6141
  • Nyers
    Miért lett volna elírva, eredetileg ez egy mod volt és simán Red Orchestra név alatt futott, és ez avanzsálódott át Red Orchestra: Ostfront 41-45 -re miután teljes, független játékként fog megjelenni.

Szóval kicsit körültekintőbben, ha lehet. Most meg jól van írva, ugye ... Talán maradjunk ennél: Red OrchestRa: Ostfront 41-45
  • M@TriX
    + átneveztem a topicot rendes nevére, ráadásul a név el is volt írva...
  • M@TriX
    új videó érkezett

király lesz nem semmi, csak az nem fér a buksimba, hogy nem HL2 motoros és a Steam-en keresztül jelenik meg, persze mondjuk egy rendszer, gondolom marketing és kész, csak eddig nekem összefort a HL2 motorral a Steam.
  • trident
    Remélem.
    A Cs:s + dod:s-t meg lehet vásárolni külön is.
    Remélem Fleko benéz ide, és megmondja, mi a helyzet a steames játékokkal ez ügyben.
    Legrosszabb esetben ott a backup lehetősége.
  • Serpa
    tehát lemezen is megjelenik.
  • I.C.ram
    Sokat nyomtunk anno multiban. Eszméletlen a tank csata ebben a játékban! a legjobb, amivel valaha találkoztam.
  • trident
  • trident
    A cod2 scene-nek is teli a hócipő. Ultimátum. Kapcsolódik a RO-hoz.

Bár a játékmódokról nem tudok sokat, olvastam a FAQ-ot, de vagy fáradt vagyok a fordításhoz, vagy sovány az infó...
  • trident
    Kicsit félrenéztem, hiszen ár már van, és annyira nem kedvező.
  • trident
    Re Serpa: ezeket én nem vágom (Fleko?), de azt tudom, hogy a dod:s-t könnyen, gyorsan, egyszerűen, megvásárolhattad. Ha azt nézzük a szokásos játék árainak kb. feléért-harmadáért.*

Re: Thanatos: nem a cod/uo/cod2 van elcseszve, hanem a sok hülye teszi tönkre a játékot (játékélmény, szerverek).
    Ez főleg a cod2 érvényes.

Nagyon jó szervereket, egyedi módokat lehet találni, érett játékosokkal. Mint minden ezek is a "nagy közönség" látóterén kívül esnek. De vannak.
    érett, értelmes játékosokkal, jó szerverekkel, átdolgozott játékmetódussal.
    Szerintem.

*módosítva: ez a dod:s-re igaz volt, ferlelőtlen lenne tőlem, ha azt mondanám, a RO-val is ez lesz...:)
  • Serpa
    te most a COD(UO) ról beszélsz v a COD2 ről?
    mert a kettő ég és föld, az előbbi javára.
  • Thanatos
    hát pedig szvsz nem lenne jo ha egy viszonylag reális gamet elarcadeositanák ... :(((
    a mod nekem anno eléggé tetszett, remélem ezzel a nagy váltással megmarad az a szinvonal és nem alacsonyodik a cod szintjére :/
  • Serpa
    ilyen steames játékokból ki szoktak adni demot?

szomorúan hallom.
  • Thanatos
    cod feling? rmeélem ez nemigaz különben kinyirtak megint egy gamet..., dejó :/
  • trident
    Ha úgy csinálják, mint pl. a dod:s esetén, akkor az a játékosoknak is jó: megkapták relatív olcsón a játékot, nem kell fizetni a sok kezet, amin keresztül átmegy a játék.
  • Serpa
    sztem is.

ezért érdekel.
  • R9
    most néztem meg steamen a trailert elég cod feeling
  • tbundy
    akár még jó is lehet :)
  • Serpa
    csak steamen keresztül lesz elérhető?
  • trident
    Anno csak rövid ideig próbáltam ki, kiváncsian várom a márciust...:)
  • Stuller
    COOOOLLL.figy csak most kapcsolodtam be vki vmi linket (ma ha elkészült) vagy addig is vmi régebb verzio letöltési heylének a linkjét ha megtudnátok adni?:DD thx
    Me csak red orchestra miatt vettem meg az ut2k4-et
  • FLeK0
    Trailer, képek.
  • Alkarcsont
    Köcce!
  • grebber
    6 új kép + némi info
  • Alkarcsont
    nehiszem inkább kinőtte a mod magát és kapunk egy fasza WWII-es realisztikus multijátékot COD2 túl árkád lett!
  • grebber
    Ez most sima különálló singleplayer lesz?
  • Alkarcsont
    Red Orchestra: Ostfront 41-45

Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!

A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhető realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:

* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments

* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models

* Choose from 28 authentic infantry weapons

* Full 32 player online Multiplayer Support

* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front

* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat

* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings

* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover

* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP

* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System

* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system

* True weapon deployment system including resting rifles on support

* Historically accurate artillery system

* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance

* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning

* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations

És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január!
  • Alkarcsont
    Jujj valamit elrontottam, de legalább jól olvasható (csak kevésbé átláthatO_o)
  • Alkarcsont

Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!

A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhető realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:

* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments

* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models

* Choose from 28 authentic infantry weapons

* Full 32 player online Multiplayer Support

* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front

* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat

* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings

* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover

* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP

* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System

* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system

* True weapon deployment system including resting rifles on support

* Historically accurate artillery system

* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance

* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning

* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations

És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január!
  • Alkarcsont
    Summer-Offensive Map Pack

és Trailer
  • Alkarcsont
    Sajnos viszont a 41 szerver közül, amit találtam egy sem volt tört...
  • Alkarcsont
    Próbáltátok már az RO 3.2-t? Mert én igen! A botok mostmár tényleg jók valamire, csinálják a dolgukat, nem ragadnak be, bár néha előfordul, hogy annyira el vannak foglalva egy másik bot leszedésével, hogy mással nem törődnek, ilyenkor könnyű őket leszedni... Az új pályák is nagyon jóra sikerültek! A blúr is nagyot dob a játékon, mikor felrobban mellettünk egy gránát! Hopp a gránátról jut eszembe a gránátbug sajnos még mindíg benne van :( IS2-t még nem próbáltam, de MG-42-t igen, hát az nagyon pusztító fegyver, de gyorsan el lehet lőni belőle a muníciót :)
  • Alkarcsont
    Sőt már kint is van, bár még csak a FilePlanet-ről tölthető...
  • Gergellly
    Hallottátok ezt a nagyszerű hírt? Talán jövőhéten kijön a Red Orchestra 3.2 MG 42-vel IS 2-vel és full bot támogatással :) tehát oda mennek a botok ahova irányítod őket! További infó a hivatalos oldalon!
  • Gergellly
    Ja értem, köszi!
  • Thanatos
    gondolom azért mert az is mint midnen ut2k4 mod alapvetően multira van kitalálva, igy a botok csak azért vannak benne hogy +1 sort irhassanak feature listába...
  • Gergellly
    3.1-es legujabb verzióm van
  • Gergellly
    Hi!
    Azt szeretném kérdezni hogy miért nem lehet feljebb venni a botok ügyességét és a time limitet, mert hiába állítom be alapon marad(UT2004 RO easy-to-use exe install)!
  • Slow
    most nemtom sajni, mert win-install volt és még sehol sem tartok, de a fegyverválasztás, ha jól emléxem...
  • Alkarcsont
    Nézd meg optionsban, hogy mire is van állítva az egérgörgő