Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de tény hogy általánositani nem midnig érdemes...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Dehát ez senkinek nem érdeke.
Az önzés a legnagyobb mozgató, legalábbis minden mozgást, és tettet vissza lehet vezetni erre, ez szerintetek reális?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

(VF-162-es egyik Cruzija szall fel epp bevetesre, a USS Ticonderoga (CVA-14) fedelzeterol, 1969 juliusaban a Tonkin obolben...)
Ismerve a II.vh elõzményeit és hátterét, biztos vagyok benne hogy lett volna háború.
A sci fi és a valóság között hatalmas ré tátong, a valóság az, hogy atomháborút senki sem kockáztat, ahhoz minden atomhatalomnak megvan a magához való esze, hogy az az emberiség végét jelentené. Még a szovjeteknek is volt ennyi eszük, pedig azok aztán politikai állatok voltak mindig is.
Azokat meg, akiknek nincs elég eszük hozzá hogy belássák, mekkora felelõsség az atombomba (pl:irán), az atomhatalmak sohasem fogját atomfegyverhez engedni jutni.
Ha például bármelyik retardált arab nukleáris/vegyi/biológiai fegyverhez próbálna jutni, izrael azonnal megakadályozza, mint ahogyan ezt már jópárszor megtette az elmúlt 40 évben(pl:iraki atomerõmû lebombázása a 80-as évek elején).
Akiknek meg már van atomjuk, azok sohasem kezdeményeznének háborút vele.
Még a kommunista Kína sem.
Az egyetlen gyenge láncszem az Észak Koreai atomprogram, de meg vagyok gyõzõdve róla, hogy nem tartanak sehol az atombombájukkal, különben valaki már régen szétrúgta volna a seggüket.
no mind1, több 300an látták, ez jó. joebá' ez 300USD lesz neked 😄 vagy megcsinálod a bannerem! <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem tudnam megmondani hogy lesz e olyan vilegmeretu konfliktus amire a nagyokosok rakasztjak hogy vilaghaboru...szvsz a hideghaboru utan/alatt mindenki a harmadik vilaghaborut a nagyhatalmak/atomhatalmak mindent elemeszto globalis pusztitast vegbevivo osszecsapasakent aposztrofal(t)jak! Csak sokan, foleg az atlag ember elfeledi eszrevenni hogy a vilag megvaltozott, nem 82-t irunk, es a hatalmi rendszerek, hadseregek, modszerek is homlok egyenest mashogy festenek mint anno....Tehat mi a vilaghaboru definicioja az uj evezredben?! <#whatever>#whatever>
Ez hülyeség. Valaki rögtön betöltötte volna a helyét, és kihasználta volna azt a hatalmi vákumot és emberi kétségbeesést, ami õt hatalomra juttatta. Vagy a szovjetekkel háborúztak volna a nyugatiak, mindenesetre a háború így vagy úgy de bekövetkezett volna.
ezért beszélnek a szépségkirálynõk mindig a világbékérõl? <#idiota>#idiota>
Az emberek már kicsi, 10-20 fõs csoportok esetén is elkezdenek klikkesedni, gyûlölködni, áskálódni egymás ellen (lásd munkahelyek, iskolák), nemhogy hatmilliárd ember, aki ezerféle okot tud találni rá hogy gyûlölhesse a másikat.
Mert a másik fekete/fehér/sárga/gazdag/szegény/külföldi/zsidó/kersztény vagy éppen azért, mert más stílusú zenét hallgat vagy más focicsapatnak szurkol.
És akkor még meg sem említettük az eltérõ érdekeket, ami az embereket különféle
viselkedésekre készteti.
Az, aki az emberek közötti igazi békérõl beszél, még nem rendelkezik elég élettapasztalattal, vagy egyszerûen nem elég intelligens ahhoz hogy felismerje az emberek valódi lényét.
A véleményed meg nem szélsõséges, hanem realista. Csak ezt sokan nem akarják elismerni. Csak akkor nem akar majd harcolni az ember, ha tudatos génmódosítással kiirtják belõle az ilyen irányú ösztönöket. Onnan számítva max két-három generáción belül ki is fog pusztulni az emberiség, mert képtelen lesz megvédeni magát.
A pacifizmus eddig mindig háborúhoz vezetett, elég megnézni mi is zajlott a nemzetközi politikában a II. vh elõtt. Ha idõben pofánvágták volna Hitlert, akkor nincs II. vh. De erõltetni kellett a politikai/diplomáciai megoldást. Az eredményt tudjuk: több mint 50 millió halott.
erre mit látok? az én általam kivágott és feltöltött filmrészletet <#nevetes1>#nevetes1>
egyébként ha divxben van meg, akkor beszélhetünk a dologról (már nem emlékszem, majd este ha hazamegyek megnézem)
-tRs-Landor
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Miután mostanában kissé képhiány lett, egy pár érdekes kép - abból a szempontból, hogy a jelek szerint az SF egységek számára a páncélzott terepjáró nem alternatíva. ^^
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
na most látom a topikot top10be, +fav!😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerinted hola béke?
DE MINDEZ olyan tema amiben megintcsak tisztaban vagyok vele hogy tul radikalis a velemenyem ezert EBBE itt vegkepp ne menjuk bele....nem veletlen nem jarok en olyan topicokban mint pl ama bizonyos "szomszed hely" <#wink>#wink>
(NWO)