6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#638 Nuku tolerancia mások iránt! :) Ami nekem tetszik az a jó! :) -
#637 Neked hiába nem tetszik, látod sokaknak igen, és még ma is ezrek játszák... Ráadásul a BF már a kezdetektől fogva arcade játéknak készült, tehát ilyen módon fikázhatod a végletekig ha úgy gondolod. -
#636 Ez lustaság balance, hogy jó akkor legyen minden tank ugyanolyan szinte, csak külsőleg változzanak. -
#635 Balancot máshogy is meglehet ám oldani... Legyen több pont a tigris kilövésa spawnoljon ritkábban, legyen lassabb stb. -
#634 Ilyen alapon, akkor minek 2 vh? :) Találjanak ki egy fantázia világot, aztán menjen ott :) -
Lifeforce #633 Annak idején elkezdtem csinálni egy reál módot, aminek a kezdeti stádiumával játszottunk is.
Aztán elkezdtem benn hagyni a hullákat és a "halott" eszközöket, de 20 halott és 3-4 halott roncs láttán szétakadt :D -
#632 Na és? Ha nem igy lenne akkor nem lenne meg a balance. -
#631 Igen, de tankot soha nem robbantott fel :) BFben egy tigris kb 5-6 gránát :) -
haxoror #630 Dr. Csernus
kézigránáttal Tigrisre
BEVÁLLALJA!??? IGEN VAGY NEM???
sztem ez a lánctalp-gránát dolog már akkor is csak elméleti lehetőség volt :DDD -
#629 Én inkább olyanra gondolok, mint ami a Soldiers-ben van, hogy talán egy kézigránát köteg az biztosan meg tudta tenni azt egy tankkal, ami a "legfájdalmasabb" neki... a lánctalpát leszakítani. Egy mozgásképtelen, tehetlen tankban ülni nincs is frusztrálóbb érzés szerintem... ja és persze mindeközben zajlanak körülötted az események. -
Lifeforce #628 1-2kézigránát, ha a lánctalp alá dobták akkor leszakította. -
Lifeforce #627 Tán nem kellene ennyire belemerülni a két játék összehasonlításba.
Nekem min akét játék nagyon tetszett-szik, de én a realisztikus játékokat kedvelem igazán és ez az.
Én csak azt sajnálom, hogy egyenlőre 2 ilyen map van ahol lehet tankozni... -
#626 Vmit vmiért. :) -
haxoror #625 arról ne is beszéljünk hogy egy vadászgép fel tud e szállni 15 bombával és hogy a kézigránát mekkora kárt tud tenni pl. egy Tigrisben :DD
hát sokmindent feláldoztak a játszhatóság és a teambalance oltárán és ezzel igazán nincs is bajom, de a tankokat (szinte mindig tankos vagyok) akkor is nagyon elszúrták
-
#624 Nos nem vagyok vmi nagy II. VH-s tudor, de most felteszem a kérdést a belső fórumonkon hátha tévedsz ezügyben (M10). -
#623 Az szerinted normális, hogy úgy repül a tanklövedék mintha mozsárból lőtték volna ki? :) Arról nem is beszélve, hogy olyan baromságok voltak abban a játéban, hogy ihajj... M10 Wolverinet, aminek köztudottan nulla pancélja van szinte, kb egyerős a játékban lévő tigrissel. :/ -
#622 Ok értem. Az utolsó mondatod második felével meg teljesen egyet is értek... tengeribeteg LOL . -
#621 Az túlzás hogy ezerszer jobb, mert attól nem lesz valami sokkal realisztikusabb, hogy 2 lövéstől robban fel a tank, ráadásul bárhonnan, és 2en érdemes beszállni. Még tele van bugokkal, de már jó úton járnak.
És a Battlefield játékok szokásos hülyesége ez a "lövedés-beejetéses" lövldözés, amit nem nagyon értek miért van, de hozzá lehet szokni. De nehogy azt hidd azért, hogy egy klánwaron, a sok profi se bir velük célozni, és inkább közel mennek...
Szóval jó lesz ez a tankos rész az RO-ban, de még messze nem elég jó. -
haxoror #620 "tankparódián" nem a BF-es tankvezetőkről beszélek (minden tiszteletem az övék hogy megtanultak velük célozni) hanem magukról a BF-es tankokról
BattleGroup42-ben vagy DC-ben a tankok úgy lőnek ahogy a tankoknak lőniük kell és az ember nem lesz tengeribeteg ha ráhajt egy homokbuckára -
#619 Mivel nem próbáltam ki a játékot még, így a célzásról csak utánna tudok én is nyilatkozni. De ha arról van szó, hogy éppen a "célkereszt" közepében van a lövésirány és nyílegyenesen, akkor nem is tudom melyikkel nehezebb (és persze ettől jobb) a tankozás. BF-ben a PIV esetén közel nyílegyenes a lövés és a célkeresztől jobbra fel száguld el a lövedék és így kell célozni. Sherman esetében pedig íves a lövés ezért emelni kell a csövet... szóval aki figyelt iylen apróságokra korábban, abból egy jó tankos vált a BF-ben és nem kellett felesleges/veszélyes közelharcba bocsátkoznia, hanem idő előtt lesebezte vagy el is pusztította az ellent. Szóval ez a BF és ezért szeretném megnézni, hogy ugyan milyen is lehet egy UT-s alapokon nyugvó tankozás. Még az is lehet, hogy megtetszik és utánna azzal is fogok játszani. :) -
#618 Játszottam én eleget BF-fel. Soha nem kerülhetsz ilyen messze egymástól, mint itt arról nem is beszélve, hogy bfben minden tank 1 személyes, azaz 1 emberrel is simán lehet menni vele. Míg itt ezerszer jobb, hogy 2 ember alatt sokkal kevesebb eséllyel mész. Arról nem is beszélve, hogy ezerszer jobb a célzásrendszere ennek. BF egy arcade játék. -
#617 Gyere egyszer el egy szép kis Aberdeen-es war-ra hozzánk spectator-kodni és majd meglátod milyen "paródiát" ad elő Zajci, Frankie, Misa, Kisponty, Wallen, Schreck, stb... -
#616 Ja igen csak azért tudtam "beszólni", mert éppen a trailer megjelenése óta bent van a topic a kedvencekbe és figyelek minden hozzászólásra is. :) -
haxoror #615 a trailer gyakorlatilag semmit sem mutat meg a tankokból, pláne nem a tankcsatákból
ha besértődtél akkor sry, egyszerűen csak érthetetlen számomra hogy a RO tankjai után ebben a topicban a BF-es tankparódiák szóba kerülhetnek
"Ha viszont így történt és hagytad magadhoz közel engedni az ellenséges tankot, akkor az te bajod volt." - ez pedig szvsz hülyeség -
#614 Te is tudod hogy vélekedek azokról, akik már bocsánat a kifejezésért de jónéhányszor hülyeségeket írkálnak a BF-ről (pl.: JO topic korábban). Ez a félméteres lövöldözés szintén az, mert az már régen rossz ha olyan közel engedi magához a tankot vki... ja hogy nem talája el messziről mert célozni és "ívet számolni" is kell?! Hát az ilyen illetőnek bizony nem marad más csak tényleg a 1/2 méres lövöldözés.
Na kicsit nyugodtabb hangvételben. Life te normálisan leírtad miről van szó és így már pontosasn világos a 2 játék közötti különbség és remélhetőleg én is mielőbb kipróbálhatom,. Az igazság az, hogy már 5 napja itt figyel a gépemen a mod (köszönet érte), csak éppen az maradt ki a számításból, hogy anno én nem írtam ki magamnak az alapjátékot a megjelenésekor (nem igazán tetszett) a haverom DVD-je meg sérült és most így hónap végén 6 CD letöltése kis nehézségbe ütközik lévén chello-s vagyok. Viszont a héten mindenképpen szeretném kipróbálni, mert nagyon izagtaj a fantáziámat ez a tankosdi. :) -
#613 Tudod van már jó 3-4 hónapja, hogy a klánon belül az egyik tagunk (Hagirez, ha vki nem ismerné volt HBA-s és földim) felhívta a figyelmemet erre az UT mod-ra (akkor 2.0-ás verzió volt). Nos akkor nem igazán fogott meg, mert nem mutatott semmivel sem többet nekem mint a COD... egy egyszerű II. VH-s FPS. Nos 2004. augusztus 22.-én a HARDWIRED-re kirakták a 3.0-ás verzió alig 150 MB-os trailerjét, amiben ugye már járműhasználat is van és ami igencsak felkeltette a kíváncsiságomat. Tehát nem most ismertem meg már a játékot és nemcsak képeket láttam belőle. Remélem mostmár megnyugodtál. -
#612 De azért meg kell hagyni, van még mit csiszolni a tankok körül, de majd gondolom erre sort keritenek a további peccsekben. -
Lifeforce #611 Nem is tudom mi lett volna ha nem szolsz be :D
Viccet félretéve összességében arról van szó, hogy ultrarealisztikus.
A tank nem TPS nézetü, és külön van a "soför" a "toronykezelő" és a gépágyús.
Mindegyiknek a látómezeje megegyezik a valós életben lévőkkel.
Tehát a kukkolónyílástól (élvezet így vezetni :D )elkezdve a torony kukkolónyílásáig.
A torony forgási sebessége szintén megegyezik az igazival.
A töltésről nem is beszélek ami kb 10-15 mp (mint az életben, és még az ágyu csöve megtöltésének hangjára is odafigyeltek :)
nagyobb a látótávolság mint a bf-ben, (erre értette, hogy messzebről is lehet lőni egymást)és a map is gazala méretü.
Természetesen azt meg sem említem, hogy nem úgy működik, hogy beugrok és már el is indul a tank... :)
Hasonlítani a két játékot talán nem kellene mert a BF arcade jellegü "fun" játékra készült, ezt pedig a realisztikusságot kedvelő inyenceknek készítették. -
haxoror #610 talán a BF tanknak csúfolt himbi-limbi katapultjait nem kéne BÁRMELYIK játék tankjaival egy oldalon említeni...
valahogy az az érzésem hogy te a RO-ról még szkríneket se láttál soha -
#609 "Iszonyat jó ilyen messziről lőni egymást nem úgy mitn a hülye bfben, hogy felcentiről puffognak a tankok egymásnak."
- Csak tudnám hogy ezt honnan szedted?! Ha viszont így történt és hagytad magadhoz közel engedni az ellenséges tankot, akkor az te bajod volt.
-
tbundy #608 csak tört szerverekhez jó persze...(mint az eddigiek) -
#607 Most kipróbáltam, engem is levág :( -
Lifeforce #606 Jaja a helyzet ugyan ez... -
#605 Bocsi egyről nem: Swedish Battle Server.
De az tört szerver! -
#604 Engem ezzel ledobál a szerverekről. -
Lifeforce #603 Köszi -
tbundy #602 pedig nekem is az említett oldalról származó megoldásom van, ennek müködnie kell: 3270 PRIVATE WINDOWS SERVER/CLIENT PATCH -
Lifeforce #601 LOOL honnan szedted?
Mert a gmecopy-s nem műxik :( -
tbundy #600 a mezei szó kimaradt az online elől.. -
tbundy #599 leesett verzióm van online enablerrel :)