377
-
Gandibá #57 #6 #7 -
#56 amúyg ez amúgy a Battle of Middle-Earth játéknak vagy minek a másik topicja?:-) -
#55 A topic nem nagy durranás vagy a játék? :( -
Gandibá #54 Mi a tökért nem rakják már be az új logot? :( -
#53 Mert Gyűrűk Ura topic ez is, bár nem valami nagy durranás.
Majd meglátjuk... -
#52 miért mondta,d hogy itt a helyem? hiányzok?:-))) -
Gandibá #51 by World of WarCraft :D -
#50 amugy persze igaz, hogy pl daocben meg csak emberrel lehetsz (ugy tom...), de ma elegge teret hoditanak a "budos ork teazik egy rothado hullaval es egy kiralykisaszonnyal" style:D -
Gandibá #49 Megehetsz mindenkit kedvedre, tök jó :D -
#48 Asszem lesz hamarosan egy MMORPG amiben lehet sárkánnyal is lenni. Bár nem tudom abban mi a jó. :-) -
Gandibá #47 Troll nem akarsz lenni? :D -
#46 ork, ember, tünde, törp ez keves, es sztem eleg unalmas... hobbit csak nem akar lenni vki, meg hulyen nezne ki ha egy lvl60-as hobbit kenterbeszarna a lvl20as orkot...
lehetne meg esetleg elohalott, bar ez nem kiemelt a konyben, eszaki barabremberek, vagy barmi... bar a varosokat kurva jol meglehetne oldani, Minas Thirith hatalmas csarnokai... -
Gandibá #45 Lehet -
Gyorsan elkapkodnák. -
Gandibá #43 Tök jó lenne pl ha szerverenként lehetne 9 nazgul! Mekkora lenne már :D -
#42 Hát azokból nincs valami sok. :-) -
Gandibá #41 Hát írd be a moderátorokba, hogy cseréljék le, mert ez nem jó amit te belinkeltél, vagy valami ilyesmi. Lehet azért nem rakják át, mert nem az kérte, aki az előzőt is linkelte. -
Gandibá #40 Nazgul, varázsló stb.. :)) -
#39 Nem tom, a Return of the King topicba is benyomták a tiedet, de azért meglátom mit tehetek. -
#38 Ork
Tünde
Ember
Hobbit
Törp
Milyen más fajt akarsz? Enttel csak nem akarsz lenni. :-) -
Gandibá #37 Én se táplálok sok reményt a game iránt, de majd kiderül.. -
#36 na ez sztem bukas lesz. egyszeruen nincs annyi faj, nem annyira kidolgozottak, vagy ha pedig jo lesz , akkor meg nem fog annyira kotodni a gyuruk urahoz -
Gandibá #35 Hát nem nagyon akarják átrakni, talán neked kéne írnod emiatt, mert végtére is csak te raktad be ezt is.. -
Gandibá #34 Köszi :) -
#33 varom mar! -
#32 Na az a banner már zsír. -
#31 Na ez már ork. Gondolom Uruk-hai. -
#30 akkor csak nem rossz kis game -
Gandibá #29 Na írtam a moderátorok topicba az új logo miatt. Addigis itt egy jó kép, bár az orknak itt is furcsa feje van :)
-
Gandibá #28 Keresek nemsokára akkor :) -
#27 Tom sajna, de még ez volt a legjobb amit találtam. De ha találsz jobbat, akkor feltétlenül rakd be. -
Gandibá #26 Uhh, kicsit szétcsúszott ez a logo :) -
#25 Ja. -
Chaos Mad #24 szerintem ezek inkább goblinoknak tünnek -
#23 olyan lesz mint a StarWars:Galaxies nem muszaj harcosnak lennunk mondjuk pl:boltos ?vagy mi? -
#22 1 magyar webnek jobbab orulnek -
Gandibá #21 Hát az majd kiderül.. -
#20 remelem legalabb jo -
Gandibá #19 Nagyon valószínű.. 99% :) -
#18 Fizetos lesz?