Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KisEmir: természetesen nem.
Sanci: igazából már leszarom az itteni reakciókat, de azt hiszem ok nélkül lettünk, lettem áldozat. Mindegy ballagunk tovább az élet csillagporos ösvényén.
Sorbon: végre valakitõl valami pozitív vélemény az átkozott magyar klánról. Nem érdekel ki botozik, nem támogatom a scammelést. Ha a mi klántagunk scammelése a téma az egész Franz szerveren, elnézést. Majd elmúlik.
Na most már tényleg lécelek, további jó fórumozást.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Aki ismer tudja, én soha nem botoztam, nem csaltam, nem loptam meg senkit! Mindig azon ügyködtem, hogyan tudok a másiknak segíteni és nem ártani! Osztályrészem mégis kurvaanyád lett és scammelés. Másoknak ez mégis örömet jelentett.
Soha nem helyeseltem a lopást, csalást. Az egyik klántársunk most célkeresztbe került emiatt. Valóban nem helyes lejáratni a logót és a klánt, ezt meg is mondtuk neki. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy mégis ki kiállt itt "Feszítsd meg!"-et? Ki, aki már korábban is leqrvanyázta, meglopta a honfitársát, bármiféle indok nélkül? Aztán ment az össznépi örömködés, hogy hú de fasza leszopatta a másikat sikeresen, de kira... (aki esetleg nem tudná, az egyik klántársunakat megscammelték innen, magyarok)
Akinek nem inge ne vegye magára, nagyon sokan így gondolják, de ez a fórum tele van frusztrált, recskázós kis köcsögökkel! Itt a téma nem a Lineagerõl, a beszélgetésrõl, az összefogásról, a segítségrõl szól, hanem a kúrvaanyázásról, okoskodásról, arcoskodásról, ha valaki kérdez valamit kap egy noobozást, ha klánt alapít, minek a 20. klán, amikor egy sincs... Ha mindenki magába néz, annélkül hogy más fórumozókat minõsítene érzelmi alapon, bizony beláthatja, ez a fórumközösség beteg! Mikor lehet már itt végre pozitív tartalomról olvasni, az új dolgokról, a közösségekrõl, hírekrõl? Én ezek miatt regisztráltam ide, nem azért ami történt az elmúlt fél évben. Ezért nem sok értelme volt.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Kecske kolléga kedvében szeretnék járni ezzel a képpel:
Tanulság: más faszát ne verd ha nem kéri... <#bohoc>#bohoc>
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
mikor láttál te tõlem mellkas döngetést?
nem verem én erre :)
csak az is eléggé idegesítõ amikor órákon át beállítod a partyt és elmész aludni rá fél órára jön valami pöcs és elkezdi leverni a healert
illetve napok óta futsz egy helyen és jönnek kis fütyik 10 szinttel alacsonyabb manual partyval (akiket amúgy látsz máshol csordában futni :)) majd közli veled a lelkem hogy megy a foto a gm-nek meg húzzunk mert levágnak meg stb
egy karit viszel mit kezdesz velük ? a csorda csak áll és néznek bambán amíg az sk-val felveszed az egész party íjásszal a harcot
mindig a békés megoldás híve voltam soha nem vágtam le más botját
elferünk max kevesebb lesz az xp alapon soha nem pkztam spotért
de ezek a kis buzernyákok nagyon dühítenek
azért mondtam hogy meglepõdne amikor írogat hogy pfffujjj bot huzz innen belédüt egyet aztan hopp az egesz party megfeküdt :D
és kb nézne maga elé hogy mi van??????? :D
amúgy szerintem izgibb lenne ha lenne ilyen funkció alapban is a walkerben akkor már gondolkodhatnál rajta, hogy miképpen is szerezz spotot
hajrá vágjuk le ezt a partyt :D és agyalnál rajta hogy miképpen is
party vs party :D
na mind1 csak ömlengtem megint 1et
üdv
ja es amugy a csodalatos magyar klanba nem csak 1 ember akart eddig meggazdagodni a scammelesbol. (ugye kedves "kakadara" ?)
A WC szart sem ér 1 fõre és mindig partyban lesz ergó a mainen még kb mindegy de szubnál?
És végül két BRUTÁL IMBA lvl85ös Transform SKILL:
Transform lvl 85 DIE BIATCH Form.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
megint láma vagyok
de ezt a radart hogy kell érteni benn vagyok ig vel és nézelõdöm vagy használom a map és information funkciót, hogy milyen range-n belül van a player és nekem kell lezúzni, ha megtámad
vagy ez egy kiegészítõ progi, modul bármi?
oly szívesen beállítanám, hogy az egész group rácuppanjon arra aki megüt :D
lenne meglepi asszem :D
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszokat/tanácsokat. Tegnapi free-s tesztelésem során hatékonyabbnak találtam a HE+PP párost, úgyhogy az lesz.
ácsi sorbon :)
mirõl beszélsz
a bot party visszatámad?
kanqkac anno említette nekem, hogy ha nem walkerel hanem supermannel nyomulok akkor a botok vissza tudnak ütni
de azt nem mondta hogyan
ez tényleg megy?
Myd bácsi te tudod hogy én bírlak, de a scam az tényleg undorító
mivel egyetlen egyszer 3 nap játék után a teljes vagyonom buktam
azóta én is szívbõl gyûlölöm a scammereket
10 hónap távlatból is simán emlékszek rá egy elf volt pikanchu néven
soul oret vettem d cry helyett kellett a clan oath light armorhoz
az emberek az ilyet megjegyzik hidd el :D
ha annyira pénz kell neki miért nem kér kölcsön?
szerintem emlékszel rá
hogy az utópia academyben a kisebb tagoknak adtam 7 számjegyû összegeket örökbe csak úgy mert volt pénzem és örültem , hogy segíthettem
ráadásul akkor még forintért vettem tehát vadidegeneknek adtam a saját pénzembõl
a virtuális pénzt ebbõl a szempontból leszarom
több haverom szereltem már fel top a-val páncél fegyó ékszer
nem hiszem el hogy a klántársak nem tudnak körbekalapozni annyi pénzt amennyi kell malliornak
mindenki ad neki egy misit abba senki nem hal bele és megvan neki amire szüksége van
lehet könnyen pofázom mert van 2 teljes 70+-os csorda ami hozza a pénzt, de a cimbiknek segítek is
tehát nem biztos hogy minden botot le kell vágni :)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
ÉRdekes amikor ti estetek áldozatul jött volna a vasvillás paraszt felkelés, most jaj ez az egyetlen hibája blablabla.
PS: A csalók és a cheaterek amugy ugyan az, mondjuk nemtudom hogy a boton ki mit tud csalni még, amirõl mondjuk te is tudsz.
ja es ha daemonra ra akar menni valaki irl szoljatok meg most, mert akkor en is megyek. (tudom, hogy a mohamednek ment csak, hogy tiszta legyen a kep.)
... de igy utolag belegondolva, igazam volt. :=(
Inkabb a sajat klanoddal torodj ,hogy ne forduljon ilyen elo megegyszer, ne azzal ,hogy szerinted, ki scammelt, botozott meg hasonlok. kktnxbb
Trolling is a art.
"a rohadt klanodat."
?
Ilyen emberekbõl épüljön fel magyar klán, biztos kudarc! :P
Esetleg botklán, az jól mûködne.
...
© FinalNaSa ma 17:46 | privát | válasz erre | #72322
Egyetértek! :)
Válasz 'daemonervosa' üzenetére (#72320)
Mivel értessz egyet? Azzal hogy te is rohadt klántársunk vagy, vagy azzal hogy itt nem szívlelik azt, aki botot öl? Van aki leöli a robotot mivel már nincs hely, ahol játszhatna... és?
KisEmir ma 21:18 | privát | válasz erre | #72333
Megtalálunk RL!!!
Szólsz bratyónak és megoldható a személyes tali! In real life! ;-)
...
Mallior egyetlen hibája, hogy nem leplezte amit csinált! Ki vágja itt a fejéhez a scammelést? Botosok, cheaterek, csalók, scammerek? Nevetséges! :-) Le merném fogadni, hogy a legnagyobb tolvaj, csalónak van a legnagyobb pofája! Szarházi banda... pff... :-)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
1. SR + PP (vagy ha muszáj akkor PP helyett SE)- ezt preferálnám, de sokat olvastam off fórumokon és magas szintû SR-ek panaszkodnak, hogy SE recharger nélkül semmit sem érnek, mert a manájuk hipp-hopp elfogy...partyzni csak privát recharge-errel képesek menni (CS sem igazán megoldás, ha nem dobnak herbet a mobok, ráadásul S-nél már inkább focus SA)
2. HE + PP - pain of sagi miatt nem kell SE; buffbox Prophet ez nem kérdés, többet tud cipelni, passive crt chance+power, relatíve lassú
Szóval high-lvl SR-ek és HE-k álláspontját fogadnám szívesen (fõleg SR-ekét), mert én inkább SR felé hajlok, de SE buffbox-szal (PP helyett)lényegesen gyíkabb pve-re mint a HE (nem akarok über pvp isten lenni és mindenkit lenyomni...pvp egyelõre nem szempont nekem).
avagy a 4sep-es itemet eladod S gem-ként 0adena helyett 350k-ba
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
akkor igerem nem csinalom tobbet, és bocs hogy ronttam a hirnevunket:)
ne ugassanak nekunk!
udv
Mallior
ja es en kivanom leginkabb, hogy kiirtsatok a botokat, mert nincs egy ures spot se highlevelen es nemtud menni az en groupom se normalisan :( (bar gondolom ez level40en igen nehez lesz)
Jolvan duhongjetek:), ha ez jo nektek
na udv mindenkinek!
további jo forumozást és játékot
Mallior
A botirtáshoz meg sok szerencsét, de ezen a forumon ezzel a mondattal nem fogod belopni magad az emberek szivebe.
Trolling is a art.
Ja télleg megprobáltam scammelni!!! Nem tagadom lejart dolog, és kellett a z adena éppen igy megprobáltam. Nem jott ossze!
Csak az basztasson ezért aki megvette, vagy aki még nem probálta soha. Nekem ez volt az elsõ alkalom, hogy beprobáltam, és nem is szégyellem, ezért nem altkarival, mint jonéhánya....
na üdv minden játékosnak, a botokat meg továbbra is irtjuk:)
Mallior:)
tallum blade, doom light set, aoba haste
@ franz! PM ITT !
valaki tudna egy kis segítséget adni, hogy honnan tudnám letölteni c5öt, mert fileplaneten ha rámegyek, hogy download bejön a hellboundos lap, hogy válasszam ki, hogy a kamaelt vagy a pts klienst akarom letölteni és nem tok innen tovább lépni :)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ez a hivatalos info.