6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
antijedi #518 én egyedül... :)
szvsz akinek lejöt az nemtom micsinál a többieknek meg még nem jött le... :( -
#517 Hányan voltatok ma a szerveren??? -
antijedi #516 pangás a köbön..., UP! ;P -
antijedi #515 1 sofőr
1 lővész/töltö (egyszemélyben :P)
1 géppuskás
ez a tank -
antijedi #514 3270 asszem -
#513 Melyik a legujjabb patch??? -
haxoror #512 Azt leírtad hogy nincs egyszemélyes kommandó de azt nem hogy mi van helyette :D
Péntek délután van ! Asszed egy egész heti meló után ki tudom következtetni a nyilvánvalót !? -
antijedi #511 nekem még asszem crack se nagyon kellet
ut > legujabb patch > RO 3.0 > play :) -
antijedi #510 MEGY backupal, oylanyira hogy már van is tört magyar szerver :) -
#509 csak egy kerdes ami mindig kerdes , megy "backuppal" vagy sprinteljen el az ember egy ut2k4 -ert aboltba ? :) -
antijedi #508 meg az aki jáccot bfel :)
amugy nm :) -
haxoror #507 olvastam, de abból csak az tudja kihámozni a lényeget aki már kipróbálta a gamet :P
amúgy thx -
antijedi #506 csak egyet kéne viszaolvasnod...
én egy féle tankot probáltam az 3 személyes, effectiven min 2 ember kell hogy menyen szvsz... -
haxoror #505 aki már játszott vele milyen tankok vannak? melyik gamera hasonlít az irányításuk ? a vezető a gunner is egyszemélyben ? -
antijedi #504 amugy az tecik hogy végre nincs az egyszemélyes kommandó a tanokban iylen egyszere lövök , vezetek, birkozok, harcolok, céltadok, meg jóisten tudja még mit ala bf... :P -
Lifeforce #503 fent van a hungs.hu-n miért nem onnan töltöd?
Katt ide -
antijedi #502 a lag addig ok, de belefutotam első bugba: mp40 nél valahogy sikerült eltüntetni hogy látszodjon akezemben a fegyver meg az ironsight se láccodot..., remélem ez is csak lagnak tudható be :D -
#501 Zsír alig várom hogy tolhassam.Csak elölről kell kezdenem mert beszart a torrent :(( -
Lifeforce #500 Én próbáltam...
Le a kalappal.
Így elsőre igen ütős...
A szerver is elindult.
Aki most próbálja, az ne csodálkozzon, hogy lagzik egy kicsit mert másolok.
kb 1 óra és rendben lesz. -
antijedi #499 adsl van és 12re volt állitva aszem
de elvileg cfos miat nem kéne hogy max 80% legyen, bár mégis, szal nem tökéletes az se... :) -
#498 Végrer felkelt a báttyám töltöm tovább.
Probáltátok már???Ha igen fasza??? -
Lifeforce #497 A hungs.hu-ról letölthető, de csak 1 szálon és csak belföldi hálózatról. (*.hu vagy *.net isp-vel)
(ADSL, Kábel szolgáltatásokról.) -
#496 jó
csak hogy be van-e limitálva az uploadod a maximum 80%-ára. -
antijedi #495 nem :) abc a neve, ez volt legszimpatikusabb igy elsőre :P -
#494 Nem sima foskorong bittorrenttel töltesz? -
antijedi #492 érdekes..., miylen neted van? -
#491 Nekem most 40-45-el jön de kilépek mert alszok.Holnap reggel attól függ mikor kel a báttyám folytatom azt délutánfele már jászhatok én is :) -
antijedi #490 és msot menyivel jön? :) nekem csak 20-30 között... :/ -
#489 ... inkább a 60k a jellemző (ennyi majdnem a max ugye).
De T3-on 500k felett is jött a pr0n :) -
#488 Gigákat lehet leszedni torrentről majdnem ftp-sebességgel. Mondjuk én egy regisztrációs oldalról töltök, onnét már 20 GB-nyi cuccot szedtem le. Nem szoktam 40k alatt tölteni.. -
#487 A torrent van amikor kegyetlen gyors.Attól függ mennyien szedik.Volt hogy egy 700MB-os film 3 óra alatt lejött. -
antijedi #486 nem jó mert 1: én du 2kor kelek
2: már énis elkezdtem leszedni torrentről :P -
#485 Szal még csak nem is most, pedig már 10 perce mehetne. -
#484 Fogadjunk! Én 0:00-kor elkezdem tölteni ezt torrentről, meg még a Warcraft2-t, te pedig reggel FTP/HTTPről.
Én reggel amint ébredek, kapcsolom be a monitort, és leírom, hol tart. Ok? -
#483 Holnap remélem már leszedik páran azt lehet jókat zuzni.
Alig várom már :)) -
antijedi #482 jobban járok ha megvárom a holnapot, ugy hamarabb lejön mint torrentről :P -
#481 Jé, tényleg -
#480 Ehe torrenten is fent van már!!!
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2490/Red%20Orchester%203.0%20(UT2004%20mod).torrent
485MB. -
#479 Ha érdekel a mod, ajánlom az altopicot :)
bár az még 1.1... valaki írjon majd a 3.0-ról :) -
antijedi #478 kijött..., de csak fileplaneteseknek :(