6141
  • Lifeforce
    Neked eredetid van, vagy olyan törést használsz amivel lehet játszani "gyári" szervren?
  • Mighty
    Lassan már nekem is ki kéne próbálni...
  • tbundy
    voltam külföldi szerveren, és voltak magyarok is a többi 20-22 emberen kívül :) ennyien tényleg van hangulata a játéknak :)
  • Lifeforce
    Azért vannak kevesen, mert az alapjáték 5.4gb...
    Sebaj...
    Majd hozzászoknak, mert a jó játékokat mostmár nem usszuk meg 3cd vagy 1dvd alatt..
  • Hamlet
    jövök én is csak letöltöm
  • I.C.ram
    Nem értem miért ilyen gyér az érdeklődés a játék iránt. Anno mikor kijött sima UThez egy mod pillanatok alatt megteltek a szerverek.
  • I.C.ram
    Szertintem a tankos rész lenne az erőssége a játéknak, ha kicsit fejlesztenének még rajta :) Iszonyat jó ilyen messziről lőni egymást nem úgy mitn a hülye bfben, hogy felcentiről puffognak a tankok egymásnak.
  • Lacc
    Hohó, most voltunk fent vagy 10en! Nagyon kemény tankcsatát vivtunk, aztán jött még egy másik map, az is über volt :) Nagyon jó ennyi játékossal, bejövős dolog!
    Remélem holnap is összejövünk majd ennyien.
  • Lacc
    Majd estefele nézz rá, most nincs rá sok esély pláne hét közben hogy játszanak rajta :) Estefele azért szoktak lenni.
  • AndrewCB
    Már látom!

Már csak egy probléma van! üres! :(
  • AndrewCB
    Én nem látom a szervert.
  • Lacc
    Szóval akkor:

A magyar RO server cime megváltozott!

Mostantól az

ro.hungs.hu

cimre gyertek.
  • Lifeforce
    Igen tudom...
    Igy is volt megbeszélve, hogy most ő indítja, de technikai probléma miatt nem tudta elindítani.
    Egyenlőre a hungs.hu -n megy még a szerver, de délutántól a már megbeszélt szerveren játszhatunk.
    Adtam neki egy domaint is, úgyhogy amint elindult az új szerver, használjátok a ro.hungs.hu címet felcsatlakozásra.
  • I.C.ram
    Scythe aztmondta, hogy ő holnap fellövi az ő szerverét, tehát lehet, hogy már nem kell a hungs.
  • Lifeforce
    csak egy kicsit.
    Tesztelünk egy játékot aztán újra elindítom...
  • I.C.ram
    Lelötték a hungs.hu-t? onnection failed van.
  • AndrewCB
    Nem találom azt a tört swéd szervert. És Én egyet sem találtam, ami tört lenne.
  • I.C.ram
    kene tankcsatazni egyet
  • Lifeforce
    így-így :)
  • antijedi
    hungs.hu
  • I.C.ram
    Valaki betud nyögni nekem egy server ipcímet?
  • ReTeK
    fent a 3270
  • Lacc
    Patch fent van?
  • ReTeK
    nállam "Invalid database or incorrect password." hibával el se kezdi az installt... ez mi ?
  • Lacc
    :D oke, tolem mehet majd
  • dikki*yysw
    Felraktam végre én is. Vmikor játszhatnánk majd :) Csak ne F1 alatt, meg ne amikor öcsém warozik, meg ma nem érek rá.. de minél hamarabb :D
  • Alkarcsont
    Antijedi megmondta a frankót!
  • Alkarcsont
    Mármint lehet hogy azért gikszeres, mert nem tettétek fel ugyanis kell hozzá
  • Alkarcsont
    Hú bazz olyan bugokat mondtok, amiket még nem láttam, nekem eddig 1x fordult elő, hogy beragadtam a falbaz az is a Kaukasus pályán és 3x, hogy a kezemben maradt a gránát, amúgy minden ok.
    Az UT2004 3270 Patch-ét feltettétek? Lehet hogy azért gikszeres!
  • dikki*yysw
    így van, ez realmod..
  • antijedi
    szeritnem meg inkább ne...,ha célkereszt kell meny codozni...
  • grebber
    Nem kell egyből rám fogni a 2. világháborút mingyá kirobbantom a harmadikat is :) Csak kérdeztem.A következő részt elronthatnák igazán egy célkeresztel a gyengébbek kedvéért.
  • dikki*yysw
    Miért ne fejlesztenék, az a verziószáma hogy béta 3.
  • grebber
    Ezt a modot fejlesztik majd tovább is vagy ez az uccsó verzsön??
  • antijedi
    mi? a topic? :)
  • dikki*yysw
    Én nem fogom :)
  • Lifeforce
    Felesleges, mert ha lecseng akkor úgy is törölve lesz.
  • antijedi
    akko legalább hiv oldalt ki kéne tenni mellé...
  • Lifeforce
    Nem és ne is rakjátok.
    Csak a fenti leírást frissíteni kellene... Dikki... :D
  • antijedi
    az ro über ismertető helyet nem lehetne kirakni a hiv odlal loinkjét meg a hungs.hu-n lévő letöltést?