6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Csoder #918 Kipróbáltam, nagyjábó' viszi a gépem. Hát botok ellen nem olyan jó. Multiba tuti élvezetes meccsek lesznek.
ajajj :) -
#917 Ahogy írtam, nálam nem kellett steam.
Próba cseresznye, meg kell próbálni így is úgy is.
Ezért voltam feszült, mivel tegnap és ma is ezt próbáltuk. Nyílván a "nyugi van" ezen nem fog segíteni. -
#916 hát én kb annyit tok a steamröl hogy van egy accom és abba van hl2,css, hl2dm és csak azon keresztül indithatoak a játékok
tehát valszeg ezzel is igy lesz és a rendes kiadásban majd csak steamen keresztül lessz indithato a játék (kivéve az esetleges tört verziot bár a steames játékok nem nagyon mennek törtel) -
#915 gyerünk srácok.
informáljuk Lifeforce -t!
nekem dusztum sincs a steamről, így nem tok segíteni. -
Lifeforce #914 Nyugi van, bírd már ki ezt a kis időt.
egy 15 perc aztán tesztelhetitek rendes szerveren.
Remélhetőleg.
Viszont nekem nem dobja fel a csatlakozást interneten keresztül, csak lanban.
Ez mitől van?
Ehez kell a steam acc? -
#913 Valakinek van ötlete szerverindítással kapcsolatban?
Amikor én indítottam nem kellett steam, de csak 1 max. két fő tudott csatlakozni.:( -
#912 azon keresztül lesz gondolom elérhetö mint css meg stb... -
Lifeforce #911 Szóval a kérdés lényege, hogy minek hozzá steam? -
Lifeforce #910 1000% :D
Azonban kell egy kis help.
Ez egy unreal motoros "mod"
Mit keres a steamen, és minek hozzá steam? -
#909 Hiba:
Elindítja a szervert, de nem tud a szervergazdi belépni a játékba.:/
A kliensek connection failed üzenetet kapnak.
-
#908 Egyedül én tudtam eddig szervert indítani (beállításai: klikk a gallériámra/minden egyben/utolsó két kép).
Csak nekem elég cingár a netem...512/128, korlátos...://////////////////
Csapattársaimmal hiába próbáltuk, csak nekem indult el...://///// -
#907 mennyie az esélye, hogy lesz server? -
#906 Elolvastam, de csak a königsplatczon látam.:( -
#905 ezt találtam.
[BuildVersion]
Label=RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]
Trident!
térképen jelölve van a rádió, de megfelelő karaktert válasz (manualba érdemes beleolvasni)
ettől féltem.
problémás lesz servert indítani :( -
#904 belehet buherálni vhogy a játékot steambe?
és ha igen akkor nem leszz gond mert nekem van rendes hl2es accom... ?
ja én is észrevettem után hogy tényleg van snipa csak nemtudtam hogy mapfüggöek a fegyverek... -
#903 sztem hogy le tudsz hasalni a csipával ugy hogy meg tudod támasztani a csipát mintha egy mg lenne. -
#902 Az iránytű feletti ikon mit jelentene?
Kitámasztás lenne? És csak mg számára?
-
#901 Hát azt énis remélem. -
#900 900. hsz az enyém ^.^ hm steamen már hirdetik és ha jól látom március a megjelenés nem tudom mikori ez a beta de remélem már sokat javult a gém ^^ -
#899 -
#898 A steam már fenn volt (nálam ment steam nélkül), igen, felülírva. -
#897 steam-et felraktad a 2 fájl-t felülirtad? -
#896 :D
Végigpróbáltunk mindent,
csak úgy volt jó, ha a lan volt kipipalva...
Szervert keresni nem tudunk, cd key in use-t ír ki. -
#895 nem a host résznél kellene? én ott probálkoztam ráböktem listenre mondom kezdésnek legyen vagy 6 bot utána hirtelen megjelentek a playerek a szerveren, furcsáltam hogy kurva jól lőnek meg mozognak ^^ -
#894 Próbáltuk, de eddig nem tudtunk szervert indítani.
Van erről valakinek infója? -
#893 Néhány kérdés:
1; A tüzérség kéréséhez merre található a rádió?
2; A tank motorhangja mindenkinél gyengus? Alig hallható a tank, szinte csak a löveg mozgását hallom.
3; Auth. failed üzenet miatt nem tudok szervert keresni. Lenne megoldás rá?
Ha valaki indítana szervert, akkor jó lenne szervezetten, közösen.:)
-ha kikapcsolja az ingame voice-ot, akkor szivesen felajánlom a publikus TS csatornánkat a hangkommunikációhoz.
-akár elsőnek lehetne bot vs human játék is, hogy megismerjük a pályát, saját tapasztalatot szerezzünk.
-ti is vagytok páran, mi is leszünk, jó lenne egy szervert megtölteni!:)
-
#892 Nem lesz ez rossz!
Van csipa. -
#891 hogy lehet multizni?
és mér nincs snipa? pedig jo nagy területek vannak... -
#890 Merem remélni hogy a fullba lehet faszán tört szereverket csinálni majd és lesz is. -
#889 Ha minden jól megy nemsokára én is tudok hozzátok csatlakozni a keleti fronton.:)
Csapattársaim is kíváncsiak rá, jó lenne kipróbálni egy 32 fős tankos romantikus estén a játékot.:D -
#888 nem :) -
#887 véletlenül nem "godlike" -ra volt állítva az AI? -
#886 csináltam egy szervert mondom majd a botokkal elleszek eccercsak megjelent a sok homi. volt egy csávó akit nem lehetett lelőni. elég szar bug ^^ eldobálta a fegyvereit odamentem ellőttem rá egy tárat semmi. felvette a stukkert ő tudott sebezni de én őt nem... -
#885 persze :) még összetalálkoztam blackshadow-al is ^^ meg volt még egy - két magyar ^.^ -
#884 belenéztem ismét.
az "Arad" mapon heves tankcsaták lesznek majd.
beszálltam egy tankba, 5 vs 5 en voltunk (bot), állati ez a hármas tagozódás a tankon belül.
mozgás közben baromi nehéz célozni.
a ruszki dumák pedig, ... élvezetesebbé teszik a játékot. -
#883 tudtál csatlakozni vhova? -
#882 na kiprobáltam. hát azért erősen látszik hogy ez nagyon de nagyon BETA. aki a codhoz szokott nem biztos hogy tetszeni fog, ebben nem lehet rohanni ezerrel ^.^
ha megcsinják az optimalizációt meg azt a hibát hogy a legkisebb kavicsba is megakad jó gém lesz. jah meg tudni kell célozni ^^ -
#881 ahha. -
#880 a mellékelt steaminstallt használod? -
#879 na telepítem steam-et