6141
![]() |
| HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Lifeforce #598 Neked eredetid van, vagy olyan törést használsz amivel lehet játszani "gyári" szervren? -
Lassan már nekem is ki kéne próbálni... -
tbundy #596 voltam külföldi szerveren, és voltak magyarok is a többi 20-22 emberen kívül :) ennyien tényleg van hangulata a játéknak :) -
Lifeforce #595 Azért vannak kevesen, mert az alapjáték 5.4gb...
Sebaj...
Majd hozzászoknak, mert a jó játékokat mostmár nem usszuk meg 3cd vagy 1dvd alatt.. -
Hamlet #594 jövök én is csak letöltöm -
Nem értem miért ilyen gyér az érdeklődés a játék iránt. Anno mikor kijött sima UThez egy mod pillanatok alatt megteltek a szerverek. -
Szertintem a tankos rész lenne az erőssége a játéknak, ha kicsit fejlesztenének még rajta :) Iszonyat jó ilyen messziről lőni egymást nem úgy mitn a hülye bfben, hogy felcentiről puffognak a tankok egymásnak. -
Hohó, most voltunk fent vagy 10en! Nagyon kemény tankcsatát vivtunk, aztán jött még egy másik map, az is über volt :) Nagyon jó ennyi játékossal, bejövős dolog!
Remélem holnap is összejövünk majd ennyien. -
Majd estefele nézz rá, most nincs rá sok esély pláne hét közben hogy játszanak rajta :) Estefele azért szoktak lenni. -
Már látom!
Már csak egy probléma van! üres! :( -
Én nem látom a szervert. -
Szóval akkor:
A magyar RO server cime megváltozott!
Mostantól az
ro.hungs.hu
cimre gyertek. -
Lifeforce #586 Igen tudom...
Igy is volt megbeszélve, hogy most ő indítja, de technikai probléma miatt nem tudta elindítani.
Egyenlőre a hungs.hu -n megy még a szerver, de délutántól a már megbeszélt szerveren játszhatunk.
Adtam neki egy domaint is, úgyhogy amint elindult az új szerver, használjátok a ro.hungs.hu címet felcsatlakozásra. -
Scythe aztmondta, hogy ő holnap fellövi az ő szerverét, tehát lehet, hogy már nem kell a hungs. -
Lifeforce #584 csak egy kicsit.
Tesztelünk egy játékot aztán újra elindítom...
-
Lelötték a hungs.hu-t? onnection failed van. -
Nem találom azt a tört swéd szervert. És Én egyet sem találtam, ami tört lenne. -
kene tankcsatazni egyet -
Lifeforce #580 így-így :) -
antijedi #579 hungs.hu -
Valaki betud nyögni nekem egy server ipcímet? -
fent a 3270 -
Patch fent van? -
nállam "Invalid database or incorrect password." hibával el se kezdi az installt... ez mi ?
-
:D oke, tolem mehet majd -
Felraktam végre én is. Vmikor játszhatnánk majd :) Csak ne F1 alatt, meg ne amikor öcsém warozik, meg ma nem érek rá.. de minél hamarabb :D -
Alkarcsont #572 Antijedi megmondta a frankót! -
Alkarcsont #571 Mármint lehet hogy azért gikszeres, mert nem tettétek fel ugyanis kell hozzá
-
Alkarcsont #570 Hú bazz olyan bugokat mondtok, amiket még nem láttam, nekem eddig 1x fordult elő, hogy beragadtam a falbaz az is a Kaukasus pályán és 3x, hogy a kezemben maradt a gránát, amúgy minden ok.
Az UT2004 3270 Patch-ét feltettétek? Lehet hogy azért gikszeres! -
így van, ez realmod.. -
antijedi #568 szeritnem meg inkább ne...,ha célkereszt kell meny codozni... -
Nem kell egyből rám fogni a 2. világháborút mingyá kirobbantom a harmadikat is :) Csak kérdeztem.A következő részt elronthatnák igazán egy célkeresztel a gyengébbek kedvéért. -
Miért ne fejlesztenék, az a verziószáma hogy béta 3. -
Ezt a modot fejlesztik majd tovább is vagy ez az uccsó verzsön?? -
antijedi #564 mi? a topic? :) -
Én nem fogom :) -
Lifeforce #562 Felesleges, mert ha lecseng akkor úgy is törölve lesz. -
antijedi #561 akko legalább hiv oldalt ki kéne tenni mellé... -
Lifeforce #560 Nem és ne is rakjátok.
Csak a fenti leírást frissíteni kellene... Dikki... :D
-
antijedi #559 az ro über ismertető helyet nem lehetne kirakni a hiv odlal loinkjét meg a hungs.hu-n lévő letöltést?