Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tüskés
Az én szememben társaiddal együtt lejárattad magad, mikor hamisan vádoltátok egy ismerõsömet scammeléssel, fõleg, hogy RL fenyegettétek.

Idyll

Mydgard
Azt az örömteli hírt viszont szeretném közölni minden Franz szerveren játszó magyar játékosnak, hogy pár napja meglett clan lvl 6! Most úgy néz ki nagyon gyorsan össze fogjuk hozni az elsõ Royalt (utána minél elõbb próbáljuk a másodikat), úgyhogy már 60 (majd 80) ember fog elférni nálunk! Célunk továbbra is az - ami a megalakulásunk pillanatától - hogy egy nagy és erõs magyar klán létrehozása a Franzon! Tehát mi továbbra is várunk mindenkit, aki szeretne csatlakozni hozzánk! ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

OMG! Ember ha Teonról bannolnák a CsardasKiraly nevezetû egyént, attól te Franzról nem fogsz bann-t kapni!!!Amugy az össze esküvés elméleteitekkel ne ide írjatok plox!
Mydgard
Itt CsardasKiraly Franzról!

aalat ezt nem nekem üzened, hanem egy ismeretlen buzeránsnak, aki folyamatosan visszaél a nevemmel! Valóban a Teonon nem tudtam a saját nevemmel karit csinálni most, valaki már megelõzött. Hogy esetleg errõl videót is akar és felnyomni (mivel a képrõl, videoról az nem látszik melyik szerveren van), nem tudom, de az biztos hogy nem jó szándék vezérli. A bannolásommal megvalósulna több jószándékú ember vágya innen, megszünne a magyar klánunk a Franzon. 50 ember közösségét sikerülne szétvernie.

Tüskés: miért is?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Miert is?
Kerlek fejtsd ki bovebben. Mellesleg Azon KEVESEK egyike aki onerobol huzta fel a karijat!

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

proBD

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

ooorrrsss
wow milyen szep kis magyar sereg jott ossze<#eljen>

BANNED

Tüskés
Csendben is halkan megjegyezném, hogy Csárdáskirály sem ma született bárány.

Idyll

Csak feltûnt volna, hogy több mint másfél éve a Franz-ra kattintok a bejelentkezésnél 😊

darkmenx
lehet, hogy franzon jatszol csak nem tudsz rola 😄

Nem kell elhiszem, bárki csinálhatott ott karit ilyen névvel. A két személy viszont nem ugyanaz. Az a Csárdáskirály akit itt piszkálnak (és ha sapka van rajta az a baj, ha nincs meg az) a fórumon Franzon játszik és nem botozik.
Márpedig a teonon van egy ilyen nevû karakter, aki bd, bw heavy van rajta és valami +++ B-s duallal nyomja.
A név pedig elég magyarosan hangzik én úgy gondolom. És mivel láttam itt a fórumon, hogy írt már párszor... ezért volt a felháborodás.

Ha gondolod elkérem havertól a screenshotot, amit csinált róla és a kis botcsapatról.

darkmenx

akik napi szinten nezelodnek giranba mind lathatjak, hogy A gemstone aron arul red gemet plusz meg a shop titlebe is gem a van.
ja es amugy nem lehet veletlen mivel majdnem minden nap ott van.

Nem botozik és nem a Teonon játszik.
Üzenném Csaárdáskirálynak, vagy mi a neve... ha még1x megpróbál befurakodni a kis bot partyjával abba a terembe a cata-ban, amiben vagyunk.. szó nélkül petició és pk vagy addig trainelem, amíg lvl 1 lesz.

Utálom a pofátlan botokat.

Voyager5
Nemtudom olvastátok-e: Luna+Hellbound
Röviden: Kamael+, és Luna: Ápr 23. Lunára egyenlõre nincs trans, viszont megnyitják újból Franzra és Teonra május környékén.
HF.
Mydgard
Sõt most beszéltünk róla, elvileg nem is igaz a scammelés Malliorral kapcsolatban, utánajárunk.

Mydgard
Szólunk neki, nem szép dolog scammleni. Bár mint visszaemlékezhetünk, innen is scammelt valami köcsög, az egyyik klántársunkat. Rajtad kivül ki ugat amúgy még ránk?

MadnessX
Mailka,ezt a szolid szinnel dolgozó (system msg ablakban szereplõ sebzést átszinezõ) modosításhoz tudnál egy linket adni?

Sokkal szebben néz ki,mint amelyik rikitó piros szinnel irja a sebzést 😊

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

mAilkaEVO3
Sárkányeregetés 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

LukacsB
Wts Dark & Divine stone! Most a 2 csak 92 milla😊 plz vegye meg valaki😛 pm itt😛

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

meszitibi
el is vitték a portékát..

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

meszitibi
WTS Unsealed Majestic La Set +4333 115M

PM itt léccives.

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

darkmenx
mindenki 30millioert arulja de meg senkit nem lattam, hogy annyiert el is adta volna.

mennyit érhet egy feathered hat franzon?

mindig lemaradok a flémrõl :S

TruBy
Szep ez a kert. <#eljen><#taps>

pharao
1001 FT!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Emelek ezer forintot!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
ha adenaert akarod akkor regelj blahra aztan hirdesd mig kinem bannolnak (ha eladtad recallold egybol)

ha penzt akarsz erte add el gmbaron (aztan recallold szintugy)

az adenas tobbszor kivitelezheto a gmbaros csak egyszer

VipJoco
Továbra is eladó a 78/75/40 -es noblesse karim. Azaz inkább cserélném adenára ha valakit érdekel pm

molnarpe80
OMFG Bazze
Én is tudom hogy zuzius néven tolja
de akkor is régen láttam
meg attól még itt fórumon sem túl aktív

a kérdés ezért volt

flash még mindig semmi bajom veled
de most hadd emozzak egy picit

felteszek egy ártatlan teljesen normális kérdést
erre megint lefikázó kioktató stílusban válaszolsz

ez nálad valami elfojtott gyerekkori trauma eredménye?
megadjam Csernus számát?

faszom már ebbe a magyar stílusba (miért kell ez? munkahelyen vagy suliban is ezt nyomatjátok?)

mintha csak a pöcsöm kicsi és keménykedéssel kompenzálom társasággal lenne tele a fórum

Egy példa

Kérdés: hogy vagy?
Válasz: kurva anyád geci dögölj meg mi a fasznak élsz
ja amúgy jól vok kabbe bazd meg

hát néha ez a stílus itt a fórumon
emo pillanataimban kezd idegesítõ lenni

amúgy még mindig semmi bajom 😊
csak gondoltam emozom egyet 😊

pharao
OMG mert talán zuzius néven tolja Franzon és csak a kiváltságosok láthatják... (sajtos quest ftw...)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

freen jatszik csak nemfogja fel h miis van.. imho.

de vmi olyan remlik hogy irta h jatszik vagy azis csak valami ismerosenek az ismerosebbnel is ismerosebb ismerose volt, nemtudommar =/

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

De találkozott már valaki IG ezzel a taggal?

VipJoco

Gordis2k
Hát arra van esély, hogy dragonon funol. Viszont alapból Franz with others továbra is csak most kicsit sok volt az RL stuff.

Anarga: Kár volt két sorosá tenni lehet így nem jut el hozzá!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
az "en" szerveremen jatszik amennyire hallottam (www.dragonians.eu)

molnarpe80
Urak!

Detto-val mi van?
Befejezte?

Rég nem láttam sem játékban sem itt fórumon.

darkmenx
engem annyira nem zavar csak 1 heten mar harmadszorra botlottunk bele giranba. meg miutan az ilyen utolso roman mocsok szenny is ugatja a magyarokat foleg emiatt a klan miatt akkor ott mar valami kurva nagy gond van. de lehet, hogy csak nem jott ra az evek soran, hogy hol is van a helye.

molnarpe80
szánalmas, undorító, a gyomrom fordul fel az ilyen seggektõl
bazze de kurvára utálom a scammereket

ennyire nem lehet senki sem nyomi hogy így tudjon (vagyis akarjon mert kizártnak tartom hogy tudna is) csak pénzt csinálni

akkor enis elmagyaraznam neked;
kurva
anyad

mostmar erted ?

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Endaer
"...mindennapi okosságaid oszd meg velünk ma..."

.
.
.
.
.
<#violent>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

na elmagyarázom úgy, hogy értsd. Azért jönnek támadni engem olyan játékosok mert olyan klánokkal bonyolódtunk war-ba ahol 76+ játékosok vannak, és úgy könnyû dolog a repu pont szerzése a tõled 10 esetleg még alacsonyabb szintû játékosoktól. Érted mostmár?

s80 receptet matit lehet váltani belõle, az FS meg 1/570-600-al esik iopon, chromaticon jobban

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

darkmenx
nemtudom kie a "Mallior" karakter franzon de ez a red gem scam mar 2 kronikaval ezelott is lejart volt plusz szanalmas, mondjuk ezekutan nem lepodok meg azon, hogy miert ugat mindenki a fantasztikus magyar klanra.

2 kérdés:

1.Mi az az item, hogy Green/Yellow seed of evil-Shard? És mire jó?
2.Ha itt ölök az uj sziget elején a parton, mennyi eséllyel dobják a fire stone-t a mobok??

Elöre is köszi

WTS:
Tallum Blade
Doom Light set ( + bonus = doom shield )
Aoba (Haste)
pm itt !!

darkmenx
nem mindegy, hogy tolem veszed meg 5k -ert vagy valakitol veszel 5kert adenat es ezt az adenat nekem adod? common sense

kakadara
Franzon Spellbook:Serenade of Eva
Advenced block
Turn Undead
vennek pm itt vagy a jatekba: Abo