Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mexikóban és Braziliában a fegyverviselés nem tiltott, sõt, a kultúrájuk egy darabkája. Észak-Írország egy forrongó országrész, õsi vallási és politikai ellentétekkel. Észtországot mondjuk én sem értem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az eddiginél nagyobb veszteségekre kell készülni
Ebbol a statisztikabol viszont az is kiderul, hogy olyan orszagokban, ahol van fegyvertartasi kultura, a lofegyverrel elkovetett bunesetek szama kozel ugyan akkora, mint azokban az orszagokban, ahol teljesen be van tiltva a fegyverviseles...
Lehet én eddig csak demokrata beállítottságú amerikaiakkal találkoztam, de senki nem volt közöttük, aki támogatta volna a szabad fegyvervásárlást, pont azért, mert szinte mindenkivel történt már olyan bûntény, ahol elõkerült valamilyen fegyver. Igaz, nem Oklahomában vagy Dél-Dakotában laktak.
A statisztikak szerint Amerikaban (is) a fegyveres bunesetek elhanyagolhatoan kis szazalekat kovetik el legalisan tartott fegyverrel. A legalis fegyvertartas egyik nagy elonye, hogy te is meg tudod vedeni magad, amikor eledtoppan egy feka, kezeben egy .45-el, hogy kiraboljon.
és megint csak azt kell mondanom erre, hogy a liberális fegyvertörvények miatt az amerikaiak (persze nem mind) hmm, hogy is írjam "nem veszik komolyan" a fegyvereket
Feltehetoleg ez az egyik alapja, ott nem kotelezo fegyverismereti vizsga letetele az engedely megszerzesehez, igy nem csoda, a statiszztaika elejen szereplesuk.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Mint írtam, nem a kulturált fegyvertartással van gondom, hanem az amerikai társadalom hozzállásával a fegyverekhez - azaz a legtöbb esetben hamarabb nyúlnak a fegyverhez (illegálishoz v legálishoz), mint mondjuk az európaiak, már csak azért is, mert a liberális törvényeknek hála (a vaskalapos republikánusok itt hirtelen nagyon engedékenyek lettek) könyebb beszerezni. Szerintem egy modern demokratikus társadalomban nincs szükség arra, hogy a polgárok félautomata puskákat tartsanak otthon. Ez nem Kolumbia vagy Szomália, ahol mindenkinél ott van a Kalasnyikov.
A legnagyobb paradoxon: az amerikai polgárok azért tartanak otthon egy .45-ös Colt-ot, hogy megtudják magukat védeni a többi fegyverestõl...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lehet én eddig csak demokrata beállítottságú amerikaiakkal találkoztam, de senki nem volt közöttük, aki támogatta volna a szabad fegyvervásárlást, pont azért, mert szinte mindenkivel történt már olyan bûntény, ahol elõkerült valamilyen fegyver. Igaz, nem Oklahomában vagy Dél-Dakotában laktak.
Én nem vagyok ellene a fegyvertartásnak (annak meg fõleg nem, hogy valaki vesz egy puskát és azzal lövöldöz célba a hátsó udvaron - csak meg ne zakkanjon, mikor rájön, hogy a felesége megcsalja a postással), de úgy gondolom, hogy a függetlenségi nyilatkozatban lefektetett "hagyományok" már pár száz éve elavultak... amíg az amerikai nácik, a Ku Klux Klan és az összes szélsõséges (balos-jobbos) szabadon fegyverkezhet és szervezõdhet a "demokráciára" és az elsõ kiegészítés alapján addig nem nagyon tudom komolyan venni az amerikai alkotmányt. Persze a gazdag fehéreknek az a jó, ha nem szigorítják a fegyvertartást, hiszen így a feketék legalább kiírtják egymást és nekik kevesebb gondjuk lesz velük.
par hajo
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
esetleg lebontva emberölésre...?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Namost az IDF képeken én nem láttam eddig átlátszó táras M16-ost. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az átlátszó tár nem rossz dolog amúgy, de megjegyzem, hogy a G36 mellett sok más típushoz is vannak ilyenek, lásd még SiG 550 sorozat, vagy Steyr AUG.
Na de tényleg, azon a videón azért tudta, hogy valami gond van, mert biztos volt benne, hogy még bõven van lõszer a tárban, vagy valami más miatt?
Onnan hogy hiaba rangatod nem lo az a rohadek! 😄 Nekem is volt anno loveszeten keresztbefordult huvely kivetesnel...anyaztam en is 😄 (Igaz mindez betudhato volt a UV kikepzoszazadnal levo szarra hasznalt/agyonbarmolt/milliok kezeke kozt atment rossz allapotu fegyvernek mintsem a tipus hibajanak (AMD-65/5), mert utana a szolgalati helyemen korrekt fegyvert kaptam ami mint az "oramu" olyan popec volt...)
Engem inkább az érdekelne, hogy a lövész honnan tudja, hogy beragadt a fegyver, vagy valami gond van vele? Abban a régebbi AUS Mout videoban pl. úgy tûnik, mintha simán csak kiürült volna a tár, de a katona azonnal kezdett anyázni és már piszkálta is ki a beragadt hüvelyt.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Én meg szoktam egy kicsit lötyögtetni a fegyvert (AK) a hossztengelye körül és a tár mozgásából érezni kb mennyi lehet benne ("jó nehéz" -> tele vagy közel tele ; "üresen lötyög" -> üres vagy közel üres ; "hát , tudja a fene" -> kb. félig van 😄), persze ez csak akkor jó ha van rá idõ .
Egyébként 2 fényjezõ (nem nyomjelzõs , az a pálinka 😄) után nyomok 8 acélmagvast és ezt háromszor , így két fényjelzõ (10 kint)-> figyelem! -> újabb kettõ (20 kint)-> tárcsere! . Nem célszerû megvárni míg teljesen kiürül , szvsz .
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Jobban örülnék egy fixen felsorololt listának, sokkal meggyözõbb lenne.
Egymás alatt a dátumok, a kongresszus által megszavazott összegek, mellette hogy kik szavaztak rá névvel - ilyesmi.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egy vállról indítható rakétával lõtték tálib fegyveresek azt a buszt, amelyen egy holland konvojban húsz magyar katona is utazott. A csoport az õsszel a bagláni tartományban kezdõdõ újjáépítési misszió elõkészítésére utazott ki Afganisztánba. A magyarok azóta hazaérkeztek. Bocskai István szóvivõ elmondta: gondoskodnak az õsszel kiutazó magyar katonák védelmérõl, de ennek részleteit nem közölte."
2 hét bazzee ez hihetetlen 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dulce bellum inexpertis. Erasmus
A Kentucky sosem készült el, lebontották, Iowa osztályú egység lett volna.
Dulce bellum inexpertis. Erasmus