88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75456 Nincs mit ha érdekel még valami kérdezz bátran:) -
#75455 armorra több mint fegyora, de konkrét %ot nemtudok, fegyo kb 50% armor60% -
#75454 50% azthiszem. -
#75453 Mennyi esély van hogy sikeresen felmegy egy attribute stone itemre? -
#75452 valakinek van működő l2wh acc-ja? kellene egy kis info pls pm -
#75451 kössz sanci és gordi -
#75450 Gratz. Úgylátszik csak én szívok mostanában idióta augmentekkel. -
#75449 3 egymas utáni 70es stone
Mondjuk mindegyik useless volt :/
-
#75448 Ebben a videóban is nagyon jól látható milyen jól kempel a DA és a Destro :> -
#75447 egy ilyen képet bárki össze tud editelni... -
#75446 share plz -
#75445 gief -
#75444 Amit itt irtam az leginkább Olyra igaz, ettől függetlenül PVEben gond nélkül ől a PS is self buffba iopon. A cubicjai tényleg nagyon jok, játszhatsz vele healert is ha nagyon akarsz - a nightsade 1200körül healel -. Szóval bőven élvezhető egy kari -
#75443 Kimondottan jó lett, de szerintem messze elmarad mind a locktol mint a EMtől. Az EM szerintem az egyil legerősebb power class DA Destroyer ES a legjobb Oly camper karik. -
#75442 köszönöm az infókat
lehangoló volt olvasni :(
nyugtass meg annyira azért nem rossz a ps :)
igazából azért gondoltam erre a classra, mert úgy gondolom csordaval farmolásnál nem jön rosszul az a mass phantom cubic
9x nyom a party hex, powerbreak, wind shackle debuffot a mobra
ráadásul ezek erősebb m.atkal is bírnak mintha egy de harcos a saját m.atk értékével próbálna hexelni (az sosem lesz 1900+)
nem utolsó sorban imádom azt a hörgő predalient a hátam mögött :D
bááááár ha annyira nyomi a többi ellen akkor lehet más subot kéne választanom
szóval azért élvezhető? :)
és kössz még 1x -
#75441 Valakinek sikerult mar megszereznie a tort walkert?
-
#75440 A betray kb sose jön be egy mental sheildes final servitoros summonra, szal ott igazából el is fejeltheted hogy használd.
A summonok stattjai azonosak, a skillekben térnek el:
Az ES lovának az overhites skillje stunolhat is, nem egyszer stunolta le a full boss jewes embereket, emelett ott van a területi nukeja ami 2-3k között durrant emberekre.
PS: Szintén van overhites skillje, talán kicsit nagyobb powerü mint a lovas társáé, de nem stunol, emelett tud maga körül mérkezni, ami még attack speedet is levesz. Jelenleg kb 400-500-t szív a méreg másodpercenként ha jól emlékszem. És még van egy hullarobbantos skillje, amit max nekrok/DA-k/és egyéb summonerek ellen tudsz használni olympián, mivel nem sok hulla fetreng bent:)
Cubicok terén a PS jobb szerintem amióta lehet enchantolni őket, a stun is és a windschakle/powerbreak/hex is elég sürün landolgat, persze nem mindig a legkiélezetebb szitukban:)
Masterek:Végülis a többinek nincs death spikeja, bár a lvl35 környékén tanult overhites skillek képesek hasonlot sebezni mint ez a fos:) És ha nem vagy rest próbálkozni egy nuker augmentet összeszedni, akkor örömmel felejted el, hogy neked ilyened is van:)
Tény hogy erösödött a lesajnált summoner is, de szerintem még mindig nem egyenértékü a másik két spanjával:) Oly-n egymás között a legtöbbször az dönt ki üt critet a másik servitorjára, így ott nehéz megítélni ki az erősebb. De mondjuk az azért szerintem abból is látszik a különbség hogy míg ES-l 240pont kellett hogy hero legyek - elég közel volt a rivális -, addig PSel elég volt az 50pont, pedig ott is akadt még pár kérő
Azt hogy ki ellen mit hogyan csinálok kicsit körülményes és hosszu lenne leirni, de sokban függ attol, hogy milyen kaszt és ki játsza épp, engem akar támadni vagy a servitort, milyen skillekkel indit, milyen buffokat tegyek a lóra, magamra stb
Egyelőre azon gondolkozom, hogy kéne megoldanom a buffolást mert az a 60sec igencsak kevés néha arra, hogy mindenkin legyen btb ms, és a focusrol nem is beszéltem:) -
foxxi #75439 No mátol énis aktívabb leszek :) Akinek van karija lvl 33 körül az szóljon :) mehetnénk együtt -
#75438 Pro summoner létedre gondolom nem véletlenül állítod az es jobb mint a ps. Viszont kíváncsi lennék a konkrét érveidre miért is jobb?
Most akarok indítani egy ps-t én is. Érdekelne a pro és kontra érved vele szemben. Azt mondod a 65-ös powerrel rendelkező death spike semmit nem ér.
A többinek ennyi sincs nem? Az es-nek is csak a summonja tud varázsolni ha nem tévedek (mondjuk az valami kiba erőset, 129 power ha jól emlékszem). Tehát ha betray-t nyomnak rá akkor nem tud az es varázsolni nem? Legalábbis hatékonyan nuke-olni.
Tényleg kíváncsi lennék valami rövid de hasznos guide-ra.
Mi a teendő egymás ellen, melyik miben erősebb gyengébb. Te mit használsz ki az ellen gyengéiből stb.
Megköszönném. Mondjuk én de létemre amúgy sem lehetnék es, de érdekelne az ellen oldal gyengéje :) -
#75437 enyem, de meg a set nincs meg csak ez a darab -
#75436 Épp ezt akartam kérdezni:) és főleg set vagy disz? -
#75435 és ez a tied vagy csak köszönjük meg a linket?
-
#75434 <3 Hellbound^^
-
#75433 December 12.
Truby azért nem egy über summoner van ám... -
Halakuma #75432 . -
#75431 Mikorra várható Gracia part II ?
Mert még idénre igérik, de nem tudok konkrét dátumról.
Esetleg Béta szerver indulása, hogy lesz? Megint lvl80+ os karik mint kamael plus-ban? -
#75430 Amivel spec őket erősitették, az a Death spike és a nagyobb sebzésü poison. A death spike sztem csak valami vicc a 65-s powerével, a poison jó dolog csak rá kell venni a célpontot hogy a summont akarja bántani és ne téged mert maga köré mérgez.
Az összes lvl 79-s summont megerősitették plusz hp pdef és mdeffel, mondjuk ez is sokat segitett rajta, de ez nem specifikus ránézve:)
Tény, hogy lehet vele ownolni szépen, vertem vele rengetek class-t de szerintem jóval gyengébb az ESnél. -
#75429 Pont tegnap néztem olyt Franzon, és Queenofdarkness igencsak ownolt spectral masterrel. Erősítették őket graciában jelentősen szerintem. -
#75428 Köszi, de azért nem mondanám hogy könnyü volt bármelyikkel is ebben a honapban... A PS szerintem jóval gyengébb kaszt mint az ES, mondjuk valszeg sokan az egyik leggegyngébb karinak tartják és emiatt nyerhettem meg 1-2 meccset vele, mert lefigymálták, de jó hallgatni ventrin ahogy röhögnek az emberek, hogy megint kiket vertem el vele:). ES kategóriában akad 5+ aktiv Es sayhán amiből 4 olympiázik, 3nak viszonylag fullos felszerelése van és egy 81-s smart cubiccal a feje fölött, őket azért nem könnyü folyamatosan megverni, meg lekörözni, bár valszeg most annyin mulott a győzelmem, hogy én tudtam csak megverni a bartzról érkezett táp DA-t:) Mondjuk mind2 karimmal sikerült ;) ÉS A SZEMÉT GORDON NEM INDITOTT FRAPSOT!
-
#75427 Grat! bár summonerekkel nem nehéz...és most 2 világítós szöcske karival mit csinálsz? -
Sorbon #75426 Grat! -
#75425 Lol Sanci mind a 2 Summonerrel megnyerte az olympiat lol... PRO IMAO Grat:P -
#75424 Az utolsó:P Már 9x landoltatam Novasokon:P egy EEn DCben 2x egy pvp alatt lol amig a töbit lelőtem:P
-
#75423 God mode on! -
#75422 nem is masterwork? -
#75421 Nabasszameg:D Hanyadik kövem adta?:)
A többit vissza is adhatod!:D -
#75420 Néz már milyen sok MANA:P lvl 80 as stone OMG
-
#75419 WTB se/ee 2./3. kasztos, ajálatokat pm-ben várom itt -
#75417 Ha IL= CT1 interlude akkor semmilyet és Focus for sure GL. -
#75415 hali nem offon tolom de gondoltam megkerdezek egyket tapasztalt emberket.
a kerdesem a kovetkezo:
IL-ben shillen templarnak(78as ICbe forgottennel) milyen dyeokat erdemes hasznalni olympian? illetve milyen fegyo a jobb neki (marmint SA). remelem emlekeztek ra vagy esetleg volt valakinek skja.
thx! tovabbi jo jatekot.