1192
-
#112 Lehetséges hogy lesz PC-re.
-
Thanatos #111 ez csak konzolra lesz nem? akkor mit keres a játékosok forumában??? -
#110 végre, drágaszágom. -
#109 Tarol a Jade Empire
Freak, 22:17 - XBOX - Játék: Akció-RPG
(HW Insider) Nem sok kétség fért hozzá, hogy az idei év egyik talán legjobb RPGjét hozza nekünk a Bioware rendkivűl tehetséges csapata. Az Április 14-én megjelenő XBOX exkluzív játékról megérkeztek az első hivatalos reviewk és ha maradéktalanúl hinni lehet ezeknek az értékeléseknek akkor a legjobb (XBOXos) RPGvel lesz dolgunk. Az IGN asztronómikus 9.9 mig hivatalos Xbox Magazin 9.4el értékelte ezt a várva-várt játékot
info:Hardwired
Még van egy trailer is fennt.
Ez jól hangzik nem lehet akkor gyenge.
Adják ki box-ra és máris dolgozzanak a pc-sen. -
#108 Jade Empire ARANY!!
Birdy, 14:44 - XBOX - Játék: RPG
(Shacknews) Örömmel jelenthetem, hogy az idei év általam egyik legjobban várt játéka, a Jade Empire elkészült és hamarosan, egész pontosan április 12-én meg is jelenik Xboxra! A Bioware most először jelentkezik egy teljes egészében házon belül összekalapált frencsájzzal, meglátjuk milyen sikerrel.
info: Hardwired -
#107 Új movie a hardwireden. -
-
#105 Box-ra lesz 2 is legalábbis tervbe van!!!!! -
#104 2005 nyarán vagy őszén jön a pc-és verzió! -
#103 Jade Empire: gyöngyszemek
Sogun, 21:40 - Játék: RPG
(Gamer's Hell) Négy elbűvölő Jade Empire kép érkezett a Bioware kovácsműhelyéből. Jövő tavasszal jelenik meg a játék Xbox platformra a Microsoft Game Studios gondozásában. A Sanqualis interjúból kiderül, hogy Dr. Raymond A. Muzyka, társelnök elkottyintotta a mágikus szavakat: "PC verzió lehetséges."
info:Hardwired -
#102 Jade Empire interjú -
-
#100 akkor #100. :D -
#99 -
#98 JADE EMPIRE PC a láthatáron!
Birdy, 21:25 - Játék: RPG
(BluesNews) Az londoni EGN-en is büszkén mutogatta az Xboxra készülő Jade Empire-t a Bioware képviseletében Ray Muzyka. A Sangualis.com le is támadta kérdéseivel a játékkal kapcsolatban és többek közt egy elég fontos dologra is rákérdeztek, miszerint lesz-é PC verzió. Ray azt nyilatkozta, hogy foglalkoznak a kérdéssel, valószínűleg az Xbox verzió után érkezik, de hivatalosan még nem mondhat semmit. Ez talán az első pozitív jel a PC verzióról.
info:Hardwired -
#97 JADE EMPIRE - Teaházi leszámolás!
Birdy, 14:34 - Játék: Akció-RPG
(Gamespot) Két újabb Bioware JADE EMPIRE bemutatófilmet szerzett a Gamespot, amelyek ismét csodálatosan kidolgozott helyszínekkel és elképesztően látványos effektekkel bombázzák a gyanútlan nézőt. Különösen a teaházi leszámolás ultralátványos, az effektekkel fűszerezett élethalálharc közben a környezett tárgyai széttörnek és a játékosunk még a törött széklábakat is használhatja fegyverként!
info: Hardwired -
#96 Jade Empire képek
Birdy, 12:51 - Játék: RPG
(IGN) A Bioware körül mostanában nagyon zajlanak az események, de már régen hallhattunk a sajnálatos módon jövőre halasztott Jade Empire-ről. A keleti témájú RPG szerény személyem által a legjobban várt Xboxos játék, úgyhogy külön örömömre szolgál prezentálni ez a néhány új képet az IGN-ről, amelyeken néhány új ellenfelet és varázslatot láthatunk (thx Freak):
info: Hardwired
-
#95 MINDIG!!! ;-) -
#94 Ki fogják adni pc- re , Biztos! A pc sek átharapnák a bioware torkát ha nem.. és az átirat gyorsan elkészül, de 2005 azért nem lesz rossz: Kotor2, San andreas csak ugy az ismertek közül, Sok sikert a felylesztéshez!
Ui.: Szerintem nagyon jó hogy csak egy embert kell vinnünk, valahogy én a kotorban meg pl a commandosban is mindíg csak 1 embert használtam.. -
#93 Ja főleg hogy PC-ről még mindig nincsen szó :( -
#92 végre valami... de azért még messze van. :( -
#91 Jade Empire TeamXbox interjú
Birdy, 11:16 - Játék: RPG
(TeamXBOX) Barny feltankolta magát nyuszis kakaóval, nem lehet leállítani: A TeamXBox képviselői remek érzékkel tapintottak rá a tényre, hogy már jó ideje nem hallottunk a BioWare új sikervárományos RPG-jéről, a Jade Empire-ről. Ezt pótolván egy nagyobb lélegzetvételû interjút készítettek Dr. Ray Muzyka-val (CEO):
Játékmenetét tekintve miben más a Jade Empire, mint az előző BioWare játékok?
Talán a legfontosabb újítás a real-time harc, melyet úgy terveztünk, hogy beleélhesse magát a játékos egy harcmûvész szerepébe. Természetesen lehetőség lesz a harc megállítására, hogy utasításokat adjunk ki. A hangulat növelése érdekében több, mint 30 harci stílust digitalizáltunk be, motion-capture rendszerrel. Ez tartalmazza a pusztakezes harcot, különböző fegyverek használatát, mágia alkalmazását, stb.
Mit tudsz elmondani a játékrendszerről?
A karaktered fő tulajdonságai a Test, Elme és Lélek. A Test a hp-t növeli, az Elme a harci képességeidre van hatással (illetve az időt lehet vele lelassítani), míg a Lélek a Chi pontok mennyiségére van befolyással. A Chi pontok segítségével varázsolhatsz, gyógyíthatod magad, Chi-ütéseket vihetsz be, illetve formálhatod a harci stílusodat.
Miért döntöttetek úgy, hogy a party-alapú RPG helyett egy főszereplő lesz a játékban?
Egy Jade Empire-szerû gyors akció RPG-ben nagyon fontos az egyszemélyes játék. Harcmûvészként rengeteg taktikai lépést kell alkalmaznod, kombókat kell összeállítanod. A harc sebességét lehet befolyásolni az alkalmazott mozdulatokkal, harci stílusokkal.
Mekkora a játék világa, illetve a végigjátszáshoz mennyi idő szükséges?
A Jade Empire megközelítőleg 30-40 órányi játékélményt garantál, emellett számos lehetőséget nyújt a játék újbóli végigjátszására. Választhatsz, jó, illetve rossz karakterként játszol-e, ezeken belül ugyancsak rengeteg elágazás lesz, alküldetésekkel, illetve véletlenszerûen elérhető speciális helyekkel.
Miért helyeztétek a játékot az ősi Kína világába?
Amikor ezt a játékot terveztük, mindenképpen egy harcmûvész RPG-t szerettünk volna készíteni. Ezért kézenfekvő választás volt az ősi Kína világa.
Tervezitek a Jade Empire (esetleges) folytatását?
Nagyon élveztük a játék fejlesztését, tehát van némi alapja a jövendő Jade Empire játékoknak. Ellenben ez egy olyan döntés, amit majd később hozunk meg.
Egy kis offtopic kérdés... Az MMORPG-k nagyon népszerûek mostanában, tervezitek az MMORPG bizniszbe való beszállást?
Sok alkalmazottunk MMOG fan, így ez egy olyan terület, ahol rendelkezünk ismeretekkel. Pillanatnyilag egy MMOG játékunk sem áll fejlesztés alatt, de ez egy olyan lépés, amit mindenképpen megfontolunk a jövõben.
Mi a helyzet az átvezető animokkal? FMV-t használtok, vagy in-game animációkat, vagy mindkettőt?
A BioWare játékok mindig is a történetmesélésről szóltak, és különböző eszközöket használunk ehhez. A legtöbb átvezető animációk in-game animok, de FMV-t használunk ott, ahol nem lenne megoldható az animáció az előbbi módon.
A Jade Empire világa egy misztikus hely, amelynek az ősi Kína ad helyet. Milyen kutatási munkákat végeztetek a világgal kapcsolatban?
Hónapokon keresztül kutattunk a világgal kapcsolatban, melynek során számos novellát, könyvet olvastunk el, illetve harcmûvész filmeket néztünk meg.
A Jade Empire fejlesztése pillanatnyilag melyik fázisában tart, és mikor lesz kész?
Pillanatnyilag teljes produkciós fázisban vagyunk, vagyis a design elemek már teljesen készen vannak, pillanatnyilag a kontentet gyártjuk (grafikai elemeket, hangokat, zenéket). A rilíz tervezett dátuma 2005 Q1.
info: Hardwired
-
#90 Csak tegyék! Amilyen jók ezek a képek meg videók , olyan játék lesz ebből hogy hűha. Kotor motort fog használni , vagy melyiket..? -
#89 az biztos. de mostanában nagyon melózhatnak, mert semmi hír! -
#88 #10.. Majd ha bejelentik a pc-s verzet meg kiadják akkor majd nem:#10 :) -
#87 #10 :( -
Gandibá #86 E3 Trailer! -
#85 csak jönne már ki... -
Gandibá #84
A többi kép ITT! -
#83 most van egy 3 oldalas Bemutató a Gamer magazinban a játékról.... -
#82 BioWare és Microsoft - második felvonás
Hírek2004-04-20 22:12
A Homelanfed.com munkatársai megkeresték a BioWare dolgozóit, hogy mit szólnak a napokban felröppent hírekhez. A válasz: "A BioWare legújabb készülő játéka, az Xbox-os Jade Empire a cég saját terméke, mely év vége fel jelenik meg. A kiadást a Microsoft vállalta magára. A Microsoft egy megbízható partner, így a BioWare élvezi a kitűnő kapcsoaltot." Ez egy tipikus olyan válasz, mely valójában nem is válasz a kérdésre. A BioWare-nél nem tagadták egyik megjelent hírt sem, így még most sem lehet tudni, hogy mi igaz a feltételezgetésekből.
-
Gandibá #81 Hm, most hogy így mondod.. idáig az izmokat nem figyeltem :) -
KH #80 hát, olyan szinten szimmetrikus azért, hogy a mellizmainak illik egyformának lennie, úgy kb. méret szerint.. és igen, tudom, van mikor eltér, látni a strandon, de általában véve szimmetria jellemző az emberi testre
nem lesz szerencsém a progihoz, az tuti, csak benéztem a topicba, mint Bioware fun -
Gear #79 Akkor nem csak én látom hogy rendesen torz a hapsi:)
Lehet hogy valami gonosz mágia . -
Gandibá #78 Ott van a jobb keze.. amúgy meg szerinted egy ember teste szimmetrikus? :D Na mind1, inkább jöjjön ki és akkor beszélgessünk ilyenekről! Nemde? :D -
KH #77 nem fura, gáz :-)
hol a jobb keze? miért van eldeformálódva a felsőteste? hol a szimmetria? -
Gear #76 Akklor lehet hogy az én szememmel van gond.
Nekem fura a felsőteste , de ettől még várom a gamát. -
Gandibá #75 Szerintem nincs benne semmi gáz. -
#74 van benne valami... :D -
#73 miért?