377
-
#17 Middle Earth Online Képek és Videók!
Jó lesz ez.
(Mondjuk tuti nem hobbit karakterem lesz, még ha crafter leszek akkor sem ... :)
-
#16 Elég szépnek tünik képek alapján!
Megjelenését tolták 2005-re. -
#15 -
#14 -
Gandibá #13 Nekem nem tetszik.. :| -
#12 A képek tényleg elég...hmmm...érdekesek.
A megyés kép még egész jó, bár nem értem mit keresnek ott ilyen magas hegyek. -
#11 KICSIT!!! -
Gandibá #10 #10 :) -
#9 rendben -
Coco #8 szegény orkok télleg szörnyűek -
Gandibá #7 Nem. Az amiről te beszélsz egy RTS, ez meg egy MMORPG, mint pl. World of WarCraft, vagy Star Wars Galaxies. -
#6 nem erről a játékról van itt is szó? -
Gandibá #5 Hogy alátámasszam hogy miért nem tetszik íme három kép:
Hogy néznek már ki szerencsétlen orkok?
Itt szép a grafika, de nekem nem jönnek be ezek a fajta hobbit, kiskalap meg mittudomén :)
Gyerekzsúr vagy óvoda feelin' :)
És itt van két kép ami tetszik:
-
Gandibá #4 Hát szerintem idáig a Galaxies-nak van a legjobb grafixa MMORPG-k közül, de nekem nem jön be ez a fajta megjelenítés amit itt láthattunk a képeken. Ugyan az a cég csinálja mint a War of the Ring-et, ami közel sem volt rózsás.. Én jobban örültem volna egy a film környezetében megjelenő MMORPG-nek, mert a filmek hangulata nagyon bejön, és a megvalósítás is remek. Hát aztán a fene se tudja mi lesz ebből.. -
#3 Remek játéknak ígérkezik, személy szerint nagyon várom, mert beleszerettem a MMORPG műfajba, ráadául ez még LotR témájú is, aminél nincs számomra kedvesebb. A készítők ígéretei szerint bebarangolhatjuk majd Középfölde virtuális valóját teljes egészében, választva egyet a sok faj közül. A grafika már a korai stádiumban is korrekt, a megjelenés idejére gondolom még szebb lesz. Messze van még az a 2004 vége, szvsz halasztani is fognak. -
#2 number2. helo mindenkinek. -
#1 Nem tudom milyen játék lesz ebből, de nagyon remélem, hogy nem rontják el. A Hardwireden azt írták, hogy az év vége felé jelenik meg. Remélem addig lesz majd béta.