Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van rá esély hogy szerezzek ritkább boss ékszereket
AQ BAIUM ZAKEN mindig van eladó
viszont ANTHARAS meg VALAKAS az igazi kincsnek számít
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
én így szoktam
akkor lesz 2200/hó
Én sieghardt szerveren vagyk és biztos vagyok benne, hogy 4x-5x gyorsabban haladhatsz a segitségemmel ha valóban ugy érzed van elég szabadidõd!
Mégegyszer ez csak az én véleményem.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
cdgalaxisban akaro megvenni a játékot, de gondolom 1 line age 2 van nem 5 kieg vagy 6 ..., tehát nem kell megvennem a többit ahoz hogy játhassak az elzõ részekkel.
Még ugymond friss húsi leszek a Lineage 2 világához, szemezgettem vele megvegye e vagy nem, tört szerveren már játszottam vele, egyszer kétszer, de ez az uj kieg is felkeltette a figyelmemet, szeretném megkérdezni hogy oficial szerveren mennyibe kerül a havidíja a játéknak ( gondolom feltöltéstõl függõ ) de b Ft-ra mennyire jön ki. Válaszotokat elõre is köszönöm !
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
BTW azt észrevetted , hogy egyre több dolog repól a játékban? Idézhetõ lények transfer formák! Nem nem lebegés a lebegés az nem jár Horizontális mozgással! bár a Vertikális emelkedés még 100%ban korlátozott ami késik nem múlik! A következõ kronika(gracia2) elhoza amit igértem és levegõbe emelkedhet mindenki ki pettekel, ki átalakult formákkal és egyesek csupán tárgyakkal vagy képeségekkel:) ha elfogy a tér széltében áss ha elfogy a tér lefelé....:P
+1 A summonerek álatai(queen of cat, serafin, meg a knight) kapnak uj party bufokat cica= btb bts ww lovacska=acu mpo vm claryti, knight= dv focus guaidance.
Szerintem iszonyat jó látni, hogy a warsmith menyi tápot kap!! Heal +buffok skillek, És egy golem ami árul helyete, hogy kraftolhason:) ez szerintem kiváló!
Végre! Új területekrõl esetleg még tudsz mondani valamit? :)
És még egy apróság: Hol esnek a Divine Stone-k, meg a Dark Stone-k?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Warsmith: Repair Golem (L40), Power Golem Might (L43), Golem Armor Plating (L40),
Golem Sharpen Edges (L49), Golem Spikes (L49), Golem Bow String (L49), ???A (L46), ???B (L46), ???C (L46), Summon Merchant Golem (L52)
Prophet: Mana Steal
Abyss Walker: ?? Counter (74)
Plain Walker: ?? Chance (Level 74)
Treasure Hunter: ?? (Level 74)
Shared Dagger Skill:
Abyss Walker, Plains Walker, Treasure Hunter: Shadow staff (level 72)
!!Phantom Summoner: Death Spike, Summon Cursed Bone, Curse: Poison!!
A dual kardoknak a shieldhez hasonlo block képesége lesz azokkal is lehet ütéseket levédeni.
A PVP rendszer erõsítése(szerintem nagyon érdekes:) ):
PVP reputacios rendszer
A noobles karakter mostantol ha fortres vagy castle siegen vesz reszt illetve az underground olimpian harcol kiegeszitoket kaphat a fegyverehez vagy egyéb dolgokhoz juthat ugy mint:
PVPben megtöbb sebzés vagy védelem bónusz a fegyohoz és armourhoz (ergó minnél többet pvpzel annál job vagy pvpben.)
Siege itemeket vásárolgathat.
Clan reputáciora válthatja
Vagy eltüntetheti PK pontjait!!
Siege területek:
Mostantol siege területen soha semilyen körülmények közöt nem vesztes XPt.
Mindegy hányszor halsz az nem ad death penalytit csak a sieg idejére gyengülsz.
A scroll of courage ezentul ujraélesztö képeségel rendelkezik self és és külsõ is(valoszinüleg pvprepuért lehet majd csak venni)
A PVP flag idõ 2 percig tart és 20secig villog!
Attributum kövek:
2x anyi pdef attributumot lehet felteni
Növekszik a kövek sikereségi aránya
És a kövek tipusai a debuffok ellen is védenek.
És most a nagyon izgalmas és különleges rész!:
Az kraftoláskor esély van rá, hogy nem csak egy de több is lesz belõle egyzsere! Iletve, hogy az elkészitet item RARE item lesz speciális+ képeségekkel(mint az augnament) ezek sajna olyan külonlegesek, hogy sérülnek de javithatóak a kovácsnál.
Minden bolti tárgy ára erõsen lecsökken.
A boltban megvásárolhatók lesznek a low b-s fegyok is és bérelhetõ az a-grades shadow.
A boltok fejdíszeket is árulnak majd Minden tárgy b-gradig a kovácsnál csereberélhetõ lesz a neki megfelelõ szinten.
Az éxerek is augmentálhatók lesznek!!
A herbek mostantol 5percesek és 3 üj formája is lessz VR herb, Deadly herb és lifting herb.
Ezenkívül XP bonusz jár ha olyan területen ölsz ami vagy a fajod területe vagy a clanod területe(vár/fortress).
12 tánc/ének fér el a sorba.
A prophet mana VR buffja szerintem pazar. Mint látható iszonyatosan eröltetik a gyorsabb fejlõdést és szerencsére a PVP minden formáját.
Végezetül Mostantól 62es szintig ad buffot NPC a szubodnak is. És a PVP bonuszok a subodra is hatnak és vissza.
Ezek a kiegészítések Augustos 25én jönnek PTS re és Szeptember végétõl lesz játékben.
Nem rossz, de majd hány d/s fér el ide ?
már egy kicsit fáradt vok :) és ezen kiakadtam sry
ja, és a danc-song os sorát valaki lefordítaná, hogy mit is akar ez jelenteni most???
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
De legalább próbálnak balanszolni, igaz nem mindíg sikerül nekik, de már próbálkoznak :D
És mi ez a 2x dmg ha critet ütsz dolog a warrioroknál??? gladi tripleslash skillcrittel így is 5k-t sebez fullbuffos lovagba is, akkor most 10k-t fog?
És még egy apróság, az íjászok sebzése a távolsággal nõ vagy csökken?
tehát közelre sebez nagyobbat, vagy távolra? :)
900as range az SPS Ice vortexel 850es range az SPS frost boltol közebn hatrál majd Blizzard majd Diamond Dust és mondjuk cancel WW:P ezek kiprobálva és összeadodnak szal lassan már tolat az elenség és nem is elõre fut és ekkor Ice dagger ami bleeddel tehát(Bleed: Movement speeed reduction has been added.) de valahogy még igy is közeljött az enemy Amikor is a FROST ARMOR lvl80es skill Slow target around nuker..... érdekes igazán érdekes. Enchantoljam a Curse Weaknesst slowra, hex helyet?:)
1. A system that adds bonus experience was added depending on the vitality level of the character.
2. Vitality points are collected under the following conditions: A player has not logged in for a peroid of time, A player is participating in siege or raid.
3. Vitality points are transferred to subclasses when a character change occurs.
1. Song and Dance buffs now have their own buff bar.
2. Player and Monster melee range increased slightly.
3. Target location and the relationship with the attacker now affects damage bonus.
4. Long range physical attacks now have a distance differential to damage.
5. The poison and the bleedind damage has been increased.
6. Each character race now has traits that affect debuff duration.
7. The gap between Accuracy and Evasion has been widended.
1) effect has been added for skills
Deflect Arrow: Now reduces damage from cross bows.
Real Target: The damage increase to archery damage and accuracy is now reduced if the target is more then 900 units away.
Bleed: Movement speeed reduction has been added.
2)Changes to the existing skills
Shield mastery: Increase the effectiveness of shield pdef and if wearing heavy armor also increases main pdef while using a shield.
Armor Mastery (Warrior & Kamael): MP regeneration increased.
Soul collection: Kamaels now can hold 40 souls.
Protection of Rune,Alignment,Elements: increased defensive properties for both passive and active effects.
Fighters/Archers Will: added a bonus chance rate the rate at which skills critical for double damage while the buff is active.
Cleanse: Raid curse can no longer be removed.
Wild Magic (Buff): Magic critical rate has been reduced.
Wild Magic (Items): Magic critical rate has been reduced
Dance of Siren: Magic critical rate has been reduced.
3) Changes to casting time.
Scroll of Escape, Cure Poison and Cure bleeding are now reduced in time.
4) Changes to skill duration
Dodge Attack: Increased to 15 seconds instead of 10.
Counter Attack: Increased to 15 seconds instead of 10.
5) Changes to skill power
Proximity to the target now affects the overall power of a physical skill and its MP consumption.
Physical attack skills have overall increased skill power.
Physical attack skills have an overall decrease in MP consumption.
All physical attack skills now have over-hit capability.
MP Consumption of the following toggles are increased:
Soul Cry, Silent Move, Guard stanace, Soul Guard, Shield Fortress, Parry stance, Riposte Stance, War Frenzy, Strike Back, and others.
6) Changes to magic damage
Magic damage now applies a random variance between minimum and maximum damage.
Depending on the type of weapon the damage variance of spells changes.
7) Changes to Kamael Spirit Consumption
Skills that use charged souls to enhance the skill have been changed.
Magic Critical Hits
The ratio at which a magic critical hit occures unbuffed has been increased more then 10 times
Egyébként Four Sepulcher végén van miután kinyírtad a bosst (IT alja)
És HighTech a törpe és az õs klán leader! Egyébként ha valakinek van kiskarija és akadémiát keres szóljon nyugodtan beveszem már alig kell repu pont :)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Frag kell még 49 item és én is mennék reciért
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Idyll
Kivancsi lennek mennyiert vette meg a stridert es mennyiert adta tovabb ha olyan nagy biznisz volt...<#smile>#smile>
Idyll
a videó a képek alatt van.
Ja és Phoenix Knight lettem, és meglett Baium is, köszönet mindenkinek, aki segített! :)
Klánról annyit, hogy FolkofNimrod szépen kinõtte magát, mennek a bossolások, riftelés, jönnek a warok stb... Tehát ha valaki jó helyen akar l2-zni offon, azt szivesen várjuk Franzon:) Kezdõknek is sokat segíthetünk!, és már 3. classosoknak is vannak partyk.
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Mail to Aylana@Franz
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szõlõlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Ha már itt tartunk, Dushatar miért hírdette anno hónapokon keresztül, hogy WTB strider???? <#vigyor2>#vigyor2>
Idyll
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512