Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

war emnityvel, scammelések, bannolások stb. tiszta SH hangulat 😄 nem teljesen tiszta számomra, mert keveset voltam online, inkább csak fórumot olvastam.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

daemonervosa
nappal suli/munka ejjel botting 2x xpvel 😛

Trolling is a art.

Gordis2k
Majdnem 100%, hogy az lesz. Ha egy darabig nem játszol kapsz XP bónuszt, hogy behozd a többieket.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Érdekes lesz ez az új kieg, ami nekem feltünt, hogy ng-tõl b grade-ig reklámozta a karaktereket, lehet ide terveznek többek közt elsõsorba újításokat. Meg érdekes az xp bar mellett megjelent kis nem tudom micsoda, szerinte ez biztos befolyásolni fogja vmilyen módon az xp-t. remélem nem úgy mint a wow-ba, haver azt mondja ott úgy van, hogy van kipihent xp amikor 2szer gyorsabb a fejlõdés. De inkább még csak a kamael plus-ra koncentráljunk😄

Gordis2k
Dehogy nem lesz😊 A klán hajó használhato lesz siegen az már az elsõ lépés😊 ugysem adom fel Meoh😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
Error, Novával mi történt Bartzon? 😊 A háttérinfók érdekelnek (miért léptek ki emberek, stb).

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

MeoH
Ujabb Gracia info: preview site koreai nyelvtudas elony.
Allitolag:
-repulo clan hajo...(akko sem lesz legi csata...)
-Cruma tower megujitasa...(nem art, szar sem jar oda mar, csak KVni)
-Balanszaljak a skilleket es partyskilleket...(hahahahaha...)
-meg vmi boss es varosokkal kapcsolatos cumo ( Giranba bespanol valakas...?)
De persze semmi sem hivatalos, kb fel ev nalunk is lesz...

fuck mmo's..i.,

FragStaR
Melyik ventrin ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Voyager5
Spellhowler, vagy ha van legalább 2 recharger akkor SpS, szerintem <#vigyor2>
végre lesz valami az OLbõl? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

mAilkaEVO3
höhö 😛 WB ventel 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

daemonervosa
WTB red 11 , maja kesztyû @ franz

Trolling is a art.

visszatértem,online vagyok ismét,este mar ventrin is leszek.
lehet örölni/sírni.

Mini Army Commander

gyors, magas mdef, magas pdef, nagy atk speed, csak úgy csapkodja a criticalokat, sebzõ és healelõ cubicok!
Egyik legjobb kari szerintem

TK!!! netudd meg mire kepes fullbuffban...

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

darkmenx
miert jarna vele jobban hosszutavon

Epszilon
Ha van mögötted egy partynkívüli SE akkor szerintem sh!
Jó m.atak aránylag jó manareg csak lassabban lõ mint a többi, de hosszútávon jobban jársz vele.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

daemonervosa
Szerintem Sh , necro vagy sorci esetleg sps.

Trolling is a art.

GAthersw
Azt titok, de a legjobbnál is jobb a Temple Knight.

01110000 01110010 00110000

Tüskés
Transzferelj SHra, de csak és kizárólag kötözködésbõl, ez ugyanis nem volt a kivétel-listádon.

Próbáljátok kikémlelni, mikor éled Skylancer, vagy legalább azt, hogy melyik klán farmolja. Ha tudjátok, farmoljátok, ha csak a klán van meg, próbáljatok alkudni velük, hogy húzzák fel a kristályodat, cserébe ajánljatok fel olyat, amit õk nem tudnak megcsinálni, ti viszont igen.

Idyll

szerintetek melyik mage class a legjobb xpzésre?

Sorcer/ss
Spell Singer
Spellhowler
Necromancer

Epszilon
Akkor esetleg valami más ötlet, hogy hogyan is lehet szert tenni egy 12es kék cry-ra aránylag hamar? "A vegyél piacon" vagy "donételj"-t mellõzük! thx.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

nem is volt célom

Szélérõl lopkodtam.
Volt az a 2-es nagyfejû csoport azokat nehezebben gyaktam le de a nagyon kicsik egyesével álltak többen azokat könnyedén.
Az a 4-es vagy 5ös csoport ami fut körbe... Na azokat elkerültem 😊

Gordis2k
Te miröl beszélsz?😊 Valami free szerver?😊 Meghaégatnam mások véleményét is errõl😊 Baalkain duozott ott?

u.i. Ha a duo alatt azt érteted, hogy a szélerõl lopkodtatok mobokat az még csak csak. De akkor is egy csoportmob és vége a dalnak.

u.i. És tudom, hogy csak viccelsz csak ugy csinalok mintha elhiném és lázadnék😛

MeoH
De azon a mobokon nem is huzol cryt...

fuck mmo's..i.,

A part melletti dínókon boldogan duóztam a necroval 😄

darkmenx
www.cdkeyonline.com

Hello,sziasztok!
Olyan probléma merült fel playncnél, hogy ma leárt 2 accom és csak az egyiket sikerült ujra aktiválni! Ha a másikat is megprobálom aztmondja csaló vagyok😄 (FRAUD SUSPICION)... Eddig mindíg sikerült újra aktiválni 1 kártyáról mindkettöt! Ha esetleg valakinek van valami ötlete azt megköszönném😊

nowai

LukacsB
wts: Divine, Dark stone pm itt😛@franz egyebkent

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

Gordis2k
Dino= full stack party Full top cucok. Skylancer meg kb sosem lesz fent😊

Azt, hogy ki lehet e huzni a szigetre törössel azt meg nem is ertem.

Epszilon
Hy!
Mi a könnyebb? Leölni Skylancer-t vagy elmenni dinozni? Egyáltalán lehet dino-n cry-t húzni, ha igen kb mekkora party kell hozzá? Még egy utolsó kérdés, egy tõrössel ki lehet húzni a sziget elejére? thx!

meszitibi
GRAT a Fusion -nek, és köszönnyük Barakielt <#wave>

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

LoL azt hittem már rég az .. Sleepers volt 1k rep pointra a lvl 8 tol amikor decemberbe abbahagytam ...

Excal1bur Leader of Sleepers

KurtVampire
52 AW lf xp pt; Eyfert néven Franzon

Halottvagy [eR] Arijuen

grat

van már másik tölthetõ video-d?

GZ! Fusion clan lvl 8-as lett!<#buck>

Gordis2k
Tegnap este beomlot és azot áll. A szokásos minden évben egyszer feltörik😛

Tudja vki mi van a pts-el? Ma probaltam felmenni del korul, meg most, down volt. Vegig allt vagy mi?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

WTB red soul cry 13 @ franz pm itt ha van valakinek!

pharao
jaja azok a kövek kellenek 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Jé mintha valaki ezt megmondta volna nem?😊 Legalább a zsetont már megnyerted elõte😛😛 Bizony nem csak meg kell ölni baylort de addig kell ölni amig a ládából nem lesz meg mind a 2 kõ. A zöld Mansonból is jön de a fekete és a fehér csak a dagi megölése után megjelenõ ládából.

daemonervosa
akkor leirom : YOUR SHIPMENT OF FAIL HAS BEEN DELIVERED

(egy f5 utan latod)

Trolling is a art.

John Cena
<#idiota><#buck>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
de akkor is pöcsért szónak be

DIDZSEJke
SanyiX csak óvatosan!

Lv7x Abyss Walker

John Cena
az a legvicesebb hogy nem látom😄 m1 neked 1 zöltszar-t kellene linkelniXD

daemonervosa

Trolling is a art.

John Cena
megvillan a fõkockaXD

pharao
ok bebizonyosodott, hogy Baylor-t akkor is meg kell ölni ahhoz, hogy bejuss ha már nyitva van :S Sok sikert hozzá <#duhos2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^