377
-
#337 Akkor konnektalj ujra nekem az kb 2 perc volt. -
MelWin #336 Mit jelent az elég sok? fél óráig csak annyit ír, hogy connecting to Northmoor? -
#335 Betudok lepni csak varni kell eleg sokat. -
#334 Nem most nem vagyok, de nem is probaltam belepni, szoval nem tudom, de megnezhetem neked. -
MelWin #333 Izé... De ugye most nem vagy bent? :) Mert nálam a servert online mutatja, de csak connectel vagy 10 perce :) -
#332 En bent voltam elob is :P -
MelWin #331 Alig varom, hogy tovabblephessek a connecting to Northmoor feliraton :) -
#330 Server reboot van be is jelentettek jatek kozben, azt mondtak kb 30 perc mulva inditjak ujra. -
MelWin #329 Hali! Tényleg leállt a server, vagy nálam van baj a portforward-al? :) -
PerfectCircle #328 épp azt tesztelik mennyit bír a szerver, de amikor hivatalosan elrajtol hidd el nem 1 szerverrrel fogják kiszúrni sok ezer játékos szemét.
Nálam meg sajnos annyira összerogyott a net, hogy mostmár gyak 10 percenként bontódik a kapcsolat, így már teljesen játszhatatlan a béta. A tonlányosok hétfőn megvizsgálják, mert ez már nem sávszélemeléssel járó rossz.
Addig meg jó játékot, mert nagyon pöpec lesz megjelenésre -
#327 :P a választott világod megtelt....your position 256.....ezek bajba lesznek ha még egy kis beta táborral se bir a server
-
#326 lol...sikerült....na most jön hogy a serverre is be kéne lépni a log-ot elfogadta -
#325 ez elég vicces....még a codemaster weblapja se birja az érdeklődőket... -
#324 igen, én is ezt mondtam de meg nem sikerult...még nem fogadja el -
#323 Amugy most nehezen lehet belepni, mert tul sokan vannak, en sem tudok pl belepni.
Meg kell varni mig kicsit nyugisabb lesz.
Talan majd delutanra lecseng a nagy invazio. -
#322 Hat egesz mashogy.
Megkaptam a kulcsot Emailban, ezt a kulcsot kell hasznalni a Codemaster oldalan kesobb.
Ezen az oldalon eloszor letrehozol egy accountot, ami a jatekban a lesz kesobb a felhasznaloneved es jelszavad.
Ha keszen vagy, belepsz a weblapon a letrehozott accountal es ramesz a " Click here to create new subscription"-ra es a Middle-Earth Online Betat hozzaadod a szeriaszammal, amit kaptal.
Ezek utan fogod tudni hasznalni a kliensedet a belepeshez a jatekba, azzal a accounttal, amit ezen a Codemaster oldalon letrehoztal. -
Monoton #321 ohh megvan a key :)
most kaptam -
FLeK0 #320 code* -
Monoton #319 na megprobálom még1x
mert én kulcsot nem kaptam -
FLeK0 #318 kulcsot kértünk a fileplanet oldalán
beregisztráltuk a codamasters oldalán
beléptünk a játékba
vártunk 20 percet a sorban
játszottunk 10 percet
kiléptünk
letöröltük -
Monoton #317 VAGY TI PONTOSAN HOGY CSINÁLTATOK MINDENT SORJÁBAN? :) -
Monoton #316 de én regeltem és még kulcsot nem kaptam :(
vagy majd 1 kor kapom ? :) -
#315 Elmeletileg Vasarnapig, de utana is hasznalhatod, mint ahogy en is tudom hasznalni az elso stressztesztben kapott kulcsomat. -
#314 Ja es a karaktereneveiteket vessetek be ide, mert akkor tudunk segiteni a jatekban. -
Monoton #313 DEJO PONT AKKOR UTAZOK EL -.- :_:
és meddig tart?
-
#312 Nem csak Szombaton, utana is.
A 12-orahoz adjal meg egy orat mert GMT 12 ora van irva, ami nalunk 12+1 oranak felel meg. -
#311 +1 óra -
#310 elvileg deltol aktiválhatod -
Monoton #309 regeltem beta kulcsot vagy mi
és akkor most? -
Monoton #308 not have an active "LOTROBETA"
please try another username -
#307 most ingyen van beta kulcs fileplaneten -
Monoton #306 nahh letöltöttem meg minden és akkor csak szombaton tudok játszani? -
#305 vasárnapig -
PerfectCircle #304 eddig egy szerver van/volt -
FLeK0 #303 Starts: 11:00 (GMT) on Saturday Feb 10th
Ends: 23:00 (GMT) on Saturday Feb 10th
adj hozzá 1 órát. -
#302 azt nem tudjatok pontosan hogy milyen ido szerint kezdik a tesztet?
mivel europaiak szamara lesz elerheto gondolom hogy valami eu ido szerint indulhat.
a masik meg hogy itt 1 server van, vagy tobb? ha tobb akkor ki hol van? -
Monoton #301 uhh hát akkor csinálok énis -.- -
#300 nem hát...kell beta key...kell egy acc a codemasternel es ott tudod a játékokat beregelni pl a LOTRO betat...de amit kaptam azt most nem engedi...lehet csak 10 én :( -
Monoton #299 szval ha letoltom a gamet nem tudok még jatszani a regemmmel? O_o
-
#298 az létezik hogy amit fileplaneton kaptam beta keyt az csak a stressz tesztre vonatkozik? ugyanis nem tudom hozzáadni a codmasters oldalon a keyt....mingyá beőrülök