94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Zenty #34343 Egyébként a törököknél lett rendszeresítve a legtöbb m1( mai napig azt használja a spec egységük).
Az m6-ból pedig India vásárol, és lehet a törökök is újítanak. -
Zenty #34342 igen speckó cucc mert anti-materiel life nem jellemző, hogy minden egyes krumpli pucoló avval szaladgál. Még az amcsi pucoloknál sem.
-
#34341 Speckó cucc? Nem akarok hülyeséget mondani, de nem ez az, aminek a csövét pl. Dél-Afrikából importálják?
A reflexíj meg valóban nem magyar találmány. De még a szarv sem az íjkaron. -
Zenty #34340 Usába kis tételbe vettek m1-es gepárdot, hogy elopják az ötletek nagy részét. Mivel akkoriban nagyon új volt az egész, és a gepárd konstrukció az elsők között volt. -
Zenty #34339 És manapság többségben nincs olyan hogy minden egyes alkatrészt maga gyártana az ember. -
Zenty #34338 a gepárdot nem fikázni :) az új m6 elég jól sikerült. És ez speckó cucc, hogy nem tonna számra vesznek belőle. Más rivális típusnál sem hallatom, hogy nagy tételbe vennék. -
#34337 Reflexíjra gondoltam. -
MuldR #34336 Szvsz a reflexijra gondolt :) -
#34335 hm? én úgy tudtam az hazai fejlesztés (kivéve az ágyú) -
#34334 [Az se Magyar találmány:/] -
#34333 összevissza gyártás minőség, magas ár, és mivel pl a cső dél-afrikából jön, még azt se lehet mondani hogy hazai nem függünk mástól.
tehát a lényeg olcsóbban jobbat lehet venni, ezért full pazarlás hiába tökéletesítgetik. -
MuldR #34332 Az talan az M44 TAS lett volna. De lebombaztak mielott kesz lett volna :(
Az utolso hasznalhato harceszkozunk a reflexij volt. :) -
#34331 ledöntötted bennem az utolsó bástyát is :( én mái napig úgy tudtam hogy ez az egyetlen hazai gyártású katonai eszköz ami kiválló, de ha már így belementünk, érdekel hogy miért mondták azt? és hogy miért nem az? kicsit bővebben mint ahogy leírtad, komolyan érdekel. -
#34330 csak tudod a világszínvonal az csak mendemonda, szomorú de ez van :(
a tipikus pazarlás esete ez is mint szinte minden itthon :( -
#34329 becsüljük már meg hogy legalább valami hasonlót tudunk gyártani mint a világszinvonal.
engem érdekelne az új gepárd bemutatása, ha valaki ráér, összedobhatna valamit :)
-
#34328 elviekben ezt mondják, mégse sikerül sehova komoly tételt eladni. -
#34327 anti-mat puskának ott van nekik a barrett, minden jött ment azzal rohangál. Bár az uj gepárd elviegben jobb lett, mint a barrett. -
#34326 "Jelenleg az MH engedélyezett létszáma 23950 fő (ebből kb 5000 fő a valódi bevethető harcoló ember) ezt állítólag megtoldják majd 1000 fővel hipp hipp hurrá -
#34325 halál komoly a hazai ipar védelme, ezért van pl a HK-nak US leányvállalata. -
#34324 minek vennének az usákok gepárdot mikor otthon van nekik jobb és olcsóbban
Nem tudom.Accuracy International AS50-t minek vennének?
eleve nem is lehet náluk rendszeresíteni olyan csúzlit amit ott nem gyártanak!
Ez most komoly vagy csak vetítesz? -
#34323 és az jelent valamit? a wiki szerint a MH képes megvédeni az országot, pedig nem :(
minek vennének az usákok gepárdot mikor otthon van nekik jobb és olcsóbban, eleve nem is lehet náluk rendszeresíteni olyan csúzlit amit ott nem gyártanak! -
#34322 A wikipedián a használó országok között ott van az USA is. -
#34321 senki :D -
#34320 USA-ban ki használ gepárd puskát? -
#34319 és egy kis nosztalgia
(mozgóképen még soha nem láttam.) -
#34318 no igen, nemhiába az oroszok a maszkirovka mesterei. -
Kurfürst #34317 Zoltán utcából van a bunker bejárata -
#34316 jaja -
#34315 Ilyen felfújhatós áldolgokat már a 2. VH-ban is használtak nem? -
#34314 zselé jók . vajh' mit szólnának a szomszédok ha ilyeneket pakolnék ki a kertbe ? :D -
#34313 k..a jok...!
arlistat nem lattal...?
tobb 10.000.USD-s perecizios fegyverek altal elintezendo celpontkent nem teszik tul rentabilissa a legicsapast... :))
mekkora mennyiseg lehet raktaron..?
ezert sem lehet megsporolni az eloeros felderitest... -
#34312 Ezt lattatok mar? :D HM tuti vevo lenne :D -
#34311 orosz repgép. -
#34310 A svédek 1996-ban, náluk Strv.122 néven megy a Leo2. Ők ráadásul nagyon durva upgrade-et hajtottak végre a saját változatukon (Galix ködgránátvetők, saját tűzvezető rendszer, megerősített páncélzat, stb.). -
Scharnhorst #34309 a görögökön kívül még van más ország aki gyárt Leo-kat? vagy egyelőre még csak a görögök az egyedüliek akik megvették/megkapták ezt a lehetőséget.. -
Ren #34308 Annyit találtam róla, hogy a Rheinmetall Defences által gyárott Comman & Control rendszer van benne, extra tetőpáncélzat, extra légkondi és APU valamint meteorológiai érzékelő. -
#34307 szerencsére -
Scharnhorst #34306 üdv!
remélem nem gond h kicsit másfelé irányítom a beszélgetést, azonban lenne egy kis kérdésem. A Leopard 2A6 HEL típusról méghozzá, mégpedig az h ez Görögországban gyártott Leo2A6 ami megfelel a német verziónak avagy vmilyen technikai mássága is a festésen kívül (ami igencsak szörnyű).. előre is köszi a válaszokat.. -
#34305 Szerintem sokan itt ennyit ingyér is írnának. -
#34304 és üzemidő egyikhez se lesz.