6141
  • antijedi
    nem nemő, hanem az iylene ygszeri becsőppenők a fél bagázs azokból volt...
    akár hogy számolom ha 10 ember lenne jóesetben az már sok és ezer százalék hogy soha nem elsz akkor oylan hogy pont midnenki fentvan...
  • antijedi
    ha blafaszok lenének tényleg azt néznék...
    egy néz előre egy sréhen hátra és jobbra egy meg baloldalt vigyáza és cikázik a hátso és első rész között néha hogy kell e segiteni..., igy az életbe nem jutsz be... :)
    de ha pl 4v4van ako egy golyoszoros lesz csak a fronton és 3 ember jut a többi részre..., még esélytelenebb... :)
    nagy létszámnál emg nemtom de ugy lehet jobb ahelyzet... :)
    amugy az a map szeirntem borzasztó, full kempakadémia azuz egész (az egész game is az de az a map mégjobban :P)
  • Alkarcsont
    Nem tud valaki adni egy linket, ami nem fileplanet-es?
  • Alkarcsont
    Kik mentek el? B&i? Ő most fontolgatja, hogy megint felrakja!
  • Alkarcsont
    Épp ez az ők a sin felöli oldalt vigyázták, de nem néztek a hátuk mögé! Egyébként nem tudom pontosan, hogy sikerült-e végülis elfoglalni, de az a map nagyon jó!
  • antijedi
    nőtt 2vel, éjjen!!!
    viszotn régiekből elment a 90% szal ott vagyunk ahol a aprt szakad... :/
  • antijedi
    nem lehet 3at megkerülni..., max nagyon lámák voltak :) anyit el lehet érni hogy ha jól célzol és jók a reflexeid kettőt kiszedsz valahogy de a 3.al nembirsz az tuti :P(jobban mondva 3an sem birnak velük...)
    szóval ha ott oylanok vanak akik tugyák is micsinálnak az 5v5 alatt szvsz nagyon reménytelen :)
  • Alkarcsont
    Tudom melyik map az (valami P betüs) az első két célpontot könnyű elfoglalni a ház kicsit durvább, de a házat is szépen meg lehet kerülni a susnyásban és a tetőn kempelő 3 emberből 1-t leszúrtam egyet lelőttem és a harmadik végzett velem!
  • Alkarcsont
    Antijedi, nemtudom, csak én látok itt ebben a topicban új embereket, akik ki akarják próbálni a Red Orchestra-t, vagy te is?! Mert ez azt jelenti, hogy minden valószínüséggel nő a játékostábor!
  • antijedi
    tese jáccotál vele sokat..., van pl egyik pálya ahol iylen lövészárkok vannak, egy romos falu meg vasutisinek asszem...., na azt 3v3-ban ugy be lehet kempelni hogy te ott az életbe nem fogsz senkit nyakonszurni :)
    meg 4v4-ben is, 5v5fölött már lehet akár értelme is a mapnak :)
  • Alkarcsont
    A 3.0-ban 2 pálya volt még csak, ahol lehetett járművet vezetni, itt már több lesz! Egyébként ha még nem próbáltad az RO-t, akkor van egy szomorú hírem ami most kijött az csak egy patch 3.0=>3.1 és inkább közelebb van a 400 megához, mint a 300-hoz, de mivel ez csak felpatcheli a 3.0-t így az is kell majd, ami 500mb! De megéri leszedne én azt mondom!
  • Alkarcsont
    Elkezdtem tölteni a Red Orchestra 3.1-t a FilePlanet-ről meg még valami szarsgról is! A FilePlanet ingyenes részéről kezdtem tölteni reggel 7 óra óta most kidobott, hogy valami időlimit tullépése miatt megszakította a letöltést
    Most arra várok, hogy valahova máshova is felkerüljön szóljatok, ha esetleg tudtok magyar link-ről köszi
  • Alkarcsont
    Kis létszámnál nem tudnak bekempelni mindent úgy megkerülöm és nyakonszúrom bajonettel, hogy csak pislog!
  • Alkarcsont
    Kell a legújabb patch!
  • antijedi
    hát nem tom, kis látszámnál nagyon point and click volt... 8értsd: védők kempelnek, támadók meg meghalnak...) főleg néhány spec pályán..., nagy létszámban lehet hogy jobb de ennek sose lesz nayg magyar rajongotábora szvsz... :((
  • Slow
    ja a járműves harc: az újban lesz pár, azt ígérték

eddig nincs sok tapasztalatom ezügyben, én egy pályán voltam, ahol volt pár tank, de lehetett mellette nyugodtan gyalogoskodni, mert a map úgy volt felépítve, hogy el lehetett kerülni őket
  • Slow
    három féle sebesség van:
    - alap futás, fegyverelőre áll, tudsz lőni
    - séta, pontosabblövés
    - rohanás, a fegyvert maga elé húzza az ipse, nem tud lőni közben. ez csak kb 10-15 mp-ig lehet, utána abbahaggya a rohanást, átvált alap futásra és elkezd zihálni meg köhécselni (nagyon pipec ficsőr amikor 10-12 ember krákog...:D)

van még egy spec állapot, amikor célra emeled a fegyót (ironsight), akkor nagyon lassan tudsz mozogni, így pl sarkok mögül ki tudsz ovatosan nézni
    nincs kihajolás (nemtom kell-e, nekem először furcsa volt, utána nem hiányzott)<-- most töltöm a 3.1-et, lehet ebben már lesz...

egyébként még mindig ajánlom mindenkinek, mert nagyon hangulatos, és jól el van találva apörgősség-okosság-taktika-skill-kemp arány (értsd alatta: mindegyik létezik, és mindegyik ellen van megoldás)

a respawn is jó, nem egyedül rak vissza, hanem összegyűjt 5-10 embert (aki halott) és együtt indítja őker (így egy egész kis sereg érkezik a harcmezőre)

• Ficsek.hu
    Haller csókák :)

Gyertek TudatLAN-ra, minden ki lesz próbálva, Strike Force, HOB, RO ...

Valamikor december utolsó hetében lesz a LAN
  • trident
    OFF
    Oks...fáradt vagyok...persze, hogy kell patch:Remember, you will NEED UT2004 patch 3339 to play Red Orchestra 3.1 so GET IT NOW!
    ON
    Bocs!
  • trident
    Még nem próbáltam(próbáltuk) ki, de talán itt az ideje...
    Lenne pár kérdésem:
    -az alap UT-t kell-e frissíteni, pecselni?
    -alapban be van kapcsolva a futás: ez kb. egyenlő az "alap" UT-s vagy pl. ET-s futással (megy mindenki ezerrel, ha sokan vagytok azt sem tudod ki kivel van), vagy pedig normalizálták? (Elvégre ez egy "realizmus" mód lenne ha jól tévedek)
    -mennyire épít a járműves harcra a mód?

A képek gyögyörűek... Eddig a COD/UO/HOB volt a csapat favoritja, de ezt muszály megismerni...Végre más is felismerte, hogy a realizmus mód jóóó.
  • trident
    Még nem próbáltam(próbáltuk) ki.
  • Slow
    na megint van pár új kép, közeledik a peccs napja ;)

• dikki*yysw
    Kilőtték? :))
    bazz mekkora játék
  • tbundy
    a végén fel kell raknom nekem is ezt az új verziót
  • Nyers
    Nagyon királyos a cucc!!!
  • Slow
    áááá, ez a videóóóó :)))) nagyon faca :)
    és most látom, hogy nov.15 a megjelenési... húha :)
  • Slow
    pár napja nyomom, és még mindig tetszik...
    jó a netkód, amcsi szerveren is kicsi a ping, nem lagosak a szerverek, jól van kitalálva a respawn, meg van egy olyan ficsőr amitől hanyattestem előszőrre: kilőtték a kezemből a fegyvert (ráadásul jó messze repült, nem is tudtam utánamenni), menekültem üres kézzel, mint a nyúl :)
    pipec :)
  • Slow
    Most meg megjelent egy movie a hivatalos oldalon!
  • Nyers
    Folytatódik a 3.1-ről a képáradat és letölhető a RO-Soundtrack. Néhány új kép a Jucha lengyel városkáról és egy kis tankdöpping. Mind-mind a hivatalos oldalon!

• antijedi
    tom ez tény de ettől még nem fogok ut2k4et venni... :)
  • Alkarcsont
    Én is a 2.0-val kezdtem azóta sokat fejlődött a mod!
  • Alkarcsont
    Megnéztem a videót:
    Sok autóversenyzős játékban nem képesek belső nézetet csinálni műszerfallal, miegyebek, itt meg a tank-tól kezdve a szállítójárműig mind meg van csinálva belső nézetből is! Arra is odafigyeltek, hogy az emberünk becsukja maga után a tank fedelét. A tankok korhűen vannak ábrázolva, elég csak megnézni a Párducot!
    Ennek a tanknak a felülete nem sima, hanem barázdált! Ez a rá felhordott Zimmerit réteg miatt ilyen. Ez a réteg egy antimagnetikus réteg, arra volt hivatott, hogy megvédje a harckocsit a mágneses aknáktól és gyalogsági bombáktól! Ezt a réteget még a gyárban a korróziógátló alapozás után vitték fel két rétegben rétegenként 5mm-t és 24 órát hagyták száradni, ezután még 1 órán át gázlánggal kezelték, hogy a paszta a hő hatására kellően megkeményedjen (enélkül 8 nap kell a teljes kiszáradáshoz). A Zimmerit réteg az alábbi összetevőkből épül fel: 25% polyvinyl-acetát, 10% cink-szulfát, 10% fűrészpor 40% bárium-szulfát, 15% okkerszínfesték.
    Nemtudom ismeritek-e a DOD nevü HL mod-ot, abban nagyon bejött, hogy hallani lehetett a mellettünk elsüvítő golyót! Ha jól vettem ki a videóból, akkor már a RO-ban is benne lesz figyeljétek meg, mikor az orosz katona a fa mögül lövöldöz!
    Annak is nagyon örülök, hogy lecserélték azt a hangot, mikor rádión kérünk tüzérségi támogatást, ez a hang sokkal jobban illik a játékba
  • Alkarcsont
    Hogy ne lenne! Mi vagyunk azok, meg még 1-2-en innen onnan Lifeforce néha (új verzió megjelenésénél) indít szervert (tört, de nagy probléma, hogy a vote-ot nem sikerült még megoldani) aztán a szervernek az lesz a vége, hogy 2 hét után leállításra kerül, mert max 8-an jövünk rajta össze! Ezen talán vátoztathat a 3.1 nagyon jó lenne, ha kialakulna legalább egy kicsi, de állandó RO társaság. Meg 1-2 COD-ossal is meg kellene ismertetni a játékot, mert ha az tetszik nekik, akkor ez méginkább fog!
  • antijedi
    nem tom feltünt e de én is ismerem a gamet..., már 2.0val is nyomtam... :)
    amugy tény hogy nem lene rossz, de attól még nem fogok ut2k4et venni hogy jácchasak sokat külföldiekel :)
  • Slow
    és nem lennél antijedi, ha nem ellenkeznél mindig, ugye? :D

na de témánál maradva, tegnap este játszottam RO-val egy 32-es szerveren, 24-en voltunk fenn kb, és nem laggolt, szépen ment...

elég realisztikus a gém, (a hidden&dangerius jutott néha eszembe), és bazinagy pályák vannak... városi pályán, meg irtó jól néz ki, amikor egy romos házból csak a sniper torkolattüzét látod... ilyenek.. nekem nagyon tetszett, kicsit hasonlít army-hoz a nehézsége miatt... pl alig lehet megkülönböztetni, ki van veled, ki ellened...

ja és nem lehet bárki sniper, meg van határozva, hogy miből hány lehet..

majd még mesélek, de most el kell mennem...;)
  • antijedi
    énis szoktam néha venni játékot de sajnos ut2k4 nem tartozik ezek közé :P
    meg a jó modokat én is szeretem de ut2k4-ben eddig max egyel találkoztam ahoz viszont pont nem kell full game :P
    külföldiekel gondom meg nekem sincs de azért jobban szeretek honfitársaimmal jáccogatni :P
  • Slow
    ok, ahogy gondolod... mondjuk én elvből évente veszek egy-két játékot, nyilván olyat, amelyik hosszu távon megéri, meg ami online...

a mod-okat meg szeretem, mert nem tömegsport és igy általában jobb a társaság...

külföldiekkel meg nincs gondom, világpolgár lévén ;)

/me away
  • antijedi
    tom hogy van de ettől emberek tébsége mo-n modokért nem fogja megvenni..., köztük én sem..., van egy pár nem rossz mod de egyik se annyira kiemelkedő hogy emgérje :/
    ez van...
    arról nem is beszélve spec hogy én oylan gamet nem hiszem hogy megveszek ahol egy darab maygar nincs rajtam kivül :)
  • Slow
    pedig van pár módosulás hozzá....
    lehet ezt most megéri megvenni, nem?
    (én kaptam egyet, könnyen dumálok...;))
  • antijedi
    nincs..., már rég megbukott ez a game is, nincs elég ember, igy nincs törött szerver se, eredetivel emg szvsz nem tul sokan rendelkeznek errefele ut2k4ből :)