6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#838 Miért lett volna elírva, eredetileg ez egy mod volt és simán Red Orchestra név alatt futott, és ez avanzsálódott át Red Orchestra: Ostfront 41-45 -re miután teljes, független játékként fog megjelenni.
Szóval kicsit körültekintőbben, ha lehet. Most meg jól van írva, ugye ... Talán maradjunk ennél: Red OrchestRa: Ostfront 41-45 -
#837 + átneveztem a topicot rendes nevére, ráadásul a név el is volt írva... -
#836 új videó érkezett
király lesz nem semmi, csak az nem fér a buksimba, hogy nem HL2 motoros és a Steam-en keresztül jelenik meg, persze mondjuk egy rendszer, gondolom marketing és kész, csak eddig nekem összefort a HL2 motorral a Steam. -
#835 Remélem.
A Cs:s + dod:s-t meg lehet vásárolni külön is.
Remélem Fleko benéz ide, és megmondja, mi a helyzet a steames játékokkal ez ügyben.
Legrosszabb esetben ott a backup lehetősége. -
#834 tehát lemezen is megjelenik. -
#833 Sokat nyomtunk anno multiban. Eszméletlen a tank csata ebben a játékban! a legjobb, amivel valaha találkoztam. -
#832 -
#831 A cod2 scene-nek is teli a hócipő. Ultimátum. Kapcsolódik a RO-hoz.
Bár a játékmódokról nem tudok sokat, olvastam a FAQ-ot, de vagy fáradt vagyok a fordításhoz, vagy sovány az infó... -
#830 Kicsit félrenéztem, hiszen ár már van, és annyira nem kedvező.
-
#829 Re Serpa: ezeket én nem vágom (Fleko?), de azt tudom, hogy a dod:s-t könnyen, gyorsan, egyszerűen, megvásárolhattad. Ha azt nézzük a szokásos játék árainak kb. feléért-harmadáért.*
Re: Thanatos: nem a cod/uo/cod2 van elcseszve, hanem a sok hülye teszi tönkre a játékot (játékélmény, szerverek).
Ez főleg a cod2 érvényes.
Nagyon jó szervereket, egyedi módokat lehet találni, érett játékosokkal. Mint minden ezek is a "nagy közönség" látóterén kívül esnek. De vannak.
érett, értelmes játékosokkal, jó szerverekkel, átdolgozott játékmetódussal.
Szerintem.
*módosítva: ez a dod:s-re igaz volt, ferlelőtlen lenne tőlem, ha azt mondanám, a RO-val is ez lesz...:) -
#828 te most a COD(UO) ról beszélsz v a COD2 ről?
mert a kettő ég és föld, az előbbi javára. -
Thanatos #827 hát pedig szvsz nem lenne jo ha egy viszonylag reális gamet elarcadeositanák ... :(((
a mod nekem anno eléggé tetszett, remélem ezzel a nagy váltással megmarad az a szinvonal és nem alacsonyodik a cod szintjére :/ -
#826 ilyen steames játékokból ki szoktak adni demot?
szomorúan hallom. -
Thanatos #825 cod feling? rmeélem ez nemigaz különben kinyirtak megint egy gamet..., dejó :/ -
#824 Ha úgy csinálják, mint pl. a dod:s esetén, akkor az a játékosoknak is jó: megkapták relatív olcsón a játékot, nem kell fizetni a sok kezet, amin keresztül átmegy a játék. -
#823 sztem is.
ezért érdekel. -
R9 #822 most néztem meg steamen a trailert elég cod feeling -
tbundy #821 akár még jó is lehet :) -
#820 csak steamen keresztül lesz elérhető? -
#819 Anno csak rövid ideig próbáltam ki, kiváncsian várom a márciust...:) -
Stuller #818 COOOOLLL.figy csak most kapcsolodtam be vki vmi linket (ma ha elkészült) vagy addig is vmi régebb verzio letöltési heylének a linkjét ha megtudnátok adni?:DD thx
Me csak red orchestra miatt vettem meg az ut2k4-et
-
FLeK0 #817 Trailer, képek. -
Alkarcsont #816 Köcce! -
#815 6 új kép + némi info -
Alkarcsont #814 nehiszem inkább kinőtte a mod magát és kapunk egy fasza WWII-es realisztikus multijátékot COD2 túl árkád lett! -
#813 Ez most sima különálló singleplayer lesz? -
Alkarcsont #812 Red Orchestra: Ostfront 41-45
Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!
A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhető realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:
* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments
* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models
* Choose from 28 authentic infantry weapons
* Full 32 player online Multiplayer Support
* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front
* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat
* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings
* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover
* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP
* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System
* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system
* True weapon deployment system including resting rifles on support
* Historically accurate artillery system
* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance
* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning
* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations
És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január! -
Alkarcsont #811 Jujj valamit elrontottam, de legalább jól olvasható (csak kevésbé átláthatO_o) -
Alkarcsont #810
Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!
A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhető realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:
* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments
* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models
* Choose from 28 authentic infantry weapons
* Full 32 player online Multiplayer Support
* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front
* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat
* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings
* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover
* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP
* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System
* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system
* True weapon deployment system including resting rifles on support
* Historically accurate artillery system
* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance
* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning
* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations
És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január! -
Alkarcsont #809 Summer-Offensive Map Pack
és Trailer -
Alkarcsont #808 Sajnos viszont a 41 szerver közül, amit találtam egy sem volt tört... -
Alkarcsont #807 Próbáltátok már az RO 3.2-t? Mert én igen! A botok mostmár tényleg jók valamire, csinálják a dolgukat, nem ragadnak be, bár néha előfordul, hogy annyira el vannak foglalva egy másik bot leszedésével, hogy mással nem törődnek, ilyenkor könnyű őket leszedni... Az új pályák is nagyon jóra sikerültek! A blúr is nagyot dob a játékon, mikor felrobban mellettünk egy gránát! Hopp a gránátról jut eszembe a gránátbug sajnos még mindíg benne van :( IS2-t még nem próbáltam, de MG-42-t igen, hát az nagyon pusztító fegyver, de gyorsan el lehet lőni belőle a muníciót :) -
Alkarcsont #806 Sőt már kint is van, bár még csak a FilePlanet-ről tölthető... -
Gergellly #805 Hallottátok ezt a nagyszerű hírt? Talán jövőhéten kijön a Red Orchestra 3.2 MG 42-vel IS 2-vel és full bot támogatással :) tehát oda mennek a botok ahova irányítod őket! További infó a hivatalos oldalon! -
Gergellly #804 Ja értem, köszi! -
Thanatos #803 gondolom azért mert az is mint midnen ut2k4 mod alapvetően multira van kitalálva, igy a botok csak azért vannak benne hogy +1 sort irhassanak feature listába... -
Gergellly #802 3.1-es legujabb verzióm van -
Gergellly #801 Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem lehet feljebb venni a botok ügyességét és a time limitet, mert hiába állítom be alapon marad(UT2004 RO easy-to-use exe install)! -
#800 most nemtom sajni, mert win-install volt és még sehol sem tartok, de a fegyverválasztás, ha jól emléxem... -
Alkarcsont #799 Nézd meg optionsban, hogy mire is van állítva az egérgörgő