Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Allitolag:
-repulo clan hajo...(akko sem lesz legi csata...)
-Cruma tower megujitasa...(nem art, szar sem jar oda mar, csak KVni)
-Balanszaljak a skilleket es partyskilleket...(hahahahaha...)
-meg vmi boss es varosokkal kapcsolatos cumo ( Giranba bespanol valakas...?)
De persze semmi sem hivatalos, kb fel ev nalunk is lesz...
fuck mmo's..i.,
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
lehet örölni/sírni.
Mini Army Commander
Egyik legjobb kari szerintem
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Jó m.atak aránylag jó manareg csak lassabban lõ mint a többi, de hosszútávon jobban jársz vele.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Próbáljátok kikémlelni, mikor éled Skylancer, vagy legalább azt, hogy melyik klán farmolja. Ha tudjátok, farmoljátok, ha csak a klán van meg, próbáljatok alkudni velük, hogy húzzák fel a kristályodat, cserébe ajánljatok fel olyat, amit õk nem tudnak megcsinálni, ti viszont igen.
Idyll
Sorcer/ss
Spell Singer
Spellhowler
Necromancer
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Volt az a 2-es nagyfejû csoport azokat nehezebben gyaktam le de a nagyon kicsik egyesével álltak többen azokat könnyedén.
Az a 4-es vagy 5ös csoport ami fut körbe... Na azokat elkerültem 😊
u.i. Ha a duo alatt azt érteted, hogy a szélerõl lopkodtatok mobokat az még csak csak. De akkor is egy csoportmob és vége a dalnak.
u.i. És tudom, hogy csak viccelsz csak ugy csinalok mintha elhiném és lázadnék😛
Olyan probléma merült fel playncnél, hogy ma leárt 2 accom és csak az egyiket sikerült ujra aktiválni! Ha a másikat is megprobálom aztmondja csaló vagyok😄 (FRAUD SUSPICION)... Eddig mindíg sikerült újra aktiválni 1 kártyáról mindkettöt! Ha esetleg valakinek van valami ötlete azt megköszönném😊
nowai
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Azt, hogy ki lehet e huzni a szigetre törössel azt meg nem is ertem.
Mi a könnyebb? Leölni Skylancer-t vagy elmenni dinozni? Egyáltalán lehet dino-n cry-t húzni, ha igen kb mekkora party kell hozzá? Még egy utolsó kérdés, egy tõrössel ki lehet húzni a sziget elejére? thx!
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Excal1bur Leader of Sleepers
van már másik tölthetõ video-d?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul