88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75283 Amikor dmx megcsinalja imho. -
#75282 Sziasztok!
Mikorra várható végre a freewalker???
Mert van, csak mikor lesz publikus? -
#75281 üdv urak
ezekre lenne szükségem l2wh-s árakon
akiknek van belőlük és meg is szabadulnának tőlük jelezzék pls
900 lava stone
900 demon blood
4500 moonstone shard
540 volcanic ash
90 blood root
90 quicksilver
18 sulfur
kössz üdv -
Sorbon #75280 WTB Tallum heavy set pm ingame vagy itt pls! @Franz -
foxxi #75279 A Franz serveren csináltam egy karit. ha ott van ungarise pls vegyen fel friend listbe vagy valami :) lenne pár kérdésem a türelmesebb játékosokhoz :) vagy pls msn: [email protected] -
#75278 És? Akkor is van
-
#75277 hát azt inkább a HoD foglalta el :) -
#75276 Hát nemtom, én inkább Franz-ot ajánlanám. Volt pár ismerősöm lunán, de ők inkább visszajöttek franz-ra, mert nem bírták, hogy lvl 60+-osként is még C-s, B-s cuccaik vannak... -
#75275 NEmtom, de nagykernek mar van egy nagy fortress-e :P -
foxxi #75274 Az EU Luna szervert választottam :)
Remélem ottis van pár értelmes magyar :) ha igen pls jelezze :) -
#75273 Mindenképp euro serverre menj, mert a tobbi a ping miatt "lagol" -
foxxi #75272 Köszi :D Igyekszem értelmezni a látottakat, bár annyira új vagyok e játékban hogy van mit tanulni. Akkó inditok az update után egy új krit. vagy meglátjuk :) -
#75271 Mennyire komoly az új FoN? Mekkora a létszám?...stb -
#75270 Kapcsold be a hangokat. Én sayhát ajánlanám he nem NA server lenne és nem lenne rajta minden magyar imba 80/80/80/80 -
foxxi #75269 Kérdés: melyik szerverre érdemes menni? (ahol élet és értelmileg erős, esetleg ungaris emberkék vannak?) ? Elsőre a Lunan indítottam egy karit :)
Eddig nagyon tetszik a game, csak a hangok híányoznak -
foxxi #75268 Köszi a trialt annak aki küldött :) Már megrendeltem digitálisan a gamet, 1-2 nap és megvan, addigis ismerkedem a játékkal :) -
Csenky #75267 Full top A-ban augmentekkel, sa-val, queen anttal, 200 milla kezdő tőkével még a lvl61 is bőven elég lenne nekem.. :) Ez a nemmindegy része, a mostani körülmények között már kevésbé kényes a karakterhúzás. (persze sokkal gyorsabb nem lett, de egyszerűbb.) -
Roflmaopwn #75266 ott korul ;-) -
#75265 hmm 2 lvl 70 es karakter az legalabb 2 honap jaték szoval itt siman kapsz erte egy 61 es karit :) -
Roflmaopwn #75264 sziasztok! EU wow accountomat szeretnem elcserelni 2db lvl 70es ally karakterrel egy gnum mage es egy NE druid, mind2 full epic,epic(280%)flying mountjuk megvan.ssc,tk,hyjal,bt elejere mar mehetnenek is.Nagyon sokat nem arenaztam vele inkabb world pvp es egy kis bg igy hat nem olyan uber pvp szett van a magenak.A druidnak viszont full S2, sajnos mar azokat honorbol is meglehet venni:-(.Szoval ennyi lenne tehat igy cserelnem egy ugyanilyen kaliberu accountra lehetoleg a karakter(ek) a Franz serveren legyenek.Hawkeye es Varik elonyben!:-)
Akit erdekel vegyen fel a "[email protected]"ra es megbeszeljuk a reszleteket.
UI:soz hogy nem irok ekezeteket csak nem magyar a bill es lusta vagyok kikeresni :-)! -
foxxi #75263 Valaki pls hívjon meg a játékba (mint friend :) ) van egy 60 napos gamecardom és ki szeretném próbálni a játékot hosszabb távon!
PM pls.
Előreis köszönöm! -
Sorbon #75262 Továbbá SA-t sem tehetsz rá (fegyó esetén)! -
#75261 lol common itemeket nem lehet unsealedelni, csak megadja a set kinézetét és a p.def-et, de nem enchantolhatod és a set bonuszt sem adja meg... (maximum ékszerek vagy shield éri meg, de a többi nagyon nem... )
Foundation cucc meg csak unseal után adja meg azokat, amiket írkálnak rá... -
#75260 Common itemeket ha unsealelem mammonál akkor megadják a gyári plusokat?...bár nem írja hogy adna bonust ha setben van.
Valaki nyomjon valami infot erről!
Thx- -
#75259 Ha ilyen Foundation cucc lesz, akkor ugyan azt adja mindig ha Masterworkké lett alakítva? (vagy hogy van)
Várom a következő ilyen kratot, kivancsi vok mennyire gyakori. :) -
Lehuzlak #75258 az vanish nem varnis :) az meg csak annyit jelent, hogy "eltünik".
Kell hozzá valami specko cucc, hogy ezt a sealt "eltüntesd". azt azszem pvp ért kapod. Legalábbis vki nekem ezt mondta...
kíváncsian várom az infókat én is. -
Lehuzlak #75257 én árultam 120m ért, csak akkor senki nem vette meg. (igaz nem is hirdettem shoutban)
reggel kiültem 100m ért és el is vitték se perc alatt, utána meg itt keresték rajtam, hogy megvennék... Hát ez van... következő drágább lesz :)
-
#75256 Flashxp ,vagy srácok,ezt a varnis hol lehet szerezni,tudja valaki :) Köszike -
#75255 Hány %-ra jöhet össze egy ilyen? -
#75254 120m-ért láttam egyet tegnap este -
Csenky #75253 Decreases para res?:) -
#75252 igen, de valamiféle varnis kell hozzá a mammontól, hogy unsealeld és a következő +-okat adja: A Masterwork Item that increases P. Def., Casting Spd. and Speed, and decreases casting interrupt and paralysis resistance.
Az árát meg nemtom, biztos sokat érhet :P -
Lehuzlak #75251 hi!
Founditation Dark Crystal Robe
valaki tud erről infót ? Ebből lesz unsealeles utan a masterwork?
mi ennek az értéke ?
-
#75250 lol,valaki nemtudja miért áll az updateszerver? -
#75249 szines labdák FTW -
#75248 kinek forditassz, magadnak vagy masoknak? reszemrol en odairtam hogy BLAHfirmed... ami egyet jelent azzal amit te irtal. Mindenesetre annal mar egy fokkal konkretabb mint amit eddig tudtunk... -
#75247 azaz még semmi konkrét ... -
#75246 Gracia Part2 CT2 infok - blahfirmed -
#75245 igen, nekem nincs -
Gumbo #75244 vagy akiknek nincs free IG walker :S