Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem cseréltem és nem akarom elbukni életem 1etlen nem betört ++-os fegyverét.
Tényleg mióta szokás free server-en pénzért árulni a cuccokat haver olvasta az ujságba (orosz haver orosz ujságba), hogy nem hivatalos szerveren volt az Abyss-en játszottak.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak s grades fegyora lehet tenni. Minden kö +5 elemental p atacot ad(a p atac kifelyezés ncsoft lustasága semmi köze hozza nevezük pontoknak) az elsõ kõ +20 pontot ad minden pont +0,5% dmg az annak megfelelõ elementálnak. Röviden ha a nujered sps akor a viz kö ad +dmgt. Ergo ha a nukered 1000et lö egy célpontba 1 kõtöl +20 pontot kap tehát mivel (ahogy irtam) 1 pont 0,5% ezért 20pont +10% dmg. Minden kö kb 50% chancel megy fel. és 150 pont a maximum nekem 28 kö kellet a maximumhoz.
ty Gordi
Tehát az Arcana mace-mre rátettem eggy fire stonet, és ugye +20 patk, majd a 2. fire stone után +25patk?! Akkor hogy jön ki a +150 patk lvl4 fire attribute után?<#wow1>#wow1>
Valami hozzáértõ válaszára lennék kurva kiváncsi 😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
dvp-vel majd pvp-zhet egy cellában
Egyenlore Franzon kezdtem egy karit
LADAM - wanna be prophet
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Trolling is a art.
vmikor meg chronicle 2nel hagytam abba, olyan 3 eve
LADAM - wanna be prophet
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ami az adenát és a cucokat illeti nem fogod elhinni de már a MOBOK is dobják döbbenet😛
LADAM - wanna be prophet
sieghardt-kain-lionna-devianne-gustin ha botozni akarsz. Mivel mar van szerver transzfer, az is lehet fontos szempont hogy nyugodtan tudj botozni , radbizzuk a dontest. 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
LADAM - wanna be prophet
Mydgard szerintem ezzel kapcsolatba olyan embereknek kellene a körmére nézned akivel vmi balhéd volt mostanába esetleg, illetve lehet ez az emberke azok közül a magyarok közül akik a teon-on botoznak. Utóbbi emberek 1 részérõl van tudomásol esetleg ha nevek kellenek tudok adni, illetve olyan screenshot is vannak róluk ha bebizonyosodik, hogy õk voltak akkor ezzel végük (persze ha elküldöd). Ha tudok ezzel kapcsolatba segíteni akkor szólj szivesen segítek.
Szóval amit mondani szertenek az az, hogy nem mindenkinek unalmas az l2. Ugyertem eleg regota jaccom ezzel a jatekkal, ebbol tobb mint masfel eve officialon, de sosem azert jaccottam, hogy milyen jo lesz majd ha 80 leszek.. stb. En elsosorban a tarsasag miatt jaccom, es nem erdekel, ha a teonon vagyok masfel eve es csak egy 76/64 es karim van es nem 80/80/80... es nem ulok a gep elott napi 20 orát, mert nem erdekel, ha 2 ev mulva leszek 80as. Ismerek olyan embert, aki elobb kezdte a teonon, mint en es most lett lvl70 es orul neki. Es?? Ennyi ideje van jaccani, de eszebe nem jutott volna egyszer sem, hogy botozzon.. mert minek?
Ez nem wow, hogy csak akkor talalsz oromot a jatekban, ha elerted a max szintet..
Es nem kell most azzal jonni, hogy pl egy 70es kari nem er semmit egy siegen.. mar hogyne szamitana, hogy ottvan. +1 ember az +1 ember..
Kb ennyit szerettem volna asszem.
lehet én vagyok lelki nyomorék, de nem tudok röhögni más baján, kárán
szerintem itt nagyjából már 1x tuti mindenki beszívta a scammelést l2 pályafutása során
kb a 3. játéknapomon én is vettem 600 soul ore-t a d cry helyett
buktam vagy 300k-t
ez lvl 19-en kurva idegesítõ volt mivel az össz vagyonom volt akkor
sebaj tanultam a hibámból most már mindig 5X átnézem mielõtt confirmot nyomok valamire
de akkor sem tudok röhögni más baján
biztos bennem van a hiba 😊
Endaer: Tüskésre nézve amit írtál az nagyon lol
valójában semmi bajom vele, de csaj létére nagyon idegesítõ a kötekedõ stílusa
az a baj még nem nevelték meg
bazze ha a csajom lenne tudná a helyét
még kérdezni is csak jelentkezés után merne 😊
ugyanannyira verheted arra h felbotoztad a karakteredet mint hogy nem tetted es kezzel (mazoista modon) felhuztad. semmi kulombseg. nem ettol leszel pro h te nem vagy eppen h te felbotoztad a karaktert. de ahogy gordiek, ugyanugy ti is rafogtok jonni x ido mulva h semmi kulombseg. csak az eletedet konnyited meg vele h rengeteg idod marad masra es a jatek ugymond legtobbszor szar reszet atugrod (levelezest gyengebbek kedveert). tovabba megsugom h 1 partyt felbotozni 10x tobb melo mint 2 karival arulni 1el levelezni kezzel, vagy eppen forditva, meg akkoris ha afk botozol.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Szóval vedd tárgytalannak a dolgot...
Ne mondd nekem, hogy fordított esetben te nem raktad volna magad a "gyanúsak" közé.
es most nyugodtan visszabujhatsz a sarokba
mert te bocsanatot kertel valaha is a kurva anyazasert? en nem emlexem ra... te is csak a monitor mogott vagy nagy legeny :] ami persze nem baj egy ilyen kis pattanasos kepu vesztesnel...(egeszsegesebb a monitor mogul ugatni)
Jut eszembe mikor ugrunk ossze egy linux talalkozon???
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Amúgy más Franzos játékostól is hallottam, hogy õt is átbaszta(ták), csak kérte hogy kezeljem diszkréten a dolgot. Ha majd õ akar hozzászól.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD