6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Ben C #558 [fejére csap] baszki letöröltem az UT2004 image fájlt. -
Ben C #557 mindenki arról beszél hogy milyen király lenne egy fullrealisztikus játék , de nekem ez valahogy (az alapvető dolgokon kivül ) nem fontos egy játéknál.. -
#556 Akkor már nem vagyok egyedül :)) -
haxoror #555 hát kipróbáltam és merem állítani hogy a LEGSZEBB játék a világon viszont arra is rájöttem hogy célkereszt és radar nélkül hihetetlenül béna vagyok, ez a game nekem sajna túl realisztikus :((( -
antijedi #554 -
Ben C #553 [megint szedi a RO-t , és az egyébként nem tul nagy RO magyar community még egy személlyel bővül] -
antijedi #552 szeritnem az svt40re is lehet, még azon probálgatam először, bár aztán lehet rosszul emléxem :) -
antijedi #551 igen csak szerintem grebbernek is előjött az a bug ami nekem is párszor hogy eltünik az ironsight meg a fegyver a kezünkből meg minden :) -
antijedi #550 ez viszont sajnos bug, nekem is volt iylen
kilépsz -belépsz (vagy probálhatsz respawnnál másik fegyverre váltani) és akkor elvileg kel lenie mindenhol rendes ironsightnak -
Lifeforce #549 Csak azzal lehet célozni. :) -
#548 Arról beszélgetünk, igen. -
Since #547 Hát igen ez nem kezdőknek való :-) Egyébként írták fórumon hogy van valami iron sight vagy mi a csoda, azzal lehet célozni, nem? -
#546 Gratulálok.Nekem csak a pisztolynál van rendesnek mondható célzás gépfegyvernél eltünik a fegyver és amikor lövök csak azt látom hogy löttem valahova.Igy én nem tok játszani. -
Since #545 Hát bízom benne hogy türhező lesz a játék, nemfog annyira akadozni, mivel most töltöm az ut2004 3. cdjét... -
Alkarcsont #544 Pötty a monitor közepére nem jó, mer ha nem emeli vállhoz a puskát (Iron Sights) akkor a puska alapból szór... -
Alkarcsont #543 Aki még nem játszottak a Red Orchestra-val:
O betü a térkép ezen látni az elfoglalandó/megvédendő pontokat ill. saját magunkat
Aki újak voltak és esetleg nem volt nekik célkereszt azok állítsák be a Controls-ban az "Iron Sights"-ot valamire, ez arra jó, hogy a puskát vállhoz emeljük és így már a puska irányzékával lehet célozni!
Fontos, ha legugolunk, vagy hasalunk a puska nem rúg vissza akkorát, így könnyebb a célzás egy lövés után és kissebb célpontot is nyújtunk az ellenségnek!
Controlsban a Bayonett/ MG Deploy elég egyértelü, de fontos lehet ezzel a gombal lehet szuronyt szegezni a Mauserre ill. a Nagant-ra (Gewehr 43 ill. SVT40 erre nem alkalmas) ill. ennek a segítségével tudjuk a golyószórókat kitámasztani (különben nem is lehet velük normálisan célozni) szintén nem elhanyagolható információ, hogy a golyószórókon csak akkor lehet tárat cserélni, ha ki vannak támasztva! -
antijedi #542 IRONSIGHT!
alapból i betü vagy egér középsőgomb/görgő lenyomása ... -
#541 Ironsight a megoldás
vagy rajzolj egy pöttyöt a monitorod közepére :) -
#540 Lennék a ti helyetekben szívesen akik tudtok vele igy is játszani. -
#539 Célkereszt nélkül én egy senki vagyok. :(( -
#538 Jó ez a game csak nem tudok vele játszani. -
antijedi #537 semmit, ez csak serveroldali... -
#536 Mit kellett átirni vagy beállytani?? -
Lifeforce #535 Nah a SPEEDHACK dolog megoldva, úgyhogy jöhettek :) -
Alkarcsont #534 UT2004 az megy vele kicsit lebutítod... RO nagyobb pályákon hááát.... nagyon lebutítod és menni fog! Egy próbát megér! -
Since #533 Asszem én is kipróbálom ezt a cuccost, bár elég rossz gépem van, azért leírom a configomat, hátha rábeszéltek hogy ne töltsem le az ut2004et potyára. Tehát : 1.8ghz pentium4, gefos 4 mx 440, 512 ddr ram. Kommenteket várok... -
tbundy #532 jól láttad :) -
#531 Jól láttam ebben sincsen célkereszt??? -
antijedi #530 eddig voltunk 5en -
#529 Mindegy jön aki jön én kajálok 5-8 perc azt én ott leszek a szerveren ha megy egyátalán most.
-
haxoror #528 péntek este van ne számíts túl nagy tömegre, majd holnap :)
(én holnap biztos) -
haxoror #527 ócsó kifogás ! -
#526 Na megérkeztem hányan vagyunk eddig??? -
Pill #525 En jatszanek, de jelenleg az USA-ban vagyok es itt is maradok meg 9 honapot mint cserediak. :) -
antijedi #524 én toborzok bőszen de eddig a kutyát sem érdeklni :) legalábis nekem ugy tünik :D
bár elöbb volt fent egy "player" :P -
#523 Hát már nem tok most menni mert kell edzésre mennem majd este 9-11-ig leszek.Adiig toborozzatok emberkéket hogy legyünk. -
antijedi #522 open hungs.hu
de ase-ből is lehet kapcsolodni -
#521 lol elirtam már törlök amit lehet.
mit is kell beirni a konzolba hogy csatlakozzon vagy hogy is megy?? -
antijedi #520 2k-t ne is inkább a 2k4et :P
amuyg csinálj és szolj ha mész :) -
#519 Én mennék csak nincs helyem feltenni a Ut2k-t de csinálok azt megyek én is.