Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Egy kis msnes konzultációra majd felugorhatnál
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Kain:
Az új 78+os világ ami tartalmaz egy oriás szigetet rajta sok katakombával és tornyokkal. Ahol az új bosséxeres raid is tanyázik majdan. Ahol az s80as fegyok/ruhák minden alapanyagát meg tudod kapni.
DE! Nem lehet belépni a szigetre nincs bejárat nincs kijárat. Kivéve ha:
78+ vagy és megcsinálsz 5 kisebb 78+ os questet, majd fermolsz néhány sárkánypikelyt, majd végigviszel egy 78+os riftet ami lol nehéz, majd megölöd Bailort amu igen egy raidboss😊 és bize egy parti mehet be max hozzá és biza 30% ban dobja az itemet amivel kinyithatod azt a portált ami heinében és wastelandon van és ha minden klafol átmehetsz meghani a szigetre amig a kapu be nem zárodik hip hop. Vagy farmoltok ott meganyian és töltöitek a quest itemeket a portálba "egyél portál, egyél" és akor nyitvamarad. A baj csak az, hogy odabent szar az xp és a mobok erõsebbek mint én, pedig én tökre nem vagyok gyenge.....
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
PS: Ajanlom figyelmedbe a FreeServerForum linket...
fuck mmo's..i.,
vagy groceryben vegyél a gradednek megfelelõ scrollt <#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Lv7x Abyss Walker
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Hetek óta mindenki be akar jutni nekem meg fingom nincs mirõl szól az egész 😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
BadKitten - Noto
WinterSoldier - Arika
Aff - Affirmative
2 óra alatt 3%ot fejlõdtem, szerintem egész jó 😊

Nagyon sok 78+os quest kell hozzá és megölni Balort. Ami anyit tesz kinyilik de csak annak aki kinyitotta. Ezután még több quest és balor és etetni a kaput itemekkel amik a szigeten esnek. És akkor már pár 78+os át is tud menni.... Egy komplet ali éjelnappal xpve nyitva tudja tartani.... de látod szar mobok szar xp. Sajna s80as reci és mati viszont csak ot kaphato. A vices az, hogy ott az npc ami beváltja, de ami kell hozzá az meg iopon esik. Szar ugy ahogy van... A szeptemberben érkezõ krónikában lesz oda léghajójárat. Addig gyurjatok a 80+ra😊
Ha valaki kinyitja, utánna bemehet mindenki vagy csak az adott klan/ally???
Infot please, kiváncsi vagyok!!...
nem kell se seed, sem más ahoz hogy hozzáadódjon a sebzéshez, megy az magától is. minden ütéshez, még skill nélkül is!
Soul Hundrol meg annyit, hgoy 10 bõl 10 szer vertem paladinnal 😄
nameg minden skillje 2-3 lelket eszik, a max lélektartaléka 30, ergo 10 lövés és még csak skillt sem tud használni. nem mellékesen a hp-ból lélek skillje (asszem bodytosoul) ujratöltõdési ideje enyhén nevetséges... A pts kiváló tesztszerver, és a balance még jobb mint eddig 😊 és sztem olimpia nagyon jó lett, mindenki mehet tesztelni a karikat, amikre kíváncsi. jó ötletnek tartom még az azonnal 82-t és az 1kkk adenátis. Mondjuk az "új" sziget brutálerõs lett, a mobok egész partykat ölnek le lazásan, nemtom kiknek tervezték, de nem sokan fognak oda menni tartósan farmolni az bitzos 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
There was a problem when running GameGuard. (ErrorCode610)
Ezt írja ki ha a második klienst indítom. Régebben mûködött ha kitöröltem a gameguard mappat meg a gameguard.dest , és utána ujraindítottam . Most akármit csinálok nemjó:S Tuti tipp valakinek?!
köszi😛
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
De mivel... mindenki ismeri a mesét
Trolling is a art.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Ez mi, hogy a multkori questböl az 5ös zsákot ha kinyitom utánna nem tudom tradelni/eladni a juice-okat???? <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Shanway Arcane robe setbenvan +3as arcane mace +150es water efektel buffer 74es se és 77es EE.
64-70es mi? Mert az nagyon nem mindegy.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Elvileg be kell gyüjtened 300 dino bone-t amit a sziget közepén be tudsz váltani 3 random könyvre - gordi azt mondta, hogy ez változni fog az uj kronikában és ott már 800 csontért te választod meg a 3 könyvet - vagy elméletileg ez a dino dobja "Deinonychus (80)" 4 fajta van belõle szal elsakkozhatsz egy darabig mire ebbõl kiesik