1192
-
Gandibá #72 Mi legalább a kezdetektől itt verjük :D:D:D:D -
Gear #71 Alulról a 2. képen a kopasz kissé furán néz ki..
-
#70 Jók ezek a képek. -
#69 majd ha kijön!!! néd meg majd mennyien fogják itt verni a faszukat! :D -
Gandibá #68 Hejj de sokakat érdekel a játék -
Gandibá #67
-
Gandibá #66 #54 -
Gear #65 Már csak az kell hogy PC-re is kiadják. -
Gandibá #64 12 perces mega movie!! -
#63 naon várom már..... -
Gandibá #62 Jaja, bitang game lesz! -
#61 Kira a kép. -
Gandibá #60 -
#59 KOTOR, Jade Empire, KOTOR 2... Bioware kicsit felpörgött:)
Remélem a Jade Empire is legalább olyan jó rpg lesz mint a KOTOR.
-
#58 Ez nagyon ott lesz a toppon és egyre jobban várom!!! -
#57 jeee!!! -
Gandibá #56 TRAILER letölthető innen!
Új infók és képek itt! -
Gandibá #55 http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=10130&hir=8465
!!Új infók és képek!! -
Gandibá #54 "A Bioware fejese Greg Zeschuk elárulta egy friss interjúban, hogy a Xboxos megjelenés után tervezik a Jade Empire PC-s verzió kiadását is. Persze, ha erre kedvenc kiadójuk, a Microsoft is rábólint. Ez bizony jó hír a Bioware-fan PC-s tábornak!" -
#53 EZAZ!!! :))))) -
#52 Na tévedtem, de soha kellemetlenebb tévedést. :) -
#51 Jade Empire PC-re?
[2004-03-01 @ 18:58 - ZeroCool]
A FiringSquad csapata elcsevegett kicsit a Bioware-es arcokkal jelenlegi, illetőleg jövőbeni terveikről. Nos, a sok bla-bla meg ingyom-bingyom között Mike elkapott egy érdekes kis infót. Greg Zeschuk azt mondotta volt, hogy távolról sem kizárt egy esetleg PC-s verziója a Jade Empire-nek. Noha ezt még egyeztetni kell a Microsofttal (hurrá), nem zárják ki a lehetőségét. Szinten ezen sorokban elhangzott, hogy mindemellett jelenleg is fejlesztés alatt állnak további PC-s alkotások is, melyek közül van olyan is, ami csak PC-n jelenik majd meg, konzolon nem. Nyammiiiiii :D
INFO:---> Gamestar!!!!!!! -
Gandibá #50 Na ez egy nagyon jó hír. Szerintem az egy is nagyon jó volt, remélem a kettővel űberelni tudják magukat. -
Gandibá #49 Lesz PC-n azt írták, szal no para! :) -
#48 ÁZ! az is jó lesz! :)))) -
#47 Én is nagyon remélem meg azt is remélem hogy a NINJA GAIDEN is lesz PC-n!!! -
#46 Szerintam meg látjuk Pc-n! Legalábbis nagyon remélem... :) -
#45 Persze. Már készül is, de még nincs bejelentve. -
#44 Őszintén szólva ennek a témának a Konzol fórumon lenne a helye, mert - bár szigorúan SZVSZ -, de ezt a játékot nem hinném, hogy látjátok majd PC-n. Vagy, ha mégis, akkor csak nagyon nagy késéssel, de egyelőre még kőkeményen X exclusive a cucc. -
Gandibá #43 Miért, lesz KotOR 2? -
#42 Én cask azért várom, mert továbbfejlesztett KOTOR engine dübörög alatta és reménykedem, hogy majd a KOTOR2 ennek az ultraturbózott változatát használja majd. -
Gandibá #41 Én meg:
-
#40 hát nagyon remélem, mert ha ez a játék is eltünik a süllyesztőbe akkor én: -
Gandibá #39 Csak dolgoznak.. -
#38 semmi új. néma csönd. ez most jó vagy nem? dolgoznak-e vagy nem? -
Gandibá #37 Vagy azután :( -
#36 EZ EZ nem is tudom mit mondjak meert nagyon szép és jó game lesz de ezt nem elég csak hangoztatni csak adják már ki minnél elöbb de csak az év végén jön szerintem! -
Gandibá #35 Valami új info? -
#34 Én is csak annyit amennyi a #1-ban van... :)) -
Gandibá #33 Én nem tudok semmit róla.