88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• attila117
    te nem tudsz olvasni?

"Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató..."

én nem ezt irtam hanem azt hogy:
    mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.

Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?
    és nem robe hanem SROba= silkroad online

A tied alá irtam a javitást
  • TuShEe
    Szerintem ragajd le egy MHSZ-nél...
    Aztán írj ide úgy, hogy meg is lehessen érteni.
    Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató...
  • attila117
    és szerintetek könyen le tudnék ragadni egy karinál? mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.
  • TuShEe
    Ha már ilyen precíz vagy, hogy "Amerikai história c. film", akkor talán írd ki az X-et is.
  • Gumbo
    volt kosármeccs, de utána ki is nyírták egymást...
  • ErrOrHUN
    tökéletesen működik
  • MeoH #75571
    Szia Vipi! Vegyel akkor a neten Gamecardot( pl. www.gamecards.eu) , es azt biztos elfogadja es 1 picit olcsobb is. Ha ebben kell segitseg, kuldj pmet.
  • Sámán
    Látom az előző hozzászólásom nagyon lázba hozott mindenkit...
    De hátha majd erre tud valaki valamit...

Fizetett valaki be accot mostanság bankkártyával???
    Nekem az istennek sem fogadja el -de a korábbi sikertelen kisérletezéseknél a bank látta hogy valaki "próbálkozott" -most még azt sem...
    És másnak sem fogad el kártyát (dombornyomott hitelkártya, neten többször is vásároltunk már vele (2 féle..) -na meg ugye L2 acc korábban is erről lett fizetve...)
    Ha valakinek esetleg mostanság lenne sikeres befizetése szóljon pls -hátha egyszercsak feléled a rendszerük...
  • darkmenx
    ez az amerikai historias hasonlat volt eddig a legszarabb amit lattam itt.
  • Csenky
    Szerintem meg meddő vita az egész, mindenki hibázik, csak az önteltség mindig mindkét oldalon azt kívánja, hogy anyázzuk a másikat, mert túl nehéz azt mondani, hogy elkúrtuk. (ez általánosság, nem a mostani esetre írtam)

A nemzetiség meg tényleg nem ok semmire, ugyanolyan jól lehet szórakozni pár külföldivel, mint amilyen szarul pár magyarral. Vagy azt is mondhatnám, ugyanolyan élvezetes lehet egy kollektív raidölésen részt venni, mint pvpzni akár magyrral is. Játékhoz tartozik, és nemis olyan rossz dolog. Csak ezt lehet duelben, arénában, olyn. Szopatásból terepen nem annyira jó.

Lásd Amerikai história c. film. Agyon is lőhették volna egymást, de egy kosármeccsel döntötték el, ki húzzon el a vérbe.
  • bugike
    "50-60 ember lenne lehetne pvpzni anyazas nelkul" szerintem magyarok (teszem hozza nem csak a magyarok...) alapbol nembirnak csodben vesziteni, esetleg elismerni, hogy hibaztak, illetve jobb az ellenfel (tisztelet a kivetelnek). Eddig akarhany szerveren jatszottunk (dmx, gerike, sanci, stbstb), mindig ment az anyazas, haxorozas, csiterezes, ha volt alapja, ha nem. Szerintem nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel, nemjon klanba, nemjon. Megvagytok szerintem nelkuluk is, es ok is nelkuletek. Azok a magyarok akik meg szeretik mas magyarokkal elutni ingame az idot, ugyis megtalalnak titeket. randompost ftw.
  • DarkEmperoR
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nemtudom hogy csak nálam van valami gond, vagy másnál is... Amikor Kamael karival használom a LIFE TO SOUL-t, az effekt megjelenít egy 2. szárnyat. Hellbound alatt rendesen a hátához tette az effektet, de most Gracia-ban valamiért a seggénél van :D
    Ez másnak is ilyen??
  • Csenky
    Én kipróbáltam a wowot, egészen más stílus. Több ott a lehetőség, gyorsabb a fejlődés. Viszont hiányzik belőle valami, ami az L2-ben megfogott, és nem jövök rá. Grafikailag ízlés dolga melyik jön be, nekem mindkettő tetszik. L2-ben sok kicsi sokra megy alapon minden cucc kraftolható, nem csak raidből lehet szerezni jó dolgokat. Viszont alapból nem árt törpézni, ami meg elég idegölő. :) Ha egy átlagos aktív klánba bevesznek, viszonylag hamar bele lehet jönni. Az igazi varázs nagy szinten kezdődik, pvp-vel és enchanttal... :)
  • TruBy
    Koltozzetek át FoN-osok a Gordi féle HUN-Lineage2 ventrillo serverre.
    Kaptok saját szokát, szobákat, ha gondoljátok. Elférünk még rajta bőven :)
  • attila117
    kösz a választ
  • voloume
    de ahoz ahogy látom nem kapok, ingyen hónapot.. vagyis elvileg már vettem egyet plaync-n és akkor ott van hogy aktivalni akarom a serial code-ot és a végén meg kéri, hogy fizessem be a havi díjjat
  • TruBy
    Hali. Az én tapasztalataim szerint jobb a silkroadnál és a cabalnál, viszont a hero online-al még nem játszottam. Grafikailag üti a wow-ot is, de úgy összegésszében nem tok véleményt alkotni melyik a jobb...wow, vagy L2. Kinek mi tetszik. Az én L2 mappám 7,8 giga, a telepítője úgy 4-5 giga körül mozog :) bár netről is update-ol.
    Jó játék, már sokadik éve tolom, és nem lehet megunni. És kb 1-2 hét alatt bele lehet tanulni.
  • Predtom0O
    nem jobb
    elég egy 486 gép
    szerepjáték, interneten játszható
    neked biztosan

Remélem válaszaim kielégítik a kérdéseid!
  • kelso
    Üdv!
    Szerintetek érdemes egy full doom light szetet és +4-es focus keshanberket leváltani A-grades common itemekkel, ha megvan a 61?
    Az az igazság egyáltalán nincs tőkém(van 5m adenam) beruházni rendes itemekre, ezért gondolkoztam azon, hogy eladom a dolgaim és abból költök a-grades common cuccokra. Talán a top a nem jön ki belőle, de ahogy számolgatom a low cuccok elérhetőek.
    Jah és a common itemeket kell e unsealelni? Azért kérdezem, mert a szet -ha jól tudom- egyébként se működik, de ettől független jelent e valami hátrányt a sealed cucc?
  • dogjoy
    pm-ben jelezné aki küldene 1-1 trialt? Megköszönném.:)
    hátha így már kapok :P
  • fr0z3n
    nekem van 1 CD key-em új acchoz, olcsóér leboltolhatjuk
  • Epszilon
    Veszel 3accot a plaync-től vagy pedig veszel 3usa cdkeyt + 3usa timecardot a gamecrads.eu-n
  • fr0z3n
    ment...
  • dogjoy
    Jah trial jöhetne nekem is....köszi
  • Ray2
    Az [email protected] és a [email protected] email címekre küldene valaki 1-1 trialt? Megköszönném.:)
  • márfoglaltnick
    WTB adena @ franz! privat itt!
  • voloume
    mi a legegyszerűbb módja, hogy 3 üres acchoz jussak? ami nem trial, vagyis lehet tradelni stb! előre is ty
  • attila117
    Hello
    Ez a játék jobb mint a silkraod, cabal, hero online vagy a World of warcraft??
    Hánygigás?
    Mondanátok pár szót rola?
    és ha fogok ezzel jácani akkor sokidő még rályövök hogy mi hogyvan?
  • Epszilon
    Lehet eljön majd az idő hogy nem fogok nyavajogni ezért, mert mindenki változik így én is.
    Franz-on ismerek pár oroszt akik ölik egymást, csak az ő helyzetük és a miénk között az a különbség hogy ők többen vannak mindkét oldalon.
    Nem arról van szó hogy nem lehet magyart ölni a serveren(hisz aki valaha is játszott free-n L2j-n kedves Sirch-ék alatt az már ölt magyart mivel ott csak magyarok vannak).
    Lehet ha mint két oldalon lenne 50-60 aktív ember lehetne jókat pvp-zni anyázás nélkül, de sajnos nincs annyi!
    Remélem érthető volt...mert így visszaolvasva lehet kicsit zavaros
  • szala84
    Koszonom talatam is. :)
  • TruBy
    Te ne szolj semmit, ott sem voltál
  • daemonervosa
    lunan nincs /nem tudok rola/ magyar klán.
    sayhan es franzon vannak magyar klánok.
    Unicum @ sayha
    FolkOfNimrod @ franz
    farzon van meg tobb magyar klán is.
  • darkmenx
    nem kell toppolt cucc meg semmi hasonlo, bennuk is realizalodott az, hogy attol, mert ok oroszok es rajtuk kivul meg jatszik x orosz ok meg ugyan olyan jatekosok lesznek, mint ha svedek, mongolok, indiaiak vagy koreaijak lennenek. igy hat gecire leszarjak, hogy milyen nemzet tagja(i) az adott karaktert iranyito (gep elott ulo/nem ulo) szemely. ez valamiert mindig csak magyarok kozott volt igy (igen valamikor 4 evvel ezelott egy free szerveren meg mi is nyavajogtunk erte)

igy hat gerike is aztmondana biztosan ha ekkora carebear faszlama vagy nyomd meg a /ragequit gombot es logoutolj SGrol.

(az utolso par sor nem neked szolt)
  • szala84
    Jah akkor mondom a kerdest? Magyar klan van oficial luna szerveren? Vagy masik szerveren? És mi a nevük? :) Igy már van kérdés? :)
  • daemonervosa
    Volt kérdés?

EDIT:

jah látom! :igen, nem, igen. szivesen
  • szala84
    Tiszteletem mindenkinek. Most keztem officialon jaccani és érdeklödnék meik szerver jobb, jelenleg a Lunat valasztotam. Ezek melett klánt is keresek. Nem vagyok kezdő kb 2évet jácottam Free szervereken. (csak meguntam) Válaszotokat elöre is köszönöm.
  • Epszilon
    Majd ha mi is annyian leszünk a serveren mint az oroszok és széttoppolt cuccaink lesznek akkor lesz igazad, de mind addig amíg ez a kis maroknyi csapat van illene összetartani úgy gondolom. -És akkor jöttök ti akik fikázzátok Nihil-t hogy ő nem szereti a magyarokat stb stb.... de akkor ezek szerint ti se.
    Mi próbálunk összetartani de mind addig amíg vannak ilyen emberkék akik csak azért is keresztbe tesznek és kapva kapnak az alkalmon nincs miről beszélni!

• Gumbo
    hhűha
  • daemonervosa
    -
    -
    -
    -
    kepzelj ide 4 tetszőleges sort, mivel nem akarlak megbántani, csak 10 szer toroltem ki amit irtam, es ennyi idopocsekolas utan , megiscsak akartam valamit irni :(
  • Ray2
    Küldjön egy pmet psl, aki minnél hamarabb tudna 2 trialt küldeni.:)