6141
  • Alkarcsont
    Mikor elindultam melóba elindítottam egy letöltést most nem a fullt, hanem a patch-et, mert az kissebb és máshonnan szedtem... Most hazaérek letöltés befelyeződött kira! Aztán jön a baj, mert a patch igen furcsán csak 91 mega hogy...
  • Slow
    csináltam pár shotot játék közben, elég jó a grafika ;)

• antijedi
    mester? jéézus milyenek ott a tanoncok akkó? :PPP
    najó csak poén nem mellreszivni :DD
  • trident
    :P
    Én még nem nőttem fel a MESTERhez, kéretik nem összetéveszteni vele-engem!
  • antijedi
    őőő a ficsek név tévesztett meg, de mind1 :P
  • trident
    Hát...neten csak cimborámnál játszottam egyszer-kétszer, akkor is csa a "nevében" (most munkahelyről netezek).
    De ha találkoztál már neten [HD] előtaggal tridenttel, Andaryval, Hans Keemannel, Bundyval, Arnyekkal...Akkor neked van igazad, nekem pedig olyan netkapcsolatom van, amiről nem tudok!
    Szóval egyelőre maradok gyulai LANosnak. Tetszik a neten a játék, de nekem nagyobb élményt nyújt a LAN.
  • antijedi
    ahoz képest egész sokat codoztatok amikor kijött az alap cod..., elgalábbis emlékeim szerint :P
  • trident
    Slow, Alkarcsont: thx!:)
    Meg lészen próbálva, amint beszerzi a hadtáposunk. Valószínűleg a RO netes közösséget nem fogjuk növelni, merthogy LANos csapat a mienk...
    ...pedig jó lenne...
    Ficsek: üdv!:)
  • Slow
    frankón müxik és naggyon kira tankcsatáim voltak :)
  • Slow
    én folyton kritikált kapok, erre most veszem észre, hogy kijött egy új UT2004, v3339 peccs...
    most szedem, remélem ezzel jó lesz...:)
  • Alkarcsont
    Tegnap elketdtem lehúzni a 3.1 full-t kb 600 meg az én netem 128-as tehát max 16-al szedek, de most csak a felével szedett! 21 óra volt, mire lejött és CRC-s lett! Nem gyengén vagyok ideges!
  • antijedi
    hát ebben a frag opsban nem qavilág a gáz hanem maga a mod..., ez valami nagyon tré, full elszart fegyvermodellek, ráadásul bugos is mint állat..., war játékmodot nem is engedet botok ellen mert kivág deskre valami general protection fault... (ut gyk mindenre ezt irja ki... )
    hát ez aztán nem érte meg azt a 500 megát... :/
  • antijedi
    a világ az más tészta..., de tényleg van benne "épitkezés" engem et-ben is csak az fogott meg, megcsinálhatnák már normálisan egy fpsben...
  • Alkarcsont
    Csak botokkal próbáltam, de nekem jobban bejött az RO világa...
  • antijedi
    mint RO-nak?
    maygar server van belőle? (vagy nem magyar is jó ami törött :P)
    amugy probáltad már? milyen?
  • Alkarcsont
    Tudok a Frag Ps-ről most jött ki a legújabb 2.1-es verzió ez is elég jó mod! Nagy előnye, hogy van rendes rajongótábora!
  • antijedi
    magyar honlapja is vna még...
  • antijedi
    amugy még egy jónak tűnő ut mod igaz nem 2.vh:
    frag ops
    állítólag még épitkezni is lehet benne, meg upgradeolni az épitményeket a fegyvereket etc..., leirás alapján jónak tűnik
  • antijedi
    én nem tartozkodok, mondtam én ilyet? én csak a tényeket közöltem, tessék jönni sokan jáccani és bizonyitsátok be hogy nincs igazam, és tök happy leszek :P
  • antijedi
    igen de ezt az emberek nem tudják :PPP
  • Alkarcsont
    Ha tartózkodsz a játéktól és másokat is erre buzdítassz, akkor nem lépünk előre a nagyobb magyar játékostábor felé
  • Alkarcsont
    Na meg 2.0=>2.1-ben nincvs akkora változás, mint 3.0=>3.1
  • antijedi
    igen de a játék tipusából fakadóan a legkisebb map is igen ekvéssé élvezhető kis létszámban...
  • Alkarcsont
    Lifeforce nem is indított 2.1-es szervert, ha jól emléxem vagy igen?
  • Alkarcsont
    Kis létszámban ki pályát kell választani pl. Varsó, Donets,, Königsberg
  • antijedi
    nem tom de 2.1-nél vagy hasonlo patchnél fele anyian se votlak szvsz mint 2.0-nál, msot se lesznek, m na majd a 4.0!!!
  • antijedi
    lehet :)
    amugy 3.1-ben leszs már több jármű vagy amrad a két tank meg a hernyótalpas össz járműnek?
  • Alkarcsont
    Én is 2.0-val kezdtem és több ember volt fenn a 3.0-nél, mint a 2.0-nál most is azt várom, hogy többen leszünk, hisz a mod fejlődik egyértelműen jobbnak találom, mint a COD-ot, pedig ez csak egy mod!
  • Alkarcsont
    Van pl. Sevastopolnál is!
  • antijedi
    és mellesleg nem az ro netkódja a jó hanem az ut2k4-é az ro csak azt hazsnálja..., ezért egy kurva jó alap az ut2k4 bármilyen modhoz is...
    és van is hozzá sok jó mod csak egyik se túl népszerű :/
  • antijedi
    hát 3.0-ban én csak tankos pályán találkoztam tüzérséggel..., azóta lehet átszerkesztették a mapokat de amikor én néztem még 3.0-t akkor olyanok voltak a sima "gyalogos" mapok mint a 2ben teljesen... :)
  • antijedi
    2.00 óta probáltam: értsd az votl az első de persze néztem 3.0-t is és le fogom szedni majd 3.1et is... és mind mondtam jáccotam vele nem is keveset... :)
  • antijedi
    2.0 óta probáltam mai napig fent a gépen és többet nyomtam vele mint te vagy alkarcsont fogsz..., ezt nagyon bebuktad..., csak én egyszerüen reálisan nézem a dolgokat :) a legelső reakciók nekem is az volt kb mint nektek de már elmult az újdonság varázsa, ez van...
    az meg hogy nagy létszámal jó tény, már énis leirtam kb 50szer, de ettől még nem fog több magyar jáccani egyszerre..., ez van...
    és én nem akarom snekinek a kedvét elrontani csak leirtam a véleményem és az iylen lett ennyi...
    mellesleg megnyugodhatsz hogy én örülnék a legjobban ha lenne pl egy stabil 10v10et jácco társaság pl és nem ennyi magyart érdekelne...
  • antijedi
    mondtam én hogy oylan borzasztó? szeirntem se rossz mert amiatt van hogy realisztikus de ettől meg kis létszámban a játszhatóság igencsak megkérdőjelezhető...
  • Alkarcsont
    Ezek a változások a 3.1-es verzióban!
  • Slow
    nekem fps centrálról stabik 75 k-val jött...

igen a netkód frankó, amcsi szerveren is 100 alatt marad a ping...

nekem már lejött a cucc, de most mennem kell sajni, csak holnap bírom kipróbálni...
  • Alkarcsont
    128-as netem van és a letöltés sok órába telik ezért kellene egy olyan hely, ahonnan addig szedek, amíg le nem jön!
    Egyébként ezzel a 128-as nettel egy swéd szerveren 30-as pingem volt és kb 26-an voltunk a szerveren tehát az RO netkódja mindent felülmúl!
  • Slow
    igen, majdnem mindenhol lehet tüzérségi támogatást kérni... (kemp ellen tökély)

itt a védők feladata az ügyes kemp, a támadóké az ügyes feltörés...
    (nem kapkodós a játék, bár van ahova sietni kell, hanem a jó csapatmunka a fontos és ezt sokan szeretik... 20 perc kb egy kör előírt max ideje...)

nekem FPS centrálról jött rendesen (regeltem, gyorsan ment az is)
  • Slow
    annyira látszik, hogy felületes ismereteid vannak antijedi... csak kiprószáltad, eldöntötted, hogy nem tetszik és kész.. most meg megpróbálod elvenni az emberek kedvét a játéktól hülyeségekkel..
    nem, nem úgy van ahogy mondod... nem kempakadémia a gém..
    ja és nem 3v3-ra meg 4v4 re találták ki (mint ahogy BF se szórakoztató 2v2-ben és aknakeresőt se jó játszani 17-en...)

szal lehet extrém dolgokat emlegetni, meg mindent fikázni, de ez a játék a maga stílusában rendben van...

Te ha jól tudom eldöntötted, hogy nem játszol ezzel, mert pl kevés a magyar...

nehogy megsértődj, nem sértegetni akarlak, ne érts félre!
  • Alkarcsont
    Nem tudott még RO-ban feldühíteni egy kemper, mint más játékokban! Be kell védeni a helyet és le kell támadni kész ennyi. Nagy kihívás van benne és élvezem (max azt szar kivárni, míg újraéledek)...
    Ha a legutolsó videóban jól láttam, akkor az említett pályán is lehet tüzérségi támogatást kérni... nos azzal letösztogatjuk a tetőt, aztán indulhat a roham