Middle-Earth Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
😛 a választott világod megtelt....your position 256.....ezek bajba lesznek ha még egy kis beta táborral se bir a server

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
lol...sikerült....na most jön hogy a serverre is be kéne lépni a log-ot elfogadta

Sanko
ez elég vicces....még a codemaster weblapja se birja az érdeklõdõket...

Sanko
igen, én is ezt mondtam de meg nem sikerult...még nem fogadja el

[Jakuza]
Amugy most nehezen lehet belepni, mert tul sokan vannak, en sem tudok pl belepni.
Meg kell varni mig kicsit nyugisabb lesz.
Talan majd delutanra lecseng a nagy invazio.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat egesz mashogy.
Megkaptam a kulcsot Emailban, ezt a kulcsot kell hasznalni a Codemaster oldalan kesobb.
Ezen az oldalon eloszor letrehozol egy accountot, ami a jatekban a lesz kesobb a felhasznaloneved es jelszavad.
Ha keszen vagy, belepsz a weblapon a letrehozott accountal es ramesz a " Click here to create new subscription"-ra es a Middle-Earth Online Betat hozzaadod a szeriaszammal, amit kaptal.
Ezek utan fogod tudni hasznalni a kliensedet a belepeshez a jatekba, azzal a accounttal, amit ezen a Codemaster oldalon letrehoztal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ohh megvan a key 😊

most kaptam

REAL MADRID

code*

na megprobálom még1x

mert én kulcsot nem kaptam

REAL MADRID

kulcsot kértünk a fileplanet oldalán
beregisztráltuk a codamasters oldalán
beléptünk a játékba
vártunk 20 percet a sorban
játszottunk 10 percet
kiléptünk
letöröltük

VAGY TI PONTOSAN HOGY CSINÁLTATOK MINDENT SORJÁBAN? 😊

REAL MADRID

de én regeltem és még kulcsot nem kaptam 😞

vagy majd 1 kor kapom ? 😊

REAL MADRID

[Jakuza]
Elmeletileg Vasarnapig, de utana is hasznalhatod, mint ahogy en is tudom hasznalni az elso stressztesztben kapott kulcsomat.

[Jakuza]
Ja es a karaktereneveiteket vessetek be ide, mert akkor tudunk segiteni a jatekban.

DEJO PONT AKKOR UTAZOK EL -.- :_:

és meddig tart?

REAL MADRID

[Jakuza]
Nem csak Szombaton, utana is.
A 12-orahoz adjal meg egy orat mert GMT 12 ora van irva, ami nalunk 12+1 oranak felel meg.

Sanko
+1 óra

Sanko
elvileg deltol aktiválhatod

regeltem beta kulcsot vagy mi

és akkor most?

REAL MADRID

not have an active "LOTROBETA"

please try another username

REAL MADRID

Sanko
most ingyen van beta kulcs fileplaneten

nahh letöltöttem meg minden és akkor csak szombaton tudok játszani?

REAL MADRID

Sanko
vasárnapig

eddig egy szerver van/volt
Starts: 11:00 (GMT) on Saturday Feb 10th
Ends: 23:00 (GMT) on Saturday Feb 10th

adj hozzá 1 órát.

Sanko
azt nem tudjatok pontosan hogy milyen ido szerint kezdik a tesztet?
mivel europaiak szamara lesz elerheto gondolom hogy valami eu ido szerint indulhat.
a masik meg hogy itt 1 server van, vagy tobb? ha tobb akkor ki hol van?

uhh hát akkor csinálok énis -.-

REAL MADRID

Sanko
nem hát...kell beta key...kell egy acc a codemasternel es ott tudod a játékokat beregelni pl a LOTRO betat...de amit kaptam azt most nem engedi...lehet csak 10 én 😞

szval ha letoltom a gamet nem tudok még jatszani a regemmmel? O_o

REAL MADRID

Sanko
az létezik hogy amit fileplaneton kaptam beta keyt az csak a stressz tesztre vonatkozik? ugyanis nem tudom hozzáadni a codmasters oldalon a keyt....mingyá beõrülök

[Jakuza]
Felszerzet : Toki

Na akkor egy piszok ronda félszerzetet indítottam<#buck>, de maradtam a tolvaj szakmánál, kemény lvl 2, Amos
[Jakuza]
Irjatok meg a karakterneveket majd.

én most töltöm

REAL MADRID

Sanko
na végre lett beta kulcsom....

thx

REAL MADRID

jah boccs erre nem is figyeltem,www.computerandvideogames.com
nézd el tudatlanságom demiaz? <#vigyor5>

REAL MADRID

CVG-n van feltéve a Fileplanet mellett
pfu tudtok linket adni ami nem fileplanet

REAL MADRID

fórumon pedzegették felrakják torrentre, hátha
Szerencsére most nem csak Fileplanet rakták fel ( múltkor sem idegesítettem vele magam inkáb Satine által megadott tárhelyrõl szedtem le secperc alatt) Bár 2 óra alatt remélhetõleg most is le lehet tölteni

Asszem most átpártolok a hobbitokhoz,és új kasztot feszek fel mellé, bár semmi gond a burglarral.

[Jakuza]
Na ja.
Kozben megerkezett az emailjuk is, lehet tolteni a klienst le ujra.

Sanko
http://www.lotro-europe.com/preorder.php

itt ti hova klikkeltek a preordehez?

az usa rendelés oldalon meg nincs is hungary a választhaó országok között.. 😞

Na ha minden igaz holnap lemennek a szerverek, és felpakolják a rengeteg változást egy jelentõs patch formájában. Új klienst kell letölteni megint.
10-én pedig újabb stress teszt<#mf1>, ami kikészíti megint pár ember idegeit. Sebaj 10-ig még van idõnk<#vigyor4>
dehogynem, megjelenéskor vagy késõbb egy free trial keretében

Azt hiszem most megvárom a karaktertörlést addig pedig teszek egy próbát a 2moons bétájával is.
[Jakuza]
A torp karim neve Barun

Sanko
😞

Kreeder44
Én kértem tõled... 😊 de nincs semmi gond... esetleg sose fogom megtudni milyen a game XD