Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idyll
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
aalat ezt nem nekem üzened, hanem egy ismeretlen buzeránsnak, aki folyamatosan visszaél a nevemmel! Valóban a Teonon nem tudtam a saját nevemmel karit csinálni most, valaki már megelõzött. Hogy esetleg errõl videót is akar és felnyomni (mivel a képrõl, videoról az nem látszik melyik szerveren van), nem tudom, de az biztos hogy nem jó szándék vezérli. A bannolásommal megvalósulna több jószándékú ember vágya innen, megszünne a magyar klánunk a Franzon. 50 ember közösségét sikerülne szétvernie.
Tüskés: miért is?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Kerlek fejtsd ki bovebben. Mellesleg Azon KEVESEK egyike aki onerobol huzta fel a karijat!
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
A név pedig elég magyarosan hangzik én úgy gondolom. És mivel láttam itt a fórumon, hogy írt már párszor... ezért volt a felháborodás.
Ha gondolod elkérem havertól a screenshotot, amit csinált róla és a kis botcsapatról.
akik napi szinten nezelodnek giranba mind lathatjak, hogy A gemstone aron arul red gemet plusz meg a shop titlebe is gem a van.
ja es amugy nem lehet veletlen mivel majdnem minden nap ott van.
Utálom a pofátlan botokat.
Röviden: Kamael+, és Luna: Ápr 23. Lunára egyenlõre nincs trans, viszont megnyitják újból Franzra és Teonra május környékén.
HF.
Sokkal szebben néz ki,mint amelyik rikitó piros szinnel irja a sebzést 😊
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
PM itt léccives.
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ha penzt akarsz erte add el gmbaron (aztan recallold szintugy)
az adenas tobbszor kivitelezheto a gmbaros csak egyszer
Én is tudom hogy zuzius néven tolja
de akkor is régen láttam
meg attól még itt fórumon sem túl aktív
a kérdés ezért volt
flash még mindig semmi bajom veled
de most hadd emozzak egy picit
felteszek egy ártatlan teljesen normális kérdést
erre megint lefikázó kioktató stílusban válaszolsz
ez nálad valami elfojtott gyerekkori trauma eredménye?
megadjam Csernus számát?
faszom már ebbe a magyar stílusba (miért kell ez? munkahelyen vagy suliban is ezt nyomatjátok?)
mintha csak a pöcsöm kicsi és keménykedéssel kompenzálom társasággal lenne tele a fórum
Egy példa
Kérdés: hogy vagy?
Válasz: kurva anyád geci dögölj meg mi a fasznak élsz
ja amúgy jól vok kabbe bazd meg
hát néha ez a stílus itt a fórumon
emo pillanataimban kezd idegesítõ lenni
amúgy még mindig semmi bajom 😊
csak gondoltam emozom egyet 😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
de vmi olyan remlik hogy irta h jatszik vagy azis csak valami ismerosenek az ismerosebbnel is ismerosebb ismerose volt, nemtudommar =/
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Anarga: Kár volt két sorosá tenni lehet így nem jut el hozzá!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
bazze de kurvára utálom a scammereket
ennyire nem lehet senki sem nyomi hogy így tudjon (vagyis akarjon mert kizártnak tartom hogy tudna is) csak pénzt csinálni
kurva
anyad
mostmar erted ?
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
.
.
.
.
.
<#violent>#violent>
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
1.Mi az az item, hogy Green/Yellow seed of evil-Shard? És mire jó?
2.Ha itt ölök az uj sziget elején a parton, mennyi eséllyel dobják a fire stone-t a mobok??
Elöre is köszi
Tallum Blade
Doom Light set ( + bonus = doom shield )
Aoba (Haste)
pm itt !!