88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75163 Gyere vissza hama! über brutál lett a fejlődés...már van 345 fame pontom is :) látom ahogy jon az xp 78-on! nagyon zsir kiraly ez a cronicle. -
#75162 ja, kamaloka -
PhoenixKnight #75161 hu vazzeg ha érteném miröl dumálgattok itt ... én lemaradtam ct1 kamaelnél :D 2007 decemberében :D meg májusban 1 kis 1.5 -
#75160 srácok,most rossz a vidikarim :/ pont most nemtudok feljönni a fenébe :)
az érdekelne,h.van már új gracias terület? -
#75159 THX, de meg nincs meg :S -
#75158 Még véletleül sem. -
Gumbo #75157 Ne haragudj, hogy ennyire belegyalogoltam a lelki világodba csak ez már sok volt nekem. -
#75156 nincs kamaelem , de eddig csak meghalni lattam oket. :)
-----------
A FODnal ugysem lesztek soha jobbak !!! -
#75155 A Nagykerről még nem halottál NOOB????? Allyra léptünk a szerver egyik legnagyobb klánjával a GM által irányított 63cmaffiával (remélem jól írom a nevét :S). Sikeresek vagyunk és eltökéltek, de csak egy bizonyos IQ szám fölött veszünk be embereket (172) és persze a folyamatos aktivitás is elvárás (havi 1X logolj be legalább ;) )
U.I.: WTS Knight's epaulette / BW tunic, Helmet / Demon's Blood! PM itt vagy játékban FlashXP/Revill/Vipjoco/TurpilLia (FRANZ) -
chipman #75154 nincs semmi jó a kamaelben amiért érdemes azzal kezdeni? annyira gyenge? vagy miért gondolod ezt? mik a tapasztalatok? -
#75153 -franzon van tobb magyar player, meg klán is.
-nincsenek nagyobb magyar klánok /jah de van a FOD sry/
-kamael weak imho
-
chipman #75152 sziasztok! én új vagyok itt, 4 éve l2-őzöm de most jutottam odáig hogy mek eredeti szervere, voltam már ott 2 hónapot, csak a társaság miatt leléptem, most az is szétesett szal megyek. lenne pár kérdésem, és nagyon megköszönném ha kapnék rá választ. a teon-on vagy a franz-on játszik több magyar? vannak nagyobb magyar klánok? ha van akkor melyik szerveren? milyen karit érdemes kezdeni? ami pvp-ben, mobhentben, és bossra is jó? a kamael fajból melyiket érdemes csinálni? mondjuk én az arbalestert kipróbálnám...nemtom az mennyire jó,de szívesen hallom a tanácsokat, meghogy mivel érdemes kezdeni ami soloban is jó. előre is köszi:) -
#75151 Majd elválik ha ilyen faszán fog critelni mint ahogy tesztelés közben akkor kellemetlen pillanatot fog okozni egykét embernek, íjásznak bele kell állni a szájába :> -
#75150 viszont a 150 holy nem egyszerü....és igen lehet használni:) nem rosz az tulképpen de nem lesz power klasz az is tuti:)
-
#75149 van új walker -
#75148 Jó persze... egyáltalán lehet használni olyn ezt a transform skill-t?
De attól függetlenül hogy mindenkinek van empoja ugyan úgy erős marad.
Csak kell egy +150es arcana. -
sanyiiiii #75147 Ebben az a legjobb hogy sosem fog kihalni az l2 topic mert ha kicsit is laposodik mindig vissza lehet ugrani a helyessírásodra hogy legyen téma xD.
Amúgy egy random postot én sem tartok igazán érdemesnek arra hogy átnézzem mágegyszer nem írtam e el valamit vagy lemaradtak e az ékezetek irasjelek stb... -
#75146 SZVSZ = szerény véleményem szerint, legalábbis az én fordításomban. Egyéb vonatkozásokban egyetértek a leírtak elejével. (Én viszont szeretek a helyesírásomra ügyelni, és e tekintetben Trubyval értek inkább egyet.) -
#75145 Ulimpian minden nukenek van M powerje:)ez csak grindre:) ,de arra tökéletes -
#75144 Persze persze mert nincs jogom a telyes szót mint sleng újítást bevezetni de ha te használod a franko, kafa, btw, atm, imai kifelyezéseket az mindjárt más:)
Urban dictionary:
TelYes - jelentése megegyezik a teljes szóval kedvtelésből használják főként modern nyelvújítók, akik a helyesírás szabályait rugalmasan kezelik, mert fontosabnak tartják az információ tartamot mint a külalakot.
Semmivel sincs több joga senkinek idegen szavakat használni egy mondatban, mint helytelenül leírni szavakat. Természetesen SZVSZ.
Ki döntheti el, hogy az SZVSZ rövidités nem brutális támadás a magyar nyelv szépsége ellen . Hisz olyan szavakat tüntet el a közhasználatból mint a Saját, mint a Vélemény( hát nem különleges), vagy a hangzatos Szerint. Mindazonáltal azzal sem értek egyet, hogy a bazdmeg csúnya szó kell, hogy legyen. Ha a vulgáris kifelyezések mögöttes tartalmát egyszerüen nem tanitanánk meg az utokórnak, nem tudnának kárumkodni,igy a csúnya beszéd egyszerüen magától eltünne. Persze ez egy ilúziókall telt, lehetetlen gondolat aminek a megvalósítása képtelenség, hisz új kifelyezéseket alkotnának a rossz tapasztalaikra alapozva, igy egyszerüen először anyit mondanának: Ó hogy esnél el te is. Majd kialakulna egy új szavakból és a negativ tapasztalatokból öszeadódott Trágár nyelvhasználat. Mégis milyen szép lenne.....
Nem egy hivatalos levelet írók meg lévén 2 cégem is van. Mégsem érzem úgy, hogy szükséges lenne egy fórumon a helyesírásomra figyelnem. Sajnos nekem ez megterhelő, van aki uszni nem tud van aki beszélni. Nekem a helyesírás külön koncentrációt igényel. Melyre nem tiszteletlenségből nem vagyok hajlandó, henem mert véleményem szerint egyszerüen nem szükséges. És valahol ez számomra mintegy lázadás, márpedig az kicsit mindenkinek kell. Én tipikusan nem teszek magamra tetkót, vagy nem hordok idióta frizurát , nem halgatok mindenki számára gyomorkavaró zenét. Az én lázadásom a harmónia ellen a helytelen betükezelés és az ékezetek, irásjelek rugalmas kezelése:).
Mint azt már mondtam: Sajanálom ha bárkit megbántottam ezzel. Örülök, hogy te a tökéleteséget tudod képviselni. Amennyiben szeretnéd a továbbiakban kérdéseidre nem válaszolok és nem osztok meg veled információkat. Mert kellemetlenül érint , hogy szemedet és szépérzékedet bántja firkálmányom.
Tisztelettel ÉN a telYesen fölösleges postommal:P -
#75143 Elégé durva lett az SE! Sima homuval shot nélkül Tate Set-re alaplövés 400 de általában magic crit volt ami 1200. Empo-ja meg Wild is megmarad a transform után plusz Holy WP. Surrender nem mindig talált be divin curse igen. Szerintem Olympián bajok lesznek! -
Morf #75142 Tegnap megnéztem az Inquisitor skillt. Tényleg istencsászár. Bár a range csak 750-es, de VOS elején a kis katlanban ez azért nem akkora gond. soes-el, és sima empoval 4300-at critelt a 70-es SE-m. +++ Invocation + Acumen poti és kész, bufferként solozol bárhol. -
#75141 Aktív lehet nincs de passive van és nem is rossz
-
Gumbo #75140 szomorú -
#75139 Kb. egy 1 évvel ezelőti vita óta igy itom:P általában telYes btw.
Akinek kell Silent Valleyban esnek az uj Dagger skill bookek (hatsó csoportmobok.) -
#75138 ekszerre nincs skill augment, ha jol lattam -
BaalKain #75137 ez a 2nd job vagy a 1st
-
#75136 jah és hogyha elötte kikéred a küldiket akkor megkapod a dim daimondot és azzal közel fedezheted is a kiadásokat! -
#75135 Hehe az uj kasztvalto eleg baratsagos, kb 6perc+3M adena. -
Gumbo #75134 woot
u.i.: "telyes" na azért ez dúrva .. mondjuk az, hogy ebben a mondatodban 6 helyesírási hiba van, az is kemény :S
Jó tudom, ezt a kört már egyszer lefutottuk... -
#75133 tud valaki valamit egy újabb internet-sebesség növelésről? -
#75132 Az ee is megkapta azt a korlátlanul fentarthato átalakulási formát amitöl telyes értékü nukeré válik egy jo nuker fegyoval!!! Übbbber. -
Gumbo #75131 mimimi? mit kapott az EE? Sajna még nincs Graia klinsem és nem voltam ben :S -
#75130 Idővel :P (Megyek és terelek egyet soloba! :P) -
#75128 pvp video-t a népnek :) -
#75127 Ja így utólag egy kis infó a lovagok Venguard skilljéhez:
A paladin csak Two-handed swordra kapja meg, a Darkava meg csak Duállal!
(erre paladin vagyok gladi és bd subokkal, hogy xxxxxx... meg) -
#75126 Ezt a szmétséget, a Venguardhoz azt irják, hogy Duál or Two-handed swordal működik, erre CSAK kétkezes kardal megy a szemét!!!
Akkor miért írják hogy megy duállal is? átverés? -
#75125 Joco nem tudja senki pedig 6 hónapja bent van a játékban:)
Truby nyugi sima mobok dobják a scrolokat pár óra és megtudod.
Flash: EE SE lol iszonyat kircsi hogy nukerek lettek:P Böszme ötlet NCtől:) kell egy holly 150 fegyo és ownage.
Baalkain: Nem egyenlőre nem ajánlatos 48 orát tuti bent lébecolnak a GMek. És Az árus golemet meg ezer éve tudjuk hogy egy szar:( egy golemet kapsz amiben megveheted azt amit a boltban.. 1,5x es áron és spiritore nincs is lol...
Minenki: Azt, hogy kinyitoták hellboundot NC nagyon elbaszta... semit nemérő szar lesz ráadásul übertáp klaszokat hoznak létre:( dark light stone és a sok pancser meg elcseszi hellboundot azt bezár a bazár:(
GOGOGO Éxer aug skill FTW.
Ja a vitalyti bonusz nem jár a raidbosokért GJ NC soft..... -
BaalKain #75124 A régi free walker nem műkszik -
#75123 Hi!
Lementünk Runeban a 73-as Kamalokaba full partyval - 6 fő - és levertük a lebegő növényt. Kicsit sebez, olyan mint egy raid, van egy rakat segítője amik folyamatosan debuffolnak és úgy néz ki 18 db Phoenix jewelry keymatit dobot meg kb. 600k xp. Nem túl extra...