Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ráadásul még vándorol is. A folyamatos fejlesztés szépségei.

Egyáltalán nem lepõdnék meg rajta, ha a szlovákok egy régebbi verziót kaptak volna.

modellmaker
az egy dolog. ha szlovákok olyan technikájú cuccot tudtak megvásárolni amihez akkora batár antenna kell, akkor oylan lesz rajta. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

A'szem az elsõ angolul tudó ruszki csúnyán felrúgdosná a kevlárját a s*ggébe ... <#kocsog>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Baaar a ahogy nezgetem a kepeket a legtobb 18-ason mar mas forma kesantenna van!

[NST]Cifu
Köszönöm, akkor a kérdés megválaszolva. <#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
F/A-18-on az tenyleg a TACAN antennaja:

Pedig mintha a Hornet gerincén is lenne ugyanilyen.

[NST]Cifu
Yupp, navigációs rádióantennára vagy adatkapcsolatra tippeltem én is, de ilyen formájú antennát legalábbis nem láttam még.

Gyaníthatóan TACAN.

Volt e már?

Seaweed
Pontosan nem tudom e az updgrade resze mert a tobbi kepen is rajta van az atalkitott Mig-29AS-eken. (lehet adatatviteli rendszere...nem tudom)
[NST]Cifu
A második képen minek az antennája látható a kép bal oldalán?

Seaweed
Brazilok atkepzesen:

Seaweed
repules kozben(klick a nagyert):

Seaweed
Modernizalt szlovak Mig-29AS:

Seaweed
Venezuela kapcsan:

Mi-17v5 muszerfal:

Mi-172 SAR muszerfal:

ezt meg csak ugy erekesseg keppen:
Szlovak Mi-17 upgrade:
modellmaker
köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Azta megy am az esz osztas a commentekben.....csakhogy ez a felvetel Korzikan keszult es Francia Alpha-Jet-ek vannak rajta..es a felvetel kb 5 eve a neten van.
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

ColdFire

ColdFire

[NST]Cifu
Jelenleg az F-35A (szárazföldi üzemeltetésû, hagyományosan fel- és leszálló változat) elsõ sorozatpéldánya elkészült, ennek tesztelése folyik, illetve az alacsony ütemû sorozatgyártás már megy ugyanezen alváltozatnál.

Az F-35B (rövid, ill. helybõl fel- és leszállni képes változat) komoly túlsúlyal küszködött, ezt végülis a hírek szerint megoldották (igaz részben gordiuszi csomó módjára, tehát az eredetileg tervezettnél könnyebb anyagokból gyártanak majd bizonyos alkatrészeket, illetve csökkentik a belsõ fegyverteret és a hasznos teherbírását a gépnek). A jelek szerint "megmenekül" az angol megrendelés, az "ár" az F136 hajtómû továbbfinanszírozása, amelyben a Royce-Rolls érdekelt. Az elsõ sorozatpéldány várhatóan 2008 elején készülhet el, és valószinüleg 2010-2012 között lesz átadva.

A repülõgép-hordozókra szánt F-35C változat prototípusa a le- és felszállási teszteken dolgozik jelenleg, várhatóan 2007 körül készül el az elsõ sorozatpéldány, és 2009-2010 körül lesz átavda.

Seaweed
Hoppaleee...ez meredek.... (eleje mas...az ra van vagra azkulon itt lathato)
modellmaker
aham. köszi.

Seaweed
Szeressem a Rafale-t is...azert latszik am hogy jokis konstrukcio...full megrakva is (6 GBU-val) milyen szepen szall le, es nem valami nagy az allasszoge sem! <#eljen>
Seaweed
Halad elso szeriapeldanyok keszulnek mostansag...
Seaweed
Rafale <#finom>
modellmaker
JSF program hogy áll mostanában?

Seaweed
Seaweed
Tokeletesen talalo az egyik komment:

Lucky Bitch
Seaweed
Seaweed
Hat ez sok deli allamra igaz..igaz ez az olaszokra, de tenyleg leginkabb a gorogokre...en is tapasztaltam magam hogy jobbkezszabaly meg hasonlokat meg hirbol se ismerik...viszont a dudat mint figyelmezteto ezkozt kivaloan hasznaljak...nem ugy mint felenk hogy azzal hangsulyozni akarjak a huyle magyar hogy o mennyire fel van haborodva...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

[NST]Cifu
Görögországban én autóval voltam. Azt mondjuk megtanultam, hogy arrafelé a kresz szabályok csak laza útmutatónak tekintendõek. 😊

Görög buszról csak annyit, hogy a buszmegállóban nem áll meg, csak ha utána futsz, akkor a megálló után 100 méterrel felvesz. Kipróbáltuk, tényleg így mûködött 😊. Elõttünk játszódott le az is, hogy egy turista beleállt robogóval egy lokál nép kocsijának a hátuljába, mert nem tudott megállni. Erre a görög kiszállt, és elkezdte vígasztalni a motorost, hogy semmi baj sem történt, ne vegye a szívére. Szegény robogós nem igazán értette, azt hitte, most lekapják a fejét. Nem ehhez volt szokva.
Pluskast
Az egyik haverom mondta, hogy ma a chat.hu-n a szekeres lesz a vendég. Három kérdésembõl eddig egyet sem raktak be, pedig se sértést se szitkot nem mondtam rá, csak nehány egyszerû és kényes kérdést tettem fel....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Seaweed
Ezel szerint csupa-csupa franko cuccuk van <#finom>
[NST]Cifu
Egy nemrég Ciprusról visszatért barátom mesélt hogy is élnek... hát mediterrán szellemben. 😊

Vagyis a busz például úgy közlekedik, hogy ha buszvezetõnek nincs kezdve az utolsó járatra, akkor egyszerûen hazamegy. 😊

ColdFire
tudnak ám élni😊

[NST]Cifu
Azok a görög Ciprióták. Az egy kicsit más tészta, nem kifejezetten Görögország. A Ciprusiak vásároltak T-80U-t, BMP-3-at, Mi-35P-t és S-300-at, de még a gyalogosok is különféle AK-74 variánsokkal, PKM géppuskákkal és RPG-7-esekkel vannak felszerelve. Egyébként egyfajta pálfordulás van náluk, mert régebben francia fegyvereket vásároltak (Exocet, AMX-30B2, Gazzele).

Seaweed
Hat eddig is inkabb a gorogok fordultak az oroszokhoz (lasd S300 beszerzese)...de pl most allitolag a torokok kacsingatnak az Eurofighter Typhoon es a delafrikai Rooivalk harci helikopter fele....
Bucser
Meg sem lepõdnék hogyha a törökök zárós határidõn belül orosz technikából szereznénrk be hasonló mennyiséget.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ColdFire
na télleg...
nem baj írok nekik levelet hogy ugyan már legyen ez is 😄

A National Geographicon az Agusta Westland EH101-volt.

ColdFire
je, akkor megnézem majd 😄
jah és még Flight Simulatorba is letöltöm je.
<#idiota>