Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#eplus2><#hehe><#nevetes1> Haaat ez marha jo....jot roohgtem ezem....de milyen igaza van!
sz4bolcs
Szerintem ez nem igazi béke.. Olyan, mint baszni a szüzességért.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Punker
már hogyne tiltaná, kiadatás stb szerinted miért van civilizált országokban?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

pacifisták-e a szomszédok? :D
errõl jut ezsembe egy aranyköpés szerüség(egy lõtéren játszodott le ez a jelenet :P):
-Te! Milyen érzés lehet pacifistának lenni?
-Olyan mint eunuch-nak?
-Ááá nem, mert az eunuch tudja hogy valami nincs rendben nála , mig a pacifista az ellenkezõjérõl van meggyõzõdve...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sz4bolcs
de nem hiszem, hogy mondjuk az ellenség ölését bármilyen törvény tiltaná, sõt kötelesség (?) ha arra kerül a sor. Pl. egy katona sem öl meg honfitársat, hanem ellenséget... mármint ha nem polgárháború van, de ott meg már tényleg nincs értelme törvényrõl beszélni. :)

sz4bolcs
jogos.. akkor nem illegális, meg nem is legális. :D
csak olyan hadi :D

Seaweed
Pl ami az alairasomban van szolas, az se veletlen alakult mar ki idoszamitasunk hajnalan a romai korban....
ott a pont :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sz4bolcs
Ez az eszmefuttatás a szomszédban is ment, és ott azt mondták, hogy ez csak nevelés kérdése. :)

Igen igen.. lásd: szcientologia és társai :D:D

Seaweed
Igyvan!
Szoktak mondani hogy "A haboru a politika folytatasa, mas targyalasi stilusban..."...abban a stilusban amit csak a katonak ertenek igazan (gyilkolas), es ami a vilag minden reszen fobenjaro bun.....
Sadist
Áháhá, egy eltiport bogár :D De a film többi része sem piskóta :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
hadsereg és a legális szó már eleve nem összeegyeztethetõ, hiszen az emberölést a legtöbb ország tiltja seregnek meg ez az elsõdleges feladata.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Seaweed
amugy ertem mit akarsz mondani ...np ;)
Seaweed
"Legalis" ?!?! De hogy definialod a legalis szot?! polgarjogilag?! Mert ugye a legalitas meg illegalitas csak torvenyek mellett mukodik!! Ha nincs torveny vagy nem vonatkozik a torveny valakire vagy megjobb esetben csupa kibuvo lehetoseg van akkor innentol a legalitas es "legalis" szonak abszlut nincs ertelme!<#wink>
Seaweed
Ez "bullshit" ahogy jenki monnya' :D

Tudod mi lenne?! Mindenki megsemmisitene az oszes letezo fegyveret, es targyat amivel embert lehet olni (kes villa ollo balta stb) es lenne nagy heppy...kb 1 honapig..aztan jonne egy "egyenlo aki egyenlobb a tobbinel", es majd jol karoval, meg kovekkel agyonverne a rivalisat, hogy annak javait, foldjet, nojet, elvegye..es uralkodhasson...
Az embri faj vereben van a gyilkolas! A masik gyilkolasa, a haszonszerzesi vagy, az irigyseg...mindig lesznek haboruk...amig ember el...amig minimum 2 ember el...
sz4bolcs
Dehogy. Én épp azon a véleményen vagyok, hogy nekik "mindent lehet" szóval legális ez... :)

sz4bolcs
ja hogy a nemzetközi törvények..
A nemzetközi törvények miért nem határozzák meg, hogy mindenki szerelje le a hadsereget, és akkor nem lennének háborúk? :-)

Legalábbis engem tuti nem korlátoznának ilyen nemzetközi törvények, hogyha csak nem érdekem a betartása. Mondjuk USA-nak mi lehet ez az érdek?

Seaweed
jaja
Seaweed
De kar kavargatni a hideg kasat! sz4bolcs! Miert mire szamitottal/gondoltal?!
-Hogy valamelyik polgari birosag eliteli a sereget ezert?! Abszordum!
-A sereg/legiero/etc maga ellen dolgozozon?! Abszordum!
Ha nem ismeri be hogy "igen ez meg az van es igen ezek dorok" addig kar minden szocseples! Felette allnak a redszernek, csak politikai uton vagy hadseregen beluli felso szinten lehet ezek ellen tenni...de ha nem akarnak?!...vagy jobbat mondok..ez nagyon is jo erdekuk?!....olyan temak ezek amiket halando embernek jobb ha elkerul...
Punker
és persze titokban, mert a hátország nem nyelné le hogy kötelesek önpusztító szereket nyomni magukba.

Seaweed
Nah igen..a katonara mint szemelyre...katonai torvenyek...de egy orszag hadseregenek tetteit mar nemzetkozi jog alapjan itelik meg..az meg koszono viszonyban sincs a katonai torvenyekkel....bonyolult dolog ez...tul bonyolult...(en se ertem teljesen de a lenyeg hogy tul sok mentelmi jog, es a fedhetetlenseg a polgari torvenyekkel szemben...a seregnek nem all szandekaban maga ellen dolgozni...neki hatekonynak kell lennie, a feladatokat vegre kell hajtania, es arra kell torekednia hogy mindnel hatekonyabba tegye mindezt...ezert fejlesztenek folyamatosan....az emberbol meg csinalnak szep droidot aki nem gondolkozik, csak cselekszik ahogy azt elvarja tole a nagy szevezet ami mogotte all...)
sz4bolcs
Jó de hát egy katonára ha jól tudom más törvények vonatkoznak, nem?
Amúgy meg amég titkos, addig tök mindegy minek hívják, úgyhogy lényegtelen az elnevezés. :D

Seaweed
Nem es igen...nem egyszeru ez! Mert hivatalosan a programok szigoruan titkosak es nem drogkent kezelik hanem teljesitmeny fokozo szereknek! Mindaddig mig igy hivjak es szigoruan titkos muveletek ezek addig gyakorlatilag hiaba mindja kis egy orszag torvenye vagy van ahol az alkotmanya is hogy a drog rossz, fujj, meg uldozzuk.... AZ egvilagon semmit nem tehetnek ellene! DE ettol meg tudatmodosito szerek, drogok ezek!
Punker
nem nekik se lenne szabad.

sz4bolcs
A több aggresszió nem zavarja õket a döntéshozásban?

sz4bolcs
Nem pontosan hogy legálisan? hiszen nekik szabad. (?)

Seaweed
Nemlattam az egesz filmet, de ebbol a kis szosszenetbol kar hogy Leo1-el forgattak le... <#rolleyes>
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed
Dexedrine a szer neve.
Seaweed
Punker
az csak mellék hatás, nincs fáradtság nincs fájdalom nincs lelkiismeret furdalás, gyorsabb reakció több agresszió, harci drogokat már a középkorban is használtak, csak akkor még nem vegyészek tökéletesítették.

Punker
2.vh-tól amfetaminokat hogy bírják a hosszúbevetéseket, valszeg azóta tökéletesítették õket persze szigorúen titkosan és illegálisan.

Okos dolog többtonnás bombákkal repkedõ fickókat olyan szerekkel tömni, ami csökkenti az ítélõképességüket?
Nyilván nem mondanátok, ha nem így lenne, de mi ebben a ráció?

Seaweed
Pedig a feltett filmet ide is belinkelte Cifu anno.
sz4bolcs
ehh, milyen drogokat, és miért? gondolom nem lsdt nyalatnak velük?

Punker
mindenhol

Errõl még nem hallottam! Miféle drogokat? Az USAF-nál is ezt csinálják, vagy csak az IDF-nél?

Bucser
NA meg útban van egy benzinkút is:D

Durva film:) angol címe buffalo SOldiers:) Érdemes megtekinteni:) 80-as évek végén az egyik legnagyobb USA támaszponton játszódik (ami bezárás elõtt áll) és egy kis hadtápos intézi a csodálatos dolgait (vajon honnan van pénze 500-as SEL mercire?:D)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
szerintem maxiumum "önkéntesség" szintjén meg persze a csodafegyvereket adják el nekik<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Akkor az kb. olyan lehetett, mint a Buherseregben a tankosok :D Aki nem látta még azt a filmet, az nézze meg :D
Gyakorlaton tankban ül két marha, lövik magukba a hernyót, megszólal a rádió, hogy indulni kéne a megadott koordinátákra, azok pedig keresztülmennek egy városon :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Seaweed
Jah csak az extra csomo azzal az ugyel kapcsolatban hogy a pilota drog hatasa alatt volt, amit bizonyitottan hasznalnak eles helyzetekben a legieronel! Volt is errol dokfil, anno fel is tettem a netre....
Seaweed
Szvsz ha van eszuk kimaradnak belole...mint mondtam regebben:
"Ha megtamadod izraelt, megtamadod az USA-t is.."
modellmaker
monjuk ez is igaz.

kérdés megintcsak a témában otthonosan mozgókhoz: Szíria és Irán beléphet ebbe a háborúba?
(nem láttam az aktuális híreket szal nem tom ma milyen diplomáciai események történtek, de pl tegnap még nem sok.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Adam II
És mindebbõl az ügyes média új szupertitkos fegyvert gyártott amit kazettás bombának hívnak. Gratulálok!! Mit írhatnak errõl a Blikkben<#idiota>

Én is egyetértek Seaweedel kiváltképp ha arab országról van szó ahol szarnak az emberi jogokra és amióta világ a világ folyamatosan ölik egymást.

Én még az olyanoktól tudok falra mászni akik társaságban képesek kiselõadást tartani arról ,hogy abból az ételmaradékból amit kidobunk hány éhezõt lehetne etetni meg ,hogy ne pazaroljuk a vizet mert Afrikában szomjaznak ,és gondoljunk bele ha mi lennénk a helyükbe. Szerencsére nagyon ritkán találkozok ilyen személlyel de akkor igen csak kiborít.

Punker
ott mindenkinél van

modellmaker
azért katona legyen a talpán aki megkülönbözteti a civilt az orvlövésztõl. ok a másodiknál van fegyver. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Ja mondjuk a baráti tûz elég gyakori. de amikor ott vagy fennt a levegõben, felspanolva, a seggedbe több tonna éles bomba, akkor még jó hogy megesnek hibák. ok elég ezt a hibát a baráti tûzben megsebesülteknek, vagy esetleg a halottak hozzátartozóinak elmesélni. de emberek vezetik a gépet.. (ez csak az én kis elméletem, ti jobban bennevaygtok a témában)

Seaweed
Vagy egesz Libanont....<#whatever>
PrasCo
Hát, azért amíg a katona egyenruhában volt, a civil pedig civilben, szvsz igenis volt értelme emberi jogokról és háborús "etikáról" beszélni. Szélmalomharc, de ha csak egyetlen ártatlant is nem lõnek fejbe passzióból egy utcasarkon emiatt, már megérte.

Egyébként úgy olvastam, az ENSZ-esek többször is átszóltak az izraelieknek, hogy közel a skúló, kéne valamit tenni, amire a válasz egy "bocs" és egy kis korrigálás volt...
Persze mit hihet ma már el az ember, olvassa akárhol. :|
[NST]Cifu
A hírek szerint maga az izraeli elnök utasította a hadsereget, hogy ne nyomuljon be Libanonba, hanem a légierõ és a tüzérség támadja az ismert Hezbollah bázisokat, központokat. A hadsereg már a második napon kész lett volna megszállni Libanon déli részét.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!