6141
  • Slow
    köci :)
  • Ben C
    slow , egy cseppet OFF de a bauer szabályzat egyes részein leestem a székről a röhögéstől , nagyon kitaláltad , grat..
    "Thank You Very Many"
  • Slow
    nekem egérgörgő-vel megy az ajtónyitás...

és itt, a 3.1-ben süvítenek a golyók, ha közel mennek ám :)
  • trident
    Ok!
  • antijedi
    én nem húztam le csak kcisit kétértelmű volt a fogalmazásod, sorry ha félreértetted :)
    ja és mellesleg ezért már tisztelek is midnenkit (hová fajul a világ hogy már ezis kuriozum :(( ) aki nem iylen idióta krédéseket rak fel mint mondtál..., ez telejesen pozitivum és nem lehuzásnak szántam azt a hozzászólást se sorry :)
    a lolban emg szerintem semmi sértő nincs..., attól mgé hogy valaki nevet nem feltétlen rosszindulatúan teszi :)
    amugy a poénodra meg stipstopi lecsaptam :PP
  • trident
    -Antijedi (#770):
    Ha megengeded, megtisztelek minden fórumozót (embört), hogy nem húzom/szarozom/lámázom le. Miért is tenném?
    Ez természtesen Rád is vonatkozik.
    Miért tenném főleg olyannal, akit -ha felületesen is- ismerek, LANoztunk már többször a Tudadtlan képviselőivel...Miért ne üdvözöltem volna?
    A #754-es hozzászólásodat dehonesztálónak is lehet értelmezni. Én mégsem húztam magam, sőt.
    A "akkor mit mesterezel? lol :PPP" hozzászólásod már kevésbé vicces. nyílván nem is annak szántad. De...muszály...kell ez...?
    Ez utóbbi költői kérdés.
    Szóval csak diszkrétan arra próbáltam rávilágítani, hogy a "lol-ozást" ne használd felém. Kivéve ha majd a fórumon serialokat kezdek kunyerálni, meg törést, vagy megkérdezem, hogy miért nincs célkereszt.

Amolyan modern Regős Bendegúzként mondhatom: nem olyan családból származom én...(hogy ennyin felszívjam magam).
    Szóval ha nem muszály, erre a poénra már ne csapj le!:)
    ON
  • Alkarcsont
    RO-ból igazából azt hiányoltam nagyon, ami már a DOD-ban is nagyon megfogott: nevezetesen, hogy a golyók süvítenek a füled mellett!
  • antijedi
    enm, az kimaradt énse tom már miért :) cs után előitéleteim votlak biztos :PPP
    de ettől függetlenül kaliberben mindegyik nagy... :)
  • Alkarcsont
    Inkább DOD azzal játszottál?
  • antijedi
    ez tény... :)
    amugy kaliberben van más ilyen mod is vagy jobb pl cs..., na persze az más stilus, más a célja meg minden de kaliberben az se kismiska :)
  • Alkarcsont
    Persze vagyük hozzá, hogy ez egy mod és még mindíg bétás! De szrintem ilyen kaliberü mod-ot még nem csinált senki egy játékhoz se és bár nem minden tekintetben, de fel tudja venni a versenyt rendes játékokkal szerintem (itt pl. nem játékos táborra gondolok, hanem magára a játékra, a megvalósításra, úgy egésszében)
  • antijedi
    annak is kicsit más volt a sebzése mint ha simán odlalt lősz asszem.., persze nem szakat le mert arcade de még igy is jobb mint itt :(
  • Alkarcsont
    Mit számított BF-ben a lánctalp?
  • antijedi
    te se sokat jáccotál vele..., bf42 arcade de még ennek ellenére is jó votl a hitbox..., küln számitot a fejtető a lánctalp az oldala az eleje, etc..., és sokban külömböztek a tankok...
    ágyú, mozgékonyság, etc...
  • Alkarcsont
    Hát ha a BF1942-höz hasonlítom akkor ott sem sokkal jobb a helyzet, sőt rosszabb! Nem nagyon számított, hogy Tigrissel, vagy PzIV-el megyek a Sherman ellen nem számít, csak annyi volt, hogy a Tigris 1-2 lövéssel többet bírt!
  • Alkarcsont
    Egyébként ha vezetem a tankot, akkor hogy tudom kidugni a fejemet belőle, mert ezen a kuk-lukon nem látni semmit :D
  • antijedi
    igen a feneke külön van, az kettő de ezel ki is fujt..., és mind a két tanknak ha nem segget lősz pontosan két lövés...., ezaztán a technika :D
  • antijedi
    akkor oks :)
  • Alkarcsont
    Lehet, hogy gyorsabban fordul, de szerintem a 3.1-es verzióban tulzásba vitték azért volt egy alapelképzelésem, hogy egy 40-50 tonnás tank, ami úton 40km/h-val tud menni terepen meg ennyivel sem kb. hogy viselkedik, de szerintem most túl gyorsan fordul...
  • Alkarcsont
    Azt ne mondd, hogy nincs hitbox-uk! 3.0-ban is volt, ha a tank seggét lőttem, akkor 1 találattól kipurcant! Meg most kipróbáltam az új orosz tankelhárító puskát és szart sem ér, ha nem a tank seggét lövöd szóval hülyeséget beszélsz!
  • lachun
    Igen jol irod ö szabadalmaztatta a torny lassu fordulása miatt
  • antijedi
    hát nem tom mongyuk mivel én még nem láttam de az a normális hogy a tank sokkal gyorsabban fordul mint a lövegtorony :)
    ezért csinálták páran azt hogy a tankot forditották nem a lövegtornyot (pl wittman is assze, remélem jól irom a nevit :P)
  • Alkarcsont
    De ennyivel?! Keringőt lehet vele járni. Nem voltam katona, pont megúsztam ezt a sorkötelezettséget, de én sosem úgy képzeltem egy tankot, amiben el lehet szédülni!
  • antijedi
    épp ezaz hogy csak a külső meg a hang..., tulajdonságaikban tökéletesen ugyanaz, ráadásul a tankoknak nincs is rendes hitboxuk..., nah látom sajna nem a te véleményed kell figyelembe venni realitás terén :PP
  • Alkarcsont
    3.0-ban 2 féle tank volt PzIV és T34 ezek külsőre is különböztek, más volt a hangjuk is stb. nem tudom miről beszélsz!
  • antijedi
    a tank valóságban is gyorsabban fordult mint a lövegtorony de fel se vedd... :P
    mostmár kezdek kételkedni a megitélésedben hogy mi a reális és mi a nem az :D
  • Alkarcsont
    Most elég magas a színvonaluk, csak kicsit elárkádosodott értem ez alatt, a tank gyorsabban fordul, mint a lövegtorony váááá jönnek ki gyorsan egy 3.11-es patch-el és javítsák ki!
  • Alkarcsont
    Na 3x-ra sikerült! CSak nincs origi UT2004-em talán meglepem magam vele karácsonyra...
  • antijedi
    akkor mit mesterezel? lol :PPP
  • trident

Azt nem mondtam, hogy tanoncok lennénk!
    (Mindenesetre a TudatLAN szervezője több szempont miatt is megilleti a [HD] részéről egy "respect")
  • lachun
    és miért nem jössz van még nov végéig free triál szerintem probáld ki!!!
    Ha válalod hogy elsö számu golyofogoleszel én kiképezlek:DDDD
  • antijedi
    realitásban tényleg jobb csak bfben legalább nem minden tak uygan az volt más skinel...
  • Slow
    az az igazság, hogy nem tudom mihez mérni, BF-hez képest maga a valóság, mást nem próbáltam... van még a WW2 online, azt már kipróbáltam offline, az nagyon cool, főleg a repülők, nehéz mindent vezetni (minden járművet máshogy kell), de azt sem tudom, hogy milyen multiban...
  • antijedi
    nincs is de attól még leszedem csak kiprobálás végett :P
    amugy tankokat anyit reklámozták mint az állat azt oylan szarok voltak hogy tyűűű, igaz elgalabb nem votlak tul arcade beállitásuak de akkor se valami magas szinvonal volt... :/
  • Slow
    ja igen, azt má' megbeszéltük, hogy "ezért" nem veszel UT-t ;) értem én, értem :)
  • Slow
    azt még nemtom, hogy melyik tank mit tud...
    van mellette csapatszállító teherautó, meg páncélozott jármű (a stryker őse ;)) <--- az egyik belinkelt képemen épp harctérre utazunk a platón :)

ha nincs UT2k4-ed, akkor nem naon érdemes leszedni se (hacsak nem akarsz ilyen szép képeket látni mint én :D), mert tört szerver sztem nincsen...
  • antijedi
    amugy tankok bugjain javitotak? meg lettbene több jármű (és értelmük is van már vagy gyk ugyanaz mint 3.0ban hogy ugyan az a összes csak más a skin? :)
  • antijedi
    hát frag ops szerontenm nagyon gagyi...
    és ro-t joval többen nyomtak anno mint hatan magyarok :)
    amugy msot a 200ból hány magyar volt? kitalálom 1, azaz te
    amugy ki fogom probálni de perpill ilyen népszerűség mellet nem fogom többi letöltésem elé rakni mert nekem hudehude kell..., ráér még ugyis max botokal fogok jáccani :)
  • Slow
    antijedi:
    jelentés az RO frontról: tegnap hajnal fél 2-ig játszottam és kb 200-an voltak fenn a szervereken, ez sokkal több, mint előtte, szal a peccs megdobta 8legalábbis átmenetileg), sokan dícsérték a dolgot (jó is) az előzőekhez képest...

jelentés a FO frontról: most jelent meg a 2.1-es peccs, és mindenki szidja mint a bokrot (elvileg nehezítettek a játékon, de az inkább csak fegyó-erő csökkentés, pl AK-ból kell két tár mellbe...:) ez ám a kevlár :D) <-- szal nem egy realmod (nekem egyébként tetszik, de majdnem olyan láma mint a CS)
    ja és tegnap este párszor, pihentetés képpen felnéztem fargopsozni, és kb 10-en war-oztak és kb 25-en mission-oztek... (a magyar rajongótábor kb 6 fő, annyi összejöhet RO-ban is, csak bízni kell benne ;))

ja és sajnálom, hogy melléfogtam, amiket mondtál azalapján úgy gondoltam, hogy nem naon játszottál RO-val, de hát amint megtudhattuk, az évek és a tapasztalat beszélt belőled...:)
    mindenesetre most jó a gém, próbáld ki!!
  • Slow
    oh te szegény :(
    ment privi