Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy még mindig nem értem, hogy mire jó ilyen nagy tûzgyorsaság.
Ezt kik tudják hasznosítani?
Nekem jobban tetszenek a sima pisztolyok. Azokat tudod tárazni, ha van nálad lõszer, vagy új tár betárazva, nem kell egybõl a fél pisztolyt cserélni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A fegyvereknél is van luxuskategória, ugyanúgy ahogy az autókból, hajókból, repülõgépekbõl, televíziókból, stb...
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
+A tûzgyorsasága olyan nagy, hogy három lövedék az elõtt hagyhatja el a csövet, hogy a reakcióerõk elmozdítanák a fegyver csövét a célról.
+A fegyver alapvetõen igen megbízható, még ha az egyik csõ valamiért nem is képes tüzelni, a másik három ott van.
-Viszont nem igaz, hogy abszolute nincs esélye "akadálynak". Az elektromos gyújtással is lehetnek gondok, márpedig ha ez bekövetkezik, azt sokkal nehezebb (ha egyáltalán lehetséges) a harctéren megjavítani, mint mondjuk egy beszorult zárat.
-Ugyan azt mondják, hogy "halálosan pontos", a változó csõhossz ezt erõsen kétségessé teszi.
A MetalStorm már évek óta úgymond "készen van", mégis egyelõre a fejlesztési és tesztelési fázisban ragadt le. Nehéz egy ennyire radikális fegyverrendszert elfogadtattni. Személy szerint nekem tetszik a rendszer egyszerûsége, frappáns technikai megoldása. Ugyanakkor némi szkepticizmussal is tekintek rá, lévén elõször bizonyítania kell...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Amerikai sinek.
Az európai nagysebességû fõvonalakon alkalmazott sínprofil méretezése.
Ebben a pdf-ben is vannak szelvények méretezéssel, ráadásul magyarul beszél.
Amit tudok átütést, az a 7,62x51 AP lövedékkel 100m-rõl átüt 20mm acélpáncélt.
Vagy letöltöd a Kaliber ezen számát. Ebben volt szó a 7,62x39-rõl, átütési adatok is szerepeltek benne.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Fõleg az orosz lõszerek érdekelnének, mert megint felmerült az az urban legend szerû dolog, hogy a 7.62x39-es átüti az acélsínt. Amit eddig olvastam, mind ellentmondásos. Elõre is köszi!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A fegyverviselésrõl. Az idézett második kiegészítés magyarul: "Így egy jól szabályozott milicia (értsd: az állampolgárok önvédelmi fegyveres testülete, NEM a hadsereg!) szükséges a szabad állam biztonságának szavatolásához, éppen ezért az állampolgároknak fegyvertartáshoz -viseléshez való joguk van, melyet megsérteni nem szabad." Ez a kiegészítés a Függetlenségi Háború után magától értetõdõen került a US Alkotmányba.
De miért is kell ilyen törvény? Miról szól valójában?
Egy szomorú példával tudom legjobban megvilágítani, amely épp velünk esett meg. Nemsokkal az elsõ vh. elvesztése után Magyarországon a Károlyi-kormány került hatalomra. Ez a kormány egyetlen tollvonással megszüntette a magyar hadsereget - Magyarország teljesen védtelenül állt a történelmi határain benyomuló kisantant seregekkel szemben. Nem volt aki megvédje a sokszor színmagyar falvak és városok területét - így trianonnál már kész tényként közölték az újabb és újabb, egyre beljebb tolt határvonalak helyét. Balassagyarmaton azonban a lakosok fegyvert ragadtak és kikergették a szlovák katonákat. Így maradt magyar város. Erre jó egy ilyen törvény. Mindig háborúban élünk, csak nem mindig látjuk.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A teljes szoveg
"A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed."
Ez a szabad fegyverviseles jogara vonatkozo torveny/kiegeszites/alkotmany roviden.
A well regulated militia, being necessary to the security of a free state, the right of the people to keep and bear arms, shall not be infringed.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
és ennek nem feltétlen csak a fegyvertartási törvények az okai szvsz...
az emg hogy milett volna ha... sose volt a szivem csücske, az lett ami let, ezen változtatni nem lehet max azon ami lessz, annál meg szvsz max 1000 év mulva jönne ki a hatása amerikában ha betiltanák a fegyvereket midnen szinten... (ha meg pl csak automatákat (ami mellesleg nem minden államban engedélyezett tudtommal) akkor emg csak annyi változna hogy a kissrác nem automata fegyverel darálna hanem pl két pisztolyal és egy talicska tárral, ugy se tudna vele bent micsinálni senki a kissrácok közül)
persze ez szigoruan szvsz én igy látom (a másik nézõpontom meg az hogy nem lehet(kell minden törvénnyel szabályozni..., akik ilyen debilek azok meg is érdemlik..., nem csak az állam felelõsége minden ilyen eset...)
Eszak Irorszagot meg felig meddig haborus ovezetnek lehet besorolni.