3171
-
#609 Automex. Ott nézd! -
Cnut #608 M-Marktban néztem, nem volt, délután megyek az 576ba. -
#607 6 pálya nációnként? Az nagyon kevés, kezdenék belejönni a játékba és annyi, megvétel igy teljesen kizárt... -
#606 *és német hadjárat -
#605 *ég és -
#604 A német hadjáratot kezdtem el. Michael Wittmann egységét kell Villers Bocage felé vezetni. Megúszni a légitámadásokat, szétverni a védelmet. Először easyn próbáltam ki az első pályát, majd lenyomtam normálon, de mindenki nyugodtan kezdje nehezebben, és és föld kihívásban. Ja, és tök jó, hogy kommandózni kellett a német arcokkal, mert a tankokat a légierő miatt nem lehet bevetni elsőnek. De egy szakasz katonára nem jön légitámogatás, ugye?! :)
Kiszerelni a tankokból pár gépuskát, jó pozícióban felállítani és faszául lehet takarítani a terepet, persze betartva az alapszabályt: a tüzérség ellen szinte semmi sem véd. Szóval ne vegyenek észre, ha lehet. :)
Amúgy orosz, brit, amerikai hadjárat van. A briteknél a kommandózásra, a ruszkiknál az erőre, az amiknál a taktikára, a németeknél meg a technikára és egyben a taktikára hegyeződik ki a dolog. Amúgy kevésnek tűnik a nációkénti - azt hiszem - 6 küldi. De van jópár bonus pálya is.
Nagyon hangulatos kis filmek peregnek a menük alatt (a la OPFlash).
Multiplayerben csak coop módot véltem felfedezni. Sajna.
Mindezek ellenére, aki még mindig nem tudta becsiholni, az inkább vegye meg! Mert ha sokáig nem jön törés, akkor úgyis ez lesz a vége, aztán úgy jártok vele, hogy pont akkor nem lesz a boltban belőle példány (mint az SWG beszerzésekor). A legvége meg az lesz, hogy kihagyjátok ezt a fantasztikus játékot! -
Rusy #603 Na kipróbáltama lentebb említett pioneer DVD-120-as dvd olvasóval, de nem jó, bármily hihetetlen ugyanaz a cd átrakom lg-be és simán megy 5-10mp, ha már tovább szebnved akkor szinte biztos hogy cdkulcshiba -
Rusy #602 nem nem azzal írtam ki kicsit tényleg össze vissza írtam annyira örültem ma jött le a gém g-box-ról csak az első cd-t szedtem le a második minek, melóhelyen egy teac 8x-os dvd íróval írtam ki 8xosan mer minimum 8xosan tud cd- írni, meg másik veziójú clone cd-vel, és csak másodjára írtam ki egy teac 40x-es cd íróval 4x-esen...
De nem is nagyon szórakoztam vele, inkább a panzers menne az jobban tetszik, de addig elleszek ezzel...
Majd kipróbálom ugyanazt a cd-t egy pioneer DVD-120-as dvd olvasóval az a másik gépem csk öcsém nem enged oda... -
#601 Gratula !
azzal írtad ki ismét, amivel először ?
honnan szedted le ?
ftp, torrent ? -
Rusy #600 Elindult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma próbáltam előszőr, mer ma lett meg kétszer, na tehát kiirtam efy sima philips 52x cdre egy teac 8x-os dvd íróval nem lett jó 8x-osan ugye az nem tud 4x-esn írni,melóhelyen ingyen cd jóvan az, haza jöttem, teac 40x-es cdw-540E, elővettem az íróasztal aljáról egy 4 éves szarrá karcolt Traxdata silver 1x,2x,4x cdrw-t és ráírtam 4x-esen clone cd 4.3.3.1-es protected pc games és egy lg dvd olvasóba DRD-8080D simán nem szenvedett vele kb 15 mp alatt elindult... szerintem az hogy milyen cdre írod ki nem lényeg a 4x-es írás talán... -
#599 Ezt tényleg érdemes megvenni! Automexben tényleg van.
Nagyon nagy hangulata van ennek a játéknak! Már a training is szuper. -
Cnut #598 Remélem holnap kiraknak még, mert nincs bérletem mindenhol szétnézni :) -
#597 ma kipróbáltam 2 gépen is 52xLGvel ezzel se megy (32xSony és 52xLG) :-( -
#596 Én feladtam a warez verziót.
Ma megvettem. 8999 volt a West Endben a Média Marktban, de ott 1 db volt (pontosabban ennyit láttam, az 576-ot nem néztem). Az Automexben viszont van jópár. (Onnan indultam.)
Egy elég rövid, de magyar nyelvű kézikönyv van a dobozban, és semmi extra (pl. poszter). Bezzeg régen ... :(
Csak tájékoztatóul. -
#595 arra tehetik nyugodtan -
#594 Ami egyszer már működött... -
#593 Codemasters a következő Collinra is ezt rakja majd ? -
#592 Mindegy, mivel ezekből a legújabbakra is megvan már a törési mechanizmus, elég csak egy pillantást vetni a Nforce vagy Isonews-os nfo file-okra a legutóbbi megjelenéseknél. Sajnos eddig ez nem mondható el a StarForce 3-mal. Talán az a szerencsénk a DOOM3-mal kapcsolatban, hogy nem európai székhejű a fejlesztője (Panzers, Soldiers, TOCA?), mert akkor lehet arra is ez a legújabb védelem kerülne fel. -
#591 azzal sem lesz gond :) -
#590 Ez jó ötlet lenne, mivel lassan már vagyunk egy tucatnyian akiknek megy és tuti hogy a legtöbben pestiek. Amúgy nem árt előtte egy próba, hogy az "ő" cd olvasójuk alkalmas-e a védelem becsapására, mert akkor hiába van jól kiírva a game ami az én gépemen gond nélkül megy, ha akinek szánom annak a cd/dvd-olvasója nem "eszi meg" a lemezt. -
#589 bocs tévedtem.
SafeDisc -
#588 Akkor azzal nem lesz gond. -
#587 Securom lesz a Doom 3 -on. -
#586 miért nem beszéltek meg egy meetinget és iratjátok meg azzal akinek megy? -
#585 nekem ma sem sikerult eletre birnom........
mar imat is mormoltam hozza, igy hat megrendeltem.
nem szivesen tettem.....
SF3 remelem amilyen hirtelen jott, ugy is hal el... -
#584 Mondjuk én ebből azt szűröm le, hogy elvileg mindenki ki tudná írni csak ki kellen próbálni hogy RW-re vagy R-re érdemes neki , meg hogy 1x-től a max.-ig legalább 3 féle írási sebességgel. Tudom kicsit babra munka, de ha nem lesz nemsokára ellenszere a SF3-nak , akkor örülni fogunk ha egyáltalán ilyen módszerrel el tudjuk indítani a játékot. -
#583 Csak meg őszülj bele. -
#582 Szia!
Látom csak bejentkeztél a fórumra. -
#581 Akkor most félretéve a poénokat ezek szerint már biztos hogy ez a GECI StarForce 3 kiszámíthatatlan szar!
Majd felvárásrlok 2 karton különbözö márkájú cd-t az majd letesztelem melyikkel megy.
Vagy várok a crack-re. -
#580 Starforce 3 ellenszer---> 120Ft-os TESCO gazdaságos cd :) -
F3rro #579 Nah! Nekem is sikerült kiírni! Persze nem ment egyszerűen. Először mindent az optimum alapján tettem és nem lett jó! Másodszor egy 1 éves használt Asus RW-re írtam ki és ismételten nem lett jó! A harmadik próbálkozásom, mielőtt feladtam volna fogtam egy 120Ft-os TESCO-s noname lemezt azt a fajtát amelyiknél jól meg kell nézni, hogy melyik oldalával teszed be és ezt írtam meg MAX sebességgel... ... és a játék elindult!
Az íróm LG 52x32x52 az olvasóm Pioneer-DVD-121. Nesze neked StarFarts3... Sok sikert mindenkinek megyek játszani...
egy két shot, hogy bizonyíték is legyen ne csak ígéret (vettem a bátorságot és átméreteztem őket):
-
#578 Hát nem tudom, de nekem akkor se megy, két iróval irtam cd-t egy Toshiba /laptopba/ és egy Pioneer DVR-107d-vel és három olvasóba próbáltam egy 4xSony /őskövület/ ez érdekes volt egyszerüen megált mindig olvasási hibával, 52xLG és 52xASUS itt cd-key hibára hivatkozott.
Az 564-be leirt file cserélös dologról valaki? -
tfrank #577 Én vagyok az a Toshiba -
#576 Én se hagytam volna ki egy ilyen lehetőséget ha tudok róla (már ha nyílvános volt) és akkor lehet, hogy most a game se menne nekem... pedig lehet, hogy az elkövetkező időben nagyon is szükség lesz rá ha "törő" csapatok nem találnak ki vmit a Starforce 3-as védelem ellen. Az igazi megmérettetés alig 1-2 hónap alatt eljön, mert akkor adják ki a Panzers angol változatát és ha azamerikai-ak sem tudnak vele mit kezdeni (márpedig kint amiban ez a játék is vagy 2 hete megjelent), akkor lehet kezdeni félni, hogy mi lesz a warez-zal... és nem beszéltünk még arról , hogy mi lesz itt ha S3 védelmet kap majd a DOMM3 is és csak egy ilyen CloneCD-s megoldás műxik majd. Szóval lehet újra felvirágzik az olvasók kora. :) -
kangoo #575 Jó feladom.
Mostantól a pénz(em) beszél... -
#574 Én 0 forintért cseréltem el a combora egy a CDolvasóm + a CDíróm szal hülye lettem volna nem belemenni :) Ha az nincs valszeg nem cserélem le énse... -
#573 Meh nem szívesen dobnám ki mert nagyon szuper kis darab, mivel volt olyan majd 8 éves cd-m, amit fizikai sérülése miatt simán beolvasott (már ami adatot még tudott róla) atöbbi csili-vili új író/olvasó meg kiköpte (LG, Panasonic, Sony). -
#572 Nekem egy 34* Asus van és szeptemberben lesz épépen 6 éves.
Nos 6 éve még nagyon is megszokott dolog volt, hogy vki CD olvasót vett a gépébe. :) -
#571 Engem az lep meg, hogy van olyan ember akinek van sima CD olvasója mert egy ilyen combo kicsivel kerül többe mint egy sima CD olvasó és sokkal joban megéri meg hát többet is tud. Na mindegy inkább gémelek azzal ami megy :) Ezért tuti nem fogok beszerezni egy CD olvasót.. Amúgy jó a gém? -
#570 Nos eddig még tudtommal nem indult el senkinek íróban, viszont Toshiba DVD olvasóban éppen a haveromnak. Amúgy a másik idevágó fórumon sikerült egy újabb tagnak egy működő példány írása TDK RW-re és szintén egy Toshiba DVD olvasóba. Mostmár tényleg van legalább egy tucat ember, akiknek megy a game és hogy többieknek miért (mi az a kis apróság, banánhéj amin elcsúszik a dolog hát rejtély), pedig ugye úgy néz ki hogy nem nagyon függ a CD minőségtől és írótól sem.