Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
errõl jut ezsembe egy aranyköpés szerüség(egy lõtéren játszodott le ez a jelenet :P):
-Te! Milyen érzés lehet pacifistának lenni?
-Olyan mint eunuch-nak?
-Ááá nem, mert az eunuch tudja hogy valami nincs rendben nála , mig a pacifista az ellenkezõjérõl van meggyõzõdve...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
csak olyan hadi :D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igen igen.. lásd: szcientologia és társai :D:D
Szoktak mondani hogy "A haboru a politika folytatasa, mas targyalasi stilusban..."...abban a stilusban amit csak a katonak ertenek igazan (gyilkolas), es ami a vilag minden reszen fobenjaro bun.....
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Tudod mi lenne?! Mindenki megsemmisitene az oszes letezo fegyveret, es targyat amivel embert lehet olni (kes villa ollo balta stb) es lenne nagy heppy...kb 1 honapig..aztan jonne egy "egyenlo aki egyenlobb a tobbinel", es majd jol karoval, meg kovekkel agyonverne a rivalisat, hogy annak javait, foldjet, nojet, elvegye..es uralkodhasson...
Az embri faj vereben van a gyilkolas! A masik gyilkolasa, a haszonszerzesi vagy, az irigyseg...mindig lesznek haboruk...amig ember el...amig minimum 2 ember el...
A nemzetközi törvények miért nem határozzák meg, hogy mindenki szerelje le a hadsereget, és akkor nem lennének háborúk? :-)
Legalábbis engem tuti nem korlátoznának ilyen nemzetközi törvények, hogyha csak nem érdekem a betartása. Mondjuk USA-nak mi lehet ez az érdek?
-Hogy valamelyik polgari birosag eliteli a sereget ezert?! Abszordum!
-A sereg/legiero/etc maga ellen dolgozozon?! Abszordum!
Ha nem ismeri be hogy "igen ez meg az van es igen ezek dorok" addig kar minden szocseples! Felette allnak a redszernek, csak politikai uton vagy hadseregen beluli felso szinten lehet ezek ellen tenni...de ha nem akarnak?!...vagy jobbat mondok..ez nagyon is jo erdekuk?!....olyan temak ezek amiket halando embernek jobb ha elkerul...
Amúgy meg amég titkos, addig tök mindegy minek hívják, úgyhogy lényegtelen az elnevezés. :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nyilván nem mondanátok, ha nem így lenne, de mi ebben a ráció?
Durva film:) angol címe buffalo SOldiers:) Érdemes megtekinteni:) 80-as évek végén az egyik legnagyobb USA támaszponton játszódik (ami bezárás elõtt áll) és egy kis hadtápos intézi a csodálatos dolgait (vajon honnan van pénze 500-as SEL mercire?:D)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyakorlaton tankban ül két marha, lövik magukba a hernyót, megszólal a rádió, hogy indulni kéne a megadott koordinátákra, azok pedig keresztülmennek egy városon :D
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Ha megtamadod izraelt, megtamadod az USA-t is.."
kérdés megintcsak a témában otthonosan mozgókhoz: Szíria és Irán beléphet ebbe a háborúba?
(nem láttam az aktuális híreket szal nem tom ma milyen diplomáciai események történtek, de pl tegnap még nem sok.)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Én is egyetértek Seaweedel kiváltképp ha arab országról van szó ahol szarnak az emberi jogokra és amióta világ a világ folyamatosan ölik egymást.
Én még az olyanoktól tudok falra mászni akik társaságban képesek kiselõadást tartani arról ,hogy abból az ételmaradékból amit kidobunk hány éhezõt lehetne etetni meg ,hogy ne pazaroljuk a vizet mert Afrikában szomjaznak ,és gondoljunk bele ha mi lennénk a helyükbe. Szerencsére nagyon ritkán találkozok ilyen személlyel de akkor igen csak kiborít.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyébként úgy olvastam, az ENSZ-esek többször is átszóltak az izraelieknek, hogy közel a skúló, kéne valamit tenni, amire a válasz egy "bocs" és egy kis korrigálás volt...
Persze mit hihet ma már el az ember, olvassa akárhol. :|
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!