vélt jó kari, de persze mindegyik a maga módján xar, max 85-ön lesznek jók :P
  • pharao
    Na akkor valaki magyarázza el nekem, hogy miért van az, hogy valaki az adeni NPC-nél meg tudja nézni a PVP augmentációt, valakinek meg semmi nem jelenik meg az ablakban, pedig ugyanannyi fame, ugyanúgy A grade armor és ugyanúgy az inventory-ban van nem pedig a karakteren. Sztem valahogy így megy ez a bossos/fortresses dolog is...

U.I.: Ma is megyünk fortresselni, majd még1X megnézzük, de nekünk tuti nem adott semmit...
  • chipman
    srácok érdemes kamael karit kezdeni? ha igen akkor melyik kaszt állja meg a helyét pvpben és mobhentben is?
  • TuShEe
    Lehet azért nem ment fel a vitality, mert van egy pontszámlálója amit mi nem látunk és azt növeli, ha nem üti a szintet akkor nincs vitality lvl változás sem.
  • csokicsiga #75180
    jol halottam,h. a luxoryba cryért lehet venni b-s cuccokat ?
  • TuShEe
    jah leesett, de nem vagyok VIP szal nem módosíthatom xD
  • TuShEe
    "Ja a vitalyti bonusz nem jár a raidbosokért GJ NC soft..... "

?
  • pharao
    Kamaloka party írta, hogy nekik nem dobta feljebb a vitality-t. Fame pontokért PVP armort lehet csinálni, azaz valamiféle augmentációt rakhatsz a fegyódra és az armorodra. A és S grade cuccoknál működik és adenben az olimpiás oszlop melett áll az NPC.
  • VipJoco
    Mi fortressen tuti nem kaptunk szoval tényleg érdekes. Nem akarom, hogy vita tárgya legyen, de nem kaptunk ez 1000%.
  • Gordis2k
    Érdekes mert én mind a kettőért kaptam LOL. És mindenki más is aki velem volt.
  • Danika87
    Sziasztok! Guild Wars accountomat cserélném L2 acc-ra! Ha érdekel, írj egy mailt: [email protected] címre! Boccsi zavarásért :))
  • VipJoco
    Flash te tegnap öltél boss-t is? Én miért maradtam ki abból? :D
  • TuShEe
    Na most mi? fame pontokért lehet armort/fegyvert venni?
  • aalat
    Tegnap 1 archer partyval oltuk tanatost es lvl3rol lvl4re ugrott a vitality.
  • pharao
    RAid bossokon sem és fortressen sem kapsz vitality-t. Tegnap teszteltük...
    341 fame pontot szereztünk 1 fortressen, de nem kill-re kaptuk, hanem hogy ott voltunk ... 31-et 5-6 percenként. jah de egy drac armorhoz 4,2K míg egy S-es fegyóhoz kb 11K kell, úgyhogy még egy picit gyúrni kell ;)
  • Gordis2k
    9 ora lvl 2 12 óra lvl3 24 óra lvl 4 vagy 1 raidboss +2 lvl vagy 1 fortressiege=+2lvl
  • kelso
    Elég jó lett valóban. lvl52-ről lvl53-ra 1.5 óra volt meg nekem, lvl4-es vitalityvel kezdtem és pont a szint végére esett le lvl1-re.
    Kár, hogy újratöltéshez szinte napokig jegelni kell a karit.
  • GAthersw
  • BaalKain
    Vki gyorsan hakkoljon walkert pls
  • GAthersw
  • PhoenixKnight
    áhh nem majd jövöre talán ...most érettségi de nemtom már nemvonz annyira...:D elvagyok én most a lányok kedvence cimmel :DD